Giz'li Teras Ev Postu


Biliyorum sizi bir süre beklettim. Evlilik öncesi hazırlıklar sonrasında evlilik ve ev idaresine alışma şeklinde devam ettiği için bir türlü bu postu yapamadım. Ancak elimde makinem farklı zamanlarda evin köşelerini fotoğraflayarak size göstermek istediğim her köşeye ait kareler biriktirdim. Veee karşınızda bloguma adını veren giz’li terasım… Sanırım en baştan almak en iyisi olacak. Her şey geçen sene bu zamanlarda Dehan’la ev bakarken bu şirin daireyi görmemizle başladı. Terasında tavan aşağıya doğru sarkmış, yerlerdeki fayanslar kırılmış ve duvarlar rengi solmuş boylarla olsa da burası “bizim” olduktan sonra neler yapabileceğimizi gözümüzde canlandırabildik. Sadece zamana ihtiyacımız vardı. Evin her noktasını baştan yaptık. Uphill’ler çok eski olmamasında rağmen (3-4 senelik) evin her köşesinde birbiri ile uyumlu bir tema olması bizim için çok önemliydi. Değiştirmediğimiz şeyler de vardı tabi ki. Parkeler, duvarlar, mutfak ve banyoyu baştan yaptırdık, bunun bir sebebi de içinde kiracı olması ve özellikle banyonun çok yıpranmış olmasıydı. Sevgili ikizim bana hep bitince istediğin gibi olacak, çok güzel olacak diyordu ancak o kadar çok şey üst üste ters gitti ki bir ara bu konuda umudumu kaybetmedim desem yalan olur.  Çok şükür düğün öncesine her şey yetişti. Fotoğraflara bakarken detayların benim için ne kadar önemli olduğunu siz de göreceksiniz. Bu postta oturma odamız (eskitme renkli Çin mobilyaları ile döşendi) ve soyunma odam dışında evin her köşesini size gösteriyor olacağım. Giz’in dekorundan keyif almanız dileğiyle ;)
Tahmin ettiğiniz üzere evimizi gezmeye teras ile başlıyoruz… Bu “Sonsuza Kadar Mutlu” yazan metal levhayı Mudo'da görür görmez evimize uygun olduğunu düşündüm. Terasın kapalı kısmındaki sütuna birebir ölçüde olması bu uygunluğu tasdikler nitelikteydi :)



Ortamı daha iyi gözünüzde canlandırabilmeniz için kapalı kısmı önce dışarıdan görelim.

Sütunların arasında camlama yoktu ve yerler düz fayanstı. Biz kompozit malzeme adı verilen %80  ahşap %20 plastik bir kaplama kullandık. Öncesinde tik ile kaplamayı düşünüyorduk ancak kompozit malzemenin bakım kolaylığı, hiçbir etkenden bozulmaması ve gerektiğinde lego gibi çıkarılabilir olması (ayrıca fiyatının tik’ten çok daha uygun olması) tercih etmemizde büyük etken oldu. Cam kaplama istenildiğinde tamamen açılıyor.


Basit bir camlama gibi dursa da yerdeki malzemenin ve camın metal çerçeve kısmının renk katalogundan en uygun olabilecek olanı seçmek çoook uzun vaktimi aldı (Camlamalar ve yer kaplamaları RMA’dan).
Dilerseniz içeri geçelim mi? :)


Sütunların arasını kapattığımızda bize kalan alan 40 m2 oldu, biz de burayı mümkün olduğunca verimli değerlendirmeye çalıştık. Teras’ın eşyalarını düğünden sonraya bıraktık, bunun sebebi de dilediğim gibi bir masa takımı bulamamış olmamdı. Sonra salon yemek takımını aldığımız Coastal Homes’da (Adress İstanbul) bu takıma rastladık.


Üst tablası ve ayak kısmının rengi farklıydı, biz üstünü eskitme ayaklarını da beyaz seçtik. Sıra oturma grubundaydı. Yine birçok yere bakıp beğenmezken (bize bir 3’lü bir de 2’li lazımdı) mum almak için gittiğimiz ikea’da bu koltukları gördük. L şeklindeydi. İstediğimiz parçaları alarak bir 3’lü bir de 2’li elde ettik.
Üstünün süs yastıklarını da koltuklara özel yapılmış gibi uyumlu olarak Mudo’dan aldık :)


İçerisine temizlik malzemelerini yerleştirdiğim hasır sandık da ikea’dan. Banyo için Chakra’da satılan ahşap çanağın içini yeşil elmalarla doldurarak ortama taze bir renk kattık :)


Mutfağın terasa açılan camının pervazını çeşitli dekoratif eşyalarla süsledim. Ortada yer alan kuşlu vintage baskı English Home’dan, sağda yer alan lavanta Woo, soldaki yapma ortanca ise Mudo’dan..


Diğer bir sütuna astığım vintage güllü çerçeve Tepe Home’dan..


Oturma grubunun orta masasının üstündeki mumluk ve yerdeki fenerler Mudo’dan, mumlar Ikea’dan..



Tüm nevresimlerimi aldığım English Home’da görür görmez kasaya götürdüğüm gazetelik…


Tüm avizelerimizi Wenge Home’dan aldık. Teras için beyaz iskelette bir avize tam aradığımız şeydi. Her ne kadar geceleri mum ışığında otursak da avizemiz görsel bütünlük açısından çok tamamlayıcı oldu.


Evde en sevdiğim şeyin vazoda taze çiçek bulunması olduğundan bahsetmiş miydim?  Çiçeklerimize farklı açılardan bakalım :)




Akşamüstü camlama sistemi açılmışken...




İçeriye geçmeden önce son bir kez de daha dışarıdan bakalım (Solda gördüğünüz beyaz boy dolabı ve yemek masasının arkasındaki kombi dolabını çizerek marangoza yaptırdık).


Gelelim yatak odasına. Betwin Us’ı da takip edenler İngiliz Edebiyat’ı ve o döneme olan sevgimi bilirler. Modern Country stili çerçevesinde yatak odamızı zamansız bir zaman ait olarak döşedik.


Yatak ve komodinler Yatsan’dan, duvar kağıdı Lot (Adress İstanbul), yatak örtüsü English Home, incili yastık Chakra, perdeler Persan, tuvalet masası ve diğer konsol ise çizim üzerine özel yaptırıldı (hiçbir yerde bulamadığımdan yatağa uygun tarz ve renkte yaptırdık).




Fotoğraflarla ne kadar yansıtmaya çalışsam da evin iç kısmı olduğundan daha az güzel çıkabildi. Banyonun bütünü hangi kadrajı denersem deneyeyim dilediğim gibi olmadığından sadece aksesuarları fotoğraflamaya karar verdim.


Banyomuzdaki mobilyaların tümü Vitra’dan. Dekor eşyaları (sabunluk, tel sepet, sabunlar, oda parfümü, havlular ve hatta bornozlar) Chakra’dan, aşağıdaki hasır sepetler Zara Home’dan, lavanta kesesi English Home’dan.




Mutfağa uzaktan bir bakalım, eskiden mutfak kısmı marley iken tüm salonu parke yaparak nasıl bütünlük sağladık görün :) (Parkeler Parquet House'dan)



Mutfak dolaplarını çizerek yaptırdık, üstündeki işlemelerin tasarımı da bize ait :) Kavanozlar Esse'den..





Coco Madame’dan bayılarak aldığım kurulama bezim,

Evye’nin üstündeki pencerenin pervazını renklendirmek için aldığım yağdanlık Esse’den, kuru çiçekler Woo’dan, cici perdemiz Persan'dan :)




Annemim elleriyle yaptığı reçeller :) (kavanoz kapak örtüleri English Home’dan)


Coastal Home’s salona hakim. Yemek masası, tırnak, vitrinleri oradan aldık. Aşağıda ucundan gözüken halılarımız da Step Evi'nden.


Salona girişte soldaki duvara bu tırnağı koyarak hoş bir karşılama alanı elde ettik. Altında yer alan kafes Zara Home, üstteki gümüş mumluklar Ikea, çerçeve Mudo, fanusta kuş Laila Dekorasyon (Adress İstanbul), beyaz saat Wenge Home (Modoko çıkışında).




Her yerde aradığım kafese ve kafes yerine fanusta olan kuşumuza yakından da göz atalım… :p




Masanın sağ tarafında yer alan oturma grubuna bir göz atalım, L koltuğun karşısında TV ünitesi yer alıyor (Koltuk Decorise'dan (Adress İstanbul), yastıklar Beymen Home).



L koltuğun önünde yeşile çalan bir meşeden orta sehpa var, beyaz ile sarı arasında geçiş olarak koltuğun arkasındaki kalorifer konsolunu yeşil yaptırdık (çizim üzerine yapıldı) Üstündeki dekoratif eşyalardan Fatıma’nın eli ve narlar ev hediyesi olarak geldi :) Sağda yer alan şamdan Boyner Home, soldaki çerçeveler karakalem çalışmaları ile Marmaris’ten alındı. Daha sonradan eklenen üstteki Sid Dickens tasarımı bloklar da Beymen Home'dan. 



gizli teras

Koltuğun karşısında yer alan vitrin ve TV ünitesine bir göz atalım ;)


Taş duvar artstone. O kadar farklı çeşit ve renkte taş örneği vardı ki ilk ve en basit seçenek olmasına rağmen beyaz tuğla duvarda karar verene kadar çok uğraştık. Tv ünitesi de Coastol Homes daha önce de bahsettiğim üzere. Vitrinlere sağ ve sol cepheden de bakalım. 


Çok sevdiğimiz bir arkadaşımızın ev hediyesi olan “hayat ağacı” Paşabahçe'den, önündeki kuş ve mumluklar Mudo’dan…



Sigara içmememize rağmen misafirler için alınmış yine kuş temalı küllüğümüz ve altında orta sehpamız da Mudo’dan :) 



Salonda yerde yer alan mumlar Ikea, seramil mavi kanatlar da Alaçatı Sakula Home'dan.



Buraya uyana kadar denediğimiz 3. avize olan (sarkma payı kısa olduğundan şamdanlı modeller olmadı) salon avizemiz Wenge Home'dan, perdeler Persan'dan.




Salondan ayrılırken kapı girişindeki ufak hole sığacak şekilde çizerek yaptırdığımız konsolun üstündeki aynanın çerçevesini varaklı seçip beyaza boyattım. Herhangi bir yerden alacağımdan çok daha makul oldu. Üstündeki minik çanak ve mini abajur Chakra'dan, nazar boncuğu Vakko Home, soldaki yapma lavanta Bauhaus, kelebek ve parfüm şişesi Alaçatı'daki Sakula Home'dan.






Hadi tekrar terasa çıkalım, bu sefer size biraz hamarat yanımı göstereyim :P günlük hayatta kurduğum sofralara, şarap peynir tabağı keyfimize, bir de Dehan’ın ailesini ağırlarken kurduğum sofraya örnekleme olsun bu da :)


Günlük takımlar Boyner Home'dan, çatal bıçak takımı Paşabahçe, servisler Ikea, metal peçetelik English Home.



Aile büyüklerini ağırlamaya gelince :) masa örtüsü, yemek takımı ve kadehler ve gördüğünüz diğer her şey (tül masa örtüsü hariç, o English Home'dan) Bernardo’dan…





Bu karelerle birlikte terası yağmurlu da görmüş oldunuz :) Melek mumluk kardeşimin hediyesi.






Terasın sağ ve sol manzarasına sonra da güneşin batışına bakarak postumu noktalayacağım. Bu evde karar kılmamızda terasın payı çok büyüktü ancak hiç kimse bize bu kadar muhteşem bir günbatımına sahip olduğundan bahsetmemişti (o muazzam renkleri canlı yaşamak çok daha etkileyici oluyor tele olmayan objektif ile bu kadar yansıtabildim).
 Sağ kısım;



Sol kısım;



Bulutların arasından çeşitli ışık oyunları;


Ve günbatımı...




Terasımız benim için bloguma ismini veren yer olduğundan "giz'li teras ev postu" bugüne kadar yaptığım en manidar post oldu, dilerim siz de aynı keyfi alırsınız. Sevgiyle kalın.. :)

CONVERSATION

152 comments:

  1. Çok şık. Nasıl denir; güle güle oturun (:

    YanıtlaSil
  2. çok şık mükemmel her detayı harika bayıldım canım :) güle güle güzel günlerde oturun :)))

    YanıtlaSil
  3. Çook ama çoook beğendimmm, Seni anlatan seni yansıtan bir ev olmuş canım.. Eşyalarında çok güzeller.. Allahım ağız tadı ile sağlıklı, huzurlu yaşamanızı nasip etsin..
    Sen mutlu olmayı çok çok hak ediyorsun bence, Allahım gönlün gibi, yüzün gibi güzel bir hayat yaşatsın sana ve dehan enişteye.. Çok çok öpüyorum tatlım :*

    Dilem'e en kısa zamanda melek mumluklardan istediğimi söyleyeceğim :))

    YanıtlaSil
  4. Ahhh şu an huzur içindeyim yani :) O kadar merak ediyordum ki evini... Yani İstanbul'da yaşıyor olsam ev hediyemi alıp hayırlı olsuna gelecektim :) Bekliyordum vallahi ne yalan söyleyim böyle ince ayrıntıları mükemmel renk uyumlarını bekliyordum ve o kadar uğraşınız sonucunda AşK dolu bir yuva sahibi olmuşsunuz. Terasın beni benden aldı tatlım. Cam kaplama yaptırmanız yerinde olmuş. Yaz kış kullanıma imkan vermiş. Teras camının önündeki kafes mumluklar tarzını direk yansıtıyor zaten. Yatak odanın soft renkleri oymalı mobilyaları tam benim zevkime uygun ama bizde eşim daha modern çizgiler tercih etti. Eşin, dostun ve kardeşin hediyeleri özenle ve evinize uygun seçilmiş gibi en özel ayrıntıları oluşturmuş.
    Gizcim Allah yeni yuvanızda bir ömür boyu huzur ve mutluluk için de yaşam nasip etsin.
    Güle Güle oturun canım ;)

    YanıtlaSil
  5. Sana daha uygun bir ev düşünemezdim. Ancak bu kadar yansıtabilirdi seni. Canım benim güle güle oturmak nasip olsun. Her bir ayrıntısıyla süper bir iş çıkarmışsınız. Kesinlikle uğraşlarına değmiş.

    PS: Evet dönüşün süper oldu:))

    YanıtlaSil
  6. tüm detaylar harika,çooook zevklisin gizem.allah huzur ve sağlıkla heep mutlu oturmayı nasip etsin bu harika evinizde. evin istanbulun neresinde yani sağ ve solda görünen yerler nereleridir merak ettim:)

    YanıtlaSil
  7. Son zamanlarda en keyif alarak okuduğum post bu oldu:)) Özellikle aksesuarların,daha aksesuar alışverişini tamamlayamadığım evim için ilham oldu. Bu güzel evde ağzınızın tadi, mutluluğunuz ve huzurunuz hiç eksik olmasın Gizcim:))

    YanıtlaSil
  8. Öncelikle çeyizim için aldığım objelerin çoğunu uygulamalı olarak görmenin keyfine vardım :) Kafama estikçe topladıklarımı bir bir kullanmışsın ki bazen soru işareti oluyordu bende bunu niye aldım ki kullanamam ki diye bu da bana harika bir örnek oldu..

    İkinci olarak ise ben bu eve BAYILDIIIIIM!Tam benim zevkim tam benim istediğim tam da heh şurda şusu eksik demediğim içime sinen bir ev olmuş ki demek ki benzer evlerde yaşıcaz azıcık birazcık ilerde :) İngiliz edebiyatı tarzı evleri dekoru seviyorum dedikçe aman bırak geçer modası diyenlere yatak odanı göstermekten kendimi alı koyamam büyük ihtimalle :))
    Mutlu,huzurlu,ağız tadıyla otur inşallah..

    YanıtlaSil
  9. çooook güzel gerçekten. Güle güle oturun. :) Hepsini, herşeyi beğendim. Ama en çok da duvar saatine bittim :)

    YanıtlaSil
  10. Zarif incelikler; hayatın anlamını arttırır diye düşünürdüm hep... senin vizöründen gördüklerimiz de buna canlı kanıt ! :) Herkes zaten benim yüreğimdekileri yorumlarda yazacak, bense sadece sana şunu yazmak istiyorum Gizciğim... "Happily ever after" :) Sıcacık kucaklıyorum seni...

    YanıtlaSil
  11. ya arkadaşım yok böyle birşey, o kadar zevkli döşemişsin ki,iç geçire geçire ayıla bayıla baktım tüm resimlere, maşallah maşallah,nazarım değmez inşallah,tütütütü:) Allahım güzel evinizde mutlulukla,sağlıkla,huzurla ve sevgiyle geçen güzel günler nasip eder inşallah!!!

    YanıtlaSil
  12. Güle güle oturun tatlım.Ev dediğin insana huzur vermeli,dönmek için sabırsızladığın bir yer olmalı.Senin evinde bu özellikler kesinlikle mevcut.

    Çok ferah ve şık döşemişsiniz.Aksesuarların hepsine bayıldım.Kurduğun sofralar da çok şık,çok romantik.Harika bir ev olmuş;)Nazar değmesin maşallah diyelim=)

    YanıtlaSil
  13. gizcim inanamıyorum...
    o göklere uzanan, bana her zaman gürültüyü bir koşoşturmayı anımsatan upuzun gökdelenlerin arasında sanki bir huzur mabedi yaratmışsınız, herşeyi bırak o kocaman terasta günbatımının zevkini neyle ölçebilirsin kii... çok şanslısın...
    tam dediğin gibi evin beyazların masumiyetinin içinde son trendlari de yansıtıyor, bende güneşi tam alan kocaman teraslı kenarlarda açmış begonviller içinde bir ev hayal ederim çoğu zaman...
    nasıl bir emek var her karede, inanki yansıyor canım...

    ahhh bir an eski evimi anımsadım, küçük balkonunda rahat koltuğumuza uzanmış denize karşı günbatımını izlerdik, o yumuşacık kırmızımsı ışık yüzüne vururya insanın, o huzuru hiçbişiy veremez sanırım :)
    amaninn ne çok yazmışım :)))

    allah ağız tadı ile sağlık ile oturmak nasip etsin çok çok çok çok güzelll...

    YanıtlaSil
  14. tüm yorumları okudum..aynı cümleleri yazmak istemiyorum:))) ama o günbatımı, süpper...diğer dairelerde yaşamak hapis gibi olmalı( alt katlarda) ... güle güle evet güle güle oturun..mutluluklar canmm

    YanıtlaSil
  15. canımmm öncelikle evinizde mutlu huzurlu oturmanızı dilerim...

    Ev hayran kalınmayacak gibi değil. Çok özenle seçilmiş parçalar ve aksesuarlar var. Kombinlerinde ki yaratıcılık ve uyumluluğu kesinlikle evinde de yakalamışsın. Hiç kolay değildir bir evi sıfırdan tasarlayıp ne nereye nasıl gider diye kafa dövüştürmek. Country tarzını çok severim zaten soft ve huzur vericidir. Ztn seçimlerini hep işin ustalarından yana yapmışsın yatak odandaki duvar kagıdı seçimin Lot gibi... Sofradaki uyum da harika... Gerçekten zevklisin şekercim :) BAYILDIM!

    http://trendydolap.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  16. gizli teras ev postu :D
    çok güzel bir yazı olmuş,yatak odasına bayıldım :) manzara da müthiş :)
    biz de yeni eve çıktık,öğrenci evi postu hazırlayacağım yakında benimki de blog ismimle uyumlu olacak gibi:D

    bu arada sen makyaj masası için marangoz fikri vermiştin;
    seninki çok güzel olmuş,ben çok sade yaptırdım ama baya beğendim;o önerin için de buradan teşekkür ederim:D

    YanıtlaSil
  17. çok ama çok romantik bi ev olmuş...içinde sevginiz katlanarak artsın yıllar boyu...herşey çok özenli çok hoş...tek bişey eksik o da nazar boncuu^^

    YanıtlaSil
  18. Eviniz çok güzel olmuş.Evdeki herşeyden memnunsun anladığım kadarıyla çünkü bu yazılarına yansımış:)Umarım mutlu,huzurlu günler geçirirsiniz bu güzel evde...

    vist my blog:http://modavemagazinhakkndahersey.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  19. Güle güle sağlık ve mutluluk içinde oturun, her zaman her köşede mutlu anılarınız biriksin, sonrada yıllar geçtikçe bu anılara baktıkça aslında birbiriniz için ne kadar doğru bir çift olduğunuzu anımsayın dilerim ki... ;)

    YanıtlaSil
  20. evine bayıldım,teras süper olmuş bir de otantik bir salıncak lazım sanki oraya :) güle güle otur,ömür boyu mutluluklar..

    YanıtlaSil
  21. harika olmus eline saglik, 2 sorum olucak .

    Oncelikle duvar saatini nerden aldin ?

    Ikinci olarakta ev kac oda ve m2 dubleks zannedersem ?

    Yazarsan cok sevinirim, ellerine saglik tekrardan

    YanıtlaSil
  22. Bu kadar detayla uğraştığınıza değmiş doğrusu. Çok şık bir yaşam alanı elde etmişsiniz. Güle güle oturun.

    YanıtlaSil
  23. Canım benim herşey çok güzel görünüyor.Evinde senin gibi çok zarif:))
    Allah hep gülerek sağlıkla oturmayı nasip etsin inşallah. hamarat kuzum benim!:))

    öpüyorum..

    YanıtlaSil
  24. Bayıldımmmmm. Nasıl zevklisin sen öyle Gizz! Allah huzur içinde oturmak nasip etsin. Bi'gün benim içinde akşam esintisinde terasında kahveni yudumlar mısın :)

    YanıtlaSil
  25. çok beğendim , bir insan bu kadar mı zevkli olur ya harikasın ;) her bir detay çok özenle hazırlanmış herşey birbiriyle uyumlu, nazar değmesin diyorum, mutlaka bir yerlere nazar boncuğu iliştirmelisin =)

    YanıtlaSil
  26. her bir aryıntı nasılda güzel düşünülmüş, evin tek kelimeyle muhteşem diyebilirim. yatak odanın sadeliğinden duvar kağıdına, banyodaki aksesuarlarına kadar herşey çok güzel olmuş, zevkine bittim:)
    ama en çok da evin konumunu beğendim zira o enfes manzaraya her gün sahip olcaksın :)
    her şey gönlünce olsun cnm :)
    sevgilermle

    YanıtlaSil
  27. Gizcim, ben gelene kadar herkes yorum yazmış.bloguna geldim yarım saattir burdayım :) nasıl zevkli herşey, ayrıntısına kadar. ve huzurlu... bu evde uzuuuunnn yıllar sağlık ve mutluluk içinde oturmanızı temenni ediyorum.

    YanıtlaSil
  28. Canim benim, inanilmaz romantik ve sahane!!! Vintage diyorum ve vintage ruhunu, temasini bu kadar guzel evinize adapte edebildiginiz icin de sizi ayak da alkisliyorum ;))) Hep gulucuklerle, keyifli keyifli oturun!!! ;))) xxx

    YanıtlaSil
  29. Gizemcim,nerden baslasam bilemedim, gule gule,agiz tadiyla oturun evinizde canim,harika olmus dizayni.Cok cok begendim her bir ayrintisini,az mi ugrastin sen <3

    Ilk once terasina bittim zaten,evin ici cok ferah gorunuyor,isigi ne guzel de alan bir ev bulmussunuz,harika bir ev tatlim,koltuk takimi olsun,masa olsun,canli cicekler olsun,hepsi cok hos...Mum ve fenerler harika.Gazetelik,meyve kaplari,avize cok guzeller.Hepsi ortama uygun.Yatak odan ruya gibi,tam tanimi bu olur sanirim.Ingiliz edebiyatini ve romanlarini,o donemi sevdigini biliyorum,tam da zevkini yansitmissin canim,harika olmus,minik sabunlarini pek sevdim ^_^Her detay oyle guzel ve sirin ki...Benim evim olsa bu kadar begenirdim :) Emindim zaten cok guzel susleyeceginden...Her bir parca zevkini tasiyor tatlim,cok cok begendim evini....Cok romantik ayrica...Simdi hepsi bir yana; o gunbatimina karsi,o masada olmak vardi....Ah zaman dursun o zaman,sabahlar olmasin :)))))

    Harika bir masa hazirlamissin zaten,mumluk da harika.Cooook begendim tatlim, bende ev hediyemi alip gelmek isterdim :)
    Saglikla,mutlulukla oturun tatlim...
    Opuyorum cok...

    YanıtlaSil
  30. Dün yorum bırakmıştım ama sana ulaşmamış sanırım :) ısrarla tekrar yazıyorum Oyuzden :)
    Tam benim istediğim gibi ferah ve beyaz bir ev icim çalışıyor böyle evlerde olduğumda ama en önemlisi sizin askınızla yasacak bu güzel umarım size hep huzur ve mutluluk verir canım bunu İnan çok içten diliyorum ...
    Bide o cam kaplamanın önündeki mumları görünce yüzümde munzur bı gülümseme yapıştı aklımdan " ahhh ne güzel tamda cocukların ilgi alanı cocuklar oldugunda bunlardan eser kalır mı ki yandın sen gizem dedim :))
    Ve o yatak odana bayıldım tam istediğim gibi romantik ve huzur veren bı stil bende çok istiyorum böyle bı yatak ancak burda bulmak çok zor bulduğunda da dudak ucuklatan bir fiyat olacağından ( yaklaşık 10-12 bin tl gibi bir fiyat sadece yatak ) hevesimi ilerleyen zamana bıraktım :))

    Güle güle oturun canım ,inşallah ılerde cocuklarınızla birlikte :))

    YanıtlaSil
  31. giz gercekten evde harikalaar yaratmıssınız bir decorator inceliğiyle herdetayda sizden birşeyler gormus oluyoruz... evin gercekten cok şık , çok mutlu günler geçirirsiniz inşallah. Dahan ve sen cok tatlısnız cok yakısıyosunuz, Boyle güzel çiftler gormeyi cok seviyorum:))

    YanıtlaSil
  32. Canım benim ;
    öncelikle evinden huzur , mutluluk , sağlık hiç eksik olmasın .
    Bilirmisin her evin bir ruhu olduğuna inanarım , bir enerjisi . İçeri girdiğimde etkilenmemek mümkün olmaz. evde yaşayanları yansıtır bir nevi.
    Senin evinde , kendin gibi doğal bir güzelliğe sahip.
    Öyle natural ve doğal olmuş ki . eminim bir kahveni içsem huzur dolardı içime.
    Aynı zamanda tüm aksesuarların çok şık. evide ev yapan o ayrıntılar değilmidir.
    genelde bu tarz yüksek katlı evlerden uzak durmuşumdur. Çokta sempatik gelemezler bana. Fakat gerçekten o teras tamamiyle fikrimi değiştirdi . Birde o gün batımı.
    Her detayını gerçek anlamda çok sevdim .
    Güzel günleriniz olsun bu güzel evde :)
    mucx

    YanıtlaSil
  33. canım çok şık çok ferah olmuş evinizin dekoru çok sevdim kapınızdaki metal levha cidden çok hoş =) en çok soyunma odasını merak ettim şimdi heheh
    şaka biryana sanırım bu gibi durumlarda Allah ağız tadıyla oturmayı nasipetsin deniz amin diyorum ...pardon diyoruz =)
    mucx

    YanıtlaSil
  34. cok guzel detaylar var evinizde
    bir cok sey begendim ama yemek masasini ozellikle masacok cok guzel
    gule gule oturun:)

    YanıtlaSil
  35. Masallah canim ya, nekadari güzel olmus evin, nekadari zevklisin, fotolara baktikca baktim, cooooook begendim, Allah size mutlu mesut oturmayi nasip etsin insallah! : )

    YanıtlaSil
  36. Gizcim kendin gibi güzel bir evin varmış iyi ki post yapmışsın, senin kombinlerine bakınca evinin de böyle zevkli olması şaşırtmıyor. Küçük ayrıntılar eve güzellik katmış, herşey ince bir zevkle seçilmiş. Günbatımı manzarası harikaymış:)

    http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  37. aman allahım rüyaa gibiii :) insan içinde yaşarken tekrar ama tekrar aşık olur birbirine özellikle teras kısmında olan oturma odanızda yemek yerken senin o güzel yüzüne vuran akşam güneşi ile Dehan mutlaka tekrar tekrar vurulmalı :)) Vintage eşyalara bayılıyorum ve bir çok eşyayı şimdiden bende fotoğraflardan seçip biriktiriyorum ayıptır söylemesi benimde dünya evine girmeye 1-1 buçuk yılım kaldı :)) erken hazırlık için belki ama eksiksiz olsun istiyorum söylediğin gibi detaylar önemli !! İngiliz tarzına da bayıldığımdan English home benimde favori yerlerimdendir :) Kısacası Evine bayıldımmm !! yatak başlığını çok sevdimmm o elmas mumluklar gözümün kestirdiklerindendi onlar Bernardo eminim son kararım :))) güle güle mutlu mesut sonsuza dek mutlu oturun. Her anının keyfini muhteşem bir şekilde çıkarın tatlımm benim :) Her şey süper gözüküyor !

    YanıtlaSil
  38. Ne kadar güzel bir ev böyle...
    Her şeyin özenle seçildiği o kadar belli oluyor ki..Çok şık..

    Maşallahh :)Allah nazarlardan korusun,ağız tadıyla oturmayı nasip etsin...

    YanıtlaSil
  39. canım benim bu nasıl romantik bir ev böyle.. tüm detaylar romantizm ve huzur kokuyor adeta.. herşeyi aşkla ve tek tek düşünerek seçtiğiniz o kadar belliki.. yatak odanızın her mobilyacıda görmeye alışık olduğumuz modüler mobilya olmaması ne güzel bir ayrıntı, tamamen kişisel zevkinizi yansıtıyor. salondaki beyaz taş duvar olmazsa olmazmış mesela. banyo da bir o kadar şık. güzel çıkmadı falan demişsin ama bence haksızlık etmişsin. sofra düzenlemelerin ve aksesuarların da çok şık güzelim. allah huzurla aşk dolu bir ömür nasip etsin inşallah.. maşallah bir de allah kötü nazarlardan korusun bu güzellikleri..

    YanıtlaSil
  40. böyle bir post okunurda keyif alınmaz mı hiç... Nasıl güzel seçimler nasıl güzel bir ev nasıl nasıl diye diye bir kaldım inan :) İmkanları olupta gösterişli şeyler alıp insanın gözüne sokanları hep sevmemiş beğenememişimdir. Aldıklarınız meblağ olarak yüksek fiyatlarda olsada asla ve asla gösterişli şeyler olmadığından çok ayrı zevk verdi bana :) Evimi dekore ederken eşya seçerken seninle olmayı öyle çoook isterdim ki :) çok zevklisin.

    YanıtlaSil
  41. hmm bide mutfağını görsek :)

    YanıtlaSil
  42. mükemmel bir ev çok zevkli döşemişsin abartıdan ve kalabalık görünümden uzak ferah ve modern gerçekten çok beğendim o güzel yuvanızda mutlu ve huzurlu geçirmenizi dilerim sevgiler..

    YanıtlaSil
  43. her detayın , bu kadar ince bir zevkle ,tek tek düşünülerek kombinlenmesi, evinizde HUZUR yaratmış.
    bir evin en çok ihtiyacı olan şeydir huzur.
    hani ne mükemmellikte bir yere giderseniz gidin eve döndüğünüzde, en huzur bulduğunuz yer olduğunu düşünürsünüz ya.işte bu etkiyi yakalamış bu ev.

    eski ile yeni, modern ile antik bu kadar kardeş yaşayabilirdi ancak.

    tarz ve stil olarak çok sade ve yalın olanı seviyorsun.
    çok benziyor zevklerimiz.
    sen bu zevki yansıtabileceğin muazzam bir ev yaratmışsın.

    sizin için dileğim;
    her şeyin tam olduğu bu evde çok mutlu , uzun yıllarınız olması.
    anı kumbaranıza her gün unutulmaz anılar atmanız ve biriktirmeniz.
    huzurunuz, mutluluğunuz, uyumunuz, yüzünüzdeki gülümseme daim olsun.
    sevgiler ELİF ŞAHİN...

    YanıtlaSil
  44. emeğin karelere şıklık olarak yansınmış.seçimlerin harika canım.tek tek bayıldım.
    uğraştığın çok belli canım.her ayrıntı kendini başka güzel gösteriyor.
    yuvandan mutluluk huzur eksik olmasın <3

    YanıtlaSil
  45. Canım çok güzel olmuş herşey, bayıldımm :)
    Mutlu ve huzurlu olun hep :)

    YanıtlaSil
  46. Nasil derler, tek kelimeyle super! :) bu arada blogumdaki Armani cekilisine bekleriiiim..

    YanıtlaSil
  47. tek kelimeyle bayildimmmmm !!!!! harika detaylar.. hayran kaldim !

    YanıtlaSil
  48. Gizciiim bu nasıl güzel bir teras ve huzur dolu bir evvv Allahım harikalar yaratmıssın maşallah sana ve eşine ve evine:)) bende bu aksesuar alışverişini hep erteliyordum bu posttan sonra kendimi yeniden ev mağzalarına atmak istedim okadar güzellerkii ayrıntılara ve cam kaplama terasa bayıldıııımmm...Allah huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin canım benim:)

    YanıtlaSil
  49. Vav, burası ev mi? bildiğin villa gibi :) Çok iyi bir ev'e sahipsin ve evin içerisindeki tasarımlar şahane! Ben en çok da duvardaki saat'i sevdim, bir saat bu kadar yorgun mu tasarlanabilir? Muhteşem.

    Gizemcik, enişte Dehan ile ömür boyu mutluluklar dilerim, umarım herşey gönlünüzce olur bu güzel yuvanızda.

    Bu arada bu Fashion night out'a kimler katılabiliyor? Ne gerekiyor? Bilgilendirirsen sevinirim, yorumları takip edeceğim, çav.

    Blogunu yeni keşfettim, severek takibimdesin, bana da beklerim.

    http://kacikturuncu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  50. Tam bi "sıcak yuva" olmuş, çok zevkli döşenmiş :)) huzurlu günler geçirmeniz dileğiyle :)

    YanıtlaSil
  51. Gizem'cim bakiyorumda evine beyaz ve sade tonlar hakim. Gerçektende çok dogru bir seçim, sonuçta insanin evi 'yuvasi' demektir ve huzur buldugu, günlük hayatin verdigi yorgunlugu unutturan ve sevdigiyle mutlu olabilecegi bir yer. Sizin eviniz tamda bu seyleri kapsiyor ve harika görünüyor. Gülle gülle oturmaniz ve ömür boyu mutlu olmanizi dilerim ! (:

    YanıtlaSil
  52. gizcim,burası harikalar diyarı olmalı,zerafetini ve kombinlerindeki estetiği ve şıklığı evinin her köşesine yansıtmışsın...herşeyin gönlünüzce olacağı uzun ve huzur dolu bir evlilik dilerim...teras ve yatak odası başta olmak üzere hepsine bittim...bu arada parfüm zevkimiz %100 tutuyor:)loccitane fleur cherie ve estee lauder pleasures,d&g lıttle blue gündüz,armani code gece parfümlerimden...o kadar güzellik arasında tam bir parfüm delisi olarak direkt odaklandığım yer orası oldu ama kusura bakma:)))))
    betwinus da o kadar çok bakacağım post birikmiş ki farklı bir bankaya transfer oldum biraz yağmurdan kaçarken dolu gibi oldu ama bakmak için sabırsızlanıyorum:)sevgiler

    YanıtlaSil
  53. evinizi çok beğendim, çok zevkli döşenmiş. Zevklerimiz birbirine çok uyuyor. hemen takibe aldım bana da beklerim
    baharmasali.blogspot.com.

    YanıtlaSil
  54. Giz'im tam blogun adına yaraşır bir ev seçmişsin :))Terasın bir kısmını daha önce çekimlerde görmüştük ama camlı bölümle beraber akşam mum ışığında gözümün önüne getirebiliyorum süper :))
    Güle güle,mutlulukla sağlıkla yaşayın canım yeni evinizde.
    Evin her köşesinden yaşam fışkırıyor,canlı çiçeklerle evdeki küçük dokunuşların,bol yastıklı koltuk insanı rahat ve ferah bir eve çağrıyor adeta :))

    aa bu arada sonsuza kadar mutlu yazan tabela da nasıl uymuş duvara yaa özel yapım gibi,bayıldım

    YanıtlaSil
  55. giz, tek kelimeyle harika görünüyor! terasın manzarasına bayıldım,sanki newyork'ta bir apartman dairesinin manzarası hakim.her bir detayla ayrı ayrı ilgilendiğin ve emek harcadığın çok belli :) güle güle sağlıkla ve huzurla oturun :)

    YanıtlaSil
  56. merhaba blogunu yeni keşfettim çok romantik ve hoş bir evin var..herşey çok güzel düşünülmüş modern country stili çok yakışmış huzurla oturun...sevgiler

    YanıtlaSil
  57. Umarım bu şahane ev şahane anılarınızla daha da güzelleşir :) Güle güle oturun söyleyecek söz yok bütün detaylar ancak bu kadar uyumlu ve guzel olur. her sey tek tek dusunulmus, ne kadar ozen gösterıldıgı her halınden bellı.. Insan fotolara baktıkca bile huzur doluyor:) Giz'li teras'ın en anlamlı postu olmus cıdden canım benım mutluluklar..

    YanıtlaSil
  58. muh-te-sem!

    kendini o kadar güzel yansitmissin ki, inanamadim, o kadar cok detay var ki... insan o evden cikmak istemez yaaa, ne kadar rahat, huzurlu, ferah bir ortam yaratmissinnnnnnn

    yeni evlenen bir cok cift taniyorum, bir cok ev ziyaretine gittim, dekorlarini begendiklerimde oldu, ama senin zevkinin yaninda hahah gülüyorum, komik geldi bir an :) bir evi böylesine güzel döseyebilmek icin zevkli olmak gerek gercekten...

    tamam uzatmiyorum artik, bayildim iste :)

    Almanya'dan sevgileerr

    YanıtlaSil
  59. çok şık, çok zarif bir dekorasyon olmuş.. en önemlisi de içinde oturanların huzuru yansımış eve :) ömür boyu mutluluklar..

    bu arada kavanoz örtülerimiz kardeş çıktı :)

    http://gelinyolu.blogspot.com/2011/08/kavanoz-modas.html

    YanıtlaSil
  60. gizemcim şu kadarını söyleyeyim, o gördüğümüz özel tasarım örnek evler vardır ya hani, anca webden fotograflarını görebiliriz, aynen öyle süper ötesi rüya gibi bir ev olmuş. çok güzel günlerde, huzurlu mutlu cıvıl cıvıl bir hayat yaşayın evinizde. her bir parca özenle secilmis, herşey birbiriyle inanılmaz uyumlu, seçkin parçalar. evin manzarası zaten takdire şayan:) ben daha ne diyimki, istanbula gelirsem seni ararım haberin olsun, o terasta kahveni icmeden şurdan şuraya gitmem bilesin :) öperim.

    http://minikkus.blogspot.com

    YanıtlaSil
  61. gizemcim şu kadarını söyleyeyim, o gördüğümüz özel tasarım örnek evler vardır ya hani, anca webden fotograflarını görebiliriz, aynen öyle süper ötesi rüya gibi bir ev olmuş. çok güzel günlerde, huzurlu mutlu cıvıl cıvıl bir hayat yaşayın evinizde. her bir parca özenle secilmis, herşey birbiriyle inanılmaz uyumlu, seçkin parçalar. evin manzarası zaten takdire şayan:) ben daha ne diyimki, istanbula gelirsem seni ararım haberin olsun, o terasta kahveni icmeden şurdan şuraya gitmem bilesin :) öperim.

    http://minikkus.blogspot.com

    YanıtlaSil
  62. ben böyle güzel bir ev görmedim:)) maşallahh nazar değmesin ama bayıldım ya hayallerimin evi resmen::))) Zevklerimizi çok benzettim şuan bir ev kursam aynı şeyleri almak isterim:))Fotoğraflara kaç kez baştan baktım bilmiyorum ama bakarken bile huzurla doldum:) Güle güle oturun gerçekten çok zevkli çok romantik:)

    YanıtlaSil
  63. çok güzel çok romantik bir ev bu ya=) sanki hayallerimdeki evi gerçeğe dönüştürmüşsün çok zevklisin..birşey sormak istiyorum beyaz eşya ve televizyonda hangi markayı tercih ettiniz?

    Mutlulukla yaşamanız dileğiyle...

    YanıtlaSil
  64. Öncelikle mutlu sağlıklı huzurlu bir yuva olmasını diliyorum.Gerçekten çok güzel, sıcacık bir ev olmuş.Evlilik yolunda ilerleyen biri olarak English Home,Chakra,Zara Home,Boyner Home çeyizlerimi aldığım belirgin mağazalar.Sanırım doğru yoldayım :) Bernardo'da Bone China yemek takımları satılıyor canım çok da güzel bir model beğenmişsin.Suplalar da ayrıca şık.Ben henüz misafirlik yemek takımımı almadım.O kadar çok model ve marka var ki kafam karışıyor.Mobilya konusunda her zaman derim el emeği,marangoz işi on numara olur diye.Beyaz mutfak İskandinav Countrylerin vazgeçilmezi ama ben arada modern tarza kapılıp "mutfak siyah mı olsa" diye düşünüyorum.Ailemin evindeki de beyaz belki o yüzden farklı renkler aklımı çeliyor.Ama Giz'li Teras'ta gerçekten her şey mükemmel olmuş.Allah içinize sindirsin.Boy boy çocuklar nasip etsinn inşalllaaahhh :):):):)
    Her şey mükemmmeelll :)



    www.ayseguldonmez.blogspot.com

    www.gozdeayse.blogspot.com

    www.bloglovin.com/blog/1936765/ayseguls-daily-fashion-tips

    http://lookbook.nu/user/17837-Aysegul

    YanıtlaSil
  65. ev postunu yeni gördüm canım yani ev aradığım şu dönemde bileklerimi kesmek istedim ya:( kızım orası ev değil cennet cennet... çok mutlu olun içinde allah bize de bunun %10unu verse yeter gerçekten :((

    YanıtlaSil
  66. Allah güle güle oturmayı nasip etsin,harika bir ev ?
    Yanlız site nerde merak ettim binalar çok tanıdık geldi?

    YanıtlaSil
  67. Giz şuanda bu postunu hemmen erkek arkadaşıma gönderiyorum! Her zaman ileride evlendiğimizde evimi İngiliz Edebiyatı tadında döşemek istiyorum derim ve o da beni anlamaz. O ne demek yahu der. İşte o bu demek:) Bayıldımmm bayıldımm. Güle güle, huzurla oturun tatlım.

    YanıtlaSil
  68. Gizemcim, bu harika bir ev. Gule gule oturun, nazarlar degmesin, daha cok nazar boncugu koy oraya buraya. Her detayi cok guzel dusunulmus, cok uyumlu olmus. Bence dergilere yolla, feature olma ihtimali cok yuksek bir ev.
    Benim cektiklerim senin kadar detayli degil ama micro bazda home resimleri ben de cektim, home folder i altinda gorebilirsin.

    YanıtlaSil
  69. merhaba :)

    evine bayıldım,özellikle yatak odasına :) mutlu, huzurlu günler geçirirsin umarım evinde :)

    bir de sorum olacak ; yatak da mı özel yapım? dolabımı özel yaptırmaya karar verdim ama ona uygun yatak bulamadım bir türlü. odanın çok kalabalık olmasını da istemiyorum. bazalı yatak hiç istemiyorum, ağır tonajlı yük gemileri gibi :s

    sözün kısası böyle cici cici ama çok da devasa boyutlarda olmayan bir yatak odası takımı arıyorum. onerebileceğin yerler var mıdır? :)

    teşekkürler şimdiden :)

    YanıtlaSil
  70. merhaba, blogunuza yeni katılanlardanım..evinizin dinginliğine , huzur dolu ve romantik havasına bayıldım..sizin elegan tarzınız evin dekorasyonuna aynen yansımış..birde kendi dağınık evimi düşünüp epey utandım :))).. bu huzurlu havanın hiç bozulmamasını dilerim..sevgiler, www.trendyandfriendly.blogspot.com

    YanıtlaSil
  71. Evine BA-YIL-DIMM :) Tatlm gulegule oturun, saglikla ve mutlulukla! ;) Hem dekorasyon konusunda hemde moda konusunda harika zevkleri olan bir insansin :)

    YanıtlaSil
  72. Ev oturmasına gelmiş kadar oldum ben canım benim:) Off nasıl güzel bir teras ve , manzara ve dekor bayıldım ben hepsine şimdi Giz'li terası inceleme zamanı:) Eşinle beraber güle güle mutlu oturun canım benim öpüyorum kocaman:)

    YanıtlaSil
  73. Gizemcim, o kadar cok sevdim ki evinizi, hep mutlu ol esinle beraber :)
    Evin renkleri harika. Dekorasyonlar sahane. Evdeki herseyi sevgiyle, özene bözene yapmissin! Cok begendim talim!

    Öpüyorum

    YanıtlaSil
  74. Giz’li Teras ev postumu beğeni ile inceleyen, içten ve güzel yorumlarını esirgemeyen herkese çok ama çok teşekkür ederim :) Bu postu benimle paylaşmakla evimde yaşadığım mutluluğu, hevesi ve blogumun hikayesini de paylaşmış oldunuz :) İyi ki varsınız, varlığınız blogumu ve hayatımı çok daha güzelleştiriyor :)

    YanıtlaSil
  75. Sorduğunuz soruların yanıtlarına ithafen;

    İncir’cim evim Batı Ataşehir’de sağ taraf Doğu Ataşehir, sol taraf ise Batı Ataşehir, Çamlıca ve taa uzaklardan Sultanahmet’e kadar uzanıyor ;)


    Muyek, duvar saatini Wenge Home’dan aldık (Modoko çıkışında), ev dubleks değil girişte kare bir hol var ve tüm odalara açılıyor. Oturma odası direk terasın camlı bölmesine çıkıyor, salondan cam bölme dışında kalan kısma çıkılıyor. Ev 80 m2, teras da aynı şekilde 80 m2. Bu terası görünce bir seçim yapmamız gerekti ve biz de metrekaresi ufak ama keyifli bir ortamı tercih ettik :)


    Duyguluk, tabi ki yudumlarım ne demek :)))


    Sevgili Günlük, fırın ve bulaşık makinemiz Gaggenau, buzdolabı ve çamaşır makinemiz Bosch, televizyonumuz da Samsung. Umarım yardımcı olabilmişimdir :)


    Şantiye’nin gülü, site Batı Ataşehir’de yer alıyor :)


    Gamze’cim yatak Yatsan’dan, ben yatağı hazır alıp diğer tüm eşyaları ona özel yaptırdım. Benim alanım da oldukça kısıtlıydı kendin çizerek yaptırman en mantıklısı oluyor hazır takımların hepsi 40 m2 yatak odasına göre yapılmış hayatta sığdıramazdım ben. Ama bu tarz nerede var dersen Laura Ashley, Yatsan, Tepe Home ve Modoko’da birkaç dükkanda var canım :)



    YORUM YAZAN HERKESE İÇTEN DİLEKLERİ VE TEBRİKLERİ İÇİN DE AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM, HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM :)

    YanıtlaSil
  76. Giz'cim ben böylesine güzel bir postu nasılll kaçırmışım. Evinin fotoğraflarına bakarken kendimi dekorasyon dergisinin sayfalarını çeviriyor gibi hissettim çok zevkli ve zarif. Tüm detaylar düşünülmüş ve harika bir bütünlük oluşturulmuş. Aşkla ve mutlulukla uzuuun ve sağlıklı yıllar geçirmenizi diliyorum...

    YanıtlaSil
  77. canım ben bu posta yorum yaptım diye biliyordum ama yapmamışım...

    ne desem bilemiyorum... her şey muhteşem! her detay ayrı güzel, her şey özenle alınmış... bu konuda seni tebrik ediyorum tatlım, çok başarılı... kocaman öpüyorum güzelim

    www.dujufashion.blogspot.com

    YanıtlaSil
  78. hepsi harikaaa güle güle kullanın :)
    ben de levhayı nereden aldınız onu merak ettim birde peçetelik ?

    YanıtlaSil
  79. Tubiso'cum onları unutmuşum şimdi ekledim posta, levha Mudo'dan, peçetelik English Home'dan. Beğenin için çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  80. Did'cim, Duju'cum güzel yorumlarınız ve beğeniniz için çok teşekkür ederim canlarım ;)

    YanıtlaSil
  81. Ev postunu görüp de yorum yazamamıştım canım.Öncelikle Allah ağız tadıyla,mutlulukla ve huzurla oturmayı nasip etsin.Çok beğendim,öyle güzel yansıtmışsınki tarzını ve seni evine.Huzur dolu,aydınlık bir ev.Öyle iyi anlıyorumki seni,her akşam 6da evine gelen biri olarak bile evimi bukadar özlüyoken,akşamları evde heleki yeni evliyken bukadar az zaman geçirmek zor,ama inşallah yıllarca evinizde mutlulukla oturacaksınız,biraz sabırla buzmanlar da geçecek..Giyinme odanı çok merak ettim buarada.Detayların nekadar önemli olduğunu ve ortamları nekadar güzelleştirdiğini gösteriyosun bizlere evinle.Ben bu postu ççokk sevdim.Sonuna da kocaman bir maşalllahhhh ;)

    YanıtlaSil
  82. tek kelimeyle - bayıldım-... maşallah diyor ve ekliyorum- mutluluklar!-

    YanıtlaSil
  83. giz´cim very beautiful home, wonderful gercekten :) bayildim. Nerden buldun bu evi ? hele terasa bayildim yaz kis orada dururum ben yani :)

    YanıtlaSil
  84. Blogunu yeni kesfettim ve seni ve ikizini cok begendim, bi kere cok güzelsiniz. Gezinirken ev postuna geldim cok güzel olmus. Bu güzel evde huzur bulabileceginiz mutlu bir hayat dilerim sana ve esine, Allah bir yastikta kocatsin !

    YanıtlaSil
  85. fanustaki kuşun yanında cam vazo var alt kısmı krom içinde ortanca var sanırım :) o vazo nereden acaba harika duruyor

    YanıtlaSil
  86. S♥A'cım çok teşekkürler tatlım :) o detayları bir bir seçtim ve bu şekilde görülüp beğenilmesi oldukça mutluluk verici benim için :) soyunma odasını şu an için yayınlamadım ona ayrı bir post yapabilirim :) sanırım dolapların içini göstermekten bir parça çekindim, beni tanıyan ve sevenler o şekilde anlamayacaktır eminim ama ne yazık ki öyle olmayan insanlar da var. Yine de bakarsın yaparım öyle bir post. Tekrar teşekkür ediyorum beğenin için canım, öpüyorum kocaman :)


    Özge'cim çok teşekkür ederim beğenin ve güzel dileklerin için :)


    Nesliname, tatlım valla ev beni buldu desem :) 3+1 bakıyorduk hep, ama bir türlü içimize sinmiyordu sonra teraslar yok mu dedik, emlakçı da "1 tane var aslında" dedi ve onca tadilat, baştan yaratma süreci sonucunda buraya kavuştuk :) ne zaman dilersen, yaz kış beklerim canım :) ama şu anda ufo taktırıcaz biraz soğuk oluyor geceleri oturulmuyor :/


    İndividuelle, çok teşekkür ederim beğenin, içten dileklerin ve her iki blogumuzu da ziyaret ettiğin için :) Dilerim gönlünden geçen güzel dilekler ve fazlası da senin olur canım :)


    Tubitosdanciciikramlar, o vazoyu da Adress İstanbul'da Coastal Homes'dan aldım :) farklı boyları var ben bu boyu beğendim, çiçekleri de oradan hediye ettiler zaten ;) hala satılıyor sanırım, mağazada bulabilirsi ;)

    YanıtlaSil
  87. Öncelikle suaralar can sıkıntımla ugrasırken senın bu postunu daha once nasıl okumadıgımı dusunerek hayıflandım :)

    canım herseyden once agız tadı ıle mutluluklarınızı dahada percınlemenızı saglayacak kucuk mısafırlerle oturmanızı dılıyorum :)Ikıncısı ev doseme tarzımız aynı ımıs bende yatakodasından mutfaga ve balkondakı yer dosemelerıne kadar aynı seyı kullanmıstık bızım alan bıraz daha kucuk oldugundan tık agacını tercıh etmıstık..

    O yemek masasında herzaman sevenlerınız ve seveceklerınız ıle oturmanızı dılıyoırum:)

    YanıtlaSil
  88. --Of ya! 15 Eylul'de yayinlanmis bu post, ben taa nerelerdeyken:(--

    Giz'cim Giz'li Teras'tan her daim aldigim keyifin isim hakkinin ait oldugu yeri gormek, keyfime keyif katti! Allahim bu nasil guzel, huzur dolu, sevgi dolu bir evdir boyle. Bu guzel yuvada en cok senin ama bi o kadar da Dehan'in ve Dilem'in emegi var gordugum kadariyla. Her sey oyle guzel ki, hayran olmamak elde degil. Her seyi oyle ince dusunmussun/uz ki, her sey birbiriyle oyle uyumlu ki! Yine bir daha diyorum ki, harikasin sen Gizem'cim!;)
    Kullandiginiz renkler cok guzel bir kere; ferah, huzur verici. Eskitme, ferforje objeler hep bayildiklarimdan zaten!
    Taze cicekli bir ev, sevgi doludur, hep oyle dusunurum.
    Boyle bi evim olsa hic cikmak istemem sanirim!

    Mutluluk bulastirici bir evin var tatlim; cikti alip, dergi haline getirip, surekli bakasin var;))

    Bu guzel yuva hep guzellikler getirsin size! Sevgilerimle canim<3

    YanıtlaSil
  89. eviniz harika detaylarla dolu :) bloğuna ilk kez girmiş olmama rağmen bütün samimiyetimle söylüyorum çok mutlu olun :) keyifle yaşayın.. sevgiler...

    YanıtlaSil
  90. Bu ev nasıl harika bir ev ya..Çok yeni gördüm bloğunu ama her canım sıkıldığında bu postunu açıp açıp bakıyorum. Çok iç açıcı ve sani dünyada buradan güzel bir yer yokmuş gibi..Mutlulukla,sağlıkla ve aşkla oturmanız dileğiyle..
    Not:Ayrıca mutfak,konsol vb.gibi dolapları aynı yere mi yaptırdınız? Marangoz bilgisi verebilir misiniz?
    Sevgilerle..

    www.tullyslittleworld.blogspot.com

    YanıtlaSil
  91. Zevkinize hayran kaldım, iyi günlerde keyifle oturun inşallah..

    YanıtlaSil
  92. Mutluluklar diliyorum..
    Eviniz çok ama çok hoş olmuş,
    seçimleriniz,detaylar renklerdeki sadelik ve uyum tek kelime ile harika..
    fikir veren bilgi paylaşımlarınız içinde ayrıca teşekkürler..

    YanıtlaSil
  93. Bloğunu pembe gönlüm sende'den görerek geldim.

    Allah'ım ya iyi ki bulmuşum bayıldım gerçekten :)

    Ben de country ve provence etkilerin görüldüğü dekorasyonlara bayılıyorum. Hatta sevgilim bile olmamasına rağmen kendi kendime içinde bu etkileirn görüldüğü çeyizimi düzüyorum :)

    Bakmak istersen bana da beklerim.

    Bu rüya tadındaki evinde güle güle otur inşallah :)

    YanıtlaSil
  94. bu ne bohem hayattır :)

    şaka bir yana pek güzel bir ev. daha önce bu postta sıkılmıştım. neden ? çünkü ben çok sıkılgan bir insanım. gerçekten senin evi dekore etme aşamanı okumak bile beni sıktı, bunalttı, sabrına hayran kaldım. ben şahsen, evlenirken, sadece bir günde, sadece ikeadan bütüün eşyalarımı aldım, bütün eşyalar derken yatak odasından tut da çatal kaşığa varana kadar aklına gelebilecek her şey (ev elektronikleri dışında). yine aynı gün english home'dan iki nevresim takımı aldım (sonradan farkettim ki iki nevresim takımı çok yetersizmiş, biraz daha aldım). yine aynı gün, bütüün ev elektronikleri alındı. bir gün sonra da hepsi yerleşti.
    beyim çok istemesine rağmen (özellikle mutfak ve banyoda tadilatı çok istiyordu), evde yaptığımız tek tadilat salon, mutfak ve koridoru mora boyamak, bir de sağ eliyle hiçbir şey yapamayan bir solak olduğumdan evdeki elektrik düğmelerini (ışıkları açtığımız şeye düğme denir di mi) sağdan sola taşıtmak oldu.

    bütün bu evlilik sürecinde, kendime aldığım tek çeyiz paşabahçedeki love şeklindeki çerezliklerdi ve annemin de tek çöp almasına izin vermedim. çok sancılıydı zaten. üzerimde öyle büyük bir baskı vardı ki. böyle evlenilmez, bu nasıl bir ev küçücük burada mı yaşayacaksın. yeni evlinin vitrini olur, salon takımı olur, yemek odası takımı istemiyorum da ne demek, nasıl yani tüm salon kitaplıklardan mı oluşcak, ne demek barbilerimi biblo yapcam manyak mısın, yemek masası diye bu ahşap masayla bu kırmızı sandalyeleri mi kullanacaksın ? peki evinize 2 kişiden fazla misafir gelse nolcak ?

    görmen lazımdı giz kısaca. bütün evlilik sürecim, bütün düğün hazırlıklarım falan, hepsinde etrafımdaki herkes bana deli gözüyle bakmıştı.

    ama sanırım, olay burada. sabırlı olmakta. uzun süre sıkılmadan konsantre olabildiğim iki şey var. birincisi eşim, diğeriyse ne yazık ki işim. onun dışında her türlü hazırlık süreci beni çok bunaltıyor. bir de insanın istedikleri az olunca, insan yüzeysel olunca da böyle oluyor. benim tek hayalim vardı, süper boğaz manzaralı, bahçeli bir çatı katında oturmak. ki aslında bakınca bahçeli çatı katı bile ööle az bir istek diil. hem kendi bahçesi olan hem de çatı katı olan bir evin önceki katlarının yer altında olması gerekiyor derdi eşim o zamanlar :) ama ilk bulduğum ev şaka gibi bir şekilde bahçeli ve çok güzel manzaralı bir çatı katıydı. şans sanırım.

    ben de iiden iiye bu bloga bağlandım, dönüp dönüp postlarını okuyorum. :) pazartesi izinliydim ya. sanırım bir post-pazartesi sendromu yaşıyorum. istanbula dönünce de ben de evin fotoğraflarını çekip koyacağım bloguma kıskandım bir de :) ilham aldım diyelim ya da :)

    kısacası, bu post pazartesi sendromunda, gizli teras kurtarıcım olmakla birlikte, bu gizli teras ev postu da beni iyice bunalttı (iyi manada yoksa evine dibim düştü, sadece süreç karşısındaki göstermen gereken sabır bile beni gerdi)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okurken ben de sana özendim şimdi, öyle anlar geldi ki (özellikle her şeyi en az 2 kere yapmak zorunda olduğumu göz önüne alınca) ben de bir kerede her şeyi halledebilmeyi çok istedim :) Ancak evimi dekore etmek benim için kayıp hayallerim gibiydi (çok arabesk duyulmakla birlikte :p) iç mimarlığı yana yakıla isteyip de ucundan kaçırınca içimde kalan özenle bir şeyleri bir araya getirme isteğimi evimden çıkardım. Bu yüzden evliya sabrı geldi ilahi bir şekilde sanırım. Gerçi sadece ev diyemem, gelinlik bakarken de 8 yer gezdim, tüm evlilik olayına aşırı adapte olmuş olmalıyım bir nevi bridazilla'ya dönüştüm ben :p
      Çok şanslısın bence, insanın eşi ve işi hayatını büyük ölçüde oluşturuyor zaten, her ikisine konsantre olabildikten sonra varsın diğer şeylerde konsantre olamasın insan, kalanlar zaten geçici bir yerde. İnsan neyi hayal ederse oluyor, ben bunu çok denedim ne güzel olmuş hem bahçeli hem manzaralı ev.

      Ben de iyiden iyiye senden gelen sözcüklere bağlandım sanırım :) tüm bu yoğunluğun arasında eksikliğini hissediyorum :) Bu arada mor duvarları ayrıca çok merak ettim, gizemli çok sevdiğim bir renktir, modern ikea havası ile çok hoş durduğuna da eminim :) kırmızı sandalyeler ve kitaplık kaplı duvarlar çok yaşanası bir ortam geliyor kulağa. Kitaplar benim de küçüklüğümden beri en sevdiğim şeylerim olmuştur, şimdi daha bir ev postunu merak ediyorum buradan bloguna ışınlanacağım zaten :)
      not: Love çerezliklerden bende de var bayılıyorum kullanmaya :)))

      Sil
    2. 5 martta evlenen insan olarak gelinligimi 10 subatta begenmistim ben. ilk baktigim yerde. denedigim de 2. gelinlikti :)) fazlaca rahattim. iyiki de patlamadi hicbir sey. garip bir sekilde her seyim rast gitti. saclarina fon cektirip dugune giden insandim ben zaten. senin de dugunde saclarini acik biraktiini gorunce cok mutlu olmustum. gelin dediinin kafasinda kus yuvasi mi olurmus.
      soz gider gitmez yapacagim postu. evi gorebilirsem :)

      Sil
  95. evin her detayina hayran kaldim. fotograflara baktikca huzur buluyor insan. ömür boyu bu cati altinda mutlu kalin insallah :)

    YanıtlaSil
  96. tesadüf karşılaştım bloğunuzla, ne hoş dekore edilmiş bir ev, kendimden zevkimden çok şey buldum fotoğraflar arasında, keyifle mutlu huzurlu oturun, sevgiler...

    Ahu

    www.lavantabahcesi.com

    YanıtlaSil
  97. Merhabalar;

    2,5 ay içerisinde hem nişan yapmış hemde düğüne hazırlık yapmaya çalışan biri olarak umutsuzca vintage yatak odası takımlarına bakarken rastladım bloguna. Ve ne kadar sevindiğimi anlatamam. Heryerde ya çok modern yada çok klasik takımlar görmekten çok sıkılmıştım artık. Yaptırmak taraftarı da değildim acıkcası ya yapamazlarsa diye. Ama şimdi bloguna bakınca gercekten rüya gibi bir evi kısa zamanda oluşturabileceğime inancım arttı yeniden. Seçtiğin herseyi ama herseyii cok begendim:) Çok zevklisin gercekten. Bende yatak odasındaki parçaları hatta belki salondaki mobilyaları yaptırmayı düşünüyorum. Özel yapım olan mobilyaları nereye yaptırdığını öğrenebilir miyim? Birde maliyetler ne civarda acaba ,hazır takımlara göre daha mı maliyetli oluyor yoksa daha uygun mu oluyor? Genelde tarzım bir takım hiç bulamasamda olabilir dediğim takımlar 10-12 bin civarında en az. Sürem çok kısıtlı olduğundan ( Düğünüm 13 ekimde ) ve henüz hiç mobilyam olmadığından kısa sürede cevap vermeni umuyor ve güzel evinde ağız tadıyla oturmanı diliyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, mail adresinizi aradım blogunuzda bulamadım bu sebepten buraya yazıyorum. Öncelikle tatilde yurtdışında olduğumdan geç yazabiliyorum kusura bakmayın. Güzel sözleriniz için çok teşekkür ediyorum :) Ben mobilyaları Kanyon'un arka tarafına atölyesi olan iki ustaya yaptırdım, ne gösterirseniz aynısını yapıyorlar hatta yapım renk verme aşamasında çağırıp onay alıyorlar dolayısıyla süprizle karşılaşmıyorsunuz. Yatak ve komodinleri yatsan'dan aldım tam (içerisinde yatağın kendisi de olduğundan) tam fiyatı hatırlamıyorum ancak 3.500 tl civarında olabilir. Tuvalet aynası ve cam önündeki geniş konsolu da ustalar 5000tl ye yaptılar. Dilerseniz bana mail adresinizi verin ustaların iletişim bilgilerini sizinle paylaşayım ;) Şimdiden mutluluklar diliyorum, yardımcı olabileceğim başka bir konu olursa lütfen çekinmeden söyleyin. Sevgiler...

      Sil
  98. Hergün girip girip bakıyordum cevap gelmiş mi diye sonunda gelmiş:) blog oluşturmaya heveslenmiş ancak işten vakit bulup bir türlü başlayamadığımdan mail adresimi de eklememişim heralde:) Mail adresim ebolut@hotmail.com

    Sanırım mobilyalarınızda hiç sıkıntı yaşamadınız, zamanım az olduğundan problemle karşılaşmak istemiyorum. Tepe home da aslında hem yatak odası hemde yemek odası takımı begendim. Ama ya gardrop inanılmaz minik oluyor vintage provence takımlarda yada çok kullanışsız oluyor. O yüzden yaptırmak daha mantıklı geliyor. Yardımlarınız için şimdiden çoook teşekkürler.

    YanıtlaSil
  99. Evin cok güzel olmus,mutluluk icinde oturun hep .Bizim evimizde aynı tarz. English home benim de favorim , orada ki herseye bayılıyorum. Bir de su eskitme mobilya isini bizim mobilyacımıza da anlatabilseydik super olucakmıs:)

    YanıtlaSil
  100. Eviniz harika , herşey uyum içinde , huzur ve sağlık eksik olmasın İnşaAllah.
    Biz de salonumuzu yeniliyoruz , country tarzda mobilyalarımız , aldığımız masamız mutfağınızın önündeki masaya çok benziyor , bacakları beyaz üzeri ceviz gibi , ben biraz daha açık renk olsa mı üzeri diye düşünüyorum . Bej rengi kumaşı , ayakları beyaz olan koltuğa , sizce bacakalı beyaz olan masa üzeri ceviz mi yoksa daha açık beje yakın bir tonda mı olsun ? Koyu renk daha iyi gösteriyor kendini ama çok kararsız kaldım .
    Aksesuar alışverişi kısmının gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum , mobilyalarımız bayramdan sonra gelicek . Mudo city de hoş aksesuarlar var elden geçricem :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar her seyin gonlunuzce olmasini diliyorum :) ben beyaz bacaklar ile cevizin daha cok yakisacagini dusunuyorum bej ile soluk kalabilir ancak evin kalanindaki ahsap tonlari ile de uymasi onemli. Biz orta sehpa, parka ve masa uyumuna ozellikle dikkat etmistik :) aksesuar icin woo'da da guzel seyler bulabilirsiniz ;)

      Sil
  101. merhaba, öncelikle evin şahane olmuş..
    Ama en çok bayıldığım duvar saati olduu. İnternette bu saat Wenge Home'un sitesinde yok. Fiyatını senden öğrenebilir miyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, tesekkur ederim. Saatin fiyati yanlis hatirlamiyorsam 200 TL civarindaydi

      Sil
  102. Tekrar merhaba, melek mumluklarınla peçeteliğin yeni dikkatimi çekiyor süper! mumlukları sanırım kız kardeşin almış nerden aldığını öğrenme şansım var mı?aynı zaman da peçeteliği:) Zevkin harika..
    Çok soru sordum kusura bakma ben de yeni ev döşediğim için fikirlere ihtiyacım var:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mumlukları Nişantaşı Mudo'dan almıştı kardeşim. Peçetelik de English Home'dan. Rica ederim ne demek, teşekkür ediyorum güzel sözlerin için kolay gelsin ;)

      Sil
  103. Bi yorum daha yazmistim ama ne oldugunu anlamadan kayboldu. Eviniz sahane olmus, ellerinize saglik.
    Ben de yatak odami degistirmek istiyorum ve istedigim tarzi bulamadigim icin ozel yaptirmaya karar verdim. Ama iyi bi marangoz bulmak daha zormus.rica etsem sizin yaptirdiginiz yerin iletisim bilgilerini verir misiniz? Cagla.aydinn@hotmail.com
    Simdiden tesekkur ettim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Yatak odamı yapan ustaların telefonu defalarca sorulduğu için artık postta yayınlamaya karar verdim, zira yorumu görüp mail ile dönmem gecikebiliyor bazen. Benim yaptırdığım yer Kanyon'un hemen arkasında bir atölye. Marangoz Selahattin Usta:05323102870 Dilerim yardımcı olabilmişimdir, şimdiden kolay gelsin.

      Sil
  104. ahhh ben bu blogu tesadüfen googleda gezinirken bulduumm,müptelasida oldum:)eve esyalara bakarken bide manzaraya tabii icim acildi..zevkinize saglik cidden..:)

    YanıtlaSil
  105. daha öncede yorum yapmisimdir belki emin degilim o yüzden tekrar yazma geregi duydum:)

    YanıtlaSil
  106. Merhabalar,

    Zevkinize gerçekten hayran kaldım. Hatta o kadar beğendimki eve gelip ailemlede paylaştım bu postu. Zevklerimiz çok benziyor... :) Neyse lafı çok uzatmadan sağlıklı ve mutlu günler geçirmeniz dileğiyle :)

    YanıtlaSil
  107. bu teras ancak bu kadar zevkli bir el yardımıyla böyle güzelleşebilirmiş.
    öldüm bittim bayıldım:)

    YanıtlaSil
  108. Merhaba tül masa örtüsü ararken bloğunuzu buldum evinize ve zevkinize bayıldım Güle güle oturun

    YanıtlaSil
  109. Merhabalar,
    Evinize bayıldım öncelikle gercekten cok hoş bir zevkiniz guzel günler mutlu anlat geçirmeniz dileğiyle.
    Ben mutfaginizdaki ahşap tezgahınızı merak ediyorum, kullanım acısından memnun musunuz? Herhangi nir sorun çıkarttı mı size? Tavsiye eder mısınız?
    Şimdiden cok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  110. Merhaba,
    Yorumum gitmedi sanırım evinizi cok beğendim cok hoş bir zevkiniz var. Mutlulukla guzel günlerde oturun evinizde.
    Benim mutfaginizdaki ahşap tezgahınızla ilgili bir kac sorum olacak? Memnun musunuz ve tavsiye eder mısınız? Hic sosun yasadınız mı? Bir de mese mı acaba bize ustamiZ meşeden yapacagını söyledi ama bizim pek bilgimiz yok bu konuyla ilgili.
    Şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, görüntü olarak ahşap tezgah çok hoş ancak hiç kullanışlı değil :) üstü çok çabuk çiziliyor. Meşe evet ama her ne olursa olsun silmesi ve koruması çok zor ben sevdiğim için kullanıyorum ancak gönül rahatlığı ile tavsiye edemem...

      Sil
  111. Ne kadar zevkli, ne kadar ince birisiniz.
    Eviniz de ruhunuzu yansıtmış, bu ev postunu bir yıl önce okumuştum ilk kez, ondan sonra birkaç ayda bir aklıma gelir ve açıp bakardım. Her baktığımda da ilk kez gibi heyecanla okurdum.
    Eminim siz de her gün yeni döşenmiş heyecanıyla oturuyorsunuzdur evinizde, tabii huzur, mutluluk ve aşkla.
    Ben bu aralar bu postu daha başka bir gözle okuyorum çünkü ben de artık evlilik hazırlığı yapıyorum ve bu konuda elimden geldiğince yazıyorum :)
    En büyük hayalim bir an önce evime yerleşip her köşede böyle huzur dolu anlar yakalayabilmek. Lütfen daha sık yazın, kişisel blogunuzun ciddi bir hayranıyım :)

    Sevgiler,
    Ecem

    ecemevleniyor.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, Öncelikle çok teşekkür ediyorum bu güzel sözler için :) ne mutlu bana ki yaşadığım mutluluğu ve heyecanı size de yaşatabilmişim. Dilerim evlilik hazırlığı sürecinde her şey gönlünüzce olur, olmasa da merak etmeyin (benim başıma çok aksilik gelmişti) her şey yoluna giriyor bir şekilde :) daha sık yazmak için daha çok çaba göstereceğim çok teşekkür ediyorum en kısa zamanda blogunuza uğrayamak isterim :)

      Sevgiler
      Giz

      Sil
    2. Cevabınız için çok teşekkür ederim, aksilikler mutlaka olacaktır dediğiniz gibi, mümkün olduğunca az olursa ve olanları da kafaya takmazsam iyi olacak :)
      Sizde dikkat ettiğim diğer bir konu ise okumak için açtığım çoğu blogdaki postların altında sizin güzel yorumlarınızı görebilmek. Bu aslında o kadar önemli bir şey ki, bunun için de sizi ayrıca tebrik ediyorum :)

      Sil
  112. yatak basligini nerede yaptırdınız? sakincasi yoksa öğrenebilir miyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, yatsan'dan aldım hazır olarak.

      Sil
  113. çok şaşırdım zevkimizin bu kadar tutmasına.. Country tarzı bu kadar seven biri daha bulmak harika:)Benim salon takımımda coastal homes ve yatak odası takımımız da tıpatıp aynı:)) Bir sorum olacak ben bir türlü abajur uyduramadım acaba siz nerden aldınız bende sizinki gibi şık sade bir şey arıyorum ??

    YanıtlaSil
  114. Gizem hanım zevkimizin bu kadar uymasına inanılmaz şaşırdım:))) Eviniz bir harika olmuş.. Country tarzı benim kadar seven birini daha bulmak beni çok sevindirdi:) Duvar saati ararken karşıma siteniz çıktı.. Salon takımım benim de Coastal Homes, mutfağınız tam hayalimdeki gibi:)) Bir baktım yatak odamın tıpkısı...:)) şaşkınlık geçirdim umarım evim bittiğinde sizin ki kadar başarılı olur. Size bir sorum olacak şifonyer üstüne abajurları nereden aldınız acaba.. bende öyle şık sade bir şey arıyorum ama bulamıyorum??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, öncelikle beğeniniz için çok teşekkür ederim :) abajurları modokoda bir avizeciden aldık adını hatırlamıyorum ama girişe çok yakın bir yerdi. Dilerim yardımcı olabilmişimdir, sevgiler..

      Sil
  115. Giz merhaba yazını yazalı çok olmuş ama umarım yorumumu görür ve cevap verirsin, bende şuan taşınma hazırlıkları yapıyorum, dekorasyon zevklerimiz çok uyuşuyor ,senin evine bayıldım..:) Tüm evimi aynen senin gibi country yapmak istiyorum ,Benim evimde açık mutfak olacak, ve dolapları özel bir yerde yaptırıyoruz, krem bej tonlarında bir ara renk seçtik daha pastel tarzda French country evlerde olduğu gibi yalnız sonradan pişman oldum çünkü bende bacakları beyaz üstü ahşap country salon masa ve sehpa takımı almak istiyorum Coastal homes tarzı...Acaba coastal homes ve diğer benzer mobilyacılarda hep beyaz mı oluyor??? Senin mutfağın bej/krem mi beyaz mı? Bana sanki hem mutfağın hem masa ve sandalyelerin krem gibi geldi, sen nasıl uydurdun? Biz krem/bej tonu masa sandalye bulabilir miyiz acaba? Beyaz yaptırmayarak çok büyük bir hata mı yaptık? :( sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım selam, benim mutfağım beyaz ama kırık beyaz. Mutfak masasının bacakları ve sandalyeler de aynı şekilde ama aslında hiçbirinin tonu aynı değil. Beyazların tonunu geçtim yerdeki parke, masanın üst kısmı ve orta sehpa bambaşka renkler ama hepsi bir araya gelince uyumlu oluyor. İnsan ev boşken hiçbirinin rengi uymayacakmış gibi geliyor ama inan herşey bitince o farklılıklar da uyum içerisinde oluyor :) coastal homes ayrıca istediğiniz renk yapabiliyor diye hatırlıyorum bacaklarını dilerseniz bir de oraya sorun ;) Sevgiler..

      Sil
  116. "Fotoğraflarla ne kadar yansıtmaya çalışsam da evin iç kısmı olduğundan daha az güzel çıkabildi. Banyonun bütünü hangi kadrajı denersem deneyeyim dilediğim gibi olmadığından sadece aksesuarları fotoğraflamaya karar verdim."
    Bu yazının üstündeki sifoniyerin üstünde duran manken askılıgı nerden aldıgını ögrenebilir miyim :) simdiden tesekküe ederim.evin cok güzel güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, çok teşekkür ederim beğeniniz için :) Askılığı english home'dan almıştım. Sevgiler :)

      Sil
  117. merhabalar, eviniz sahane gorunuyor keyifle oturn. mutfak dolaplarini da belirttiginiz mobilya ustalarina mi yaptirdiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, çok teşekkür ediyorum :) evet aynı ustalara yaptırdım,sevgiler..

      Sil
  118. Sevgili Giz sadeligine ve şıklıgına hayran kaldim. Sabirsizlikla giysi odanin ve oturma odanin postlarini da bekliyorum. Hayatimda gordugum en zevkli dekorasyon bilgisine sahipsin. Tebrikler her sey cok şık!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, çok ama çok teşekkür ediyorum :)) çok mutlu etti yorumunuz. Umuyorum evin bahsettiğiniz diğer kısımlarını da görüntüleyebileceğim yakın zamanda :)

      Sil
  119. Gerçekten harika bir iş çıkartmışsınız! Bence iç mimar olmalıymışsınız! :))
    İnanın salonumdaki bütün eşyaları atıp, sizin mobilyaların aynısını toptan alasım geldi! :)
    Bir de; Ben de mutfağı nereye yaptırdığınızı merak ettim.
    Sakıncası yoksa öğrenebilir miyim?
    Ayrıca son bir soru daha; bebek olunca evi değiştirmeyi düşünüyor musunuz? Planınız nedir?
    Allah sağlık sıhhat ve afiyetle oturmayı nasip etsin!
    Herşey gönlünüzce olsun!
    Sevgiler...

    Dilek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum :) çok içtensiniz, beğeniniz ve sözleriniz beni çok mutlu etti. Mutfağı yukarıda belirttiğim ustalara yaptırdım ancak ben yönlendirdim işlemeleri kendim çizip anlattım. Bebek olunca evi değiştirmek zorunda kalacağız gibi henüz düşünmedik, oturma odasını bebek odası da yapabiliriz bu kafamızın karışık olduğu bir konu :) tekrar teşekkür ediyorum ve dilediğiniz her şeyin fazla.sı ile sizin olmasını diliyorum..

      Sil
  120. çok beyendim güle güle oturun. en güzel dakikalarınız o mükemmel terasta geçsin..

    YanıtlaSil
  121. Ağız tadıyla oturmanızı dilerim. en güzel dakikalarınız o güzelim terasta geçsin. çok zevklisiniz.

    YanıtlaSil
  122. Çok güzel bir blog ve harika bir ev...Her ayrıntı çok zevkli ve özenli.Özellikle yatak odanız muhteşem olmuş.Bende evlilik hazırlıkları yapmaktayım ve sizin gibi sil baştan yeni bir yuva yaratmaya çalışıyoruz.Bizi yansıtan bir ev olsun istiyoruz.Malum kafalar karışık,seçtiğimiz ve almayı düşündüğüm şeylerde uyumu yakalayamamaktan korkuyorum ama sizin seçimlerinizi gördükten sonra bende evimle ilgili güzel fikirler oluşturdum bu sebeple paylaşımlarınız için teşekkür ederim.Sakıncası yoksa duvar kağıdınızı,yatak odası takımınızı aldığınız yerleri ve ayrıca duvar boyanızı ve taş kaplamanızı aldığınız yerleri ve fiyat aralıklarını öğrenebilir miyim?Umarım sizin gibi zevkli sıcak ve samimi bir evimiz olur.Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  123. Merhabalar öncelikle güle güle oturun herşeyin çok güzel bayıldım bayıldım ..
    Birşey sormak istiyorum tasarım üzerine yaptırdığınız mobilyarınız (tuvalet masası , şifonyer , kalorifer üstü şifonyerinz vs) çok güzel ve işçilik süper nerde yaptırdığınızı öğrenebilir miyim ?

    YanıtlaSil
  124. merhabalar eviniz çok güzel olmuş bayıldım güzel günlerde oturun inşallah sevdiklerinizle , blogunuzda bir harika , birşey sormak istiyorum çizim üzeri yaptırdığınız mobilyalarınız (tuvalet masası , komodin , şifonyer , kalorifer için şifonyer vs) çok güzel ve işçilik süper nerde yaptırdığınızı sorabilir miyim ?
    şimdiden teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ustaların adreslerini yukarıda vermiştim :) sevgiler

      Sil
  125. Inanilmaz guzel bir armoni yaratmissiniz, zevklerimiz cok ortustugunden yeni evimi doserken blogunuz tam bir yol gosterici niteligindeydi. Evinizde huzurla oturmanizi diliyorum. Birkac sorum olacak: Salonunuzun duvarinin renk kodu nedir ve hangi boya? Mutfak dolaplarinizi kime yaptirdiniz? Bir de yatakodanizdaki komodin aydinlatmalarinin markasi nedir? Simdiden tesekkurler

    YanıtlaSil
  126. Harika bir yaşam alanınız olmuş. Sıcak bir ortam huzur herşeyi barındırıyor. Çok mutlu aşk dolu bir ömrünüz olsun. Evinize çok yakın bir sitede abim oturuyor.Komşusunuz.Yatak odamı kısa bir zaman sonra yenileyeceğim mutlaka fikir almak isterim. Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  127. merhabalar ev dekorunuza bayıldım güle güle mutlulukla oturun inşallah.açıkçası söylemeden geçemicem sizden merakla bebek odası dekorunuzuda bekliyorum .utanarak birşey sormak istiyorum salonunuzda kullandığınız şamdanlara bayıldım 1 aydır aramadığım yer kalmadı bulamıyorum.seramil mavi kanatlara ulaşmam çok kolay çünki alaçatıda oturuyorum 15 gün sonra dügünüm var nerden aldığınızı sizin için bir sıkıntı olmıyacaksa paylaşırsanız çooook mutlu olucam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, öncelikle beğeniniz için çok teşekkür ederim. Bebek odası dekorunu da o keyifli süreci yaşayacağım zaman gelince mutlulukla paylaşacağım :) yerdeki şamdanlar Ikea'dan İzmir Ikea'da bulabilirsiniz. Şimdiden tebrikler, mutluluklar dilerim....;)

      Sil
  128. merhaba,
    tek kelimeyle eviniz harika..çok zevklisiniz tebrik ederim.güzel evinizde mutluluğunuz hiç eksik olmasın inşallah.kendimi sorarken çok komik hissetsemde arayışlarım son bulur belki düşüncesiyle yazdım gitti :)
    teras masanızın üzerindeki ufak cam vazolarınız nereden öğrenmem mümkün mü?paşabahçe olabilir diye bir çok mağazasına baktım ama bulamadım.şimdiden teşekkür ederim,sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, çok teşekkür ediyorum beğeniniz ve güzel sözleriniz için :) Paşabahçe'den almıştım ancak 3 sene oldu belki kalmamıştır... :( sevgiler...

      Sil
  129. merhaba.ben dekorasyon için araştırma yaparken buldum bu sayfayı harika gördüğüm en güzel ev...En iyi tarafı kendi içinde tutarlı. Bende country tarz istiyordum.Bulduklarım çok işlemeli oymalıydı.Modern görünümlü olanlardan değildi.Bende modern sıradan ceviz bir şeyler aldım.Aksesuarlarla vintage havası verebilirim belki dedim.Nişanlımda tv ünitesini sehpa filan country yaptıralım dedi.Öyle yaptık.Hala evi düzenlemedik sanırım karmakarışık kararsız tıpkı ben gibi berbat bir evim oldu çok çok üzgünüm.Güle güle otur bir sonraki dekorasyon maceramda seni örnek alcam inşallah.Abartmadan sakin sakin bakıcam herşeye.

    YanıtlaSil
  130. .Merhaba çok zevkli döşemişsiniz bayıldım, Allah huzurla sağlıkla yaşamayı nasip etsin inşallah . blogunuzla yeni tanıştım ben de beklerim http://hayatisusle.blogspot.com

    YanıtlaSil