Veee.... Düğün Postu!!! :)


Herkese merhabalar :) Benim için uzun sayılabilecek bir aradan sonra tekrar sizlerle olmak muhteşem. Hayatımın en mutlu günlerini dolu dolu dolu geçirdiğim bu arayı en ince ayrıntısına kadar sizlerle paylaşacağım. Bu dönemde içten dileklerini, yorumlarını benden esirgemeyen tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim :) Blogger aleminde kurulan gerçek arkadaşlıkların ne kadar değerli olduğunu sizleri bu kadar özleyince bir kez daha anlamış oldum. Çok sevgili Wear blogunda düğünümü paylaşarak (Wear, Duju, Gözde ve Ferda katılarak günümü ayrıca güzelleştirdiler) beni çok mutlu etti, şimdi benim için rüya gibi geçen o günü bir de hep birlikte yaşayalım :))))



Düğün fotoğrafları için önce Emirgan korusuna gidildi ve oradan Kuruçeşme Divan’a geldik.



Ortama bir bakalım. Davetiyemi ve şekerimi görmüştünüz bunlar da büyük bir özenle seçtiğimiz masa süslemeleri.






Çiçekler kullanılacak örtü, sandalye, supla ve vazoya çeşitli kombinasyonlar sonucu itina ile karar verildi :) Düğün masamız ve  diğer süslemelerini de (balon lambalar, merdiven ve oturma gruplarının süslenmesi..vs.) biz seçtik.


Birlikte çalıştığımız organizasyon şirketi Elit Davet tüm detayları dilediğimiz gibi dekore etmişti.  Özenleri için kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum.

Şimdi aile bireyleri ile fotoğraf çektiriliyor ben canım ikizim ile olan fotolarımdan birkaçını seçtim.







Gelinle damat konuklar gelmeden bekleyecekleri odalarına gittiler. Odada ilk dans provasını yaparken zaman su gibi akıp geçti nikah için kokteyl alanına gidiyoruz, nasıl heyecanlı olduğunu anlatamam yerde mi gökte mi yürüyorum belli değil :) Herkes orada ve gözlerinin içi gülüyor, inanılmaz bir mutluluk bu!




Vee nikah masasına oturduk :)




Sırayla “Evet” deme anlarımız!



İmzalarımızı atıyoruz,



Veee artık evliyiiiiiiz!! :))))


Arkadan hatırlatmasalar damadın ayağına az daha ayağına basmayı unutuyordum :P


Birbirimizin yüzüklerini takıyoruz ve ilk öpücük :)











Herkes masalarına yerleştirilirken biz de gizlice aşağıda bekliyoruz :)


Herkes masalara yerleştiriliyor. (Her bir detayı sevgi ile fotoğraflayan  wear'ıma çok çok teşekkürler, postu hazırlarken kullandığım kareler Divan'ın fotoğrafçısı kadar kendisine de ait :) )







İlk dans... Odadaki provalarımız işe yaradı Roy Orbison- In Dreams eşliğinde rüyada gibi dans ediyoruz biz de :) 














Annem, babam, kardeşim ve “eşim”! :P



Masaları gezme zamanı, bakın burda kimler varmış?  Blogger sayesinde tanışıp kaynaştığım ve sık sık görüştüğüm canım arkadaşlarım. Melek gibilerdi o gece :)


Wear aşkım,











Duju'm,

Sevgili Gözde'cim,


Veee canım Ferda'cım :)



Masaları gezdikten sonra, şimdi kopma zamanı herkes sahneye :)



2 saat boyunca hiç oturmadım desem yeridir, mutluluktan sarhoş gibiydim adeta :) E tabi saçlarımda onca harekete dalgasını bırakarak dümdüz oldular :)














Wear, Duju, Gözde ve Ferda ile karşılıklı oynalamalarımız müthiş eğlenceliydi :)

 





Pastamızı  kesiyoruz (kılıcımızla J ) ve şampanya kadehlerimizi tüm sevdiklerimize kaldırıyoruz :)















Çiçeğimi atma sahnemi havada en güzel sevgili bitanem wear yakaladığından onun objektifinden çıkan  kareyi kullandım :)  çiçeği kuzenim tuttu, sırada zaten o vardı şimdi iyice tescillendi :)







 

Mutlu geçen bir geceden son kareler…













Bunlar da Emirgan’da düğün fotoğraflarımızı çeken sevgili arkadaşımız ve çok yetenekli bir fotoğrafçı olan Sina Demiral’ın objektifinden teaser niteliğinde birkaç kare. Onun için de ayrı bir post daha sonra Betwin Us’a yapacağım :)






Her duygumu olduğu gibi çok çok mutlu olduğum bu günde hissettiklerimi de sizinle paylaştım, dilerim keyif alırsınız. Hepinize sonsuz sevgiler…

CONVERSATION

76 comments:

  1. Harika ötesi:) bayildim.. hersey o kadar muhtesem ki:) rüya gibi:)..

    Ömür boyu mutluluklar dilerim tatlim..:)

    YanıtlaSil
  2. tatlımmmm :)) sen ne güzel olmuşsun öyle düğünü ikinci defa yaşadım(birincisi Wear'ın gözündendi:)) şimdi senin gözünden yaşamış oldum.. Harika görünüyorsun "melek gibi"..Saçların ilk fotoğraflarda çok güzel görünüyor, gelinliğin, duvağın, ortamın detayları her şey harika olmuş, fotoğrafları ilk gördüğümde kardeşim evlenmiş kadar sevindim :) ömür boyu mutlu olursunuz inşallah, hep yüzün güler Melek Giz'm , öpücükler:))

    YanıtlaSil
  3. Giz'cim ömür boyu mutluluklar diliyorum. Resimlere Wearda ve Gözde de bakarken çok duygulandım sanki yakın akrabam evleniyormuş gibi hissettim şimdi baktığım da da aynı duyguyu yaşadım:))Allah mesut etsin bitanem çok yakışmıssınız.

    Düğün hakkında ne desem bilemedim her şey çok güzel olmuş organizasyondan tut sana kadar:))
    Ayrıca çok güzel bir gelin olmussun:)) gelinliğin saçın makyajın hepsi çok güzel:))

    tekrar mutluluklar diliyorum....

    http://ennstyle.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Roy Orbison In Dreams şarkısını açtııım ve baştan fotoğraflarına baktım senin heyecanını daha iyi anlamak için :) herşey kusursuz gözüküyor sende ama inş bundan sonraki hayatın kusursuz geçer tebrik ederim cnm yüzün hep gülsün !

    YanıtlaSil
  5. Giz'cim rüya gibi bir düğün olmuş,mutluluğunuz gözlerinizden okunuyor.Allah bu mutlulugunuzu daim etsin inşallah.Tekrar tebrik ederim tatlım.

    Mekan harika,masa süslemelerine ve renklere bayıldım.

    Gelinliğin çok yakışmış,ama zaten sana çuval giysen yakışır;)Ayakkabılarını gördüğüm de gelinliğinin rengini daha krem gibi olacak diye düşünmüştüm.Ama fotoğraflardan beyaz görünüyor.Gelinliğin özellikle alt kısmı çok hoşuma gitti.Prenses gibi olmuşşun Giz'cim.Açık saç yine bu yaz sıcağında iyi dayanmış=)Bukleler çok tatlı.

    Dilem hep cool ve zarif,çok hoş olmuş.

    Sonuç olarak her şeyi çok beğendim tatlım;)

    YanıtlaSil
  6. Vav! ne güzel bir gece, ne şık bir gelin ve damat :)) Giz'ciğim mutluluklarının devamını diler, yüzünde ki gülümsemelerin bitmemesini temenni ederim.

    Harikasınız!

    http://kacikturuncu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. işte beklediğimiz post =)keyif almak az kalır mest oldum okurken. her detay o kadar güzelkiii, çok güzel bir gelin olmuşsun.. mekan harika, fotoğraflar da olağanüstü.. tebrik eder mutluluklar dilerim bir ömür boyu gizcim

    YanıtlaSil
  8. kelimelerim bittiği an . Her şey öyle güzel , özel ve sevgi dolu ki. Mutluluğununuz ilk günkü tazeliğini hep korusun . Çok zarif bir gelin olmuşsun .
    MUTLULUKLAR :D mucx

    YanıtlaSil
  9. hayatımda gördüğüm ne güzel düğün karelerinden biri desem abartmış olmam sanırım:))
    ne kadar güler yüzlü bir prensessin sen:))
    ayrıca eşin yanına çok yakışıyor:))
    nice sonsuz mutlu ve huzurlu karelere...

    YanıtlaSil
  10. Böyle güzel bir çiftede böyle harika bir düğün yakışırdı,şahane görünüyorsunuz canım,yüzünüz her daim böyle gülsün inşallah :) Bak bak doyamadım fotoğraflara,daha önce de wear’ın bloğunda eklediklerine bol bol bakmıştım :) Melek gibi olmuşsun canım,gelinliğin saçların peri kızı gibisin maşallah.Tekrar tekrar ömür boyu mutluluklar diliyorum Giz’im

    Aaa bu arada az kalsın unutuyordum, güzelliğinizin sırrı genetikmiş anlaşıldı annen harika görünüyor canım,baban da öyle :))

    YanıtlaSil
  11. Sen ne güzel bir gelin olmussun oyle canım İnan cok beğendim hersey o kadar zarif ki Diyecek soz bırakmıyor resimler .. Wear resimleri paylaştığında bende cok mutlu oldum çünkü bir an önce görmeyi istemiştim ..

    Ayrıntılarına değecek bir düğün olmuş gercekten .. Allah sizi cok ama cok mutlu etsin ve Hic ayırmasın ...Ayrıca kardesin , annen , arkadaşların hepsi cok sık olmuşlar ..
    Blog insana cok şey katıyor ama
    Sen en güzeline
    Sahipsin arkadaşlık kolay olmuyor çünkü .. Tebrik ediyorum tekrar ve bu içtenliğin icin kendi adıma cok teşekkür ediyorum .. Artık bol bol post girmeye devam edersin umarım optum cokkk . . 

    YanıtlaSil
  12. Gizcim beklenen an! Cok guzel bir gelin olmussun. Dugun kareleriniz mukemmel. Dekorasyon super. Her ani cok guzel gecmis bir dugun. Bir omur mutluluklar diliyorum!

    YanıtlaSil
  13. Gizemcim harika görünüyorsunn umarım evliliğiniz düğünün kadar harika devam eder ve çooooooooooook mutlu olursunuzz :)) Gelinliğin çok güzel bayıldım sizee :) mutluluklar tatlım öpüyorum.

    YanıtlaSil
  14. Allah mutluluğunuzu ömürlük devam ettirsin, kendiniz kadar zarif bir düğün olmuş. Çok beğendim, maşallah:)

    YanıtlaSil
  15. Canım yaa o kadar güzel görünüyo kii maşallah diyiim. Senin adına çoook mutluyum.

    Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Artık darısı başımızaaa;))

    YanıtlaSil
  16. Muhteşem bir düğün olmuş (: Maşallah demek lazım (: mutluluğunuz daim olur inşallah (:

    YanıtlaSil
  17. çok ama çok güzel olmuş her ayrıntı düşünülmüş bakmaya doyamadım saçın makyajın harika olmuş sonradan düşmüş olması da abes olmamış bayıldım resmen

    YanıtlaSil
  18. Masallah, bu ne güzellik!

    YanıtlaSil
  19. Woow! MasAllah size! cok güzel cok hos olmussun canim ... hersey mükemmel..mekanda cok zevkli! zevkle seyretdim fotograflarinizi ve okudum yazini..
    Rabbim mutlulugunuzu daim etsin insallah.. tüm güzellikler sizinle olsun..
    sicacik sevgiler

    YanıtlaSil
  20. Hoş geldin canımm, güzel gelinim..

    Oradaki bloger arkadasların arasında bende olmayı çok isterdim!

    Hersey mükemmel, sen, dehan, ailen, gelinliğin, ortam, ayrıntılar..

    Daha önce kimsenin paylaştığını görmedim, bunu kaçırmış olmama üzüldüm.
    Ama şuan resimlerine tekrar tekrar bakıyorum.. BetwinUsa ekleyeceklerini de merak ve heyecanla bekliyorum canım. Bu cuma izne ayrılıyorum, sen geldin ben gidiyorum pek içime sinmedi şimdi :))

    Mutlu çok çok mutlu olun, Allahım bir ömür, sağlıklı, huzurlu bir yaşam nasip etsin size..
    Mutluluklarınız daim, Gülümsemeleriniz bol olsun.

    YanıtlaSil
  21. oh there you are! :) I missed you so so much my love! :))

    benim de beklediğim post nihayet geldi! senin gözünden nasıl göründüğünü, neler hissettiğini, sahne arkasında neler olup bittiğini günlük hayatına döndükten sonra senden duymak çok güzel geldi bitanem.. düğününüz gibi muhteşem bir balayı yaptığınızı da biliyorum ve adada çektiğin fotoğrafları ve tabii sina'nın çektiklerinin devamını görmek için de sabırsızlanıyorum :)
    bir an önce görüşelim n'olur, hem seni hem de dilem'i çok özledim..

    hep mutlu ol bebeğim, çok seviyorum seni :)


    http://wear-a-smile-wear-a-smile.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  22. Hiç tanımadığım insanın mutlulugunu paylaşmak ne kadar değişik bir duygu. Sanki yıllardır tanıdığım bir arkadaşımın düğün resimlerine bakıyor gibiyim :) Hayatında açmış olduğun aşk dolu bu yepyeni sayfa umarım her zaman sevgi ve saygıyla devam eder Gizcim. Bir ömür boyu mutluluklar diliyorummmmmm :)

    YanıtlaSil
  23. Resimler muhteşem!!! Prenses gibi bir gelin olmuşsun.. Düğündeki tüm detaylar çok hoş. Özellikle ayakkabı detayını kaçırmadım super bir tercih olmuş çok stylish :))
    Mutluluklar diliyorum..

    Bu arada blog adresim değişti

    http://pinkandsugar.blogspot.com

    YanıtlaSil
  24. gözlerim doldu, mutluluğun bana ulaştı,tüylerim diken diken! harika peri gibi bir gelin olmuşsun, o günden kalan tüm kareler mutluluğunuzla dolu... ve bu kareler ilerleyen yıllarda kendi düğünüm için rehber olabilir bana:) her ayrıntı müthiş , mutluluklar canım benimmm

    YanıtlaSil
  25. Canım hoşgeldin,peri kızı gibi olmuşsun,muhteşem görünüyosun nasıl zarif ve içten bakışlar..Herşey çok güzel görünüyo.Resimlere baktıkça sanki düğününe gelmiş gibi hissettim ve mutluluğunu ve heyecanını paylaşıyorum.Ömür boyu musmutlu olun inşallah.Dilem ve annen de çok şık olmuşlar.Hele dans sırasında öptüğünüz poz var ya süper süperr ,)

    YanıtlaSil
  26. MUTLULUKLAR DİLERİM CANIM BENİM prenses gibi olmuşsun _ uz =)) hepiniz harika görünüyorsunuz bayıldım posta düğün fotoğraflarınıda bekliyorum =)))

    YanıtlaSil
  27. ömür boyu mutluluklar diliyorum;)

    YanıtlaSil
  28. Peri kızı dedikleri bu olsa gerek :)

    Muhteşem !Kusursuz!

    Maşallah,Allah nazarlardan korusun,sonsuz mutluluklar...

    YanıtlaSil
  29. Canim bu post'u bekliyordum nezamandan beri :-))) Wear'de ve duju'da fotograflarini gördügümde zaten bayilmistim sana ve dügüne, simdi senin hazirladigin Postu okumak fotograflara bakmak cok güzel. Nekadar güzel olmussun sen öyle!!! Masallah! Cok güzel bir ciftsiniz! Cok yakisiorsunuz, allah nazarlardan saklasin, korusun.

    Bir Ömür boyu hep böyle gözlerinizin ici gülsün, saygiyla sevgiyle kalin hep. Her fotografda gözlerinizin ici gülüyor, mutlulugunuz her bir fotografa yansimiz canim. Yüzünüz hep gülsün böyle. Devami gelecek olan fotograflari cok merak ediyorum ben simdiden ama yaaa:-))))
    Bu arada Dilemde coook güzel olmus.

    Balayi fotograflarinida merak etmiyor degilim hani .. ama daha zamani var sanirsam :-DD Öpüyorum canim seni kocaman <3

    Cok uzun oldu yazi ama napiyim :-))

    Haa unutmadan canim, gizli teras'daki e-mailine mail attim.

    YanıtlaSil
  30. Sevgili Giz ve Dehan,
    Her detayı ince düşünülmüş düğün gününüz, hayatınızın tamamına peri tozu gibi yayılsın... sizden güzellikler çevrenize yansısın... Sizleri tebrik ediyorum :)

    Herşey sizin için..
    Sevgiler, :)

    YanıtlaSil
  31. Canim, tekrar merhaba. Dügün pastasi ile olan fotografini blogumda sana sormadan yayinladim. Umarim sakincasi yoktur. Cok begendigim icin paylasmak istedim. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  32. 30 yoruma bakip durdum, nasil yorum yazmamisim ki ben sana:(

    Giz'cigim, yeni evli peri kizi, her anini tekrar yasar gibi oyle guzel yazmis, oyle guzel fotograflar koymussun ki, begenmemek, bayilmamak mumkun degil!

    Bi kere inanilmaz dogal olmussun ama gosterislisin de! Melek gibi yahu:)Makyajin, firfirli, tullu gelinligin, muthis duvagin ve guzel saclarin;) SAHANE!

    Dansiniz videosunu goremez miyiz acaba? (Yuzsuzluk yapip cok sey mi istiyorum acaba:P)

    Her halinizden ask dolu oldugunuz belli. Hic bitmesin, hep artsin!

    Mutluluklar, sevgiler, opucukler cnaim;)

    YanıtlaSil
  33. Allahim böyle muhtesem bir gelin olamaZzz !! hersey rüya gibi görünüyor! nasil özenle hazirlanmis hersey..

    masaldaki prens ve prenses olmussunuZzz adeta <3

    allahim sizin yüzünüzdeki bu gülücükleri hic eksik etmesiiiin, mutlugunuzu daim etsin canim benim !

    P.S.: esim de cok begendiiii :D :D :D

    öpücüklerimi yolluyorum size !

    YanıtlaSil
  34. muhtesem!!! tamda hayalimdeki dügün!!!! masal gibi ya bu kadar güzel olabilirmi bir dügün yaaa!!!

    bir ömür boyu mutluluklar dilerim size

    YanıtlaSil
  35. Hep böyle yüzünüz gülsün inşallah, çok şık, sade peri gibi bi gelin olmuşsun. Gelinliğin ayrı güzel, ayakkabılar ayrı,saçının açık olması benden artı puan aldı :)...peri kızı olmuşsun! Mutluluklar, öperim :)

    YanıtlaSil
  36. Ne kadar da harika, sevincini, huzurunu, mutluluğunu taa içimde hissediyorum... Ne kadar güzel bir gelin, ne kadar harika bir düğün, herşey çok hoş, özellikle ayakkabılarına bayıldım... Umarım bir ömür boyu çok mutlu olursunuz. 41 kere maşallah

    YanıtlaSil
  37. Ne kadar da harika, sevincini, huzurunu, mutluluğunu taa içimde hissediyorum... Ne kadar güzel bir gelin, ne kadar harika bir düğün, herşey çok hoş, özellikle ayakkabılarına bayıldım... Umarım bir ömür boyu çok mutlu olursunuz. 41 kere maşallah

    YanıtlaSil
  38. kuzuuu harika görünüyorsunuz!:))
    bir ömür boyu,sağlıklı,huzurlu ve mutlu neşeli günler sizin olsun inşallah.
    hep çoook mutlu olun:)))
    koccemann öpüyorumm:**

    YanıtlaSil
  39. herşey mükemmel:) tebrik ederim :)

    YanıtlaSil
  40. Dört gözle beklediğim fotolardı bunlar.

    İzmir'den yeni döndüğüm için şimdi görüyorum.Hepsi birbirinden anlamlı,film tadında...

    Tekrar tebrik ediyor çok mutlu olmanızı diliyorum.

    Ebru

    YanıtlaSil
  41. Çok ama çok güzel olmuşsun melekler gibisin inşallah bir ömür boyu yüzün böyle güler...Çok çok mutluluk diliyorum sana..
    www.meltemce.net

    YanıtlaSil
  42. ALLAHIM!! ÇOK GÜZELSİNİZZZ
    MAŞALLAH DİYORUM KOCAMAN VE NAZAR BONCUKLARI YOLLUYORUM ÖPÜCÜKLERLE
    GÖZLERİMDEN YAŞLAR GELDİ MASAL GİBİ SÜRSÜN HAYATINIZ BİTANEMM:**

    YanıtlaSil
  43. masal gibi .. nazar degmesin .. omur boyu mutluluklar dilerim : )

    YanıtlaSil
  44. Peri gibi olmuşsun tüm detaylar harika bayıldım doğrusu :) Allah mutluluğunuzu daim etsin hayırlı olsun :))

    YanıtlaSil
  45. ba yıl dım sanaaa harika olmuşsun giz, sen muhteşem, ortam muhteşem, herşey süper görünüyor. Çok yakışmışsınız, hep böyle mutlu olun :)

    YanıtlaSil
  46. tam bir masal gibi herşey çok güzel olmuş tebrik ederim.Hayırlı uğurlu olsun mutluluklar :)

    YanıtlaSil
  47. Canııım, düğün fotoğraflarını görmüştüm zaten Wear de ve bayılmıştım. Herşey mükemmel görünüyor, mekan, masalar, detaylar. Sen de gerçekten prenses gibisin. Saçlarını açık bırakman müthiş olmuş. Gelinlik de harika zaten. Çok güzesin çok. Umarım bu mutluluğun ve heyecanın ömür boyu sürer. Çok yakışıyorsunuz birbirinize, hep böyle kalın.
    Çok öpüyorum seni

    www.denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  48. oyyy fıstık yaaa masallah prenses gıbı olmussun cok yakısmıss sanaa herseyını cok begendımm ee o kadar kosusturmadan sonraa degdııı süpersınız hep mutluı olmanız dılegıyle gızım :*

    YanıtlaSil
  49. wearcım postu yayınladığında duygulanarak bakmıştım tüm resimlere!saçıın makyajın okadar güzel ve sadeki tüm gelinlere örnek olsun:D:D gelinliğinin özellikle alt kısmını çok sevdim ve sana çok yakışmış.çok mutlu olmanı diliyorum tüm kalbimle mekan zaten süper görünüyor.öznle hazırlanmış emeğe deymiş.çiçeğinin attığın o merdivenler çok hoş görünüyor her foto süper dans fotoları ve kızlarla olanlara ayrıca bayıldım.çok güzel bir gelinin güzel düğünü öpüyorum mutluluklar diliyorum=)

    YanıtlaSil
  50. Tatlim,bende yorum yazmistim bu yazina,cikmamis mi,acaba error mu vermisti yorum sayfasi(bu ara pek oluyor bu)
    Tekrar yazayim zira bensiz olmaz :P

    --

    Harika olmussun tatlim,peri kizi gibi,hem dogal,hem guzel,hem $irin ^_^ Harika fotograflar,hepsini cok begendim,bak yine geldim baktim,omur boyu mutlu olursunuz insallah,cok yakisiyorsunuz birbirinize <3
    Sina Demiral'in cektikleri de muhtesem,eminim devami da oyledir.
    Annen de cok guzel bir kadin,Dilem'in elbisesi cok yakismis,ayyy yazacak oyle cok sey var ki...
    Gelinligine bayildim,harika secimler yapmissin,mekan da harika.Eminim cok guzel bir dugun olmustur.
    Opuyorum canim,e$ine ve Dilem'e selamlar , ^*^

    YanıtlaSil
  51. masal gibi bir düğün :) Harika olmuşsun tatlım çok ama çok beğendim Gelinliğin saçın ve o cok aradığın ayakkabın çok güzel olmuş :) Prensesler gibisin :) Allah nazarlardan saklasın sonsuza dek mutlu etsin sizi ayrıca Dilem'de çok çok güzel olmuş elbisesine saçına makyajına bayıldım :) Darısı onun başına diyelim .)

    YanıtlaSil
  52. Rory'mm çok teşekkürler kuzum benim :))


    Gök'm canım benim ne güzel sözler bunlar çok çok teşekkürler :))) İnan çok mutlu oldum okuyunca :) saçlarım başta güzeldi ancak o kadar dans edince hoplayıp zıplamaktan ve sıcaktan bozuldular dümdüz oldular ://



    Ayça'cım çok teşekkür ediyorum güzelim, beğenin beni çok mutlu etti :) her detayına özendiğim en mutlu günümü tüm ayrıntılarıyla paylaşmak istedim :) İnan ben de paylaşırken çok yakınlarıma bu mutluluğu yaşatmak isteyerek sizlere sundum bi tanem :)) blogger dünyasının kazandırdığı güzel insan çok çok seviyorum seni :))



    Curcunam, harikasın! :)) Roy Orbison- In Dreams düğün konseptini anlamak için birebir, beğenin, güzel sözlerin ve mutluluğumu paylaştığın için çok teşekkürler tatlım benim :))

    YanıtlaSil
  53. Follow Up, güzelim bunlar ne kadar güzel ve içten sözler, çok çok teşekkür ederim bi tanem :) Her ayrıntıya ayrı bir emek ve özen var, bu kadar itina ile yaptığım bir şeyim çook sevdiğim kişiler tarafından beğenilmesi nasıl mutlu ediyor beni anlatamam. Fıstığım gelinlik resimlerdekinden daha krem aslında ama fotolarda rengi açık çıktı, hatta ilk denediğimde çok mu krem demiştim kendi kendime, uçuş uçuş eteklerine bayılmıştım en çok. Canım benim güzel yorumunla beni çok çok mutlu ettin, öpüyorum kocaman :))


    Kaçık Turuncu, içten yorumun için çok çok teşekkür ederim canım benim :) Darısı başına diyorum artık :P


    Tubitos’cum ben de yorumunu okurken mest oldum tatlım :)) güzel sözlerin ve dileklerin için çok çook teşekkürler, özendiğim her detayın beğenilmesi ve takdir edilmesi beni öyle çok mutlu ediyor ki :)


    Elif’cim çok teşekkürler tatlım :) her şey sevgi dolu, yaşadığım güzelliği paylaştığım kişilerden gelen güzel sözler kadar :) beğenin beni çok çok mutlu etti canım :)

    YanıtlaSil
  54. Olcay’cım yazdıklarını okuyunca göklere uçtum desem ben de abartmış olmam inan :)) çok çok teşekkür ederim güzelim, sözlerin günüme mutluluk kattı, harikasın! :)


    Rebel’m hehehe çok tatlısın canım benim :) Annem pek sevindi bunu duyunca. Kendisi özellikle gençken bizden çok daha güzeldi, çok şükür genetik olarak biz de biraz bir şeyler alabilmişiz ondan. Tatlım ben de wear’ın postunu keyifle uzun uzun incelemiştim, sonrasında kendi postumda onun objektifinden yansımayan diğer kısımları paylaşmayı uygun gördüm. Beğenin çok mutlu etti fıstığım :)))


    e.n.k’cım çok teşekkür ederim canım benim :) Düğünümü hikaye olarak kare kare paylaşmak istedim, saolsun wear balayındayken benim de merakımı gidermişti detaylı postuyla, tekrar tekrar o günü yaşayarak mutlu olmuştum :) Güzel dileklerin bana çok şey ifade ediyor tatlım, blog aleminin bana kazandırdığı en güzel arkadaşlıklardan biri de seninkisi. Asıl ben içtenliğin, dobralığın ve insana mutluluk veren mizahi anlayışın için teşekkür ederim :))) Balayı sonrası da oldukça koşturmacalı geçti ama kalan eksikleri de tamamladım, daha sık post gireceğim inşallah güzelim, öpüyorum kocaman :))


    Lulu’cum çok çok teşekkür ederim güzelim :) her anı gerçekten çok güzel geçti, ne mutlu bana bunu yansıtabildiysem sevdiklerime :) Güzel dileklerin için de ayrıca teşekkür ederim tatlım :)

    YanıtlaSil
  55. Okyanusss çok teşekkür ederim tatlım benim :) Her şey rüya gibiydi, düğün, balayı ve sonrası. İnşallah devamı da aynı şekilde gelir güzelim, beğenin beni çok çok mutlu etti.


    tarih 84 bloguma hoş geldin, güzel dileklerin ve kelimelerin için çok teşekkür ederim :)


    Particle çok teşekkürler tatlım benim, içtenliğin çok mutlu ediyor beni :) Darısı başına güzelim, inşallah seni en çok mutlu edecek ve gereken değeri verecek kişi ile bir ömür mutlu olursun canım :)


    Ayben, güzel sözlerin ve dileklerin için çok teşekkür ederim canım :) Benim için muhteşem bir düğündü. Devamı da çok güzel geldi, inşallah daha da devamı da aynı şekilde gelir :)


    Tuem’cim çok teşekkürler güzel sözlerin için :) saçım fotoğraf çekiminde düştü diye düğün mekanında bir daha yaptırdım ama o sıcakta o da pek fazla dayanmadı, dışarıdan abes görünmemesine çok sevindim tatlım :)

    YanıtlaSil
  56. Nesrin’cim çok teşekkür ederim canım benim :)


    Hasretli Lezzetler, keyif alman inan beni çok mutlu etti, benim için harika geçen o günü paylaşabilmek ve insanlara da o keyfi bir parça olsun yaşatmak çok önemli. Güzel ve içten dileklerin için çok çok teşekkür ederim canım :) Amin diyorum! :)


    Pembe Esinti’m canım benim, sen Adana’dan gel İstanbul’a evimde misafir ol bana en büyük mutluluk olur fıstığım :) o kadar içten ve farklısın ki benim için, kelimelerini güzel dileklerini okuyunca bir ayrı mutlu oluyorum :) Evlilik dönüşü koşuşturmam da bitti sayılır inşallah bol bol post yapacağım, umarım tatilin çok çok güzel geçmiştir güzelim benim :)


    Wear, my love here I am! :)) tatlım iyi ki varsın ve hep bir şekilde günümü güzelleştiriyorsun :) düğün postunu yapmakla ne iyi ettin ben o günü bir kez daha senin gözünden yaşadım ve çok çok mutlu oldum, şimdi bu postla etti 3 :) bir gelin daha mutlu olamaz herhalde :) canım benim ben de çok çok özledim en kısa zamanda görüşmek istiyorum, hep mutlu olalım bi tanem, birlikte beraber :) öpüyorum çok!

    YanıtlaSil
  57. Sayın Karaca, tanımamak değil tanışmamak tatlım tanıyorsun yoksa beni :) hem de dışarıdan tanışık göründüğün gerçek hayattaki birçok insandan daha çok tanıyorsun, yalnızca henüz tanışmadık güzelim. Bu duyguyu yine de çok iyi anlıyorum çünkü ben de en mutlu günümü düğünün hemen ertesinde blog arkadaşlarımla paylaşmayı öyle çok istedim ki. Bir yerim eksik kaldı sanki postu hemen yapamayınca. Canım benim mutluluğumu tüm içtenliğinle paylaştığın ve yanımda olduğun için çok çok teşekkürler :)))


    Buket’cim çok ama çok teşekkür ederim güzel sözlerin için :) ufak ama dikkatli gözlerden kaçmayacak bir detaydı hehe beğenmene çok sevindim canım :) en kısa zamanda yeni blogunu ziyaret edeceğim! :)


    Sallamacay, tatlım benim bu ne kadar içten bir yorum böyle! :) okurken nasıl mutlu oldum anlatamam, mutluluğumu bu derece samimi hislerle paylaştığın için sonsuz teşekkürler fıstığım çok çok seviyorum seni :)


    S♥A , hoş bulduk tatlım :) mutluluğumu paylaştıkça çoğaldı çoğaldı ve artık neredeyse her güne yayılan bir mutluluk oldu benim için, çok çok teşekkürler canım güzel sözlerin ve içten dileklerin için. Yazdıkların benim için çok anlamlı. (Not: Ben de en çok o pozu beğeniyorum tatlım :p)

    YanıtlaSil
  58. Rococosh’cum çok teşekkür ederim canım :) düğün ve balayı fotoğrafları en kısa zamanda sizlerle olacak ;)


    Ezgi’cim çok teşekkür ediyorum :)


    Bu da benim dünyam heheh canım benim nasıl mutlu oldum ve kıkırdadım okurken çok çok çok teşekkürler tatlım :) Amin canım güzel sözlerin beni çok çok mutlu etti!


    Gülşah’ım canım benim ne de güzel yazmışsın sen öyle :) insan gözlerinin içinin güldüğünü hisseder ya, ben de o gün bu şekilde hissediyordum ne mutlu bana ki fotoğraflara da yansımış bu. Güzel sözlerin ve dileklerin için sonsuz teşekkürler bi tanem yazdıklarını okurken çok mutlu oldum inan :)


    Sevgili Momentos, çok teşekkür ediyorum. Yazdıkların çok şey ifade ediyor bana, çok seviyorum seni canım. :)

    YanıtlaSil
  59. Nesrin’cim ne demek çok çok mutlu etti paylaşımın beni :)


    SvGLove, tatlım kardeşin evlenirken, tatilde onca koşturmacanın içinde yorum yazmış olman dahi nasıl mutlu etti beni anlatamam sana :) canım benim o kadar güzel kelimelerle ifade etmişsin ki beğenini okuyunca gülümsememek, yazdıklarının verdiği mutluluğu duyumsamamak mümkün değil :) fıstığım videoyu alır almaz dans kısmını croplayarak yayınlama düşüncesindeyim, dışarıdan nasıl göründüğümüzü ben de çok merak ediyorum doğrusu :)


    Civciv’cim hehehe ne güzel sözler bunlar okurken çok çok mutlu oldum fıstığım :) canım benim özendiğim detayların sevdiklerim tarafından beğenilmesinin verdiği hazzı anlatamam sana :) içten dileklerin için de çok çok teşekkür ederim canım.
    Sevgiler güzelim, eşine de çok selamlar :)


    Cana’cım benim hayallerimin ötesinde güzeldi her şey. Fotoğraflarla bu kadar yansıtabildim ama canlısı inan daha güzeldi, çok çok teşekkür ediyorum canım benim :)

    YanıtlaSil
  60. Bal’m amin canım inşallah senin de yüzün hep güler :) beğenmene çok sevindim tatlım, saçlarımı özellikle açık kullanmak için kaynak yaptırdım onların da ağırlığı ile biraz bozuldular ama başta tam istediğim gibiydiler :)



    Sarı saçlı kız, ne mutlu bana ki mutluluğumu sevdiklerim de hissediyorlar :) beni, düğünü ve diğer ayrıntıları beğenmen çok sevindirdi beni güzelim. Güzel sözlerin ve dileklerin için çok çok teşekkürler canım :)


    Story’mmm, baby’m çok çok teşekkür ediyorum ben de kocemaaan öpüyorum kuzumu :)


    Lüzumsuz işler uzmanı çok çok teşekkür ederim canım :)


    Ebru’cum her karesini özenle seçtim ki size düğünü en güzel şekilde yaşatabileyim. Beğenmene çok çok sevindim canım benim :) Güzel sözlerim ve dileklerin için çok çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  61. Sahinmeltem güzel sözlerin ve dileklerin için çok teşekkür ederim canım :) Dilerim senin de yüzün ömür boyu güler ve mutlu olursun çok çok :)


    İpekböceği’m canım benim çok çok teşekkür ediyorum,o kadar içtensin ki inan çok mutlu oldum ne diyeceğimi bilemedim :) Bi tanem inşallah hep mutlu oluruz, birlikte :) öpüyorum seni kocaman fıstığım :),


    Lô - Lâ çok teşekkür ederim canım :) o masalı yaşadığım ve sizlerle paylaştığım için çok mutluyum :)


    Starlet canım beğenin beni çok mutlu etti, güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim tatlım :)


    sJ canım çok çok mutlu oluyorum okudukça bu kadar güzel yorumları :) çok teşekkür ederim tatlım bu içten sözler ve güzel dilekler için…

    YanıtlaSil
  62. Gizcim yeni gelinim benim sen bir prenses olmuşsunn peri masalıyla evlenmişsin herşey çooooooook güzel Allahım sizi hep cok mutlu etsin:) yeni gelin aramıza hoşgeldin evliler kervanına:))

    YanıtlaSil
  63. Oveg’cim çok teşekkür ederim içten tebriğin ve güzel dileklerin için :)


    Deniz’cim her bir detayı büyük bir özenle seçtim, bunların tek tek fark edilip beğeniliyor olması büyük bir mutluluk kaynağı benim için :) en çok açık saçın bozulmasından ve beğenilmemesinden korkuyordum ancak çok şükür korktuğuma uğramadım :) beğenin ve güzel sözlerin beni çok mutlu etti, çok çok teşekkürler canım :)


    Melek’im çok teşekkürler canım benim :) ben de aynı şekilde düşünüyorum onca koşturmaya değdi tatlım :) çok şükür her şey gönlümce oldu :)


    Coco- jelly, tatlım güzel sözlerin için çok çok teşekkürler :) düğünün konseptiyle uyumlu olsun istedim ve doğal bir gelin olmak başından beri aklımdaydı. Dehan da özellikle açık saç tercih edince ortaya bu görünüm çıktı :) Dans karelerini ben de çok sevdim, beğenmen ayrıca çok mutlu etti beni canım :) ben de kocaman öpüyorum ve güzel dileklerin için ayrıca teşekkür ediyorum :)


    Ferah Feza’m o yorumunu görmedim tatlım iyi ki bir daha yazdın, sensiz gerçekten olmaz :) çok teşekkürler güzelim detaylı yorumun, güzel sözlerin ve içten dileklerin için :) Sina’nın çektiği fotoların tamamı henüz elime geçmedi geçer geçmez güzel bir seçme yapıp paylaşacağım canım :) Annem ve Dilem de kocaman öpüyor seni fıstığım :)



    ChunLi’m tatlım çok çok teşekkür ediyoruz ben de Dilem de :) nasıl da biliyorsun bak, o ayakkabıların peşinden az koşmadım ama değdi canım benim :) Güzel sözlerin bu mutluluğun daha da artmasını sağladı, amin diyorum güzel dileklerin için de bi tanem :)


    Güzin'cim, canım çok çok teşekkürler güzel sözlerin için. Evliler kervanına katılmaktan ben de çok mutluyum :) Çok şükür her şey dilediğim gibi oldu, üzerinden 3 haftageçmiş olmasına inanamıyor insan sanki daha dün :)

    YanıtlaSil
  64. giz o kadar güzel yazmıssın ki gülümsemeem engel olamıyorum. Zaten wear seni cok sevdiğindenmidir nedir tanımadan tanısmıs gibi hissediyorum.

    Her detayın fotoğraflarını koyman cok güzel, evet demeler , ayağına basma dans, vs... harika bir yazı olmus, ilerde senin için de cok güzel bir anı...

    cok mutlu olmanızı dilerim, isallah yakında tanısma fırsatı da buluruz..

    YanıtlaSil
  65. Cok guzel olmussunuz dugunde, Allah mutluluklar ve uzun hayirli omurler versin. Gelinlik icin de melek gibi guzelsin!
    Hayirli Ramazanlar.

    YanıtlaSil
  66. ne kadar içten yazmışsın...
    inşallah gözlerindeki o ışık hiç solmaz...

    mutluluklar diliyorum canım...

    YanıtlaSil
  67. bende be twin us 'a bakıp duruyorum ve niye düğün fotoğrafları yok diyorum,hazine burdaymış.herşey harika görünüyor.Öncelikle sen..masa düzenlemeleri,balonlar,çiçekler,merdivenler..herşey..çoook çook mutluluklar..

    YanıtlaSil
  68. biraz geç oldu ama olsun yorum yapmadan duramıyacağım,çok güzel bir düğün olmuş doğrusu, ve sen gerçekten çok güzel bir gelin olmuşsun, çok beğendim.Genelde açık saç pek yakışmaz ama sen bu tezi çürütüyosun, makyajını, saçını gelinliğini, çok beğendim.Bir ömür mutluluk diliyorum....

    http://laminapropria.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  69. Ah canım geciktiğim için özür dilerim mykonos taki balayı fotolarını gördüğüm de, hatırladım evleneceğini, geçmiş zamana dönüş yaparak, evlendiğin düğün gününe ulaştım, kelebekler gibi olmuşsun gelinliğin de senin gibi harikaymış:)
    Tanrıdan mutlu olmanızı diliyorum:)

    YanıtlaSil
  70. Canım benim..harika bir gelin olmuşsun.bir başkası gibi, değil sen gibi.bence en önemlisi bu..doğal halinde bırakılmış saçlar gelinliğe en çok yakıştırdığım modeldir zaten.saçlarını ve duvağını çok beğendim.wear'ın postunda az çok görmüştüm fotoğrafları ama Dilem'i görmemiştim.Zaten çok güzelsiniz her ikinizde, muhteşem olmuş Dilem..Allah nazarlardan saklasın ikinizi de..Mutluluğunuz daim olsun peri kızı :)

    YanıtlaSil
  71. Geç oldu ama, ben de söylemeden edemiycem, o kadar güzel bir gelin olmuşsun ki, çok doğal, çok zarif... harikasınız ikiniz de, bir ömür boyu mutluluklar dilerim. <3 ^_^

    YanıtlaSil
  72. Çok güzel bir gelin olmuşsunuz.Birlikte çok mutlu olmanızı dilerim.Fotoğraflar,düğün mekanı,gelinlik,herşey harika..Sevgiler..

    YanıtlaSil
  73. allah sizi bir ömür boyu mutlu huzurlu kılsın inşallah.Gelinliğini nereden aldığını öğrenebilirmiyim?

    YanıtlaSil
  74. İnanmıyoruuuum. Evlenmişsin! Giz'cim çok çok tebrik ederim herşey şahane görünüyor. Harika bir gelin olmuşsun:)

    O değil de ben baya bir uzak kalmışım buralardan şimdi anladım :)

    YanıtlaSil
  75. nasıl güzel bir gelin olmuşssun.. her detaya bayıldım doğrusu.. özellikle davetiyen beni benden aldı:)
    süpersiniz:)

    YanıtlaSil
  76. çok yakışmışlar birbirine harika görünüyorlar mutlulukları daim olur umarım :)
    konya düğün salonları

    YanıtlaSil