Gönül Ne Kahve İster Ne Kahvehane Gönül Sohbet İster Kahve Bahane

Sizlere Gizli Teras’ı anlatan ev postumu yapmadan önce son merakım olan kahve makinemiz “Nespresso”yu anlatmaya karar verdim. Sevgili ikizim ve annemin ev hediyesi olan makineyi almadan önce ben sürekli “Ne gerek var, evde yer tutacak” ya da  “ne kadar sık kahve içeriz ki boşa alınacak” gibi argümanlarla onları vazgeçirmeye çalışıyordum. Dehan’ın kahve sevgisi sonucu annemler kahve makinesini aldı ve ben de makineyle birlikte gelen 16 çeşit aromanın her birini deneme aşamasına bizzat tanıklık ettim. O kadar itiraz eden ben değilmişim gibi yemeklerden sonra karamelli espresso içmeyi alışkanlık haline getiren, macchiato’yu yapma konusunda uzmanlaşan ve aromaların tat yoğunluklarını not ederek kapsüllerden alan birisi oldum :) e bu kadar severek içtikten ve kahve bağımlısı haline geldikten sonra kahve yapımını ve bu lezzeti sizlerle de paylaşmak istedim. Bu paylaşım için Dehan’la video çekerken gördüm ki sunuculuk bana göre değilmiş, izleyeceğiniz videoları yaklaşık 4’er kez çektik (4 adet kapsülü sırayla içtik tabi :p) ve ben artık her hata yapışımda gülme krizine girdim ve Dehan’ın “son kiii üüç” demesiyle aşırı ciddileşerek çekime devam ettim. İnsan videoya çekildiğini bilirken ne kadar da kasılıyormuş, normalde zaten hızlı konuşuyorum videoya çekilirken kelimeleri iyice yuttum. Kaç kere çekersek çekelim yine kusursuz olmadı, hele bir yer var ki ben o cümleyi söyledikten sonra Dehan da Dilem de kıkırdamaya başladı ben de bozmamak için çok kastım kendimi :) Sizlere “Lungo Espressonun 3 katı bir kahve, sıvı olarak” dediğin yerde hepiniz kopacaksınız belki, ama önce size o cümlenin tercümesini yapmama izin verin :) espresso yaparken makine kapsülü delerek su ile presliyor, aynı kapsülü 3 katı fazla su ile birleştirerek lungo yapıyor benim de orada bahsetmek istediğim buydu :) kahvenin katı olarak yapılması mümkün değil tabi ki:p  
Burada da bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı olduğunu hatırlatarak size 3 fincan sunuyorum :p

Espresso (livanto kapsülü ile):

Lungo (finezzo lungo):


Macchiato (arpeggio):


Asıl süt köpüğünü yaptığımız aeroccino adlı makineye bayılıyorum, süt köpük köpük oluyor ve mis gibi kokuyor.  Macchiato yaparken süt ile kahve karışmasın diye sütü o kadar yavaş dökmem gerekti ki ben dökerken fenalık geçirdim, siz de geçirmemek adına lütfen o kısmı hızlı geçin :)  Boşuna dememişler gönül ne kahve ister ne kahvehane, gönül sohbet ister kahve bahane. Bir kahve makinesinden yola çıkarak yaşadıklarımı sizinle paylaşmak ve o keyfi size de yansıtabilmek esas dileğim.  Yolunuz buralara düşerse terasıma kahveye beklerim :)

Bunlar da önce espresso sonra da macchiato yapılışı üzerine videolarım, Lost'un Dharma İnitiative videolarını aratmıyorlar :)



giz makin' a(n) espresso from deccoali on Vimeo.

Kamera insana 5 kilo ekliyor diyorlar ya ne kadar doğruymuş, yanaklarıma bakın, aaaaa bu kadar kilo almış olamam :)


giz makin' a macchiato from deccoali on Vimeo.


CONVERSATION

58 comments:

  1. oyoyoy:)giziminsesine bak sen:*

    YanıtlaSil
  2. özelliklede ilk video ayni dharma videolarinin tarzinda olmus :))

    güle güle kullan, gercekten makina cok güzelmis. macchiato da harika görünüyooo yammi yammiiii

    YanıtlaSil
  3. Tatlim o da kilo mu allasen :)Inceciksin i$te,hic de karamsarlik yapma,kilo almadin ki...
    Bazen yapariz "aman ne gerek var" deriz,sonra o seyden vazgecemeyiz.Supermis kahve makinesi gule gule kullanin,mis gibi kahveler icin terasinizda <3 Teras fotolarinda kahve ile binalar ayni tonlarda cikmis, hos <3
    Bende bol bol guldugun bir video cikacak sanmistim ^^ Degilmis, ama begendimmm,sesini de duymus olduk ^^

    Optum canim ^*^

    YanıtlaSil
  4. canikoooommmm gelin kızımız kahve yaparmış daaaa :) ne kadar da eğlenceli ve bilgilendirici videolardı bunlar yahuu :) ayrıca hakikaten bi dharma initiative videosunu aratmadı :D

    YanıtlaSil
  5. Süper olmuş Giz! Bayıldım ben ellerine sağlık :) Video sayesinde sesinide duymuş olduk =)

    YanıtlaSil
  6. Gizcim seni böyle izlemek ne keyifliymiş. Videolar çok bilgilendirici olmuş çok teşekkürler :) Devamını bekleriz artık :)

    YanıtlaSil
  7. ahh giz, kendine haksızlık ediyorsun..ne kilon var, ne de videon kötü.annenler damatlarına bakmaya başlamışlar demek :))

    YanıtlaSil
  8. kahvesiz bir ev dusunemiyorum ,annenler cok iyi yapmis bende buyuk bi arayis icindeyim bir turlu karar veremiyorum kapsullu olmasi beni biraz dusunduruyor :s

    ikinci fotoya bayildim ve videolar cok guzell ,cok sicak kanli bir insansin sen canim ,keske istanbulda olsaydim :) kahveni icmeye gelirdim :)) öptum cok ..

    YanıtlaSil
  9. Kahve tiryakisine iyi geldi bu yazı.eline sağlık Sevgili Giz.

    YanıtlaSil
  10. ellerinize sağlık çok güzel görünüyor, şimdi bi latte olsada içsek dedik :) video çok iyi olmuş ayrıca sizin sempatik sıcak gülümsemeniz yeterli okuduğum bu post çok sevimli olmuş sahipleri gibi

    YanıtlaSil
  11. Cok tatli. Karamellisini ben de deneyeyim. Yalniz benim makinam senseo. Umarim karamelli pedi vardir.

    YanıtlaSil
  12. Sevgili Giz bir kahve tutkunu olarak başlığını görünce hemen okudum,çok hoş olmuş...
    Afiyetli sohbetler:)

    YanıtlaSil
  13. yaa ben seni yerim, yerim.... o ne tatlı bi kahve tanıtımıdır yahu? kahveden nefret eden adamın bile içesi gelir vallahi... canım benim o güzel, lezzetli kahveni de içmiş biri olarak, muhteşem olduğunu belirtmeden geçemeyeceğim...

    tekrar ellerine sağlık tatlım..bu arada o 'dediğin' yerde bende koptum burda..sevgiler...

    http://gozdenin-gozunden.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  14. Gizem'cim ya yazdiklarina kikir kikir guldum ben burada:)
    Bir de sesini duymak ne guzel oldu, bi adim daha yakinlastik sanki sana;) Cok sekersin sen ya;)

    Biz kahve manyagi bir ciftiz ve cok sukur Italya'dayiz:D Tabi, ogrenci butcemizin kaldiramayacagini dusundugumuz bu makineyi biz almadik ama mini moka'miz var bizim de;))
    Kahve yaparken ki kahve kokusu bile bizi kendimizden gecirmeye yetiyor!
    Bu videolarda da sanki o kokuyu almiscasina mest olduk burada;)

    YanıtlaSil
  15. wuuu çok güzelmiş makine güle güle kullanın:D senin sunuculuğunla daha da süper olmuş bence:D Çok eğlenceliydi:D sesini duymak da ayrıca güzeldi:D

    YanıtlaSil
  16. Videolar çok sevimli, çok samimi :) bayıldım. Evet epey hızlı konuşuyorsun ama senin uyarından sonra daha dikkatliydim dinlemede :))
    Bu makineden edinmeliyim diye düşündüm ben de... ağız tadıyla kahveli günler dilerim sevgili Gizciğim :)

    YanıtlaSil
  17. ben demimin var canım :)m http://tubitoo.blogspot.com/2011/08/blogger-nlerini-seciyor.html

    YanıtlaSil
  18. canım sesini duymak ne güzel oldu :)

    evlenince insanın huyu değişiyor,eşinin sevdiği şeylere kayabiliyor insan.bende de özellikle yeme içme konusunda oldukça değişiklik oldu evlendikten sonra asla yemem dediğim şeyleri yedim :))afiyetle için kahveleri canım ohh mis gibi :))

    YanıtlaSil
  19. Pek kahve düşkünü bir aile değiliz o yüzden hiç düşünmemiştim Nespresso almak, bir de daha doğum kilolarımı verememişken bu kahveli içeceklere sarıp ekstra kilo almanın bir anlamı yok benim için ama sen o kadar fitsin ki kredin çok bu enfes içecekler için.

    YanıtlaSil
  20. Severek okuduğum postlarına bir yenisini daha eklediğin için teşekkürler! :) Videoyu da izlemek ayrı bir keyif verdi doğrusu. Bence videolarının sayısındaki artış daha güzel olur gibime geliyor, ne dersin? :)

    Kilo konusuna değinecek olursam, hiç de fena (kilolu,şişman artık nasıl adlandırıyorsan) durmuyorsun! Ancak kahve içimine biraz dikkat etmeni öneririm. Ben de bayılıyorum ancak kendimi frenlemem gerekiyor. Sonra selülit gibi baş belası olabilecek konularla karşı karşıya kalabiliriz canım :)

    YanıtlaSil
  21. Not : Kahve makinesini ve de kapsüllerini nereden aldınız? Bu konuda bilgilendirme yaparsan sevinirim :)

    YanıtlaSil
  22. yaa ben de sendenim aldırmıyorum ne gerek var diye ama fikrimi değiştirdin, ve nsl kolay bir kave yapılısıdır..
    paylaşman super olmus tatlım:))
    videolu gormek cok keyfliymiş bu arada;)

    YanıtlaSil
  23. Blogunun tasarimini sevdigim icin, en iyi tasarima sahip blogger olarak seni sectim:)
    http://birazhayat.blogspot.com/2011/08/blogger-nlerini-seciyor.html

    YanıtlaSil
  24. tatlım ben seni en bilgilendirici blogger adayı gösterdim, blogda mimin var! bu postun da ne kadar hakettiğini gösteriyor gerçekten! :)))

    çok güzel anlatmışsın, çekimlerin dharma tadında olması da ayrı bir bonus olmuş :) ama bu videolara bakıp da hızlı konuştuğunu düşünen varsa onları bi şok edeyim ben, bunun en az iki katı hızlı konuşuyorsun gerçek hayatta! :D
    ilk buluşmamıza gelirken seninle telefonla konuştuğumuzda seni anlayamamış ve yavaş konuşmanı rica etmiştim hatırladın mı? :))

    vaktin olursa mime bak tatlım, kocaman öpüyorum seni..



    http://wear-a-smile-wear-a-smile.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  25. yine cok keyifli ve cok guzel bir post olmu$!! anlatimin bence cok guzeldi ses tonunda ayni sekilde cok tatli gece gece aklima kahve makinasi soktugun icinde ayrica tesekkur ederim sana :)

    YanıtlaSil
  26. Giiiz evlilik yaramış tatlıım:). 5 kilo değil ama 3 kilo eklemiş kamera:)

    Dharma efektini sevdim:)

    YanıtlaSil
  27. offf nasıl canım çekti..Bu arada kendime inanamıyorum aylar önce bahsetmiştin bu blogtan ve ben tamamen unutmuş olduğum için daha yeni takipteyim..neler kaçırdım şimdi tek tek bakmam gerek.en tembel blogger benim herhalde :) sesini de duyunca çok yakın hissettim kendimi, yıllardır arkadaşmışız gibi..çok öptüm, harika bir blog olmuş gizli teras da..

    YanıtlaSil
  28. hehehe:) yirim yir:D
    harikasın kuzu.kahveyle pek aram yoktur ama pek bir sevilesi geldi şimdi:*

    YanıtlaSil
  29. Giz'm gerçekten çok yeteneklisin... sabır işi o biraz :) gercekten ben bekleyemem o kadar...

    takdir ettim seni .ellerine sağlık.
    babaannemde çok meraklı bu tatlara .ben daha kolik değilim ama seni görünce pişman oldum kolik olmalıyım =)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  30. ellerine saglik, neguzel bir post olmus bu boyle.
    ben bir macchiato isterim :D
    http://maffionista.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  31. çok güzel bir yazı olmuş:)
    bloğunuzu da çok beğendim bu arada kendimede beklerim:)

    YanıtlaSil
  32. *o kadar tatlısın ki anlatamam >_<
    mis kokulu bir post olmuş ama bu? :))
    *ben kahve içmeyeli bir 3-4 sene oldu, türk kahvesi dışında içmiyorum, ama bunları görünce dayanamam heralde, ben de mi o makinadan alsam acaba :))
    *afiyetler olsun, bu keyfe kim hayır der ki ? =)

    YanıtlaSil
  33. Rory'm hehehe :) sonunda dile geldim kuzum :P


    Cana'cım iphone'un applikasyonları bir şahane, bu çekim özelliğini keşfedip çekmemek olmaz diyerek giriştik video işine :) kahvenin tadı asıl mükemmel, misafir edip ikram edebilsek keşke :)


    gülümse'cim çok teşekkürler :)


    Ferah Feza'm hehe o videoları da koymayı düşündüm ama ilk videomda çok mu ciddiyetsiz olur diyerek vazgeçtim :P insana kendisi kilolu geliyor aynıyın aslında ama ekran korkutucu bir şey gerçekten :) ne gerek var deyip kahve içmeyi ritüel haline getiren ben bunu itiraf etmeyi bir borç bildim blogumda :)


    Hamide'cim fıstığııım ben eskidim yeni gelin kızımız sensin artık bi tanem :P dharma olmasınn yanında arka plandaki klasik müzik de çok psycho değil mi :))

    YanıtlaSil
  34. Aslı'cım beğenmene çok sevindim canım :) önce yazılarım, sonra fotoğraflarım, en son da sesim geldi heh :))


    tubito'mm video işine alıştım sanırım bundan sonraki ev dekoru postuna da ekleyeceğim :) beğenmene çok sevindim canım öperim :)


    Sueda'cım kahveye bekleriz terasımıza :)


    Buket'cim heh insan kendisine öyle gelebiliyor hep bu kameranın suçu :P el üstünde tutuluyoruz aileler tarafından, sanırım ilk evlenen olmanın avantajını yaşıyorum canım :))


    e.n.k'cım kapsüllü olması daha iyi aslında her fincanda aroma değiştirebiliyorsun, kesinlikle tavsiye ederim canım :) keşke burada olsaydın ne güzel görüşürdük seninle, ama İstanbul'a gelirsen kesinlikle bekliyorum ona göre tatlım :)

    YanıtlaSil
  35. içimden geldiği gibi, sanırım ben de tiryaki olma yolunda hızla ilerliyorum yalnız değilsin :)


    aylin'cim çok teşekkür ederim canım güzel sözlerin için :) okurken kocamaan bir gülümseme yayıldı yüzüme o sıcaklık karşılıklı onu gördüm :)


    nesrin'cim karamel tadı bariz değil ama harmanın içinde gizli ve bu da çok hoş bir lezzet veriyor umarım kapsülü vardır deneyebilirsin canım :)


    Baykuş Gözüyle, beğenin beni çok mutlu etti afiyetle hep beraber içeriz inşallah bir gün :))

    YanıtlaSil
  36. içimden geldiği gibi, sanırım ben de tiryaki olma yolunda hızla ilerliyorum yalnız değilsin :)


    aylin'cim çok teşekkür ederim canım güzel sözlerin için :) okurken kocamaan bir gülümseme yayıldı yüzüme o sıcaklık karşılıklı onu gördüm :)


    nesrin'cim karamel tadı bariz değil ama harmanın içinde gizli ve bu da çok hoş bir lezzet veriyor umarım kapsülü vardır deneyebilirsin canım :)


    Baykuş Gözüyle, beğenin beni çok mutlu etti afiyetle hep beraber içeriz inşallah bir gün :))

    YanıtlaSil
  37. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  38. Gözde'cim hehehe bebişim çok teşekkürler güzel sözlerin için :) postu okuyup kahvemi de içen nadir arkadaşlarımdan birisi olarak beğenini ifade etmen ayrı bir önem teşkil etti :) "o yer" tam kopmalıktı çaktırma tatlım :P

    YanıtlaSil
  39. SvG'cim kahve yapılırken çıkan o koku gerçekten inanılmaz cezbedici, ikram ederken istemeyen varsa da kokuyu alınca fikrini değiştiriyor :)) bir adım daha yaklaştık ne güzel oldu, ben tanımadan tanıyor gibi hissediyorum zaten sizleri. O güzel enerjini postlara o kadar başarılı yansıtıyorsun ki bir gün görüşsek ya da karşılaşsak 40 yıllık arkadaş gibi sohbet edebiliriz bence :)) öpüyorum kocaman canım :)


    Hande'cim heheh sunuculuk kısmına girmesek :P 4 kapsül kahve sonucu bu video ancak çıkabildi onda da yaptığım gaf ortada :P şaka bir yana, çok teşekkürler canım beğenin çok mutlu etti beni :)


    momentos'cum bu tane tane konuşan halim desem? :)) hehehe telefonda ilk kez konuşunca anlaşılmıyor zaten dediklerim :) kahve makinası yokken eksikliğini hissetmeyip alınca yahu nasıl olmuş da bugüne dek edinmemişim dedirten bir şey, kahveye beklerim tatlım birlikte ağız tadıyla yudumlarız espressolarımızı :))


    tubitoom mimini yapıcam inşallah tatile gitmeden ;)


    Rebel'm senin de yorumunu okumak ne güzel oldu tatlım :) sonuna kadar katılıyorum benim de Dehan'la birlikte yediğim şeyler değişti eskiden ağzıma hardal sürmezken şimdi bayılarak yiyorum (garip bir örnek oldu bu sanırım :P) insan sevdiği kişi ile karşılıklı etkileşiyor canım :)

    YanıtlaSil
  40. MISSRED'cim ben de kahve düşkünü değildim ama bu makinadan sonra oldum :/ çok haklısın canım dikkat etmek gerekiyor mümkün olduğu kadar sütsüz şekersiz içiyorum ben de bu yüzden, bu aralar abur cuburdan fitliğimi kaybetmeye biraz meyilliyim de ://


    Senorita'cım beğenin çok mutlu etti beni canım, video sayısında artış olacak bunun garantisini verebilirim :) çok sevmekle birlikte dikkat ediyorum çünkü selülitten oldukça korkuyorum açıkçası :// kahve makinası ve kapsüllerini Nespresso adlı mağazadan aldık, şubeleri de vardır ama bir Etiler'de Turizm Otelcilik okulunun hemen yan sokağında yer alan şubeden aldık. Kapsüller ve gerekli tüm ekipmanlar da orada satılıyor canım ;)


    Aysun'cum alırsan vazgeçemezsin benden söylemesi :) yemeklerin üstüme muazzam oluyor açıkçası, o kadar karşı çıkan ben şimdi tavsiye ediyorum tatlım :)


    Lulu'cum çok teşekkür ederim mimimi inşallah gitmeden yapacağım canım :)

    YanıtlaSil
  41. Wear aşkım hehehe acı gerçeği söylemişsin :P evet gerçek hayatta 2 kat hızlı konuşuyoruz burada bilhassa yavaş çekimde anlattım :) seçimin için çok teşekkür ederim bi tanem mimimi en kısa zamnada cevaplayacağım :)


    Chun Li tatlım hehehe valla ben masumum beni de Dilem ve Dehan bu hale getirdi :P çok teşekkürler güzelim içten yorumun için, kocaman öpüyorum seni :)


    İnan'cım gerçek hayatta ev işi ile feci form tutuyorum :P evlilik öncesi verdiğim kiloları almadım çok şükür ama video işte ekleyivermiş o 3 kg'ı :)

    YanıtlaSil
  42. esin'cim gizli teras'ı da beğeni ile izlemen çok mutlu etti beni :) o yakınlığı ben de hissediyorum canım, günlük hayatta tanışıyor ve görüşüyor gibiyiz aynen :) kahveye beklerim tatlım, öpüyorum kocaman :)


    Story'm heheh güzel kuzum benim bu ne tatlılık :) öperim kocemaan :)


    Habinos'cum heheh ben şimdiden azaltmaya çalışıyorum kahveyi :) normalde ben de o kadar beklemiyorum biraz daha az belirgin oluyor ama videoda şekil olması açısından ultra yavaş döktüm sütü :P öpüyorum canım kocaman :)


    Evy'cim seve seve yaparım, gizli teras'ıma beklerim tatlım :)


    Fashionlicious girl, bloguma hoşgeldin sefa getirdin canım :) ben de blogunu ziyaret ettim çok keyifli, takipteyim!


    Mati'cim heheh canımsım :) çok teşekkür ederim tatlım, İzmir'de İstanbul'a gelirsen kahveye bu güzel tatları paylaşmaya beklerim güzelim :)


    by tükancı, çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  43. günde bi kere kahveyi mutlaka içmem lazım yoksa deliriyorum resmen :)) Bi kere videoların benim için karar vermemi sağladı çeyüzüme alsam mı almasam mı memnun kalır mıyım kalmaz mıyım yer kaplamasın boşu boşuna bi de para vermim ona gibi düşünceler arasında gidip gelirken senin bunu anlatman kurtarıcı oldu kesin almam gerektiğine inanıyorum :)) Eline sağlık gerçekten yalnız kremaya dökerken kahveyi ne akdar sabırlı bekledin hayran kaldım :))

    YanıtlaSil
  44. sana tavsiye sakın eşine uyma:) bu erkekler yeme alışkanlıklarını çok fena değiştiriyorlar sonra bir de bakmışsın ipin ucu kaçmış. 5 yıllık bir deneyim ve inceciklikten balık eti kıvamının sınırında olan biri olarak söylüyorum bunu:P

    YanıtlaSil
  45. Öyle üzgünüm ki bu blogu yeni keşfettiğim icin :/ ama telafi ettim, 1 saat oldu nerdeyse blogundayım :)
    devam et böyle paylasımlara, hem bilgilendirici hem de eğlenceli :)

    YanıtlaSil
  46. Bu ne şeker bir post ve video böyle :)) Bu arada Giz'cik, video yanakları tombul göstermemiş, sen kendin tombullaşmışsın :) AHHAHAHAHAH. Ay güldürdün beni, yoksa bebek mi doğacak nedir :o

    http://kacikturuncu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  47. Sevgili Giz,bayramda şehir dışında olacağım için unutmak istemedim sizin ve ailenizin bayramını şimdiden en içten dileklerimle kutlarım.Sağlıcakla kalın.Ebru

    YanıtlaSil
  48. sesin cokkkk tatli :)) simdi daha da sempatik geldin bana giZiiiiim :D

    YanıtlaSil
  49. video cok güzel olmus ve agzımdan akan sulara mukayet olamıyorum an itibariyle! makineni güle güle kullan cicim, terasına gelmek isterim bigün ama Ankara'dayım :(

    bana da beklerim ;)
    http://minikkus.blogspot.com

    YanıtlaSil
  50. O zaman anlamam misafirliğe gelip kahveni içiyorum:D

    Yaa yirim seni, o ne tatlı anlatmaktır^^

    YanıtlaSil
  51. bak ne gördüm gizem, sen beni sanırım terasına davet etmiyceksin galiba, hiç "aaa tabi ne demek, istedigin kahve olsun, bi tarafın şişcek bak şimdi, gel ben yaparım sana" filan dememişsin. küstüm:P

    YanıtlaSil
  52. Curcunam, 3. kere yapınca ister istemez o sabra kavuşuyor insan bi tanem hehhehe :) kesinlikle al her ay yeni aromalar geliyor starbucks bile bize artık çok yapay geliyor tat olarak, gerçek kahve çekirdeği kokusu muhteşem kuzum ;)




    MissRed, heheh kesinlikle bunu dinleyeceğim canım :) geceleri abur cubur yemekten 2 kg rahat aldım ama daha almasam iyi olur yoksa kışın hep bol kazaklarla göreceksiniz beni :P



    A to Z, iyi ki geldin tatlım geç olsun güç olmasın :pp hoşgeldin sefalar getirdin, beğenin çok çok mutlu etti beni...


    Kaçık turuncu, hahahah ilahi ama :P yok çocuk mocuk daha ben çocuğum :p video 5 kg ekliyor işte yanaklar ondan öyle canım :P

    YanıtlaSil
  53. Ebru'cum içten dileklerine geç yazılmış bir cevap ama çok çok teşekkür ederim canım nezaketin için...


    Civciv'cim heheh çok teşekkür ederim bi taneeem :)))


    Particle'ım bekliyorum kuzum, çok teşekkürler, hehe o tatlılık sana ait :)))


    Minik Kuşum amanın ben nasıl da cevap yazmayı atlamışım herhalde okuyup yazayım dedim araya bir şey girdi kaldı, istemez olur muyum hiiiç :) sen gel buralara ben sana değil kahve gizli terastan seçeceğin herhangi bir tatlıyı da ellerimle yaparım canım beniiiiim :) yorumunla geldim kendime diğer yorumlara da cevap yazdım heheh tam wake up call oldu benim için :))) küs değiliz değil mi hala kuşum? hala küssek kahveyi alır ben gelirim oraya o zaman :)))

    YanıtlaSil
  54. kuzum benim öncelikle o tatlı yorumunu hemen akabinde de seni yerim:) küsmek neymiş yau, benim amacım küsmek bahanesiyle bol köpüklü kahve yaptırmak sana :) iş durumuma göre yakın zamanlarda gelme ihtimalim var oralara. hatta gelirsem işe gitmeyip önce sen ve ahsenle buluşmak gibi niyetlerim var, sizi de işlerinizden alıkoyup :P öperim bitanem muç muç :)

    YanıtlaSil
  55. Kuşumm sana her aromadan ellerimle yapacağım heheh :))) harika bir haber bu nasıl sevinirim! ne işi tatlım sen gelmişsin buraya! :)) birlikte güzel bir yemek yer sonrasında kahvemizi yudumlarız, ben şahsen iki elim kanda olsa gelirim bi tanem, Ahsen de büyük ihtimal ayarlar ve çok güzel, içten, sıcacık bir blogger buluşması olur :))) ben de öperim canım benim muç muuuç :)))

    YanıtlaSil