Giz'li Teras 1 Yaşında! :))




Bugün Giz’li Teras’ın 1. yılı. Bu demek oluyor ki tüm yaşantımı, gezdiğim gördüğüm yerleri, tecrübe ettiklerimi, zihnimde uçuşanları kısacası hayatımı sizinle paylaşmaya başladığımdan bu yana tam 1 sene geçmiş. Bu zaman zarfında blog dünyasındaki arkadaşlıkların en az dışarıdakiler kadar gerçek olabileceğini öğrendim. Sevincimi, üzüntülerimi ve daha saymakla bitmeyecek nice duyguyu benimle en içten şekilde paylaşan ve hep yanımda olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve her birine bu rengarenk macaron’lardan bir tane veriyorum :)










Bir tane Pembe Esinti'm, bir tane e.n.k, bir tane Sayın Karaca, bir tane  Curcunam, bir tane Gülümse, bir tane Momentos, bir tane particle, bir tane Story'm, bir tane Rory'm veee Zeynep Şeker, Miss Red,  Lulu'cum, Pelin Pembesi, Susmak Bilmeyen Birinin Yeri, Elif'in Elizi, Tubitos'cum, Coco- Jelly'm, Follow Up Fashion, Rebel Takipte, Dark Olive, ModaVesaire, Trendydolap, Lüzumsuz İşler Uzmanı, Just a Dream, Lamina, İpekböceği'm, Ferah Feza'm, Emile Trend, SvG Love, Aysun'cum (Aysstyle), Rococosh, Viva, Alışverişkolik, Pembe Fiyonk, Güzin (life and fashion), S (L) A , Kaçık Turuncu, Bal'ım, TurquAzria, Sevda'cım, Seda'cım, Minik Kuşu, Wear a Smile, Gözde'nin Gözünden, Beauty with Yellow Chic, Hamide'cim, Aylin'cim, Sedy Style, Zeto'cum, Pempe Gönlüm Sende, Ayşe'cim, my lifebook, İçimden geldiği gibi, Ojeli Parmaklar, Stil Direktörü, Margu'nun Dünyası, Lamore del Calcio,  Buket Poyraz, Sallamacay, Dikis dersi, Gülişah, Cana, SJ, Lo-La, ChunLi Beauty, Pink Princess, Baykuş Gözüyle, Alice in Shopping Land, Esinspiration, Matissera, Grace, Essu, Fidoland, Kızlarla A'dan Z'ye,  guzelgul, Sunshine, Marbling of the World, Kova Kadını, Ucu Açık İşler, Nesliname, Kirazzade, Handan, Hayal Kahvem, Mon Clementier, Burcu, Lucy, Nesrin'cim, Mine'cim, Buett'im, Deniz'cim, Oveg ve adı geçmeyen ama blogumu takip eden herkes...




Haydi almayan kalmasın, hepinizi çok seviyor iyi ki varsınız diyorum!!! :))



CONVERSATION

56 comments:

  1. Tatlim coook tsk ederim beni de yazmissin =) Nice senelere, ben seni takip etmekten, ne paylastin diye merak etmekten çoook memnunum, daha nice seneler takipteyimm =)operimm senii, kendine iyi bak =)

    YanıtlaSil
  2. Tebrikler canım! :) Macaron için de teşekkürler. ;)

    YanıtlaSil
  3. Gizzziiiii hayırlı olsun, ne güzel bir yıldönümü postu olmuş,rengarenk...cıvıl cıvıl..şu yeşil olanı kestirdim gözüme ayy kalırsa bir de fuşyasını alacam..yummyy yummy :)
    Ben bu blog aleminde çok yeniyim ama takipyenliğim uzun zamandır devam ediyor,bloglardan çok şey öğrendim,hala da öğrenmeye devam ediyorum...seninkinden de öyle..hani zevk,keyf,kişisel tarih arşivi olarak açılmaya niyetlenen ama sonraları paylaşmaya,gelişmeye,öğrenmeye yönelik birşey haline gelen birşey bu blog denen..bende şimdiden bağımlılık yarattı,ayy kaç izleyicim olmuş,ayy yorum yapan olmuş mu,bunu da bloga koysam,şunu da paylaşsam diye..
    Sen bu blog aleminde hem bilgi birikiminle hem de moda zevkinle çok şey ifade ediyorsun..
    Blogunun yaşı kutlu olsun..Darısı hep beraber daha nice güzel şeyler paylaştığımız yıllara olsun..

    YanıtlaSil
  4. tatlimmm tebrik ederimmm koca bir yili arkada birakmissin. zmn ne kdr cabuk geciyor dimi insan farketmiyor. daha nice senelerini gorelim blogununnn. hep boyle basarilarinin devamini diliyorummm.ben sahsen makaronumu alip yedimmmm sendennn cok guzelmisss. opuyorum bitanemm

    YanıtlaSil
  5. canım benim, 1 yaşı ,yaşınız, kutlu olsun .bugun benimde doğum günüm güzel bi tasadüf oldu :P tesekkürler benim ismimde gecmis cok mutlu oldum :)
    yüreğin de yüzünde herseyinle cok güzelsin.
    iyiki bloglar var iyiki güzel paylaşımlarımız var ♥

    YanıtlaSil
  6. blogu´nun dogum günü kutlu olsun :)) nice nice yillara :) ve macaronlar icin tskler afiyetle yedim
    http://guzelgulozyigit.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. Giz'cim tebrik ederim tatlım.Bu güzel blog seninle birlikte hep var olur inşallah.Seni öpüyorum ve Giz'li Teras'ın 1. yaşını kutluyorum canım;)

    YanıtlaSil
  8. fıstıklı olanları ben kaptım ! =) canım 1. yaşınız kutlu olsun ! =) iyi ki açmışsın blogunu iyi ki tanımışız seni ayrıca beni de unutmadığın için çok teşekkür ediyorum çok tatlısın en az macaronlar kadaar =)
    çok çok öpüyorum ve nice yıllar diliyorum !

    YanıtlaSil
  9. happy happy happy birthday :)
    asagi yukari ayni zamanda baslamisiz
    ama sen daha basarilisin :)

    YanıtlaSil
  10. bitanecik gizoşummm hayatımın hattaa tek gizemi :)) ne iyi etmişsinde gelmişsin buralara bizimle herşeyini paylaşmışsın ve yine ne iyi etmişimde senin blogunu keşfetmişim seni tanımışım. Tanımışım diyorum çünkü kendini o kadar güzel tanıttın ki!! İçtenliğin, sevecenliğin, alçakgönüllülüğün ile resmen gönlümü fethettin. Burda bir çok blogger ile tanışma fırsatı buldum en sevdiklerim arasında bulunduğun istisnasız her post'una yorum yazmaya çalıştığım az ama benim için öz olanlardansın. Her yerde seni söylüyorum bir çok kişi "sayende tanıdık o nası bişeymiş yahu" diyor onlarda seni çok seviyor :) Benimde hoşuma gidiyor "hııhhh benim gizemim ben buldum taam mı" gibi böbürleniyorum :)) Seniiii çok ama çooook seviyorum bitanem nice nice yıllar bizi bırakma !! Hayatımızın hep bir köşesinde mutlaka renklerinle içimizi aydınlat... Bu ara macaron macaron diye inliyordum resmen sayende yimişşş kadar oldum :))) kocaman kocaman öptümmmm !!

    YanıtlaSil
  11. canım ya sen ne ince ruhlu ne kadar tatlı ne candan birisin böyle , ciddi söylüyorum senin şartlarında böyle alçak gönüllü insanlar çok nadirdir.. sen tüm samimiyetinle hiç üşenmeden adlarımızı yazmışsın kimsenin gönlünü bırakmıyorsun ne denir ki ?

    iyi ki varsın, iyi ki burada bizimlesin. nice daha upp uzunn yıllara diyorum..

    YanıtlaSil
  12. 1 Yasiniz kutlu olsun, insallah daha nice nice mutlu yillar bizimle güzel yazilarini resimlerini paylasirsin canim. Ben aldim bir tane, tadi güzelmis bir tane daha aldim :)

    YanıtlaSil
  13. tatlımmmmm ben hiç macaron yemedim biliyo musun:)bizim burada macaronun m'sini bilen olduğundan bile şüpheliyim:))))bebeğim benim,blogunun yeni yaşı kutlu olsun,iyi ki bu blogu yazmışsın ve iyi ki seni tanımışım.fiilen olmasa bile yüreğimle her zaman yanındayım,senin bana olduğun gibi...seni çooook sefiyorummm ve macaron için teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  14. Iyi ki acmissin blogunu tatlim,daha nice nice yillara insallah,ben pembis olanlardan alayim :)

    Kocaman opuyorum seni ^*^

    YanıtlaSil
  15. canım benim ya sen ne kadar içten ve ne kadar tatlısın. nice nice yılların olsun tatlım seni takip etmek gerçekten çok keyifli. Samimiyetini ve güzel kalbini uzaktan da olsa hissetmek iyiki bu blog aleminin içinde ben de varım hissi uyandırıyor. senin gibi güzel ve renkli bu macaronlar için çok teşekkürler tatlım çok lezzetliydi :) biz de seni seviyoruz asıl sen iyiki varsın.. Allah herşeyi gönlüne göre versin kuzum...

    YanıtlaSil
  16. Giizzcimm canım benimm güzel ve içten okumaya doyamadağım giz'li terasın doğum günü kutlu olsun:) senin blogunu keşfettiğim zaman okadar sevinmiştimki çok içten yazan kendime çok yakın bulduğum bir arkadaşımı okur gibi okudum ve öylede oldu artık yakın arkadasımsı diyebilirm:=) şuan yolda görsem gelir yanına muhabbete başlarım:)
    Veeee adımı orda okuyunca okadar mutlu oldumki kuzum yaa sana çook teşekkür ederim benide unutmadığın için:)
    makaronları almış yemiş kadar oldum bugüzel doğum günü yazısıyla mutlu oldum güzel Giz'cim öperim:)

    YanıtlaSil
  17. Ooooh afiyetle yemis kadar oldumm:)))

    Canim asil sen iyi ki blog alemlerine girmissin ki sanal dunyada olsada senin gibi cici bir kizla tanistim. Ictenliginle severek takip ediyorum her yazini.. Hic ertelemeden okuyorum.

    Nice seneler :)

    http://trendydolap.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  18. Hımm. Biliyorum çok geç kaldım. Bana hiç kalmadı değil mi? Küstüm. Konuşmuyorum:)

    YanıtlaSil
  19. canım nice güzel yıllara diyorum =) beni de saydığını görünce ne kadar mutlu oldum anlatamam ;) blogger dünyasına bugün bir kere daha şükrettim senin gibi güzel insanlarla tanıştırdığı için beni =)ohh macaronum da nefismiş teşekkürler ;)

    YanıtlaSil
  20. Ne kadar tatli bir kizsin sen ya!!!???
    Gercekten okumaktan zevk aldigim, en sevdigim blog senin blogun! Bunun nedenleri arasinda tabikide samimiyetin ve o güzel, ince kisiligini yansitman geliyor.

    Bizi postlarindan mahrum birakma, daha nice nice yillara!! :)

    Almanya'dan sevgiler

    Cana
    (adimi görünce nasil sasirdim anlatamam :)

    YanıtlaSil
  21. kuzum benim daha nice yıllarını birbirinden güzel paylaşımlarınla huzurlu mutlu bir şekilde terasından paylaşırsın bizimle. ben pembe makaronlardan alabilirmiyim 3 tane:) bide iyiki ben de blogosfere bırakmışım kendimi, onun sayesinde o kadar dünya tatlısı insanlar tanıdımki..

    YanıtlaSil
  22. gizemcimm blogunun 1. yaşı kutlu olsun iyiki blog alemine girmişsin seni tanımışız o güzelliğin zerafetinle bizi büyülemişsin.daha nice senelere diyorum bizi sakın sensiz bırakma =)) içtenlikle teşekkür ederim benide yazıp mutlu ettiğin için...daha nice yıllara=))
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  23. bitanem, iyi ki açmışsin bu blogu, yoksa biz nasıl tanışacaktık?? :)) elini attığın herşeyi güzelleştiren bir insansın sen, seni tanıdığım için o kadar mutluyum ki..
    macaron ikramı şahane fikir olmuş, ben yukarıdaki karede senin elin değenleri istiyorum, olur mu?? :)
    çok seviyorum seni, giz'li teras'ın doğum günü kutlu olsun, darısı betwin us'ın başına! :)




    Wear A Smile!

    YanıtlaSil
  24. Canim daha nice yillar bol paylasimli bir blog olmasi dilegiyle. Nice yillara!

    YanıtlaSil
  25. Guzelim, fistigim benim iyi ki dogdun diyorum ve iyi ki acmisin bu blogu da, bizi kendinle tanistirmisin ;))) Daha nice yillara hep birlikte ;))) Kocaman opuyorum xxx

    YanıtlaSil
  26. canım beniiim nice yıllara ne kadar iyi yapmışsın bizi terasınla buluşturarak senden o kadar çok şey öğreniyoruz ki, hayatımıza zevk ve mutluluk katıyorsun seni seviyoruz tatlım...

    YanıtlaSil
  27. gizim, pembesinden aldım bile :) blogun uzun yıllar devam eder, bize mutluluk verir hep inş..seni tanıdığıma çooookk memnunum.kocaman öpücükler!!

    YanıtlaSil
  28. teşekkür ederiiiiimm :) sarılarda aldım bir tane ve upuzun ömrü olsun bloğun diyorum :) seni geç keşfettim ama çok sevdim :)

    YanıtlaSil
  29. canım benim kendini başka nasıl ifade edebilirdin ki , rengarenk macaronlarla.
    Ve ben bu renkleri tanıdığım için mutluyum , mutlusun , mutlular :D

    güzel güzel günlere , terasında kahve yudumlamaya devam.

    YanıtlaSil
  30. gizcim, benim de yakında 2 yıl olacak ama sanki daha uzunmus gibi geliyor, sanki hep burdaydık gibi, bu kadar kısa zamanda boyle bağlar kurulması inanılmaz bence... oncelikle blog actığın için sonrada blogunla (hatta bloglarınla) fark yarattığın, bir cok kişiye ben dahil ilham verdiğin için tebrik ve tesekkur ederim..
    seni izlemeye ve bilmeyenlere izletmeye devam edicem cnm... opuyorum cok:))

    aa nerdeyse macaron almadan gidiyordum, bende yesil fıstıklı alayım:)


    http://aysstyle.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  31. cok guzel bır post olmus canım darısı aralıkta basıma ısmım gecmıs oralarda:) sundugun makaronlardan yemıs kadar oldum cok ama cok tesekkur ederım gecen yıllar boyu mukemmel guzel gulusmeyen fotolarına umarım hep maruz kalırız :)


    senı cok sevıyoruz :)

    YanıtlaSil
  32. 1 yaşmııııı ! Aman Allah'ım, zaman su gibi akıp geçiyor yahu :o bu mutlu olayı bizlerle paylaşıyor olman ne kadar güzel, hemde macaronlarla :D en kırmızısından bir tane alıyorum canım :P aslında hayranım su enerjine, hem gizli teras hem betwin us. Gercekten nasıl yetişiyorsun böyle ikisine çözemedim (: becerikli bir hatun başka oluyor iste. Bu aralar blog okumaya çok az zamanım var, gördüğün gibi gecenin bir vakti girdim (: tekrardan cici blogunun dogum gunünü kutluyorum, daha nice mutlu yıllara inşallah, hep aramızda kalman dilgiyle ! Kocaman öptüm seni kuzum

    YanıtlaSil
  33. Bu kadar güzel bir yazıya ne denir ki Gizcim...
    Birinci yılını çok tebrik ederim. Daha nice yıllara inşallah, sevdiklerinle beraber...
    Senin gibi içten yazılar yazan biri çok zor bulunur. İyi ki tanımışım seni. Yazmayı hiç bırakma olur mu?
    Kalbim, yüreğim seninle...

    YanıtlaSil
  34. İyi ki var bu blog,iyi ki açılmış...

    Daha nice nice güzel paylaşımları olsun.

    Hiç karşılaşmamış olsakta samimiyetin,iyi niyetin ve o güzel yüzünle kalbimi çaldın Gizcim.:))
    Dostlukla kucaklıyorum seni.

    YanıtlaSil
  35. Merhaba, bloğunuz çok hoş, çok beğendim.:) ben de sizi kendi bloğuma beklerim!:)
    www.LensMarket.Com

    YanıtlaSil
  36. Canımmm beni de unutmamışsın çoook teşekkür ederim..

    Macaronlar kadar renkli nice yıllar diliyorumm :)

    İyi ki blog açmışsın ,iyi ki seni tanıdık:)

    www.margunundunyasi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  37. istanbula kolay kolay yolum düşmez. Düşmezki seni tanıma fırsatım olsun. Eğerki sen ben açmasaydık birer blog bir birimizin varlığından haberimiz bile olmayacaktı. Şimdi ise sende bir blog bende bir blog... iyi kötü, mutlu üzgün her anımızda birbirimizden haberdarız :) Dilemle pek muhabbet şansım olmasada ne de olsa ikizin valla onuda sevdim seni tanıyınca. Hem siz beni binlerce sevaba sokuyorsunuz güzelliğinize baktıkça :)) İyi ki varsın gizli terasım işallah iletişimimiz hiç kopmaz :)
    Bu arada benim hiç macaronum olmadı Giz :) valla ne iyi etmişsinde ikram etmişsin ben hiç yemedim şimdiye kadar. Herkes blogunda gösteriyor gösteriyor da bir allahın kulu ikram etmiyordu. Tabiki bu incelik senden geldi tatlım. Yemiş kadar oldum. (Umarım tadı gerçekten hayalimdeki kadar güzeldir) ;)

    YanıtlaSil
  38. Gizem'cim.. Postundaki "Burcu" adını üzerime alındım ve hoşuma gitti:) ama umarım benimdirr o Burcu:)))
    Çok teşekkürler..

    Giz'li teras'ın 1.yaşı kutlu olsun!
    Bu blogsfer ortamı gerçekten enteresan bişey,iyi ki tanıdım diyebileceğim kişiler var..
    hatta bazen sanki arkadaşımmış gibi anlattığım bloggerları çevremdekiler, "o kim?" tanıdık biri mi diye soruyor,hayatımın içindeymiş gibi hissedebiliyorum..
    Deneyimlerini beraber yaşamışız gibi özümseyerek arkadaşlarıma bahsettiğim içindir herlade:)

    İnşallah bir gün karşılaşırız seninle de!
    Sevgiler..

    Burcu

    YanıtlaSil
  39. Giz'cim nice yıllara bitanem:) İyiki açmıssın bu güzel blogu bizde seni bu sayede tanımış ve çok sevmiş olduk. İyi ki varsın. Nice yıllara nice güzel postlara:))

    Sevgiler...

    http://ennstyle.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  40. Nice senelereee :)

    off cnaım çekti, bu akşam alayım bari :)

    YanıtlaSil
  41. Canım benim bitanem.. Yüreği yüzüne yansıyanım.. Daha nice nice yılları olsun blogunun..Seni okumayı çok seviyorum ben.. Senle ilgili Daha çok şey yazmak isterdim ama şuan yazamıyorum.. sen beni anlayışla karşılarsın bilirim. Çok öpüyorum ve seviyorum seni♥

    YanıtlaSil
  42. bitanem ♥

    blogunun yasi kutlu ve mutlu olsun :)


    ..iyiki blogunu acmissin, böylelikle seni tanismis oldum.. ve seni cok sevdim ben ♥


    insallah subat´ta yüz yüze tanismakta nasip olucak :)


    beni düsünüp macaron ikramin icinde ayrica tesekkürler güzelim !


    kocaman öpüyoru seni !

    YanıtlaSil
  43. Ben biraz geç tanıdım seni & sizi ama çok sevdim :) Yazılarınızı merakla bekler oldum.. Giz'in iç dünyasının olduğu bu bloguda zevkle ve ilgiyle takip ediyorum Her iki bloguda iyi ki açmıssınız :) Nice mutlu uzun soluklu postlara canım!! :)

    YanıtlaSil
  44. Bana da var yuppi; ben bunu hemen kızıma veriyorum ben diyetteyim çünkü. Blogunun doğum günü kutlu olsun Gizemcim, ne mutlu bize ki bir blog yazıp, hayatını, fikirlerini bize açıyorsun.

    YanıtlaSil
  45. 1. yılı kutlu olsun terasımızın^^ Bizim diyebilirim di mii, bence öyle:D

    Num num num çok güzel görünüyolaar. Bayıldım bu fikrine=)

    İyi ki var bu blog, ne güzel insanlar tanıyoruz^^ öptüm tatlım kocaman:)

    YanıtlaSil
  46. Daha nice senelere canim, iyiki varsin, iyiki güzel blogunu bizle paylasiyorsun!! ♥ öptümöptüm

    YanıtlaSil
  47. canım ilk önce ben teşekkür ederim sana,böyle güzel şeyleri bizimle paylaştığın için ve ne mutlu banaki senin gibi harika,kalbi güzel birini tanıma fırsatı buldum. :) Nice yıllar bu güzel bu blogu okuma şansı bulurum inşallah ...:) tekrar teşekkür ederim.senı seven sevda ve minik kızı masal !!! :)))

    YanıtlaSil
  48. Canım Giz'im çok teşekkür eder ve tebrik ederim :))inan bana içten yazılarınla moral verdiğin çok oluyor bana, içinin güzelliği dışına yansımakla kalmamış yazılara dökülüp bize ulaşmış, hep mutlu ol gül öperim çok :)

    YanıtlaSil
  49. Teşekkür ederimm, benim adımı yazmışsın..Giz'li teras'ın birinci yaşı kutlu olsun..Ben de seni ve bloglarını çok seviyorum, iyi ki varsınız, öpüyorum çok <3

    YanıtlaSil
  50. Biz de seni çok seviyoruz, güzel yazıların, güzel yüzün iyi ki var,yıllarca yazdığın sürece takipteyim :)Öpüyorum,uzun yıllar yaz bir de caramel maccaron rica edeyim :)

    http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  51. nice senelere canım..uzun uzun bir blog hayatı diliyorum.Güzel ilginç ve samimi yazılarınla hep burada ol:) sevgiler

    YanıtlaSil
  52. Giz'im blogunun 1. yaşı kutlu olsun,bir yıl boyunca bizlerle harika şeyler paylaştın,iyiki açmışsın bu blogu,iyiki tanımışım seni.Blog dünyasında çok özel bir insansın,blogunla beraber daha nice senelere canım :)

    YanıtlaSil
  53. Gizemcim, gecmis blog dogumgunun kutlu olsun. Ne guzel makaronlar onlar ya, ben cok severim makaronu da, makaron folderim bile var blogda. Ve de bugun biraktigin sira sira yorumlarin icin cooook tesekkurler, ne kadar naziksin, dikkatlisin, cok mutlu ettin beni. Iyi ki varsin, iyi ki seninle bloglarimiz yoluyla tanistik, sira yuzyuze tanismakta : ) nice blog dogumgunlerini birlikte kutlamak dilegiyle : )

    YanıtlaSil
  54. blogunun doğum günü kutlu olsun:) iyiki açmışsınki bizde senden güzel güzel haberlere fikirlere ulaşabiliyoruz:)) Macaronlarda tıpkı senin gibi cıvıl cıvıl, rengarenk:)) Çook teşekkür ediyorum, kendiminkini alıp yiyorum afiyetle, mutlulukla:)

    YanıtlaSil
  55. Varlığı ile beni mutlu eden herkese, içten sözleri ve yanımda oldukları için çok ama çok teşekkür ederim :) iyi ki varsınız, her duygumu paylaştığım hayatımın parçası insanlar olarak hepinizin dostluğu benim için çok önemli. Nice mutlu seneleri hep birlikte görmek dileğiyle... hepinizi çooook seviyorum!! :)))

    YanıtlaSil
  56. Caniiiiim bir tanem ben bunu yeni gördüm özür dilerim:((cok yogunum yoksa gorurdum......nice güzel yıllara olsun hep beraber seni okumaya devam edelim;))Macaronlar süper ;)))cok öpüyoruz cok seviyoruz seni,sizi;)))muah;)ester;))

    YanıtlaSil