Gizem'li Giz Postu




2011’i geride bıraktık. 2012’nin ilk günlerinde beni yazılarımdan tanıyıp hakkımda daha fazlasını öğrenmek isteyenleri düşünerek bir post hazırlamak istedim. Bu postun oluşma aşamasında bana çok sevdiğim bir okurumun (arkadaşımın) maili ilham verdi. Ara ara mimlerde kendimle ilgili gerçekleri açıklıyorum ama bu postta daha çok otobiyografik bir şekilde kendimi anlatacağım :)
Öncelikle, anne tarafı Gelibolu’lu, baba tarafı İskenderun’lu bir ailenin ortanca çocuğuyum (Dilem 5 dakika geç doğdu ikiz olsak da küçük olan o :p). Babam doktor, annem  hayatını çocuklarını en iyi şekilde yetiştirmeye adadığı için çalışmayı bırakmış bir ev kadını. İkizim olduğunu hemen hemen hepiniz biliyorsunuz :) bir de aramızda 7 yaş olan abim var. Kardeşimle ilkokulda, lisede hep yan yanaydık ilk kez üniversitede ayrıldık. Ben İTÜ’de çevre mühendisliği okudum, o Bahçeşehir Üniversite’sinde işletme ile uluslar arası finansı çap yaparak bitirdi. Üstüne ben Koç Üniversite’sinde MBA yaparak mühendislikten 180˚ sapma şansını yarattım ve pazarlama alanında çalışmaya başladım. Öncelikle 10 ay boyunca bir Amerikan şirketinde staj yaptım, daha doğrusu staj kapsamında çalıştım ancak titr olarak adı staj kaldı (kadroya alınma sorunsalı yüzünden), sonrasında bir yere varmayacağını anladığım için evlilik hazırlıkları aşamsında ayrıldım ve 3 ay sonra bir tekstil firmasında çalışmaya başladım. Şu anda lookbook çekim süreci sebebi ile çok yoğun bir dönemdeyim. Moda, hızlı tüketim ürünlerinden çok daha farklı bir pazarlama alanı. Gecem gündüzüm olmayacak önümüzdeki günlerde, ancak yaptığım işten çok keyif alıyorum. Moda ile ilgili bir dünyanın bu kadar içinde olmak harika, yol sorunsalı ve her gün hava aydınlanmadan çıkıp kararınca (Dehan’dan 3 saat sonra) dönmek korkunç bir şey.


Yine blogumu takip eden birçok kişinin bildiği üzere geçtiğimiz sene evlendim. Dehan ile 6 senedir beraberdik ve ben okulumu bitirince bir engel kalmadığından hayatlarımızı benim için masalsı olan bir şekilde birleştirdik. 6 aydır hiç olmadığım kadar mutluyum, evimizin her detayını oya işler gibi ince ince düşünerek yaptık. Şimdi en sevdiğimiz arkadaşlarımızı ağırladığımız ve içinden çıkmak istemediğimiz bir ortama sahibiz :) 
Geçen sene önce Gizli Teras’ı, 6 ay sonra da Betwin Us’ı yazmaya başladım. Her iki blogumdan da aldığım geri dönüşler, edindiğim arkadaşlıklar benim için çok değerli. Bu kişilerin birçoğu ile düzenli günlük hayatta görüşüyorum, birçoğu ile de bu sene içerisinde görüşeceğime sarsılmaz bir şekilde inanıyorum :p


Hayatta beni en çok sıkan şey insanların önyargıları ve sebepsiz karalama çabaları olmuştur. İnsanımız her şeyi siyah beyaz görme yetisine sahip olduğu için ya bakımlı, ya da zeki olma zorunluluğu birçok zaman arada sıkışma, bulunduğu ortama uyum sağlayamama olarak bana geri dönmüştür. Üniversite yıllarında özellikle itü olsun diye kasıp, daha çok kafa dengi insanlar bulacağıma inanarak özel üniversite ortamından uzak durmuştum. Hayat bir şekilde gösteriyor ki atomu da parçalasa önyargıyı parçalayamıyor insan. Sadece okulda değil, işe girerken mülakatlarda da bu benim için sorun oldu. “Sarışın” olma sorunsalı yüzünden dönem dönem saçlarımı kahverengiye boyattığım bile oldu. Geçen sene itibarı ile bu tarz insanlarla daha az karşılaşır oldum, bu da beni sevindiren diğer bir şey. Kendi eksikliklerinden daha az rahatsız olmak adına hem dış görünüşüne önem veren hem, okuyan, yazan hem de birçok dalda kendini geliştirmek için çaba gösteren birisini tek tipe sokmaya çalışan o insanlar kum taneleri gibi döküldüler hayatımdan. Hala da onlardan uzak durmak için elimden geleni yapıyorum. Üzerimde tik gibi kalmış olsa gerek bloglarımı açarken önce Gizli Teras’ı açıp insanlar için yazdıkları, düşünce yapısı ile var olan bir birey olup sonra ete kemiğe bürünmeyi tercih ettim. Hala arada görmeye çalışmadan boş bakan ve “sadece giyinmeyi mi bildiğimizi” ima edenlere direk blogumun linkini veriyorum.



Bunun dışında, ilgi alanlarımı zaten biliyorsunuz. Sanatsal filmleri izlemeyi, ruhumu besleyen iyi müzikleri bulup dinlemeyi ve insanlara tanıtmayı, mutfakta her yemeği ama özellikle tatlıları yapmayı, farklı yerleri gezip fotoğraflamayı, güzel edebi eseleri okumayı, yazmayı, öğrendiğim her yeni şeyi paylaşmayı çok seviyorum. Bildiklerimi, yüreğimden geçenleri paylaşmak benim için bir ihtiyaç. Her insanın karşılaştığı bir diğer insandan bir şey öğrendiğine inanıyorum ve bu vesile ile yolum çok daha fazla insanla kesişiyor, bu da zihinsel, duygusal ve tinsel olarak daha da mutlu ediyor beni.


Geçtiğimiz sene bana katkıda bulunan ve ufak da olsa kendilerine katkıda bulunduğumu düşünen herkese teşekkür ediyorum… İyi ki varsınız, eminim bu sene sizinle daha da güzel geçecek… :)

CONVERSATION

64 comments:

  1. Seni daha yakından tanımak çok güzel canım:))

    YanıtlaSil
  2. Ve iyiki paylaşmayı çok seviyorsun sen ve iyiki senin bu içten samimi, enerji dolu bloguna rastlamisim ben. Gizem'cim, aramızda kıta farkı olsada hem Giz'li Terasta hemde BeTwin Usta yazdıklarını keyifle takip ediyorum. İnsanlarin baskalarina stereotip bakmalarindan inan bende en az senin kadar rahatsizim. Dünya icinde bunca rengi barindirirken nasıl oluyorda siyah beyaz filmmiscesine algilayabiliryorlar bbutun bu zenginlikleri, bu güzellikleri hala anlamış değilim. Neyseki sizler gibi şirin insanlarda var (: bu postu okurken düşüncelerime tercüman olduğunu hissettim. Tüm içtenliğimde kutlarım seni canım. Ve unutmadan mutlu yıllar diliyorum tabikide (: sevgi ve saglicakla kal, iyiki varsin güzel insan. Belçika'dan selamlar. Öptüm seni *

    YanıtlaSil
  3. İçi dışı sağı solu güzel insan. Bu kadar şeffaf, bu kadar açık ve samimi olman şahane!
    Seni seviyorum ve çok beğeniyorum, hep buralarda ol ve bu sene yüzyüze görüşelim:)

    YanıtlaSil
  4. Canim iyi ki de bu blogu acmissin da seni tanima firsati bulmusuz. Bu postunla da kendini de cok guzel ozetlemissin:)

    YanıtlaSil
  5. Gizcim, ne guzel aciklamissin kendini, seni biraz daha tanidim bu post sayesinde :) keske evinizi alip is yerine yakin bir yere kondurabilseniz oldugu gibi, esine de uyuyorsa tabi. Gercekten sevdigin bir iste calistigin icin cok sanslisin, umarim yakinda sartlari da duzelir ve evine esine kendine daha rahat zaman ayirabilirsin. Eger 2012 ye giris partinizin postunu yaparsan cok severek okuyacagim canim. Opuyorum

    YanıtlaSil
  6. Yazını zevkle okudum Giz ve açıkçası samimiyetini seviyorum.
    Bir diğer yazında, son zamanlarda vaktinin çok az olduğunu, hep koşturduğunu ve bu yüzden bazı yapmayı sevdiğin işlere yeterince zaman ayiramadigindan yakınmıştın. Umarım bu sene şu zaman meselesi hallolur da, gönlünden geçen her şeye istediğin kadar vakit ayırırsın canım.
    Mutlu Seneler diliyorum sana :)

    YanıtlaSil
  7. bayılıyordum zaten ben sana,şimdi bu güzel kadınında bu kadar dolu dolu bir eğitim almış olmasına da hayran kaldım.
    Bence bütün kadın blogcular çok çok güzel eğitimler almalı ki blog dünyası daha kaliteli olsun.
    Çok başarılısın ve daha da başarılı olacağına çok inanıyorumm :)
    kalp kalp kalpp :)

    YanıtlaSil
  8. sizde iyiki varsınız tatlım...
    süper bir yazı olmuş, hiç sıkılmadan okudumm...

    iyi seneler...

    YanıtlaSil
  9. merhaba, blogunuzun özenerek, etraflıca düşünülerek hazırlandığı o kadar belli ki, ayrıntı sever bi insan olarak burayı okumayı, yeni şeyler öğrenmeyi çok seviyorum.
    Her iki blogunuzu da severek takip ediyorum ama gizliteras'ın yeri ayrı :)

    umarım yeni yılda her şey gönlünüzce olur ve yazılarınızı eksik etmezsiniz..
    sevgiler :)
    Nisa

    YanıtlaSil
  10. Canim cok güzel bir yazi olmus, senin ve kardesinin ici´de disi´da cok güzel, masallah size, Allah mutlulugunuzu ve huzurunuzu hic bozmasin ve kötü insanlardan daima uzak tutsun sizi! : )

    YanıtlaSil
  11. Gizcim bu güzel yazıyı yazarak çok güzel yapmışsın. Hayat seni hep değerini bilen kişilerle karşılastırsın şekerim, benim gibi:)) İki blog'u da harika idare eden, kusursuz birşekide herseye yetişen 10 parmağında 10 marifet deirten güzeller güzel bir kız olunca elbette taslayan cok olur. bence senın etrafıda oyle insanlar gene var sen onları gormezden gelmeyi basarıyorsun, ve giderek daha da iyi olacak. İnan ilerde bu yazıyı yazmaya bile ihtiyac duymayacaksın, kendini anlatmana gerek kalmıycak, bilen biliyo deyip gececeksin. İnsallah ben de. hersene daha iyiye gidiyorum:)
    Ev sahipliği için sana ve dehana cok tesekkur ederim.. muhtesem bir gece organize ettiniz...

    YanıtlaSil
  12. canım yazılarını çok zevkle okuyorum gerçekten çok samimisin:) ayrıca böyle güzel bir kariyerin olduğu içinde tebrik ediyorum:)

    YanıtlaSil
  13. Tatlim sevdiklerimle beraber cok cok guzel bir yil diliyorum:)

    http://trendydolap.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  14. blog açtığımdan beri yani bir yıldır sizi takip ettiğim için zaten burada yazan b,ir çok şeyi mimlerden ya da postlardan biliyordum ama böyle derli toplu ve güzel bir hikaye anlatış tarzıyla yazınca sıkılmadan okuduğum bir yazı olmuş öncelikle onu belirtmek isterim... Hepimizin hayatları farklı yollardan izlese de bir yerde aynı doyum*-doyumsuzluk sorunsalında sıkışıp kalıyor ve bloglarımız farklı insanlar onların hayatları onlardan öğrendiklerimiz bizim içsel olarak biraz daha doyum almamızı sağlıyor... Sen de benim için böylesin(tabi dilem de:)) iyi ki açmıssınız bloglarınızı canım:D

    YanıtlaSil
  15. Giz'im güzel kızım :)ehem cok begendıgım ıcın boyle bır gırıs yapmak ıstedım İtü'nün yollarını arşınladığımız için menseinin oralı oldugunu biliyordum hele etiler kapısına doğru giden ıssızlıkta yapılan çekimler dalan neyse ya konuyu yine saptırıyorum...seninle fno akşamı iki sn el sıkısıp gözlerle konustuk ha ha ha birde eşine cok sanslısın gıbı bırsey demıstım :)ama begenılen cıft hakkında dusuncelerımı de onlarla paylasmasam olmazdı ...verdıgın bılgıler dogrultusunda senın gibi güzel insanı tanımak isteyenler için cok güzel fırsat sundun...umarım senınle daha fazlaca bulusup bana nasıl poz verılırı ogretırsınız kardesınler beraber:)


    Guzel ınsan hep mutlu ol,hersey rayına oturacak emınım kı sen bununda ustesınden gelırsın :)



    2012 bol brunchlarının,bol gezılerının oldugu aıle ıle gecırılen mukemmel zamanların duraı olması dılegı ıle....

    YanıtlaSil
  16. Hayatın, duyguların , düşüncelerin de senin kadar güzelmiş...
    Bir gün tanışmak dileğiyle:)

    YanıtlaSil
  17. Öncelikle Guzellik ve böyle giyinmeyi bilince hele birde kültür faktörde olunca meyve veren ağaç taslanir misali heryerde çıkar böyle insanlar ancak bı kaç kişiyle ezilirler ve kaybolup giderler ...1.si senin blogları takip etmen okuman yorum yazmam bile gösteriyor işine bloguna ve seni önemsesen insanları önemsediğini ...iyi ki yazdın bu yazıyı süper oldu yine kendin gibi fark yarattın...kalbinin güzelliği yüzünde ve enerjinde açık yureklilikle söylüyorum pozitif enerji alıyorum ...sevgiler

    YanıtlaSil
  18. Hımm.. Hem sarışın.. Hem akıllı.. Hem güzel.. Hem zeki.. Hepsi bir arada oluyor yani öyle mi? İşte buyrunuz GİZ.. Şekilde görüldüğü gibi:) Giz, şahanesiniz!!

    O değil de Giz, ilk zamanlarda öyküler vardı ya hani keşke o öykülerden gene yazsanız. Yoksa yazıyor musunuz? Ben kaçırmış olabilir miyim? Du bi.. Bakıyım:)

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  19. Yüreğin öyle temiz ki...İçinden geçenleri okumak bana çok keyif verdi.Yazdıklarını okudukça mutlu oldum,garip.Çok içten yazmışsın ve yaşadıklarını,duygularını,hayatını öyle net anlattın ki,sana bir kat daha yakınlık hissettim.Umarım daima iyi insanlarla karşılaşırız,kendimiz gibi insanlar etrafımızda olurlar.Ön yargı çok fena bir şey.Sen ne yaparsan yap o kişi şartlamışsa kendini,aklına bir hece dahi sokamıyorsun.Hani hep derler ya; güzel kadın,bakımlı kadın bir şeyden anlamaz.Tek derdi süslenmek,para harcayıp etrafa caka satmak,caddede topuk tıklatmaktır diye :)Böyle olmadığını gösteren en iyi örneklersiniz :)Kalemin çok kuvvetli ,bunu zaten bir çoğumuz biliyoruz.Sen hep yaz ,sayfalar dolusu yaz,biz daima severek okuyacağız :) <3 İyi seneler ...

    YanıtlaSil
  20. Ah Gizem'cim,insanlara kendimizi anlatma derdimiz keske hic olmasaydi da herkes iyi niyetle yaklasmayi bilseydi,bende hep kendimi anlatabilme derdine duserim,yanlis anlasilmaktan korkarak...Ama bazen ne anlatirsak anlatalim yine de yanlis anlayan olacaktir...Fikirler ve bakis acilari degismiyor cunku...Onlari ardina atmani hatta gormemeni dilerim,senin iyiniyetini; seni gercekten tanimak isteyen bir insan anlar.Sirf "tablo'dan ibaret olmadigini da...Biz burada sanal alemde tanismis olsak da, derinimize kadar anlar olduk.Senin ictenligin karsi tarafa geciyor tatlim,kendi adima konusayim,bana geciyor,ve yuz yuze gorsem de ayni samimiyette olacagimizi biliyorum...Gercekten her ozelliginle takdir ediyorum seni.Bircok kisi icin rol modelsin benim gozumde ;)
    Iyi ki tanismisiz buradan,diyorum.Ve daha fazla paylasima ortak olmak uzere diyorum.Umarim hedeflerine ulastigin,musmutlu bir sene gecirirsin...Opuyorum cok ^*^

    YanıtlaSil
  21. Gizem'ciğim ben öncelikle sizleri bu kadar nitelikli yetiştirdikleri için annene ve babana teşekkür edip,ellerinden öpüyorum..böyle birşey yapmaya hiç de mecbur olmadığın halde ne kadar da ince ve nazik davranarak böyle bir post yapmışsın..daha önce de söylediğim gibi her anlamda nitelikli bir insansın ve senin gibilerinin sayıca artmasını dünyanın iyiliği için faydalı buluyorum :)
    sevgi ve güzellik her daim yanı başında olsun :)
    kocaman sevgiler gönderiyorum sana :)

    YanıtlaSil
  22. Canım sen çok tatlısın yaaa :) ne kadar doğal ne kadar samimisin, seni seviyorum :))))

    YanıtlaSil
  23. Nezaketin ve kibarlığın zaten yazılarına yansıyor Gizemcim ilk günden itibaren seni tanımış olmaktan mutluluk duydum.
    Herşey gönlünce olsun.

    YanıtlaSil
  24. Merhaba öncelikle blog açmadığım için yaklaşık 6 aydır kaçak kaçak okudum her postunuzu:) Her iki bloğunuzu da çok beğeniyorum. Sevgiyle kalın . Yeni yılın mutluluk getirmesi dileğimle :)

    YanıtlaSil
  25. bal kuzun seni yer yer yer! yazdığın herseye ayrı ayrı konuşur gibi cevap vermek istiorum amaaaa blogosfer dünyasının karakter sayısı el vermior gizim!o insanların içinde bulunmak ne büyük keyif sen gel bana sor olur muuuuu?cansın.sewerim seni çok minik turtam 2012de yüzünü görmek ve hep gülümsediğine şahit olmak dileğiyle sana çk çk sarıldm.iykiiiii ama iyki o önyargıları artık görmezden geliosun zaman kaybı diimi ama=)

    YanıtlaSil
  26. Giz, ben ilk olarak betwin us ı okumaya başladım ama bir blogun daha olduğunu öğrenınce hemen buna da bakayım dedım ve bir günde tüm postlarını okudum, evet hepsini ve bitince hemen bir yorum yazmıştım çunkü o kadar ortak nokta bulmuştum, bazı satırlar öyle iç sesim gibiydi ki resmen heyecanlanmıştım nasıl olur bu kadar benzerlik diye. Hem yazın çok akıyıcıydı, hem de o kadar farklı şey vardı ki blogda edebiyttan, yemeğe, müziğe kadar bu zenginliğe hayran kalmıştım. Önyargılı insanlar konusunda her dediğinin altına imzamı atarım ama zaten hayatından uzaklaşmışlar artık ne güzel. Benzer şeyleri ben de yaşadım hem Boğaziçinde hem de çalıştığım şirkette, aynı bölümde çalıştığım bir arkadaşım açık açık uyarmıştı benı bu kadar şık, saçlar fönlü, makyajlı gelme, her gun farklı şeyler gıyıyorsun, ınsanlar sadece senın kıyafetlerini konuşuyor, çok göze batma demişti, ki ne giydiğimi göruyorsunuz blogda oyle göze batar bırşeyler de gıymıyorum, şok olmuştum, ama artık takılmıyorum, sonuçta ben bir bütünüm, içinde pekçok farklı şey olan bir paket, isteyen sadece ambalaja bakar, isteyen içine diyorum. İyi kı yazıyorsun da senden mahrum kalmıyoruz ıkı bloguna da bayılıyrum:)

    http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  27. Canım benim harika bir anlatım olmuş .
    İçtenliğin ve samimiyetinin yanında kariyerininde ne kadar güçlü olduğunu öğrenmiş oldum .
    Şu önyargı olayı hayatımızı altüst edecek kadar kötü bir düşünce tarzı sanırım . Zaman zaman bende çok gazabına uğradım . Bir kişiyi tanımadan , sadece gördüklerinle nasıl değerlendirebilirsinki ?
    Yalnız şöyle bir şansın var yada benim hisselerimin kuvveti Gizli Teras olmasaydı bile yaptığın yorumlarla ,yüzündeki ışıltıyla samimiyetini anlamamak elde değil .
    Benim düşüncem :D
    Umarım bu yıl içersinde her nekeadar yoğun geçiçeceğini söylesende bir yerlerde yollarımızın kesişme sansı olur umarım

    YanıtlaSil
  28. Yeni yılda mutluluklar :D o sıcak yuvandan huzur ve mutluluk hiç eksik olmasın

    YanıtlaSil
  29. Giz'im hayatındaki tüm gelişmeleri bir arada paylaştığın,samimi bir şekilde anlattığın sıcak bir post olmuş.Ben yazmaya başladığın hemen hemen ilk günlerden beridir okuduğumdan zaten yazdığın çoğu şeyi biliyorum,gene de sıcacık anlatımınla seni senden dinlemek yani okumak çok hoş oldu canım :)

    YanıtlaSil
  30. çok içten çok canayakınsınız.çok seviyorum.çok öpüyorum

    YanıtlaSil
  31. Gizem'cim yazına bayıldım,bir insan kendini bu kadar anlatabilir.Bende insanların sadece dış görünüşlerine bakıpta ön yargılı olan insanlardan rahatsızlık duyuyoum.Benimde saçlarım sarıydı,şu an seninkine benzer bir tonda....yani dediklerine katılıyorum.Dilem'i ve seni uzun zamandır takip ediyorum ve sizi çok iyi tanıyor gibiyim.Sen,Dilem,Ahsen,Aysun hepiniz sanki çok yakın arkadaşımsınız.Sizsiz bir günüm geçmiyor.Bu yıl hepinizle tanışmayı diliyorummm:)

    YanıtlaSil
  32. Çok içten,çok samimi,cok keyifli anlatmışsınız kendinizi.Zevkle okuduğum takip ettiğim bloglardan.Hem güzel,hem becerikli,hem zeki,hem de içten olabiliyorken birilerinin ötekileştirmeleri size birşey yapmaz merak etmeyin.:)mutlu yıllar:)

    YanıtlaSil
  33. Giz'li teras'ı geç keşfettim. Be twin us'tan takip ediyordum ama Gizli teras'ı geç keşfettiğime de çok üzüldüm. Samimiyetiniz ve iyi niyetiniz her halinizden belli aslında ama maalesef insanlar dört dörtlük gördüğü kişileri kötü eleştirmeyi çok seviyor. Bir kadının hem zeki, hem başarılı, hem güzel, hem de böyle bakımlı ve şık olabilmeyi başarması genelde kıskançlık konusudur. Ama sen onlardan kurtulmayı başarmıssın ne mutlu ki. Öyle güzel bir enerji alıyorum ki senden, günün birinde tanışmakta kısmet olur umarım.
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  34. kendinizden bahsetmişken bende saç renginizi öğrenmek istiyorum nasıl anlatıcam kuaföre rengi ve numarası

    YanıtlaSil
  35. Bir kaç yıl önce Dilem'in bana çok ama çok büyük desteği olmuştu.gencecik bir kızın kendini o kadar güzel yetiştirmiş olmasına,vaktini kendisine ihtiyaç duyan birisine hiç düşünmeden ayırmasına şaşırmış,inanamamıştım.İnsanlara güvenimi tekrar kazandırmıştı mailleriyle bana.İçi dışına yansımış insanlar vardır ya.Sizler hiç şüphesiz onlardansınız.

    YanıtlaSil
  36. Bu aralar bloglara zaman ayiramiyor, okusam bile yorum yazamiyorum. Ancak bu posta yorum yazmasam olmazdi. Her yazini okuduktan sonra ,buyuttugum minik kizimin senin gibi bir insan olmasini diliyorum. Çok yonlu, sanat sever, guzel ama guzelligini kullanmayacak kadar akilli ve donanimli. Sen cevrendeki herkes icin sanssin ve buna biz seni cok severek okuyanlar da dahil:))

    YanıtlaSil
  37. Gizemcim senin için verimli bir yıl olmuş zira gereksiz insanları hayatından çıkarmışsın:) Öyle insanlar sana engel olmaktan başka bir işe yaramazdı en güzelini yapmışsın:)

    YanıtlaSil
  38. Giz'im,öncelikle seni bu kadar yakından tanıma fırsatı bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum.Blogunu tesadüfen keşfedip postlarını ilk okuduğum günü hatırlıyorumda ne kadar tatlı dilli ve yumuşak bir ruhla anlatıyor herşeyi demiştim hiç yanılmadım ve yanıltmadım teşekkür ediyorum.:)ilk önce sanırım anne ve babanızın ellerinden öpmek lazım bu kadar donanımlı ve insani duyguları gelişmiş mütevazi evlatlar yetiştirdikleri için.:)Giz'im,seni çok seviyorum henüz tanışma fırsatımız olmadı ama sanki yıllardır seni tanıyor gibiyim,herhalde yazılarıyla ancak bu kadar yakın hissettirebilirdi bir insan! Eğer bir gün karşılaşma fırsatımız olursa ki olacağına inanıyorum,mutluluğum katlanarak artacaktır.Ama göremesemde sen hep orda ol ve yazmaya devam et,ben büyük bir şevkle okumaya devam edeceğim tatlım. :) yeni yılın tekrar kutlu olsun dehan'la miss d ve güzel ailen ve arkadaşlarınla ( arkadaşlarının arasına kendimide koyuyorum.)hayal ettiğinin ötesinde bir yıl geçirmeni diliyorum.çok öpuyorum giz'im,sevgiyle kal :))

    YanıtlaSil
  39. Blogunuzu tıkladığım ilk dakikada bu yazıyı bulmak çok hoş oldu, şimdide geriye dönüp diğer yazılarınızı okuyacağım.Yazım diliniz hoş ve samimi, başarılar,sevgiler ve iyi yıllar.
    www.ihlamurcum.com

    YanıtlaSil
  40. çok mutlu ol...
    sevgiyle takip edeceğim..

    iyi seneler sevgiler... :=)

    YanıtlaSil
  41. seviyorum yahu... bir canlıya bu kadar değer veren, bu kadar kaideye alan her zatı seviyorum ben.

    YanıtlaSil
  42. Canım bu yazıyı okuduktan sonra seni birkez daha takdir ettim, sabahı köründe yollara düşüp, akşama kadar çalışan bir insanın birde üstüne 2 başarılı bloğu aynı anda yürütmesi hiç kolay değil. tabi bu buzdağının biz blog izleyicileri tarafından görülen tarafı eminim burda anlattıklarından çok daha fazla sorumlulukların vardır. hepimizin olduğu gibi..
    birde giyimden kuşamdan başka derdiniz yok mu diyenlere sinirleniyorum. evet var ama bu blogları sizi sorunlarımıza boğmak için açmadık. şahsen ben moda bloglarını gün içindeki sıkıntılarımdan kurtulmak için okuyorum, beni alıp bambaşka bir dünyaya götürüyorlar. eleştirenlere de tavsiye ediyorum:))
    çok konuştum artık susuyorum:))

    YanıtlaSil
  43. Ben seni çok seviyorum:) bana bişiler kattığın kesin:) bil istedim kısa ve öz. Teşekkür ederim her şey için:)

    YanıtlaSil
  44. canımcım sen de siz de iyiki varsınız, sen o kadar içten ve güzel kalplisinki.. Ben senin kendini anlatış tarzını ve yazı dilini çok seviyorum zaten her zaman , bu post da çok keyifli olmuş.. 2012 hayal ettiğinden de güzel geçsin tatlım..

    YanıtlaSil
  45. ne kadar güzel bir yazı olmuş.
    geçen yıl bloga ara verdiğim dönemde kaçırdığım çok kişi ve çok şey olmuş ama arayı kapatırım ben :)
    sevgiler
    iyi seneler

    YanıtlaSil
  46. Blogosfer'de, tanimaktan cok cok mutlu oldugum, sansli hissettigim kisilerdensin Giz'cigim. Canim dolu dolu bir seyler okumak istediginde cikiveriyorum Giz'li Teras'a;) Ruhumu besliyorum;)
    Bu post'la seni daha da tanimak ne mutlu etti beni!
    Iyi ki varsin!

    YanıtlaSil
  47. Ne güzel yazmissin :) yeni postlarini bekliyoruz canim :)))

    YanıtlaSil
  48. Bunları okuyunca sana şöyle kocamaaaan bi sarılasım geldi. Seni/sizi okumak, tanımak çok güzel Giz!

    İyi ki varsın, varsınız! :*

    YanıtlaSil
  49. Smyrna, tatlım maillerimizdeki her satırda ben de aynı şeyi senin için düşünüyorum :) çok teşekkür ederim…


    TurquAzria, insanlar ne yazık ki basma kalıp, tek tip düşünce yapısında düşünmeyi daha kolay buluyorlar, bir yerde işlerine öyle geliyor ve ben ne kadar uğraşsam da bu insanlardaki yargıyı değiştiremedim. Bunun sonucu olarak da değişime açık bir dar görüşlülük değil, hedefe kilitlenmiş işlerine gelen bir düşünüş tarzı olduğunu gördüm. İyi ki blogger sayesinde tanıdığım böylesine güzel insanlar var, sen varsın. Sana da mutlu yıllar tatlım, güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim öpüyorum kocaman :)


    Funda’cım, kalp kalbe bu kadar karşı olabilir. Senin kadar duru samimiyeti olan insanlara çok nadir rastlıyorum, iyi ki varsın. O sevgi de beğeni de karşılıklı tatlım, senin olmadığın bir blog dünyası düşünemiyorum bile. Bu güzel arkadaşlığı dışarıya da taşımayı çok istiyorum, en kısa zamanda görüşmek dileğiyle :)))


    Lulu’cum, iyi ki bu bloğu açmışım ve sizleri tanımışım :) yeni yılın ilk postunun bana özel olmasını istedim, güzel sözlerin için çok teşekkür ederim tatlım…


    Aylin’cim, evimizi taşımamıza gerek kalmadı desem :) çok güzel gelişmeler var, en kısa zamanda paylaşacağım 2012 için dilediklerimden en mühimi gerçek oldu sayılır, diğerlerinin çoğu bu ilk dileğe bağlı olarak gerçekleşecek şeylerdi zaten :) öpüyorum kocaman tatlım…

    YanıtlaSil
  50. Rubi’cim, çok teşekkür ederim içten sözlerin için. Hiç ummadığım bir anda karşıma çıkan bir teklif sayesinde bu şartların artık değişeceğinin müjdesini verebilirim :) inşallah kısa zaman sonra çok daha rahatlayacağım. Mutlu yıllar canım benim :)


    Aylin’cim, çok teşekkür ederim nasıl onore oldum sözlerine anlatamam :) benim için blog açma ve paylaşma ihtiyacı öğrendiklerim ve yaşadıklarım sonucu oldu, dilerim bu sene bu yaşanmışlığa daha da katacak şeyim olur. Eğitim benim için çok önemliydi, çok emek verdim ama şimdi hepsinin (çok şükür) karşılığını alıyorum. Yazdıkların günümü aydınlattı tatlım, kocaman öpüyor ben de kalp kalp kalp gönderiyorum sana :))))


    Darkolivee, beğenin için teşekkür ederim, sana da iyi seneler canım :)


    Naysanesce, bu sözler beni çok mutlu etti :) Gizli Teras ilk göz ağrım benim :) iki blogda da çok emek var ama ilk blog dünyasına adım atıp zihnimdekileri döktüğüm yer burası, ayrı bir yeri olması beni de ayrı bir mutlu etti :) yakın zamanda postlara daha çok zaman ayırabileceğimi umuyorum, çok çok teşekkür ederim :)


    Viva’cım, amin tatlım! :) ben de senin gibi içi ve dışı güzel insanları hayatımıza çektiğimiz için çok şanslı addediyorum kendimi. Bu güzel sözler ve dilekler için çok teşekkür ederim canım benim…

    YanıtlaSil
  51. Aysun’cum, hehehe :) çok haklısın canım benim, zamanla insan daha farklı bakıp değiştirmeye çalışmak yerine görmemezden gelmeyi seçiyor. 2011’in bana kazandırdığı en güzel kişilerden birisi de sensin, bu güzel sözleri fazlasıyla kendisinde barındıran, samimi bir arkadaş olarak iyi ki varsın tatlım :) o gecenin tadı damağımızda kaldı, en kısa zamanda tekrarını yapmak dileğiyle..


    Pempe’cim, güzel ve mutlu eden sözlerin için çok teşekkür ederim canım :)


    Trendydolap, dilerim bu güzel yılda biz de oturup bir kahve içer görüşebiliriz canım :) sana da mutlu yıllar öpüyorum çok..


    Hamide’cim, çok doğru ifade etmişsin, her blogda yeni bir insan tanıyıp görüyoruz, o insanların dünyalarına değiyoruz. Bu gördüklerimiz kimi zaman bizi mutlu ediyor, kimi zaman da şaşırtıyor ;) 2012’de bize mutluluk ve doyum veren yeni ve güzel arkadaşlıklar kadar edindiklerimizi de en güzel şekilde devam ettirmek dileğiyle canım…


    Grace, tatlı kuzum, güzel kuzum benim :) hehehe evet aynen etiler kapısına giden yolun dili olsa da konuşsa :P ama bak ben daha da saptırıcam, geçenlerde foto çekerken haddini bilmezin teki bizi şikayet etmiş güvenlik gelip sorun çıkardı. Ne hazımsız insanlar var dünyada. 5 sene fotoğraf çektim ben burda mezunum desem de “hanfendi hakkınızda şikayet var” diyen garibana mı kızayım yoksa arabasıyla geçerken fotoğraf çekilmesine bu kadar hiddetlenen armut olgunluğunda öğretim üyesine mi bilemedim. Neyse, konumuza dönecek olursak :) bir ayak üstü tanışabildik onda da o kadar güzel bir enerjin vardı ki sana hayran oldum tatlım, benim bu zamansızlık sorunsalım yoluna girmek üzere, senin için de uygun olursa en kısa zamanda görüşmek isterim fıstığım, o insanlara inat itüye gider gölet yollarında fotoğraf da çekeriz hem :p 2011’i geride bırakarak 2012’de çok çok mutlu olman ve tüm o kara bulutları dağıtman dileğiye tatlım, seviyorum seni :))

    YanıtlaSil
  52. Baykuş gözüyle, ne kadar yalın ama bir o kadar da etkileyici bir ifade olmuş bu :) Severek takip edip hayran olduğum birisi olarak bir gün yollarımızın kesişmesini çok çok isterim..


    Kokoss kelebek’im çok teşekkür ederim, ne kadar güzel, beni mutlu eden bir o kadar da duygulandıran şeyler yazmışsın böyle :) o pozitif enerji karşılıklı, inan bir gün buluşsak ya da karşılaşsak uzun zamandır görmediğim arkadaşımı görmüş gibi sevinir ve o tanıdıklık ile saatlerce konuşurum herhalde :) iyi ki varsın dediğim güzel insanlardan birisi olarak kocamaaan öpüyorum seni tatlım :)))


    Hayal Kahvem, hehehe :) çok teşekkür ederim efendim teveccühünüz :p hala ara ara yazıyorum ama bu üstüne eğilip daha çok vakit ayırmak istediğim bir şey, yarama parmak bastınız sevgili hayal kahvem :) sevgiler…


    Süslü ve pembe dünyam, bu satırları okumak bana nasıl büyük bir mutluluk verdi anlatamam :) öncelikle çok teşekkür ederim, dünyamı olduğu gibi açtığımda içerisine böyle güzel insanların girmesi bana hep “iyi ki..” dedirtiyor ve daha da güzelini yapmaya, kendimi daha çok geliştirmeye teşvik ediyor. Ön yargıdan çektiğim kadar hiçbir şeyden çekmedim herhalde, bunu da okuyup hayatında dert görmemiş diyecek insanlar elbet bulunur ancak hayatının 1 senesini mülakatlarda önyargıyı yıkmaya adayan birisi olarak alınan eğitimin karşılığını bulamadığını düşünüp hayal kırıklığına uğramak az şey değil. Çok şükür şimdi her şey yolunda ama kendimi kanıtlamak için 10 ay boyunca staj yaparak en zor işlerin altından kalktım, yeni tanıdığı bir insan bahsedemiyor insan bunlardan ve sonra “tek derdi istediği kazağın bedenini bulamayan birisi” gibi zoraki bir kalıba sokulabiliyor. Hatta “sabun köpüğü gibi geçici olmakla” da ithaf edilinebiliyor. Bunlar o insanların dar zihinlerinde görmek istedikleri şeyler, bu şekilde kendilerini daha iyi hissederek tatmin oluyorlar. Neyse ki senin gibi bir sürü yüreği güzel, gören ve zihninden önyargıyı atmış insanlar var hayatımda.. Ben hep yazacağım, o insanlara inat değil, sevdiğim insanlarla paylaşmak ve buradaki saf sevgi ve samimiyeti daha da uzaklara yayabilmek için.. kocaman öpüyorum seni canım…


    Ferah Feza’m, o dertten bu yaşa dek fazlası ile muzdarip olmuş birisi olarak olaylara bakış açımı değiştirmeye karar verdim. O insanlar hedefe kilitlenmiş bir şekilde gidiyorlar, değiştirilebilmeye açık bir bakış açıları yok. İyi ki blog dünyasına girmişim diyorum hep, burada sunulanlardaki güzellikleri görmek isteyen insanlarla arkadaşlığım günden güne ilerliyor, yine aynı şekilde bakan, kötüleyen karalayan insanların da kendi seçimleri onlardan da uzak durmayı seçiyorum (bu eleştiri kaldıramamak değil ama karşınızdaki kötü niyetli olunca farklı bir tutum sergilenemiyor). Ben de bir gün yollarımız kesişince buradaki o güzel samimiyetin eksiksiz bir şekilde devam edeceğine çok eminim. Bu güzel sözler için çok teşekkür ediyorum canım benim, benim için dilediğin güzel kalbinden geçen her şey fazlası ile seni bulsun :) öpüyorum çok…

    YanıtlaSil
  53. Ebru’cum, o mutluluk bana ait. Seni tanımak, o dolu dolu, kaliteli yazılarını okumak benim için inanılmaz bir keyif. Çok seviyorum seni :)


    Berlinin Nar Çiçeği, sesini duymak ne kadar güzel :) çok teşekkür ediyorum, beğenin bizim için çok önemli ve anlamlı. Dilerim yeni yıl sana da gönlünden geçen tüm güzellikleri verir, sevgiler canım :)


    Coco- jelly’m, hehehe canımsın sen benim süt kuzum :)))) senin o pamuk kalbinden gelen bu sözler bile ziyadesi ile mutlu ediyor beni, çok teşekkür ederim bi tanem. Hayatımdaki varlığın benim için çok değerli. Kısa zaman içerisinde inşallah birlikte de güleceğiz, çok seviyor kocamaaan öpüyorum seni tatlım :)


    Alışverişkolik, hatırlıyorum gizli terası ilk okuduğunda yazdığın o içten yorumu. Ne çok mutlu olmuştum bulunan onca ortaklıktan ve senin saf bir şekilde içinden gelenleri paylaşmandan :) Yine senin işte yaşadıklarının benzerini ben de yaşadığım için artık iş yerinde göze batmayacak şekilde giyiniyorum, öncesinde iş adabına uygun ama şık giyiniyordum ve tıpkı senin de dediğin gibi bu aşırı dikkat çeken ve insanlar tarafından “saklamak istediği ne kusuru var ki böyle süslü” olarak görülen bir durum olduğundan betwin ustaki giz ile işyerindeki giz biraz farklı. Yine her şey tek tipe sokma ıkıntısından kaynaklanıyor, işyerine makyajsız saçları toplu salaş gelmek de bir seçim daha bakımlı gelmek de ama nedense 2. Kesim 1.yi değiştirmeye çalışmıyor ama 1. Kesim Jonathan Livingston’ın sürüsü gibi hınçla bunun için uğraşıyor. Bir gün yüz yüze de konuşur bu konuları tartışırız inşallah, içten sözlerin için çok teşekkür ediyor ve iyi ki varsın diyorum tatlım :)


    Elif’cim, canım benim o kadar güzel bir kalbin var ki, keşke herkes senin gözünden bu şekilde sevgi ile bakabilse dünyaya. İyi niyetli de yaklaşsa insan, önyargılı olmak istedikten sonra neler yapabiliyor karşısındaki acı bir şekilde deneyimledim. Sadece iş hayatında değil, kimi zaman bu şarlatanlığı aynı sınıfta okuduğum insanlar yaptı. Neyse ki şimdi hepsi ve her şey geride kaldı, çok mutlu olduğum bir evliliğim, işim (yeni :) ) ve çok sevdiğim arkadaşlarım var. 2012 dileklerim şimdiden kabul olmaya başladı, dilerim senin de her şey gönlünce olur tatlım :)))

    YanıtlaSil
  54. Rebel’im, sen bu yolculuğun en başından beri benimlesin ve inan bu benim için çok değerli bir şey :) çok teşekkür ederim güzel sözlerin için tatlım, kocamaaan öpüyorum seni, iyi ki varsın o içten gülümsemen hiç eksik olmasın :)


    Joy, çok teşekkür ederim tatlım biz de seni çok seviyor, kocaman öpüyoruz :))


    Hazel, ne kadar güzel ve içten şeyler söylemişsin böyle! :) biz hayatlarımızı olduğu gibi paylaşıyoruz böylesine güzel bir şekilde dünyamıza girilmesi ve yakınlık kurulması inanılmaz değerli. Çok çok teşekkür ederim, duyulan bu yakınlığın karşılıklı olduğunu bil. Dilerim bu sene tanışabiliriz, havalar biraz ısınsın büyük bir buluşma organize etmeyi düşünüyoruz tatlım :)


    Güzün kizi, çok teşekkür ederim bu güzel sözler sanırım bana 2012 boyunca yetecek, yüzümde bir gülümseme bu kadar olumlu, sevgi dolu satırlar günümü aydınlattı resmen :) size de mutlu yıllar, her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle, mutlu yıllar :))



    Modarella, ben bu şekilde betwin us’dan gizli teras’a geçişleri çok seviyorum canım :) o zaman iyi ki diğer blogum da var ki oradan tanıyıp sevdiğim arkadaşlarım bu yanımı da görebiliyor diye seviniyorum. İnsanlar karalamaya bayılıyor ama çok şükür senin gibi verilen emeğe odaklanan güzel insanlar da var. Kocaman öpüyorum seni tatlım :)

    YanıtlaSil
  55. Modacı, ben de ilk bu rengi tuttururken anlatamadım karamel dedim, bal köpüğü dedim olmadı en iyisi betwin us’dan saç rengimizi gösterip bu rengi istiyorum demek. Kuaför benim saçımı kırmızıya yakın bir renk yaptıktan sonra elimde bir dergiden kestiğim fotoğraf ile gitmiştim o zaman rengi tutturmuştu.


    Pınar’cım hatırlamaz olur muyum aranızdaki dostluğu! :) şimdi seni burada görmek çok mutlu etti beni, çok çok teşekkür ederim canım benim bu onore eden sözler için. Yollarımızın kesişmiş olmasından büyük mutluluk duydum, öpüyorum seni çok :)


    MISSRED, bu durumu daha iyi anlayamam :) ben de vakit ayıramıyor, ayıramadığım için de büyük üzüntü duyuyorum. Öncelikle senin bu sözlerinin bana verdiği mutluluğu tarif edecek kelime bulamıyorum canım. Ben de şunu bilmeni istiyorum ki, ileride kızım olursa senin gibi bir anne olmak istiyorum, zeki, bilgili, kendisini en güzel şekilde yetiştirmiş ve sevgi dolu bir anne. Yetişen çocuğun ileride topluma faydalı olmasında en büyük etken anne oluyor, dilerim ben de senin gibi bilinçli bir anne olabilirim. Çok seviyor kocaman öpüyorum seni tatlım :)))


    İnan’cım, insan zamanla bunu yapmasını öğreniyor önce uzun bir süre bundan muzdarip olup sonrasında eledim bu insanları. Dilerim bu sene geçen seneden de verimli geçer hepimiz için canım :))


    Sevda’cım, okurken beni çok mutlu eden bu güzel sözler için çok ama çok teşekkür ediyorum :))) seninle ilk tanışmamızdan itibaren bana verdiğin o pozitif elektrik ve samimiyetin ile apayrı bir yere sahip oldun içimde :) bu şekilde hissettirebilmek ve senin içten ifaden çok onore etti beni. İnan o tanıdıklık hissi tanışınca devamı geleceğini bildiğim samimiyet karşılıklı. Sen ve senin gibi çok sevdiğim arkadaşlarım oldukça ben de hep burada olacağım tatlım :) dilerim yeni yıl sana ve ailene tüm güzellikleri beraberinde getirir… Ben de öpüyorum canım benim, sevgiler…

    YanıtlaSil
  56. Dilo, çok hoş bir tesadüf olmuş gerçekten :) merhabalar, bloğuma hoş geldin ;)


    Nunu, çok teşekkür ederim bu güzel dilekler için :) sizin de mutlu olmanız dileğiyle, sevgiler…


    Boyaynası yansıması, :))) çok teşekkür ediyorum, ben böyle karşılıksız içten sevgiye ancak aynı şekilde karşılık verebilirim :) her şey gönlünce olsun :)


    Babe Jane, thanks a lot! ;)


    Pinky Fashion, son zamanlarda ufak aksamalar olsa da kısa süre içerisinde blogları düzenlemeye geri döneceğime inanıyorum canım. Ne kadar güzel demişsin, insanız hepimizin derdi var benim de anlatmadığım dertlerim var, burada birçok şeyi paylaşıyorum ama insanlara onları boğacak şeyler yerine hayatımdaki güzellikleri yansıtmayı seviyorum. Sürekli acı ile yoğrulabilecekleri, kedere boğan bir blog arayan kişiler için burası doğru yer değil. Onlar da zaten “samimi blog” olarak görmüyorlar zaten. “Tek derdi alacağı kazağın derdi” şeklinde yaftalamaya çalışıyorlar ama aldırmamayı öğrendim, sunacak güzel şeylerim varsa sunup bunları alan insanlarla arkadaşlık kuruyorum. Bir blogger arkadaşımın derdi olsa sonuna kadar yanında olurum bu da ayrı bir şey ama kendi hayatımdaki olumsuzlukları yansıtıp sürekli sızlandığım bir blog olmasını istemiyorum burasının. Bu konuya da parmak bastığın için çok teşekkür ediyor, kocaman öpüyorum canım ;)

    YanıtlaSil
  57. Hande’cim, ben de seni çok seviyorum canımsın! :) hiçbir şey katmasa kurulan bu arkadaşlık ve çıkarsız paylaşılan güzel duygular yeter zaten bi tanem! :) öpüyorum seni kocaman…


    Tubitos’cum, çok teşekkür ederim tatlım :) bu şekilde düşünmen benim için son derece mutluluk verici. Canımsın, dilerim bu sene senin için de en güzel yıl olur, evlilik zaten insanın hayatına masalımsı bir tat veriyor inşallah her şey gönlüne göre, içine sindiği gibi olur bi tanem ;)


    a.gizem, geç olsun güç olmasın canım :) bloğuma hoş geldin, en kısa zamanda iade-i ziyarette bulunacağım :)))


    SvG’cim, sen bi tanesin zaten! :) zihnimiz paralel çalışıyor, ben birçok konuda çok yakın buluyorum seni kendime tatlım, bu içten sözlerin senden gelmiş olması ayrıca çok mutlu ediyor beni, iyi ki sen de varsın canım benim kocaman öpüyorum…


    Nesliname, çok teşekkür ederim en kısa zamanda aranıza döneceğim canım :)


    Leah, bebeğim gel kocamaaan sarılalım :p canımsın benim, minik sevgi pıtırcığım varlığın beni çok çok mutlu ediyor! :) öpüyorum kocaman…

    YanıtlaSil
  58. gizim güzel yüreklim ne güzel yazmıssın ♥ gercekten 10 parmagında 10 marifet birisin ve dış görünüsünde cok güzel olunca kıskanılmayacak gibi degil dimi masallah diyorum ♥ bence sen üşengec birisi degilsin hem güzel hem bakımlı hem bu kadar cok ilgi alanı olup hepsine zaman ayırmak kolay birsey degil :) seviyorum seni takip etmeyi ♥

    YanıtlaSil
  59. valla zamanında ıyıkı bunalıma gırıp su blogu acmısım giz'im ....bencede dengesız ınsanlar sızı manken falan zannetmıslerdır burası egıtım yuvası dıyede kovmaya calısıyorlardı...O GÖLETLER ESKI ISLEVINE DONDUMU :) anladın sen beni....(unutturma bulusunca sana oradakı anımı anltayım )ınandıgın ve bas koydugun degerler ıdeallerınle bulussun :) bencede bırde agzımı burnumu oynatmamam lazım dımı o ıste cok zor...buarada yakında postta yazacagım ama kara bulut da benı terkedıyor :)

    YanıtlaSil
  60. insanlar zaman zaman samimiyetlerini,duygularını göstermekte zorlanırlar.belki de göstermek istemezler.ama kuzu sen içindeki o eşsiz güzelliği böylesine dolu dolu barındırıpta bizlere öyle güzel yansıtıyorsun ki,her seferinde daha bir hayran oluyorum.her postta bunu bizlere hissettiyorsun :))öyle çok seviliyorsun ki,yaydığın o muhteşem pozitif enerji ve tükenmeyen ışığınla hep 1 numara oluyorsun! canım baby'm:**

    YanıtlaSil
  61. Ne güzel yazmışsın.Senin anlatım üslubuna bayılıyorum zaten. Öyle sakin ve güzel ifade ediyorsun ki herşeyi seni beğenmemek, kusur bulmak asla anlayamayacağım şeylerden.

    Eşimle meslektaşsınız ve ne tesadüf ki eşimde Oxford'da MBA yaptı.Çünkü maalesef ülkemizde Çevre Müh.nin henüz çok revaçta olmamasından dolayı bunu en iyisi MBA ile kuvvetlendirmek, kolay iş bulabilmek açısından daha iyi bir karar kesinlikle. Hernyese uzun lafın kısası ne kadar donanımlıi ne kadar marifetli, ne kadar bakımlı, ne kadar güzel, kültürlü ve bilgili olduğunu da bu vesile ile iyice öğrenmiş olduk.Kulup arayanlara, kusur bulma kiçin didinenlere gelsin bu post. sevgiyle , sağlıkla kal.

    YanıtlaSil
  62. kendini ne kadar güzel anlatmışsın gerçekten de. farkında olmadan yazının bir kısmında benden de bahsetmişsin hem :))))

    gerçekten önyargısız olmak gerekiyormuş diyorum buradaki yazılarını bir daha okudum da şu son iki gündür. öyle belirteyim istedim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bahsetmişim evet, blog dünyası sayesinde yolum kesiştiği için mutlu olduğum insanlar kısmında :) şu anda birbiriyle konuşmayan ve birbirine pek olumlu duygular beslemeyen iki insan olabilirdik ama geldiğimiz nokta çok daha farklı. Normal şartlar altında blogda tanışıp anlaşan iki insandan farklı olarak koşulların, o noktadan buraya çevrilmesi benim için ayrıca anlamlı. Çok teşekkür ederim içten yorumun için :)

      Sil