Düğün Öncesi Postu :)

Beklenen güne saatler kala mutluluğumu ve bugüne dek yaşadığım her şeyi, olumsuzlukları da mümkün olduğunca olumlu bir perspektiften sizinle paylaşmak istedim. Yarın düğün günüm, bu özel güne dair hislerimi benimle paylaşan, desteklerini ve iyi dileklerini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürler.  Hepinizin arkadaşlığı benim için çok önemli. Şimdi blogumdan ayrı kaldığım günlerde neler yaşadığıma bir bakalım :)


Ve düğün günü gelir… Birçok terslik üst üste gelmişken Giz’in  koşturmacalı günleri nasıl mı geçmiştir?

Her şey nasıl yetişecek kaygısı ile geceleri uyuyamayan Giz yatakta dönüp durmaktadır.




Yeni bir gün yeni şeyler getirdiğinden pembe gözlüklerini takar ve yataktan kalkar.




Evde hala tadilat sürmektedir ve Giz tüm yapılacakları listeleyip bir sıraya koymuştur.



Gün içinde defalarca kapı çalar, Giz bir önceki hafta parkedeki lekeleri çıkarmak için her yeri fırçayla kendisi ovarak temizlediğinden bu konuda hassastır “Lütfen galoş giyebilir misiniz?”


“Taş duvarda bir sorun mu var?” Usta plakaların birleşme yerlerini tutturamamış, defalarca çıkar tak mı yapıldı? Hmm olabilir insanlık hali, neee parkeler de mi boyandı? Hem de gözeneklerine mi girdi boya? Masif parkeyi kimyasal madde ile mi sildi adam?



Salon eşyaları mı geldi? Hadi tutun ucundan da düzgün bir şekilde yerleştirelim. (Eşyalardan masa ve vitrinin kapakları yanlış üretilmiş).



“Hayır, hayır!! Duruuuun eşyaları sürterek taşımayın altında keçe yok!! Kaldırırarak taşır mısınız lütfen?”


Giz çok geç kalır. Parkenin üzerinde derin çizikler, geçmeyen sürtünme izleri çoktan olmuştur.


Banyonun derzlerinin rengi yanlış mı atılmış? Kazınıp tekrar atılacak. Tesisatta da mı sorun varmış, fayanslar da kırılabilirmiş öyle mi? Mükemmel!


Mutfak tezgahının rengi çok güzel olmuştu. Üstüne kim kimyasal boya döktü? Tüm rengi açıldı, şimdi ne olacak? Ve tezgah rengi tutmadığından tam 3 kere baştan boyanır..


Ocağın üstündeki dökme demirlerin parçaları kırılmış. Tekrar sipariş vermek gerekiyor, kaç gün bekleme süresi 3 hafta mı??!


“Mutfak dolaplarındaki çizikler nerden çıktı acaba?” Masif olduğundan boyayı kusmuş mu, nasıl bir açıklama bu? Mutfak kapakları tekrar boyanmaya gider. Bu sefer dış bazalar ile ton farklı oluşmuştur. Hadi bazaları sökün, yanınıza bir kapak alarak baştan boyayın lütfen. Bu kaçıncı oldu, 3?


Keşke içine girip saklanacağım bir kabuğum olsa. Bir süre çıkmasam oradan.



Her yer toz, talaş kaplı. Duvarlar leke içinde. Boyanan kapılara 3. Kez rötüş yapılacak, her gelen usta çarpa çarpa parçaladı kapıları. Günlerce sürecek bir temizlik beni bekliyor.



Onca kıyafet, eşya nasıl paketlenecek? Peki ya ayakkabılarım?


Her şeyin paketlenmeden önce yıkanıp ütülenmesi gerekiyor.


Kolye, küpe ve bileklikleri birbirine karıştırmadan tek tek paketlemek gerekiyor.



3 gün mü kaldı? 3x 24 saat mümkün değil yetmez. Tüylerim diken diken oluyor.



Eşyaları kolilemek de neymiş, asıl onları taşımak ve yerleştirmek var. Mutfak eşyaları ile başlamak gerek. Kırılacakları önce bir güzel yıkayalım.


Hayır olamaz, belim! O kadar koli eşya taşımaktan tutuldu, tam zamanı kıpırdayamıyorum. Biri bana yardım edebilir mi? :(


Evet tam oraya masaj yap lütfen belim çok kötü ağrıyor :(


Bloglarıma ancak iphone’dan kaçak bakabiliyorum, sevdiğim bloglara yorum dahi yazamıyorum vakitsizlikten. Tüm düzenim şaştı. Aşırı stres bu olsa gerek.


Onca boğuşmanın arasında günler hızla geçer..

 

Ve düğün günü gelir..
Anne, baba sizi çok seviyorum.
Annecim ağlama lütfen, sık sık geleceğim biliyorsun. Hem Dilem seninle olacak.


Babacım, seni çok özleyeceğim.


Düğünde herkes çok süslü ve güzel. Tüm sevdiklerim burada.


Dilem’in elbisesi şahane, gelinden sonra o geliyor :)


İşte gelinle, damat geliyor :) Suratsızlıklarına bakmayın mutluluk ve şaşkınlıktan bu haldeler :) 



Veee damat gelini öper :) Mutluyum, mutluyuz...




İşte bu da düğün pastamız :)





Mutluluğumuzu paylaşan herkese sonsuz teşekkürler, hepinizi çok seviyoruz…


CONVERSATION

51 comments:

  1. canım heyecanın bizi de sardı. artık koşturmacanın sonuna geldin, hiç merak etme güzel de devam edecek, öpüyorummm...

    YanıtlaSil
  2. Unutulmaz anılarla dolu bir düğün olur inşallah.Şimdiden mutluluklar diliyorum...

    YanıtlaSil
  3. ayy okurken en az senin kadar strese girip ,sinir oldum seninde sansin benim gibi, yapacaklarim /alcaklarim/yaptircaklarim ilk defada olmuyor illa ikinci adim yada ucuncu adim gerekli :((
    ama olsun simdi mutluluk zamani ,herseyi unut ve dugununde bol bol eglen ve balayinda esinle birlikte ruya gibi gunler yasa ,sevdigin adam yaninda daha fazlasina gerek yok artik cunku mutluluk ve huzur yanimasinda ..
    canim tebrik ediyor ve mutlu olmanizi diliyorum ..

    YanıtlaSil
  4. *heyecanın, mutluluğun satırlara oradan bize ulaştı <3 .
    *yazına bayıldım.beni geçen yıl bu zamanalra götürdün canımm :) ah o ustalar yok mu o ustalar :D

    yarın ve ondan sonraki günler çok güzel olsun sizin için.

    YanıtlaSil
  5. Tatlim,neler neler yasamissin evle ilgili,insallah hepsi hallolur ^_^ Bende heyecanlandim buradan senin adina,eminim super guzel bir dugun olacak,cok da mutlu olacaksiniz insallah.Dilem'in elbisesi ve Dehan'in damatligi da merak ettiklerim arasinda :) Operim tatlim, coooook mutlu olun ^_^

    YanıtlaSil
  6. Ne şirin bir yazı olmuş bu minnoş kedilerle birlikte. Ama hiç bir şey için canını sıkma ve keyfini çıkarmaya bak. Ben de çok stresliydim ama son 1 hafta hiç bir şeyi umursamadan rahat rahat, tadını çıkara çıkara geçirdim ve çok eğlendim. Her şey geçiyor, halloluyor hiç merak etme. Geriye bir tek fotoğraflar ve videolar kalıyor. Hep mutlu olmaya gülmeye bak ki ileride ne eğlendik ama diyebilesin. Şimdiden çoook mutluluklar.Eminim şahane bir gelin olacaksın ama bizlerle o şahane halini paylaşmayı unutma.

    Ne uzun yazmışım, sorry, evlenen kimi görsem duygulanıyorum, hamilelik hormonlarım sağolsunlar:)

    YanıtlaSil
  7. evin aksilikleri seni yorsada yıldrmaz giz.

    postun vedalaşma kısımı cook duygusal olmuş :)

    yarın eğlenmeye tadını çıkarmaya bak.
    umarım hiç bir aksilik olmadan
    atlatısın.

    sana sonsuz mutluluklar dilerim.

    YanıtlaSil
  8. ayyy okurken ne zaman bitecek bu olumsuzluklar demedim değil. Gerçekten iyi ustaya düşememişsin canım yaa...
    Neyse ev eşya evlendikten sonrada düzenlenebilir. Sen bügüne bak tadını cıkar, bugünün tekrarı yokk. Etrafa bol bol gülücük dağıt olur mu. biz oralarda biryerlerde seni izliyor olacağız. Allahım 1ömür mutlu mesut etsin.
    Haydi düğün başlasın :)

    YanıtlaSil
  9. düğün sonrası postunu da merak ediyoruz canım :) mutluluklaarrrrr :)

    YanıtlaSil
  10. Ah sen ne harika bir gençsin ! :) bu kadar mı güzel anlatılır telaşın ve mutluluğun karıştığı bu evre :)))
    Seni sevenlerin enerjisiyle sarıp sarmalansın düğün atmosferi... Mutluluk bütün hücrelerinize işlesin Giz' ciğim :) Seni seviyorum ve kutluyorum.

    YanıtlaSil
  11. Ben geldiiiim ve ne güzel bi postla karşılaştıım. Aksilikler oluyor diyodun da bu kadar beklemiyodum ağzım açık kaldı yazık sanaa. Düğününde bolca eğlenceler, mutluluklaar tatlım:)

    YanıtlaSil
  12. Canımcım nekadar güzel anlatmışsın,okurken ben de yaşadım sanki aynı stresi.İnşallah herşey çok güzel geçer ve musmutlu olursunuz ,)

    YanıtlaSil
  13. bu kadar aksiliğe rağmen başlıktaki o gülücük her şeyi aslında çok güzel açıklıyor. sonuç: yorgun, bitkin ama mutlu... ;)

    mutluluklar..

    YanıtlaSil
  14. Muhteşem bir post olmuş şimdiden kutlarım ve eşinle mutlu huzurlu bir yaşam dilerim

    YanıtlaSil
  15. Şimdi düğün yarın mı? Aman tanrım ben düğünümden bir gece önce müstakbel kocam bekarlığa veda gecesi yaperken (ben iki gün önce yapmıştım.) yatağıma yatmış ve uzun süre ağlamıştım. Şaşkındım, ailemden ayrı bir yuvam olacaktı, yeni bir hayata adım atıyordum, onca zamanın koşuşturmacası, telası bitiyordu. Hem mutluluk hem heyecan hem üzüntü birbirine girmiş ve ben bir kaç saat ağlayarak içimi dökmüştüm. Düğün günümü..? işte bir kaç saat ağlamayla rahatlayan gelini düğünde kimse tutamadı ve sabahın 5'ine kadar vurpatlasın çal oynasın bir eğlenceyle dünya evine girmiştik :) Eminim her şey çok güzel olacak. Özellikle balayı diyorum başka bir şey demiyorum. İşin en güzel anı balayı canım bak balayından dönünce bana hak vereceksin ;) şimdiden bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

    YanıtlaSil
  16. ya gözlerim doldu... ne güzel anlatmışsın, özellikle sonlarında anne baba olaylarında ben çok hassasım... bundan bir yıl öncesine yine aklım gitti, buna benzer olaylar benimde başıma gelmişti... ama biz güçlüyüz, her şeyin üstesinden geliriz :)))

    sonu gelmesin istedim, çok güzel anlatmışsın, kedilerde mükemmel... ne kadar özenle hazırlamışsın... tekrar tekrar okumaya karar verdim :)

    sana bugün her şeyin en güzelini diliyorum. Her anın tadını sonuna kadar çıkart, her daim önüne bak, arkana değil! Olan oldu ve bitti, bugün o büyük gün!

    seni kocaman öpüyorum canım

    YanıtlaSil
  17. canım benim sona iyice yaklaşıldı heyecan dorukta . hayatın getirdiği tüm süprizlere rağmen bugünlerinde tadını çıkar . bir daha yaşanamayacak güzellikler . Bu arada pisikler çok tatlılar ama hep öyle minnacık kalsalar :)

    YanıtlaSil
  18. çok tatlı yazmışsın.
    :)
    mutluluklar.

    ama anlamadığım birşey var.
    neden bütün bunlarla sen uğraştın ki, neden sen uğraşıyorsun ki?
    bunlar erkek işidir. hiçbirine senin el sürmemen gerekiyor. evleneceğin kişi neden bunları sana yaptırdı ki? hiç anlamadım. bana tuhaf geldi. sana bırakmaması lazımdı bu işleri. kötü puan verdim ona. bencil ve prens erkeklerden demek ki.
    :)

    YanıtlaSil
  19. Yerim ben seni ya:)
    ne güzel de yazmis anlatmis herseyi:)
    umarim cokcok mutlu olursun tatlimm:)
    eminim dügün sahane olacak:)

    mutluluklar diliyorummm:*

    YanıtlaSil
  20. tüm o olumsuzlukları yaşayan sen değilsin sanki, iyi idare etmişsin yani en azından bu postu hazırlayabilmişsin hem de en güzelinden:) bravo vallahi! umarım aylar yıllar sonra bu sıkıntılı günlerini tebessümle hatırlarsın. güzel yüzünden gülücükleri hiç eksik etmeee lütfenn. mutluluklarrrr kocaman kocaman:) :*

    YanıtlaSil
  21. I read whole story and thought what sincere and innocent feelings you have now: what you need is just to be with your lover & enjoy the summer... All these things are left now and while you are stepping towards a new life, we will be singing tonight:
    " Here comes the bride
    All dressed in white
    Here comes the bride
    The groom by her side " :)))

    YanıtlaSil
  22. aY canım ne güzel bir dille anlatmıssın o olumsuzlukları umarım herşey biran önce yoluna girer kuzum sen en çoook eğlenmene bak sen düğüne oldaklan artık gerisi sonra hallolur düğün geri gelmez:)ay cok heycanlı az kaldı düğün sonrası postlarını beklıorm:)

    YanıtlaSil
  23. tatlım ne çok aksilik yaşamıssın öyle :/ okurken sinirlerim zıpladı, üzüldüm, duygulandım, sevindim :) bugün harika bir gün olmuştur eminim senin için, inşallahh çok çok mutlu olursun Giz'm :)) öpücükler **

    YanıtlaSil
  24. Post cok güzel olmus canim! Fotograflarla, paylastigin duygularinla cok samimi bir yazi olmus :-) Bir Ömür boyu mutluluklar canimmmm, hep ilk günkü gibi olmaniz dileyiyle, prensesler gibi olucaksin/ olmussundur kesin, kocaman öpüyorum seniiii, bir sonraki gelicek olan postunu merakla bekliyorum tatlimmm <3

    YanıtlaSil
  25. çok güzel bi post olmuş,ömür boyu mutluluklar dilerim :)

    YanıtlaSil
  26. Gizimmmm fotograflarini Wearde gordum peri gibi olmussun gercekten. cok duygulandim bakarken. bir suru fotograf Wear bizde gitmis kadar olduk. her birini ayri ayri inceledim. cok guzelsin canim benim. su an balayindaymissin. sana cok cok cok mutluluklar diliyorum. hep boyle gulsun yuzun askim. cok mutlu ol esinle. seviyorum senii guzel yuzlum optum kocamannn

    YanıtlaSil
  27. Ahh canım tüm terslikler de seni bulmuş yaa,hep böyle olur zaten aksilikler geldi mi peşpeşe gelir.Neyse ki şimdi hepsini geride bıraktın.

    Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum canım Dehanla sana.Sağlıkla,sevgiyle,anlayışla dolu bir birliktelik diliyorum ve kocaman öpüyorum seni Giz'im.

    Weardan merakımı gidermiş olsam da senden gelecek harika düğün ve balayı fotoğraflarını bekliyorum canım.

    Bu arada gelinlikle harika görünüyorsun,melek gibi olmuşsun tatlım benimm :)

    YanıtlaSil
  28. Ne güzel bir yazı hazırlamışsın tatlım. Seçtiğin görseller ve anlatımına bayıldımm. Aksilikler olmadan yaşanmaz bu heyecan ;) ilerde anlatacak ne çok şeyin var öyle düşün. Çok ama çok mutlu olun tatlım. Kocaman öpüyorum seni.

    YanıtlaSil
  29. giz düğün fotoğraflarını Wera da gördüm.
    Heyecanla beklerken karşıma çıktı ve çok mutlu oldum.
    Anladığım kadarıyla her şeyın sorunsuz olduğu ve senınde tadını çıkarabildiğin bir geceydi.

    Çok güzel bir gelindin.
    Mutluluklar dilerim.

    YanıtlaSil
  30. Canım benim bir ömür boyu mutluluk diliyorum sana..Düğün fotolarını Gözde'de gördüm...Tekrar tekrar mutluluk diliyorum sana :)

    YanıtlaSil
  31. bayıldım bu posta resmen harikasın:)çok çok mutlu olun bolca eğlenin..düğün sonu postta beklerim:)muaahh:)

    YanıtlaSil
  32. Giz'm,heyecanını,herşeyi yoluna koyabilecekmiyim telaşlarını o karmaşıklık ve koşuşturmacanın içinde hissettiklerini tüm içtenliğinle bizlere çok güzel aktarmışsın:)
    ama tüm aksiliklere rağmen sihirli değneğinle herşeyi hallettiğine eminim:)

    -Mutluluğun en berrağını hakeden Güzeller Güzeli Prensesss.Bir ömür boyu mutluluklar dilerim..Hayatınızdan neşe hiç eksik olmasın:))
    Seni çoo..k seviyorum<3

    YanıtlaSil
  33. Blogunu cok begendim Gizem. Harika bir post! Sitene bende katildim.
    Belki sende benim Bloguma üye olmak istersin? Simdiden mutluluklar size Selamlar <3

    www.cardiganpumpkin.blogspot.com

    YanıtlaSil
  34. ne güzel bir post bu :))
    sonsuz mutluluklar dilerim canım:)
    yaklaşık bir kaç hafta önce evlenmiş biri oalrak şunu söyleyebilirm ki rüya gibi gewçiyor inan:))
    sağlıkla,keyifle,mutluulkla bir yastıkta inşallah:)

    sevgiler,
    ful

    YanıtlaSil
  35. Gizcim diğer arkadaşların blogunda gördüğüm kadarıyla peri kızı gibi bir gelin olmuşsun. mutluluklar dilerim =)

    YanıtlaSil
  36. mutluluklar...


    http://modabulmacasi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  37. Çok güzel bir yazı olmuş:) umarım her şey istediğin gibi olmuştur onca işi senin yaptığına inanamıyorum ama tatlı yorgunluklar:)
    Mutluluklar dilerim...

    YanıtlaSil
  38. Tatlım yorumlarını gördüm çok mutlu oldum.Mail attım sana ama görmedin sanırım henüz.

    YanıtlaSil
  39. tatlımmm hoş geldin :) yorumların nasıl mutlu etti beni anlatamam çok özlemişimmm, öpücükler ♥:))

    YanıtlaSil
  40. Buket'cim çok teşekkürler canım her şey dilediğimce oldu çok şükür :)


    içimden geldiği gibi, unutulmaz anlarla dolu bir düğün oldu çok şükür :)) çok teşekkürler güzel dileğinn için


    e.n.k, tatlım aynen her şey en az 2 kere yapıldı artık bir kerede hallolan işlere inanmaz gözlerle bakıyordum :) bizim kaderimiz bu demek, ama olsun sonu çok güzel oldu ya gerisi mühim değil inanılmaz mutlu bir düğün yaşadım canım :))


    pembe fiyonk, canım o ustalardan çektiğimi bir ben bilirim bir de Allah :) başında dursan da fark etmiyor yine bildiklerini okuyorlar. Neyse ki bitti usta işi şimdi ince dekorasyon en zevkli kısmı var sırada :)))

    YanıtlaSil
  41. Ferah Feza'm hepsi bitti çok şükür ancak cevap yazabiliyorum onca koşturmadan kusura bakmayın ne olur :( Düğün postunda Dilem ve Dehan'ı da bol bol koydum herkes orada tatlım :)) güzel dileklerin beni çoook mutlu etti :)


    Lucy'cim ne güzel yazmışsın çok büyük bir keyifle okudum :)) o aksilikleri yaşarken çok geriliyor insan ama son anda artık "amaaaan ne olursa olsun" hali geliyor ve hiçbir şeyi dert etmiyor insan :) en büyük kaygım dengesiz havaların süpriz yapmasıydı ama çok şükür hava o gün çok çok güzeldi :)) Bebişe çok az kaldı değil mi? O da ne güzel bir heyecan inşallah zamanı gelince onu da yaşarım :))



    Blush, tatlım o vedalaşmanın gerçeğini görseydin bir de :)) heheh balayında her gün annemlerle konuştuk döndüğümden beri de her gün görüşüyorum daha alışamadım onlarsızlığa hele kardeşimi alıkoyacağım bugün haftasonuna kadar bende kalacak :))

    YanıtlaSil
  42. Pembe Esinti'm geldi mi üst üste geldi ama çok şükür bitti, geride kaldı hepsi, çok teşekkür ederim bi tanem güzel dileklerin için :))


    cicibebe çok teşekkürler :) düğün sonrası postları gelmeye başladı sırasıyla devam edecek :))


    Momentos'cuğum bu ne güzel ve içten bir yorum böyle :)) ben de seni çoook seviyorum ve benim için çok değerli olan güzel dileklerin, kelimelerin için çok çok teşekkür ediyorum tatlım :))


    Particle, sen geldin ben gittim tatlıım :) çok fazla yakınmak istemiyordum ama bahsettiğim aksilikler bu boyuttaydı işte :) çok şükür geçti gitti şimdi gülümseyerek bakıyorum hepsine :)

    YanıtlaSil
  43. S♥A, tatlım elimden geldiği kadar insanları sıkmadan ve içlerini karatmadan anlatmak istedim bunun için en uygun yol da kedicikler oldu :) çok teşekkürler canım benim :) düğün, balayı ve sonrası musmutluyduk devamı da aynı şekilde gelecek inşallah :)



    Pinosh, aynen öyle tatlım o gülücük her şeyi anlatıyor o telaşın yorugunlupun bile kendisine ait bir tadı var :) insan bir kere yaşıyor o yüzden dönüp bakınca hep olumlu şeyleri mutlu hatırlıyor :)


    Assenol bloguma hoşgeldin, güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım :)


    Sayın Karaca, tatlım çok benzer hisleri ben de yaşadım düğün öncesinde :) gerçeklikle karışan bir şaka gibi geldi bana yaşananlar, "nasıl yani ailemden ayrılacak mıyım artık?" sorusu insanın içini kemiriyor ve hüzünlendiriyor. O son ana kadar yapılan hazırlıklar bitince karşısına açılan yeni sayfada duraklıyoer insan :) balayı gerçekten çok güzel geçti ve aynı evde yaşıyor olmanın mutluluğu anlatılamaz benim için :)))

    YanıtlaSil
  44. Duju'm seni o kadar iyi anlıyorum ki, ailenden kardeşinden ayrılman hele başka bir ülkede yaşarken çok çok zor olmalı :( Biz kediseverler olarak en güzel anlatım şeklinin bu olduğuna karar verdim bi tanem beğenmene çok çok sevindim :)) o büyük gün ne kadar güzel geçti biliyoruz zaten :)))



    Elif'cim o günün tadını sonuna kadar çıkarttım hatta hiç bitmesin istedim :) Herkes aynı keyfi almış olmalı ki müzik sustuktan sonra bile insanların çoğu 1 saat kadar daha oturdular :) bu da beni ayrı mutlu eden bir şey oldu kimse gitmedi düğünden sonuna kadar yaşanan ve keyif veren bir geceydi :))


    deep :) kesinlikle öyle değil. O her aşamada yanımdaydı hatta bana bazı şeyleri göstermemek için çok uğraştı. İşi bırakan ben, çalışan o olmasına rağmen evin başında çoğu zaman o vardı. Ama tüm bu olumsuzlukları beraber yaşayınca yine de etkilendim, sinirim bozuldu. Eğer Dehan bu şekilde yanımda olmasaydı bu derece kolay atlatamazdım tüm bu olumsuzlukları. Yorumunu okuyunca böyle anlaşılmasının benim anlatımımdan kaynaklandığını gördüm :) o dünyanın en anlayışlı ve verici beyaz atlı prensi :)

    YanıtlaSil
  45. Rory'm çok çok teşekkürler tatlım benim :) her şey çok şükür şahaneydi ve inanılmaz mutluydum o gün bi tanem :))


    sallamacay heheh :) tatlım evet bu postu hazırlamam da ayrı bir komedi bilgisayar başına farklı zaqman aralıklarında 5 kere oturmuşumdur herhalde :) her boş aralığı değerlendirdim, balayı öncesi postsuz bırakmak istemedim arkadaşlarımı. ÇOk teşekkürler canım benim güzel dileklerin beni çok mutlu etti, kocamaan kocamaaan mutluyduk o gün :))



    Micaela, everything's left behind that's for sure and I'm so much happy in my new life. Thanks alot for your lovely comment ;)

    YanıtlaSil
  46. Güzin'cim çok teşekkürler canım beğenin beni çok mutlu etti :) düğüne odaklandım ve o gün rüya gibi geçti :) düğün sonrası postları tek tek geliyor olacak tatlım, öpüyorum çok :)



    Gök'm ben de yaşarken benzer hisler içindeydim tatlım :) o gün çok çok güzel geçti çok şükür, o günü ve fazlasını paylaşıyor olacağım yeni postlarımda güzelim :)


    Gülşah'cım çok teşekkürler bi tanem güzel dileklerin ve sözlerini okurken çok mutlu oldum :) yeni postlarım sırayla geliyor olacak, dilerim onları da bunlar kadar beğenirsin tatlım :)


    Lüzumsuzişleruzmanı çok teşekkür ederim beğenin ve güzel dileklerin için canım :)

    YanıtlaSil
  47. Buett'mm tatlım benim yorumunu okurken nasıl mutlu oldum anlatamam :)) o gün benim hayallerimin de ötesinde güzeldi, o kadar eğlendik ki wear'ın her karesinde bunu bu kadar güzel yansıtabilmiş olması harika oldu. Onun varlığı da benim için çok çok önemliydi, keşke burda olsaydın da sen de olsaydın bi tanem :) Biz de seni çok seviyoruz fıstığım, canımızsın! öpüyoruz kocamaan :))



    Rebel'm murphy yasaları gibi oldu gerçekten geldi mi üst üste geldi ama çok şükür geçti gitti hepsi :)
    tatlım benim güzel sözlerin, dileklerin için çok çok teşekkürler, balayında yüzlerce fotoğraf çektim hepsini sırayla paylaşıyor olacağım güzelim :))


    Yeşim'cim beğenin beni çok mutlu etti bi tanem :) yaşanan onca tersliği en uygun masum kediciklerle anlatabilirim diye düşündüm güzelim, tersliklere rağmen o heyecan da çok güzeldi :) güzel dileklerin için çok teşekkürler canım benim :)


    Blush, tatlım düğüne ait ilk görseller sevgili wear'dan geldi :) çok sevindim beğenmene tatlım, çok şükür ki her şey sorunsuzdu ve dilediğimce oldu ben de o mutluluğu son postumla yansıttım size :)

    YanıtlaSil
  48. sahinmeltem çok teşekkür ederim :) Gözde'ciğimin postuna henüz bakamadım en kısa zamanda ışınlanacağım bloguna :)


    coco-jelly çok teşekkürler güzelim :) çok mutlu olduk çok şükür, düğün sonrası postları da sırayla geliyor olacak tatlım :))


    Story'm ne kadar güzel ve içten bir yorumdur bu okurken nasıl mutlu oldum, etkilendim anlatamam kuzum :)) tatlım benim çok özledim seni ve çok çok da seviyorum kuzum :) her şey gerçekten sihirli değnek değmiş gibi yoluna girdi, son gün de rüya gibi geçti bi tanem :) güzel dileklerin için çooooooook teşekkür ederim güzeller güzelim :))

    YanıtlaSil
  49. Liz'cim balayı dönüşü ancak cevap yazabiliyorum :) beğenin beni çok mutlu etti canım hemen bloguna gidiyorum ;)


    Ful Yaprakları evlilik hazırlıklarını heyecanla takip ediyordum o gün yağmurlu olmasın diye dua etmiştim hatta :) gerçekten rüya gibi geçti, balayı sonrası geri döndüm en kısa zamanda yeni postlarına da bakacağım canım :) öpüyorum çok ;)


    tubitos'cum çok çok teşekkürler canım :) beğenin beni çok mutlu etti :)


    Pembe Esinti'm sen de çooook özlendin bi tanem :))


    moda bulmacası, çok teşekkürler :)


    inanırsakolurbence, çok teşekkürler canım :) evet tüm bun aksilikleri Dehan ile birlikte hallettik ama şükür bitti, geride kaldı ve şimdi her şey çok daha güzel :)

    YanıtlaSil
  50. Rory'm :**** x 1000 :P



    Follow up, tatlım evin ufak tefek eksikleri hala var koşturmaca devam ediyor mailini daha geç görebildim güzelim :)


    Gök'm ben de çooook özlemiştim tatlım benim, uzuuun bir aradan sonra sevdiklerine kavuşunca nasıl mutlu olur insan aynı öyle oldum inan :))

    YanıtlaSil