Masalsı Bir Hint Restaurant'ı- Dubb



Aslında bu güzel yeri blogumu ilk açtığım günden beri tanıtmak istiyordum. Hatta bir keresinde gittiğimizde fotoğraf da çekmiştim ancak ışık yetersizdi ve daha güzel bir çekim sonrası paylaşmak üzere ertelemiştim. Nihayet tadına doyum olmayan lezzetlerini özlediğimiz bir gün tekrar Dubb’a gittik ve bu sefer dilediğim gibi her yeri fotoğraflayabildim.


Benim için İstanbul’daki en iyi Hint Restaurant’ı sıfatına sahip olan Dubb, Sultanahmet’te yer alıyor ve terası tüm meydana, dahası ışıklandırıldığında muazzam görünen Ayasofya’ya hakim (Terasta yer bulabilmek için rezervasyon yaptırmak şart).



“Hint yemeği de nasıl oluyor?” diyorsunuz,  o halde size görseller yardımıyla menüdeki favori tatlarımı tek tek tanıtmaya başlıyorum ;) Öncelikle baharat seviyorsanız ve yeni tatlara açıksanız Dubb tam size göre. Damak tadı olarak çok farklı bir kültür değil, pilavı, eti bizim lezzetlerimize göre daha da çeşnilerle zenginleştirilmiş ve farklı pişirilmiş sadece. Menüde birçok yemek var ben de hepsini denemedim ama denediklerim arasından en sevdiğim ve artık her gitmemde yediğim şeyler;  Hint pidesi olan Nan, tandırda pişen tavuk Murk Makhan Masala ve pilav olarak da Begümi Biryani ;) Şu an yazarken bile inanılmaz özlüyorum bu tatları :p


Önce Nan’lar geliyor, sarımsaklısı daha lezzetli olan bu özel pidenin üzerinde eritilen tereyağı ve tandırda hafif yanmış üstü o kadar leziz oluyor ki sadece bunu yiyerek bile doymak isteyebilirsiniz.


Neyse ki çok geçmeden menüdeki favori yemek olan Murk Makhan Masala geliyor sofraya. Bu yemek çok leziz bir sosun içinde sunulan tandırda pişen tavuk parçalarından oluşuyor. Bu sosun içinde yok yok ama şimdi neler olduğunu söylersem çok karışık gelebilir size, en iyisi deneyip sonrasında öğrenmeniz :)))  Murk Makhan Masala en güzel içine nan banılarak yeniyor benden söylemesi ;)


Safranlı, sebzeli ve küp küp kesilerek pişirilmiş lor peyniri içeren pilavın da tadı ayrı harika. Ben tabağıma biraz pilav alıp üstüne Murk Makhan Masala sosu dökerek yemeyi çok seviyorum. Bir porsiyonda 4 adet parça tavuklu geliyor, dilerseniz yarım porsiyon da söyleyebilirsiniz (ki bana fazla geldiği için hep böyle yapıyorum).


Bu da Murg Yakhini. İçinde özel Hint çeşnileri ile tatlandırılmış patatesler bulunan kırmızı et içeren bir yemek. Tat olarak leziz olmakla birlikte benim için Masala’nın yanına yaklaşamaz. Yine de masada bir arkadaşımız söyleyine fotoğraflayayım dedim.


Bu gidişimizde söylemedik ama Hint böreği “Samosa” ile “Fish Pakora” da başlangıç denemek isterseniz hoş bir seçenek oluyor. Dubb’da Hindistan’a özel farklı tatlılar ve içecekler de bulunuyor, zaman zaman onları da denedik ve çoğunlukla memnun kaldık (Arada çok iddialı tatlar da olabiliyor tabi ki :)).
Dubb’ın sadece yemekleri değil, mekanın iç tasarımı duvarlardaki resimleri çok etkileyici. Bir Hint masalı yaşatıyor adeta :)  Şimdi de aslında oldukça büyük olan, 4 katlı restaurant'ımızında etrafı bir gezelim…





Duvara asılı bir patchwork hint halısı...


Tuvalet kapısı olmak için fazla güzel bir kapı :)


Özenle hazırlanmış bir köşe..


Farklı şekillerde süslenmiş duvar ve nişler...



Merdivenlerden inerken göze çarpan bir dekor..



Kapıdan girince gördüğünüz yer aynı zamanda arka kısmı mutfak oluyor.


Eğer “Ben Hint yemeği sevmem, tatmak da istemem” derseniz Dubb da bir de Türk Mutfağı menüsü var. Ilık bir yaz günü manzaranın tadını çıkarıp şarabınızı yudumlarken klasik tatları da seçebilirsiniz, ben bir kere denedim ve onların da sunuluşundan çok memnun kaldım.


Eğer yolunuz Sultanahmet’e düşerse (biz özellikle burası için düşürüyoruz) kesinlikle gidilmesi gereken farklı ve çok hoş bir mekan Dubb… Yıllardır severek gittiğim bu mekanı şiddetle tavsiye ediyorum ;)

CONVERSATION

48 comments:

  1. ne güzel dekore edilmiş orası öyle.baharat manyağıyımdır ben her baharatlı şeyin tadına bakarım=))) hint mutfağını hiç denemedim istanbulda olsaydım hemen bu akşam giderdim fena halde oraya gidip manzara eşliğinde yemeklerin tadına bakmak istedim şu an.harika bi yere benziyo.istanbul'a yolum düşerse (umarım düşer =) ) burayı gidilecek yerler listeme ekledim...
    teşekkür ederimmm.çok çok öpüyorum;)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. canım ya nan yani pide cok iştahımı kabarttı aksam saati açımda cook canım çekti nasıl güzel göründü gözüme ve yemeklere gelince onlarda muhteşem leziz görünüyor mekan dekorasyonu ve tuvaletin kapısı cok güzel kiki :P
    kısmet olurda insallah bi gün giderizz :P

    YanıtlaSil
  3. Gizem'cim ne güzel yazmışın çok denemek istedim. Ama Hint mutfağına ailecek, Erman'ın zamanında Dubai'de bir Hint otelinde yediği taze peynirden brucella olması yuzunden çook mesafeliyiz:/ Hatta hiç Hint mutfağını hiç denemedim şimdiye kadar. Erman muhtemelen kapısından bile geçmez ama ben denk gelirsem bir kaçamak yapmayı isterim:)

    YanıtlaSil
  4. Ne kadarrrr güzel bi ortam :) Giz'i yakaladımmm ;))
    http://www.nzlsyn.blogspot.com
    Öpüyorum canım.

    YanıtlaSil
  5. menü ve genel olarak ortam harika görünüyor !!
    cok begendim

    YanıtlaSil
  6. çok beğendim =) mutlaka gidip deneyeceğim Hint yemeklerini merak ediyordum zaten ;) çok teşekkürler tavsiyen için =)

    YanıtlaSil
  7. Burayı daha önce belgeselde izlemiştim İstanbulda olan dünya mutfaklarını tanıtıyordu :) Ancak benim hint yemeğiyle aram hiç yoktu sanırım yine belgesellerden gelen bişi burda hindistanda yapıldığı gibi yapılmadığını biliyorum ama olsun yinede içim el vermiyor :)) Körili tavuğu severim ama bak başkada bişi yimem yiyemem :)

    CURCUNAM

    YanıtlaSil
  8. aa ne güzel burası. farklı tatlara açığım seveceğimi düşünüyorum^^ ortam da çok hoşmuş, gidilesi görünüyor kesinlikle:))

    bende rengarenk bir mimin var, bak mutlakaa^^

    YanıtlaSil
  9. yemekler harika gorunuyor agzimin suyu akti resmen :))) cok otantik ve mistik bir ortam gercekten beni cezbetti boyle otantik los ortamlari severim cok zevklisin canim mekanida cok guzel fotolayip detaylarini anlatmissin gidip o leziz yemekleri denemeyi cok isterim immmhh..:))

    YanıtlaSil
  10. ımmm enfes gözüküyor tadılmaya gidilmeye değer bi yer bir de sen anlatınca daha da bir merak ettim ,umarım bir gün yolum düşer

    YanıtlaSil
  11. değişik tatlar değişik kültürler konusuna takık biri olarak bi ara yabancı yemek tariflerini izleyip izleyip uygulama hayaline kapıldım ama gerek damak zevki bakımından gerekse sunum bakımından en yakını hint mutfağı olduğuna karar verdim ! uyguladım mı? hayır :) çünkü ne kadar yakın olsa da bizden farklı baharatlar kullanıyorlar tabi, mesela garam masala . nereden bulup ta garam masala ile yemek yapıcam ?
    yemek tarifi veren aşcının garam masala için "tadı ölümü anımsatıyor" demesi de ilginçti :) sultanahmeti çok severim.. en sevdiğim yerlerden biri pierre lotti otelin lokantası :) özel dürümü harika (bende bi tavsiye de bulunmuş olayım) en kısa zamanda dubb'a gidip bu lezzetleri tadmalı, madem evde yapamıyoruz :)

    YanıtlaSil
  12. sultanahmet bizim içinde çok özel bi mekandır.. ilk buluşup aşık olup evlenmeye kara verdiğimiz günün en güzel anısıdır :) farklı tatları seven ve yemek yapmaya bayılan aşçılıkda mesleği olan sevdiceği ilk gidişte götüreceğim adres olacak... çok teşekkürler gizcim:)

    YanıtlaSil
  13. canım benim ne kadar otantik bir yer, sen ve dehandan da böyle bir yer tanıtımı beklerdim zaten... inşallah biz de bir gün gideriz de bu lezzetlerden tatma fırsatımız olur...

    YanıtlaSil
  14. Nedense bizim burada yok pek hint restoranlari yada ben bilmiyorum.

    Istanbul'a geldigimde ugrayacagim restoranlarin listesine ekliyorum hemen. Yemekler cok leziz görünüyor! :)

    YanıtlaSil
  15. mekan harika görünüyor canim, özlemissim senin güzel fotograflarini ve ince anlatimli yazilarini.

    öpüyorum tatlim kocaman <3

    http://guelsah87.blogspot.com

    YanıtlaSil
  16. Hiç Hint yemeği yemedim ama görünen o ki denemek lazım :)
    Bu arada mekan çok güzel!

    YanıtlaSil
  17. Ne güzel bir keşif:))Bende Hint yemeği tatmadım,baharatların ağırlıkta olduğu anlatılmıştı.İstanbul'a yolum düşerse uğramak isterim.
    Paylaşım için teşekkürler Gizemcim.

    YanıtlaSil
  18. son derece otantik bir mekana benziyor

    YanıtlaSil
  19. o kadar güzel anlatmışsınki, biraz önce o dev poacayı götüren ben degilmişim gibi acıktım, o sosa pideyi bandıra bandıra yemek istiyorum fütursuzca:) bu arada sarmısaklı ekmek ve türevlerine taparım ben, evde de sık sık yaparım kekik ve zeytinyağıyla sarmısagı karıstırarak. denemelisin kuşum;) bu arada istanbula geldigimizde aksam yemegi icin yerimiz belli oldu diyebilir miyim buna? :))

    YanıtlaSil
  20. tatlım Hint yemeği yeme fikrine pek sıcak bakan birisi değilim ama safranlı plan lezzetli görünüyor ki nitekim sende övmüşsün. Mekanda ambiansta güzelmiş. Dene fikrini düşüneceğim :))

    http://trendydolap.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  21. Giz'cim tamda blogta acil yardım dedim,istanbulda nerelere gitsek yazdım ve senin postunu gördüm:) yani eğer fırsat olursa kesinlikle gitmek istedim:=) yemekler cok güzel görünüyor..:)

    YanıtlaSil
  22. yummy yummy!!Indian dishes!!yes!!nan bread,yes please :)

    YanıtlaSil
  23. Alternatif bir mekan ve farklı tatlar ayrıca dekorasyon da hoşmuş.
    Güzel bir tanıtım olmuş,çok teşekkürler...

    YanıtlaSil
  24. ahhhh ne kadar güzel bir yere benziyor... çok güzel alatmışsın canım benım bayıldım .... tüm yemekler inanılmaz lezzetli görünüyorlar ... her an elimi uzatıp bir çatal batıracakmışım gibi geliyor... :) afiyet olsun

    YanıtlaSil
  25. Yemeklerin tadı bizim damak tadımıza uygun mu bilemedim ama mekan çok huzur verici.. Ve senin anlatımına beğeninede sonsuz güzevndiğim için olurda birgün ist gelirsem gitmek isterim.. Hatta beraber gidersek yer ayırtıp terasta yiyelim canım :))

    YanıtlaSil
  26. Afiyet olsun canım,eşimde bende hint yemeklerini çok severiz,eşim ingiltere'de yaşadığı yıllarda oldukça fazla hint yemeği tüketmiş ve buraya geldiğindede hep iyi bir restaurant aradı ama istediği damak tadına göre bulamadı.Ben bir kaç kez evde tikka masala yapmayı denedim fena oldu sayılmaz ama önerdiğin bu restaurantı mutlaka eşime göstereceğim eminim istanbula'geldiğimizde de uğrayacaktır,çünkü yemekler ve ambiyans harika görünüyor! bu güzel post için teşekkür ederim giz'im... :))

    YanıtlaSil
  27. CANIM .İngilterede kaldığım sürede 6ay hintli bir aileyle yaşamıştım.... zaman zaman da sevdiğim yemeklerin tariflerini günlüğüme not almıştım.yazını okurken bakalım neler varmışş diee merakla ve keyifle okudum..Sizede afiyet olsun bu arada:))))

    YanıtlaSil
  28. Canim farkli lezzetler denemeyi severim. Hint mutfagi bana cok uymasa da bu restorani merak ettim. Sultanahmet civarini bir turist gibi gezmeyi de cok severim. Her seferinde farkli bir keyif alirim. Gidersem buraya ugrayacagim. Fotograflara bakinca masalsi bir restoran tanimini daha iyi anladim

    YanıtlaSil
  29. bu paylaşımın süper olmuş, eşim pakistanlı ve bazen farklı yemeklerini sayıklar durur. süpriz bir mekan kazandırdın bize :)

    YanıtlaSil
  30. sevgili giz,
    çok merak ettim, en yakın zamanda gitmek istiyorum!
    bu arada, ne yazsan çok güzel anlatıyorsun. gerçekten!
    mesela, genelde uzun yazıları okumaya pek istekli olmasam da, sen uzun yazsan da okuyorum;)

    YanıtlaSil
  31. ben acılı ve karışık baharatlı şeyleri pek sevmiyorum ama eşim bayılıyor :)O tarafa geçtiğimizde onu mutlu edicek bir adres öğrendim canım sayende :)

    YanıtlaSil
  32. erkek arkadaşımın annesi yoga delisi ve adeta hindistan aşığı bir kadın. Onu buraya götürdüm mü artı puanı kağmış olur muyum ne dersin gizemcim :)

    YanıtlaSil
  33. merhaba. blogunu yeni kesfettim. hem de Turkiyede iyi bir hint restorani nerede buluruz diye dusunurken;)en kisa zamanda buraya gidip dumani uzerinde tuten sarimsakli nanlardan yemek istiyorum.
    onerin icin kocaman bir Cupcake tesekkur;)

    YanıtlaSil
  34. çok merak ettim aklımın bir köşesine yazdım tabikide:) sultanahmetten geçerken aklıma geliceksin giz:))

    YanıtlaSil
  35. ayyy hepsini canim cekti fotograflarda cok iyi anlatmis

    YanıtlaSil
  36. Çok hoş bir mekanmış gerçekten her detay çok ince ve özenle düşünülmüş.
    sayende yeni bir keşif daha yapmışolduk canım benim .
    Manzarasıda muhteşem

    YanıtlaSil
  37. Sunshine, tatlım baharatlı yemekleri seviyorsan kesinlikle bu mutfağı denemelisin çünkü Dubb'ın yemekleri bizim damak tadımıza çok uyuyor ;) Ortam da çok otantik, bir gün gelirsen beraber gideriz belki :) öpüyorum tatlım çok...


    Essu'cum, nan oldukça leziz bir pide yemekleri falan boşverip sırf bu lezzet için bile gidilebilir :)) benim de canım çekti şimdi yazarken, inşallah gideriz canım :))


    my lifebook, böyle bir anının üzerine yememekte haklı Erman :// abim de askerde brucella olmuştu korkunç bir hastalık çok ağır geçirmişti, ona da çok geçmiş olsun ama sen yine de dene (Erman türk mutfağından seçer :)) pişman olmazsın Funda'cım ;)


    nasli'cim nerede yakaladın? :pp çok güzel evet hele terasına doyum olmuyor tatlım ;)


    want more fashion, menü bizim fiks menümüz zaten ne zaman gitsek o tatları istiyoruz birçok opsiyon var inşallah bir gün onları da deneyeceğiz ;))

    YanıtlaSil
  38. İrem'cim, Hint yemeklerini merak ediyorsan burası İstanbul'daki en iyi yer kanımca ;) diğer restaurantlar daha ağır olabiliyor burasının yemekleri tam kararında ;)


    Curcunam, kuzum körili tavuk da var ama diğerlerinin de ucundan denesen eminim çok seversin :)) tatlıları pek favorim değil sadece ama zencefilli sütlü çayını da çok tavsiye ederim kuzum :))


    Joy, yazları teras kışları rengarenk tablolarıyla iç kısım müthiş oluyor denersen beğenip beğenmediğini öğrenmek isterim :)) mimime bakacağım canım teşekkürler ;)


    çilekli kırmızı rujum, ortamı nasıl görüyorsam fotoğraflarla o şekilde anlatmaya çalıştım ki bakanlar da yaşayabilsinler :) beğenin çok mutlu etti beni teşekkürler, dilerim gidince de aynı şekilde memnun kalırsın ;))



    tuem, yolun Sultanahmet taraflarına düşerse dubb sonrası meydandaki derviş adlı çay bahçesini de çok tavsiye ederim müthiş bir edebi roman ortamı vardır orada da :)))

    YanıtlaSil
  39. Simone, ben de orayı bilmiyordum ve bu özel dürümü çok merak ettim :) tavsiye için çok teşekkür ederim ;) garam masala eskiden hiçbir yerde yoktu şimdi 4M migroslarda var ama alıp ben de denemedim gidip yemesi daha keyifli :pp


    fuly'cim Sultanahmet bizim de ilk buluşmamızda gittiğimiz yer, evlendiğimiz geceyi de orada geçirmiştik :)) çok hoş bir tesadüf olmuş ikimiz için de bu şekilde anlamlı olması :)


    Hamide'cim bir gün ayarlayıp gidelim öyleyse :)) hatta bir cuma akşamı iş sonrası buluşabiliriz tatlım, konuşalım bunu öpüyorum çok ;)


    Cana'cım burası senelerdir var olan bir yer gelince yolun düşerse uğramanı kesinlikle tavsiye ederim sonra her gelişinde ayakların seni buraya getirebilir tatlım ;)))


    Gülşah, tatlım hoşgeldin sefalar getirdin ben de mutlu eden yorumlarını çok özlemişim :) beğenin çok mutlu etti beni canım...

    YanıtlaSil
  40. Rubi'cim, ben de Dehan'dan önce denememiştim ama ilk tadımımdan itibaren çok uzun zamandır aşina hissettim kendimi bu tada;) umarım sen de seversin canım :)


    Elif'cim, ben de yoğum baharatları çok sevmiyorum ama tadında ve lezzetli bu seçimlerdeki baharatlar ;) çin yemeğinden daha az baharatlı desem açıklayıcı olur sanırım. Yolun düşerse umarım dener ve beğenirsin tatlım :))


    Gülümse'cim, son derece otantik doğru bir tanım aynen öyle ;)


    minikkuşum diyebiliriz tabi :) bence de harika bir seçim olur burada buluşmak. Heheh poğaçayı bansan amma güzel olur :p ben de sarımsaklı tereyağ sürüp kaşarlı ekmek eritirim fırında ona da bayılırım kuzum ;)) öpüyorum çok...


    Trendydolap, tatlım pilav ve nan bizim mutfak gibi sanki zaten :) tavuk yarım söylersin ya da daha az baharatlı da isteyebiliyorsun canım, özellikle baharda gitmeni şiddetle tavsiye ederim :))

    YanıtlaSil
  41. Güzin'cim, ne kadar hoş bir tesadüf olmuş :)) dilerim gidebilmişsindir tatlım :) denediysen izlenimini duymak isterim ;))


    Fidoland, perfect choice dear :)))


    Baykuş gözüyle, İstanvbu'un kalbinde farklı bir ülkeye gitmiş izlenimi veren bu yer hem mideye hem ruha hitap ediyor :))


    Bütü'cüm, hehe olsa da ben de batırsam keşke şu anda :P beğenin mutlu etti beni dilerim tatma fırsatın da olur canım ;))


    Pembe esinti'm, Adana'nın acısını sevmiyor musun kuzum? :) buna da bayılacaksın eminim inşallah gelirsin de gideriz bu lezzeti birlikte tadarız ;))


    Sevda'cım, çok çok sevindim zaten Hint yemeği sever bir aile olarak bu postun işinize yarayacak olmasına :) tatlım eminim senin güzel ellerinle yaptığın tikka masala da harika olmuştur ama buradaki ortamı yaşamak için gitmenizi tavsiye ederim canım benim ;))

    YanıtlaSil
  42. Pembe fiyonk, tatlım sen zaten aşinasın bu tatlara o zaman :) nanı da bilirsin garam masalayı da :)) tariflerinden tavsiye edebileceğin bir tanesini post yapsan seve seve denerim canım, öpüyorum çok :)))


    Lulu'cum, ortakmış bu noktamız :) ben de bir turist gibi oraları gezmeyi daha önce ziyaret etmediğim bir sokağı varsa keşfetmeyi ya da yeni bir şey varsa fark etmeyi çok severim. Hint yemeği denemesen de o terasta Türk mutfağını tatmanı tavsiye ederim canım :))


    sJ, o halde kesinlikle gitmelisiniz canım :) senin de damak tadına uyuyorsa, bu mutfağı en güzel yapan yerlerden birisi de burası ;)


    Ezgi'cim, çok teşekkür ederim canım :)) yaşadıklarımı içimden geldiği gibi aktarıyorum beğenin çok anlamlı ve önemli benim için. Dilerim mekana da gitme şansın olur ve hoşuna gider canım ;))


    Rebel'cim, o halde eşin Hint sen de Türk mutfağını tercih edebilirsiniz zaten ortam bile ruhen doyuracaktır sizi tatlım :) öpüyorum çok ;))

    YanıtlaSil
  43. Zeynep'cim, heheh kesinlikle hem de kocamaaan bir artı olur bence canım :))) hint mutfağını en güzel yapan yerlerden birisi hele bir de güneş batarken terasta oturuyorsanız o ana doyum olmayacaktır :)))


    Goncha'cım Betwin Us'tan zaten tanışıyorduk :)) ben şimdiden özledim bu tatları, özellikle de nanı :p dilerim memnun kalırsın benim kadar canım, gidersen izlenimlerini öğrenmek isterim ;)


    Pempe'cim, bir yerde sevdiğim bir arkadaşımın aklına gelecek olma düşüncesi mutlu etti beni :)) beğenin için teşekkür ederim canım ;))

    cerenim, bir de önüne geldiğinde o nefis kokusunu duysan canım :)) mmmm şimdi bile canım çekti ;))


    Elif'cim, yolun İstanbul'a düşerse gitmekten pişman olmayacağın bir mekan ;) tadı kadar manzarasının da hoşuna gideceğine inanıyorum canım :)) öpüyorum çok...

    YanıtlaSil
  44. Bu kadar ince detayları...
    bu kadar ustalıkla...
    ve bu kadar çekici...
    ancak sen anlatabilirdin zaten:)
    yiyesim geldi!
    yemeklerle birlikte seni de!

    YanıtlaSil
  45. ım endes gorunuyor ancak ben hınt mutfagını sevemedım nedense..tahı mutfagı ıse tam bana gore ...gorseller sahane olmus ellerıne saglık gız cım

    YanıtlaSil
  46. Giz'cim postları üst üste okuyunca benim karnım acıktı=)Yemekler de dekorasyon da çok hoş görünüyor.Pek o taraflara yolum düşmüyor ama farklı bir şey denemek istersem arkadaşlarla gidilebilecek bir yere benziyor;)

    YanıtlaSil
  47. Hande'cim, heheh asıl ben seni yerim fıstık :)) çok teşekkür ederim beğenin için, dilerim yolun İstanbul'a düştüğünde birlikte de gidebiliriz :))


    Kokoss kelebek'im, hint mutfağının her yemeğini ben de yiyemiyorum ağır geliyor ama bu tatlar bizimkine en yakın olanlar. Thai mutfağı, hele noodle'ı ben de tek geçerim tatlım :))


    Follow up, ben de yorum yazmak için bu postu her açışımda acıkıyorum sabah akşam fark etmiyor hehe :p bahar gelsin hele bir, o zaman tadı farklı oluyor Dubb'un. Bir sonraki blogger buluşmamızı bakarsın orada yaparız canım :) öpüyorum çok...

    YanıtlaSil
  48. Daha bugün bi arkadaşıma, İstanbul'da güzel Hint yemeği nerede yenir diye sordum, şimdi senin yazını gördüm :). biraz zaman geçmiş üzerinden o yüzden hala senin anlattığın kadar güzeldir umarım. çok teşekkürler öneri için. harika görünüyor.

    http://tuzvekarabiber.blogspot.com/

    YanıtlaSil