Giz'li Teras Yılbaşına Hazır! ;)

Yılbaşında ağaç süslemenin kökenlerini de anlattıktan sonra, hevesle süslediğim Gizli Teras’tan görüntüler paylaşmak istedim :) Bu sene iki ağaç kurduk. Bir tanesi küçük, onu yanına dıgıdık adını verdiğimiz beyaz camdan geyiğimizle birlikte süsledik. Diğeri büyük ağacımız, onu da terasa koyduk. Yılbaşında çok sevdiğimiz arkadaşlarımızla bir parti vereceğimiz için şimdiden hazırlıklara başladık. Dün Bauhaus’a gittik, evde bir sürü süsümüz vardı zaten, ben terası çevrelemek için ışık baktım henüz gelmemişti. Hayal kırıklığına uğrasam da haftaya gelmesi için sipariş verdik. Önümüzdeki hafta sonu ısıtıcı da alacağız, ışıklandırma da tamam olunca pek bir eksiğimiz kalmayacak. Yeni evimizde ilk yılbaşı partimiz olacak, bunun heyecanı da ayrı tabi :) 


Teras’taki ağaç ile başlayalım. Her ne kadar bu aralar hayatımızda tadımızı kaçırabilecek aksaklıklar yaşasak, bizi zorlayan koşullarla karşılaşsak da (özellikle bu ara Dilem) değişmeyen tek bir şey var, duvardaki yazı: “Happily Ever After”. Hayatımızda her ne olursa olsun, hep bu olumsuzlukların arasından sıyrılıp birbirimize ve etrafımızda içten bir şekilde bizi seven, bizim de aynı şekilde sevdiğimiz kişilere sahip olduğumuz için mutluyuz… 


Bauhaus'ta bu iç içe geçmiş şirin kırmızı kovaları görür görmez aldım, içine de farklı yılbaşı süsleri ile mini bir aranjman yaptım :)


Teras orta sehpasında yer alan ahşap mumlukları da kendimizce süsledik…

Yazın gece yakmaktan çok keyif aldığımız fenerlerimizi de süslememek olmazdı ;)


Yılbaşı gecesi için masa örtüsü arıyordum, önce Zara Home'da düz kırmızı bir örtü buldum ama fiyatı fazla geldi açıkçası. Ben de English Home'da tam istediğim gibi kar tanesi desenli bu örtüyü görünce hemen aldım :)  (alır almaz da masaya serip fotoğrafladığım için kat izleri duruyor ütüleyecek vaktim olmadı :p)



Kokinalarımız da hazır, zaten onlar yılbaşının olmazsa olmazları.. ;)


Coca Cola'nın nostaljik serisinden sakladığım şişeleri masada mini vazolar olarak kullanıyorum ;)



Işıkları kapayınca ortaya çıkan masalsı görüntüyü yansıtamasam da beyaz ağacın büyüsünü biraz olsun göstermek istedim...


Gelelim salona. Burada aynı ağacı, aynı kadraj ile çektim. Tek kare ile de görselin anlaşılabileceğini biliyorum ama izlerken benim gördüğüm renkleri, sizlere de yansıtmak istedim. Zaten çekimlerimizin hepsini (BeTwin Us’ta da) çoklu çekim ile yapıyoruz, ortaya çıkan kareleri de özenle eleyip en estetik olanları da sevdiğimiz arkadaşlarımızla paylaşıyoruz.



"Dıgıdık küheylan" adını verdiğimiz sevgili geyiğimizi de yakın çekimde alalım :P

 Ağaca yakın oturunca dalları arasındaki ışık oyunlarında ve süslerdeki yansımasında adeta kayboluyor insan :)

  

Haftaiçi akşamları eve artık resmi olarak her gün 20.30’da gelip, yemek sonrası 22.00’ye doğru kendimi koltuğa atarak arka planda digiturk’ün şömine görüntüsünde klasik müziğini dinleyerek, elimde kitabımla uykuya gitmeden önceki son 1 saati çok keyif alarak değerlendiriyorum…

Burada da son kez terastaki ağacımıza göz atarak yılbaşına bürünmüş Gizli Teras’a veda ediyoruz :)


 Hepinize şimdiden mutlu yıllar, her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle ;)

CONVERSATION

59 comments:

  1. Gizem'ciğim tüm görseller şahane olmuş!!ağacınıza bayıldım!!bir de ben bu kırmızı çiçeklere yılbaşı çiçeği diyordum ve adını bilmiyordum,kokinalar!!çok teşekkür ederim :)ışıl ışıl bir yılbaşı partisi bekliyor sizi,süper!! :)
    hepinize şimdiden çok güzel bir yılbaşı gecesi diliyorum :) çok öpüyorum seni :)

    YanıtlaSil
  2. giz masal teras da diyebiliriz o terasa artık:) ellerine sağlık yine ince ince en güzelinden yapmıssın. kovalar, fenerlere susuler hele o masa ortusu, bayılmamamk mumkun mu... ağaçların susulerini tek tek incelemek lazım harika seyler var belli:)))
    harika bir parti olacak belli;))

    YanıtlaSil
  3. tatlim dekorasyon harika olmus, bayiliyorum fotolarina, masallah sana! : )

    YanıtlaSil
  4. Şahane olmuş canım nekadar zevklisin yaa. Böyle bir ortam kesinlikle banada çok huzur verir:))Bu ortamda yılbaşı partisinin harika olacağına eminim.
    Digitürk şömine görüntüsünde müzik keyfi bu aralar benimde favorim loş bir ortamda;)

    YanıtlaSil
  5. Giz harika olmuş. Ağacınıza da Dıgıdık'a da bayıldıııım. Rüya gibi, insanın kaldırası gelmez bu ağacı ki:D

    YanıtlaSil
  6. harika olmuş ağaçlar^^..ben de ağacımı paylaşmıştım..bayılıorum yılbaşı ruhuna ihihi^^...ilginizi çeker mi bilemiyorum ama şirin yılbaşı çekilişime beklerim^^...http://valkisworld.blogspot.com/2011/12/ylbas-cekilisim.html

    YanıtlaSil
  7. herzamanki gibi yine özenli, yine zevkle seçilmiş, yine birbirinden şık ve eglenceli detaylar görüyorum gizemcim. bigün gelip evinde canlı canlı da görmek isterim bu güzel detayları:) inşallah ağız tadıyla güzel bir yıl geçirirsiniz evinizde. ve umarım o aksaklıklar bir an önce düzelir ve herşey yoluna girer tatlım..
    pazara az kaldıııı *.*

    YanıtlaSil
  8. süper olmuş!! İnsan zevkli olunca hem kendini hem cevresini güzelleştiriyor :) Cam agacı, ufak detaylar vs herşey uyum içinde.. İnsan böyle bir dekorasyonda kendini harika hisseder :) Şimdiden mutllu yıllar dilerim size :)

    YanıtlaSil
  9. Gizcim bu sene Noel Baba kesin sizin terasta kutlayacak yılbaşını :) bir kadehte ona hazırla bence :) Vallahi çok güzel yaa zaten sizin teras herkesin isteyeceği tarzda birde böyle özenli süslerle insanın partinize katılası geliyor valla :)) Bende evde bir parti organize edeceğim ama kendi partimi bırakıp sizinkine kaçasım geldi şuan :)

    YanıtlaSil
  10. Boyner Home'da da çok eğlenceli süsler-mumlar var, ben de ordan epey aldım. Nefis olmus tatlım ortam, ellerine sağlık, bir de ışık olursa hakikaten çok keyifli olur, Küheylan'a bayıldım, ona selamımı ilet :p Eşine, ailene herkese mutlu yıllar :)

    YanıtlaSil
  11. Gizemcim beyaz ağaç çok hoş olmuş.Tüm aksiliklere rağmen bu yıl bize güzel şeyler getirecek ... <3

    YanıtlaSil
  12. Bayıldım, harika olmuş, gerçekten de beyaz ağacın verdiği masalsı görüntü harika, tam yılbaşı ruhunu yansıtan bir dekorasyon, elinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  13. Giz'cim vallahi tam senden beklenen bir süsleme ellerine sağlık, epey mesai harcamıssın bunlara ama hakikaten değmiş tatlım, gelenler gözlerini ağaçlardan ve giz'li terastan alamıycaklarr..ben dıgıdık'ı ve beyaz ağacı çoook beğendimm:))o geceden resimleri bekliyoruz..güzel yıllar diliyorum canım.

    YanıtlaSil
  14. Gizemim cok güzel süslemissin, zaten zevkin tartisilmaz !!


    öptüm tatlim <3

    YanıtlaSil
  15. çok güzel olmuş ellerine sağlık... beyaz ağaç tam olarak kışı ve yeni yılı yansıtmış :)

    YanıtlaSil
  16. canım ellerine sağlık harika bir şekilde süslemişsin ve ne kadar güzel fotoğraflamışsın,ışıklar süsler bir arada yakından bakıyormuşcasına görünüyor.

    bu arada dıgıdık küleyhan da ne kadar güzel durmuş beyaz ağacın yanında,ev tam anlamıyla yeni yıl ruhuna kapılmış :)

    YanıtlaSil
  17. HARİKA KARELER,HARİKA BİR SÜÜSLEME ÖRNEĞİ OLMUŞ,BAYILDIM,ELLERİNE SAĞLIK CANIM :)

    bu aradaaa çekilişim vaaarrr:)
    PIRLANTA KOLYE ister misinizzzz :))

    by the way,i have a giveaway:)
    WHO WANTS DIAMOND NECKLACE :)

    http://fashionozge.blogspot.com/2011/12/pirlanta-kolye-hediyem-size1yasinda.html

    YanıtlaSil
  18. tatlım harika görünüyorlar! Bende bu yıl beyaz ağaç çok istedim ama maalesef istediğim ebatta bulmadım :)) Çok başarılı ve çok sevdim, her şeyi harika süslemiş sin, bende evdeki fenerleri süsledim :) ellerine sağlık, yine harikalar yaratmışsın...

    öperim

    http://dujufashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  19. Beyaz ağaç harika olmuş, çok şık:) mutlu huzurlu ışıl ışıl bir yıl geçirmenizi diliyorum bitanem:*

    YanıtlaSil
  20. tamda yukardaki görsellere bakaken, ışıkları kapatıp elimde demli çayın, dıgıdıkın üzerine atlayıp ağacın içine ışınlanacaksın diye düşünüyordum :))) insan gözlerini alamaz bu görüntüden sen nasıl kitap okuyorsun kuzum yaa...

    beni sürekli gülümseten bir ağaç olur bu, 7/24 gülümserim artık hhehe

    masa örtüsüne bayıldım çok hoş, çok güzel bir parti diliyorum size, yeni yıl ne istiyorsanız size onu versin...

    YanıtlaSil
  21. HArika OLmuuuuuuuUUş :) her detaya bayıldım mutlu yılllar canım :)

    YanıtlaSil
  22. Sevgili, sevgili Gizciğim :) Sen ne tatlı, yaşama kattığı sevinçlerle bağlı, gözünün gördüğü ve kalbinden taşanları paylaşan bir insansın !.. Sendeki coşkularda hep kendimi buluyorum ve ne yazacağımı şaşırıyorum inan :)

    Müthiş güzel, müthiş zevkli bir tasarım olmuş sergilediklerin. Huzurunu herkesle paylaştığın cam evinde mutluluklar diliyorum.
    Sevgiler sizlere (o kırmızı kovalar dolusu) :))))

    YanıtlaSil
  23. Oiii! Gizemcik, uzun süredir giremiyordum bloga, ne çok şey kaçırmışım! Neyseki bu yılbaşı süslemelerini gördüm, evin içi karnaval gibi olacak desene :)

    http://kacikturuncu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  24. Muhtesem, baaaayildim. Coook zevklisin, hersey cook guzel olmus coook. Ben halen isik olayini cozemedim, bauhaus gibi biryer bulmam lazim, burada yok : ( metre metre isik istiyorum, ikea dan mini isik bulabildim simdilik o da yeterince aydinlatmiyor. Agacin ustundeki susleri de cok sevdim, fenerleri, masani, cicegini, herseyi kisaca, hele digidik geyiginize bayildim, ben de istiyorum : ) Harika bir parti olacak kesin, belki paylasirsin bizimle de resimleri : ) Asagidaki yilbasi agaci ve hediye vermenin atalarimizdan geldigi bilgileri de cok hosuma gitti. Iyi ki birileri sahip cikmis ve bugunlere kadar getirmis bu adeti ve biz de tekrar koklerimize donmusuz : ) Cok opuyorum canim

    PS : Bu arada benim blog feed de sorunum var, bazi uye oldugum bloglarin postlarinin haberi gelmiyor Reading List kisminda : ( Bu durumda hemen gelip yazamiyorum yorumlarimi : ( Mesela Gizin Terasi icin hic daha gormedim post haberi, fashion blog u icinse arada denk geliyorum.

    PS2 : Turkcell Blog odulleri icin de cok tebrik ederim canim, unuttum yazmayi diger blogda. Eminim blogunuz favorilerden biridir : ) Baci

    YanıtlaSil
  25. Canım çook güzel olmuş ellerinize sağlıkk :):) Zaten böyle bir dekorasyona en güzel beyaz çam yakışırdı.Yılbaşı partisinin mönüsünü merakla bekliyorum :) Döktüreceksin yine eminim.olumsuzluklar konusuna gelince malesef hayat bize olmadık süprizler yapabiliyor.En güzeli bunları en az hasarla atlatmak.Hep güzellikleri yaşayalım inşallah.Öpüyorum ikinizi de :):):)




    www.ayseguldonmez.blogspot.com
    www.gozdeayse.blogspot.com
    www.bloglovin.com/blog/1936765/ayseguls-daily-fashion-tips

    YanıtlaSil
  26. Awwww hepsi birbirinden güzel süslerin,ağaçlar ışıklarıyla birlikte çok hoş görünüyor,ama o geyiğe bittim ben,nasıl güzel bir şey=)

    Masa örtüsünü de çok beğendim tam yılbaşı akşamı için,annem de arıyordu böyle bir örtü hemen ona söyleyeyim=)

    YanıtlaSil
  27. gizemcimm çooooook güzel süslemişsin ağacıııı=)) bayıldımmmm bizim bi emektar yılbaşı ağacımız var o kadar yaşanmışlık var ki kıyamm atmaya yoksa bu beyaz çam ağacından alırdım koşup=)) çok güzel olmuş senin elin değmiş bi kere çok zevklisin bayılıyorum senin zevkine ben=) umarım çok çok güüzel bi yıl olur hepimiz için ve inanıyrum ki o olumsuzluğu hemen atlatıcaksınız yok olup gidcek bütün aksaklıklıklar ;))

    YanıtlaSil
  28. tek kelimeyle cok zevklisin !!!!!!
    inanilmaz derecede begendim !!
    süslemeler o kadar özenle yapilmiski bu fotograflardan belli oluyo kesinlikle !

    YanıtlaSil
  29. Gerçekten çok güzel! Bayildimmmm!

    YanıtlaSil
  30. gizemmmm, geyiğinle beyaz çama bayıldım :) çok modern gözüküyor beyaz çam, hem geleneksel hem değil farklı bir stil olmuş. Diğer süslemelerinde çok zevkli :)

    http://rainbowgatherer.blogspot.com

    YanıtlaSil
  31. bayıldım , buradan izlemek bile çok keyifli. yeni yıla girerken tüm güzellikler seninle olsun canımm..

    YanıtlaSil
  32. Gizcim rüya gibi bir post olmuş,ağacın o kadar zevkli ki içim açıldı...
    Arada sayfanı açıp son anlattığın gibi şömine görüntüsü,klasik müzik,kitap eşliğinde ben de orada olacağım:)))
    Haneniz hep ışıl ışıl olsun,güzel bir yılbaşı geçirin...

    YanıtlaSil
  33. Süslemeler harika. Baktıkça irdeliyor insan. Fotoğraflarda haliyla çok güzel. İnsan kendi evine ne kadar özenmek istiyor,ne kadar güzel hazırlamışsın yılbaşına.
    Bu yeni yıl hepimize mutluluk,huzur ve sağlık getirsin bol bol. :)

    YanıtlaSil
  34. sizin ağacınız mükemmel yahuu ben de benimkini ağaç diye yayınladım :)) hazırsınız yılbaşına geriye gün saymak kalmış :D

    YanıtlaSil
  35. Gizcim o terasta isiklar kapali beyaz agacin isik oyunlarini izlemek ne kadar huzur verir cok guzel bir goruntu. yilbasi partisinin super olacagina eminim herseyiyle ;)

    YanıtlaSil
  36. Gizzz tek kelimeyle muhteşem olmuş gördüğüm en güzel yılbaşı ağacı

    YanıtlaSil
  37. Süperr ötesi Gizemcim,ama o ekrandaki mangal görüntüsü yokmu??
    Eşinle mutlu bir yılbaşı geçirirsin inşallah:))

    YanıtlaSil
  38. Ho ho hooo, mimlendiiiin:D

    Sevgiler,

    Noel Baba:D

    YanıtlaSil
  39. mangal , masa ortusu agac ve susler hepsı ne kadar romantıkk, havada ask kokusu varrr :))))

    bazı sıkıntılardan dolayı blogumun adını degıstırdım benı ıhmal etmeyın olur mu :)))kaybolmadım buradayım

    http://kelebegingozunden.blogspot.com

    YanıtlaSil
  40. mangal , masa ortusu agac ve susler hepsı ne kadar romantıkk, havada ask kokusu varrr :))))

    bazı sıkıntılardan dolayı blogumun adını degıstırdım benı ıhmal etmeyın olur mu :)))kaybolmadım buradayım

    http://kelebegingozunden.blogspot.com

    YanıtlaSil
  41. agaca bayildim,hatta bu posttan once beyaz cam agacina karsi onyargili olan ben acaba agacimizi bu sene beyaz mi alsak diye dusunur olmadim degil,oldum

    YanıtlaSil
  42. ucu kirmizi olan o yesil bitkiler ne guzel
    keske burdada olsa ve ben alsam :)
    giz agacin cok orjinal olmus cok begendim:)

    YanıtlaSil
  43. Vavvvvvv muhteşem olmuş .
    Gizin terasınada ne yakışmış bembeyaz yılbaşı ağacı .
    her detay her ayrıntı sevgi dolu
    Küheylanıda öyle sevdimki .
    yolu düşerse banada bir hediye getirebilirmi :D

    YanıtlaSil
  44. Giz'cigim beyaz yilbasi agaci bu kadar mi guzel olur, boyle mi guzel suslenir! Ay boyle icime bir mutluluk, bir umut serpti! Ustelik karanliktaki yansimalari, mavi gorunen isiklari! Yok yok, bu agacta insana huzur veren bir seyler var;)
    Daha once soyledim mi sana bilemiyorum ama sen her seye farkli bir gozle bakiyor olmalisin! Evini gosterirken de oyle dusunmustum. Herkesin gorecegi ama fark edemeyecegi seyleri goruyor, fark ediyor, aliyorsun. Onlara kendinden bir guzellik katip, goz alici bir sunum yapiyorsun. Kovalardan, mumluklara, masa ortusunden, vazolara, hepsi icin soyluyorum bunu!
    Buraya ozenle paylastigin, yazdigin seyleri ayni ozenle okuyorum, mutlu oluyorum;)

    Cok guzel gunleri olan bir yil sizin olsun canim. Senin, Dilem'in, Dehan'in, tum ailenizin;)
    Sevgi'den kocaman sevgiler;)

    YanıtlaSil
  45. merhaba.. herşey müthiş görünüyor ama dıgıdık küheylan bir başka :)

    YanıtlaSil
  46. muhteşem olmuş tatlım ellerinize zevkinize sağlık.. dıgıdık başka ama onu çok sevdim :) masa örtüsünü haftasonu Englishhome'da görmüştüm çok beğenmiştim harika bir seçim yapmışsın. Şimdiden iyi eğlenceler mutlu yıllar canım

    YanıtlaSil
  47. canım yaa sizin kadar güzel sevimli tatlı yıl bası conseptinizde ♥ cok begendim hepsini ♥ cok güzel bi yıl olur insallah hepimiz için agacın kadar beyaz ve parlak olur yeni yılın ♥

    YanıtlaSil
  48. Giz'm,herşey çok şirin görünüyor.O sihirli ellerinle nerede olursa olsun harikalar yaratmayı başarıyorsun:)) bitmeyen heyecanına ayrı bir bayılıyorum zaten:) yeni yıl sana sevdiklerinle birlikte tüm güzelliklerini sunsun inş. neşen ve yaşama sevincin hiç bitmesin canım benim((:

    YanıtlaSil
  49. aşkım doğrusu ağaçları beyaz beklemiyordum, şahane bir sürpriz oldu! :) biz bu yıl da geleneksel bir şekilde yeşil ağacımızı kurup süsledik ama son birkaç yıldır ben de alternatif arayışındaydım, özellikle de altın renkli olanlar çok cazip geliyordu.. seninkiler çok tatlı gerçekten :)
    süslemelerdeki her bir detaya ayrı ayrı bayıldım, geyikli kovalar çok tatlı olmuş bulursam ben de alırım bunlardan :) masa örtüsü de inanılmaz şık, zara home yerine bunu tercih etmen çok isabetli bir seçim..

    bu güzel havayı yakından solumak için sabırsızlanıyorum bitanem :) emeklerin için ellerine sağlık, kocaman öpüyorum seni <333

    YanıtlaSil
  50. dolaplara bayildim, güle güle kullanin.

    sevgiler eli

    YanıtlaSil
  51. Giz, moda bloğunuz dışında bu bloğunuzu da yeni keşfettimm. ne güzel bir süslenmiş bir ağaçtır o... masa örtüsüne de bayıldım boyle bişey bakıyodum ben de çok güzel bir fikir oldu en kısa zamanda ben de gidip alıcam masamı süsliycem diyeyim... sevgiler...

    YanıtlaSil
  52. her şeye tek tek bayıldım ! dıgıdık ne sevimli bi isim öyle :))

    YanıtlaSil
  53. İki gün önce toplantı arası sohbette konusu geçti ..onlara benimve senin düşünceni aktardım.Yazını merak ettiler o yüzden izninle face de paylaşıyorum bu yazını canım..

    YanıtlaSil
  54. muhtesemmmm! benim de agacim bu yil beyaz. bence beyaz daha guzel zaten. cook optum cnm iyi yillar

    YanıtlaSil
  55. Ne kadar da güzel olmuş, herşeye en ince detayına kadar özendiğin çok belli. İnce zevkini evine de yansıtmışsın, resmen bir masal alemi yaratmışsın, senın vereceğin parti de eminim evin gibi harika olacaktır, şimdiden iyi eğlenceler:) Dıgıdıgı, ağacı ve tüm süsleri çok sevdim

    Unutmadan, blogumda çekiliş var, NR 39 ayakkabı hediye ediyorum, beklerim :)

    http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  56. Yine bütün detaylar çok güzel gizemcim.Ben de bu yıl kendi evime yılbaşı ağacı aldığımda ve süslediğimde nasıl mutlu oldum anlatamam..geyiğinize bayıldım rsmen çok şirin.Dilemle ilgili aksaklık neyse düzelir inşallah.buarada digitürkün şömine görüntüsü çok güzel,dsmartta var mıdır bi araştırayım ben :) çok güzel bir yılbaşı partisi geçirin ,)

    YanıtlaSil
  57. Super olmus tatlim,ellerinize saglik,yeni yil havasina burunmus eviniz ^^
    Agaciniz sahane,beyaz ne guzel olmus,bende israrla pembe agac aradim ama kacirdim 2 sene boyunca :) En sonunda e$im yesil bi agacla geldi,sizinki kadar boyu,suslemeyi seviyorum bende...
    Ah o partinize bende gelmek isterdim,eminim super gececektir,bol bol eglenin canimcim.
    Terslikler hepimizin hayatinda olabiliyor,eh hayat devam ediyor deyip keyfimizi bozmamak gerek,umarim hep "happily" kalirsiniz.Optum tatlim ^*^

    YanıtlaSil
  58. beyaz çam ağacına bayılıyorum.. tam new generation tarzı :)

    YanıtlaSil
  59. Giz merhaba.... teras gerçekten müthiş olmuş.....her bir süslemede ince ince detaylar var....Bu konuda gerçekten harikasın...masa örtüsüne bayıldım English home dan aldım demişsin bende baktım ama bulmadım...Acaba hangi şubesinden aldığını öğrenebilir miyim.

    YanıtlaSil