Kitaplaşma, Hediyeleşme ve Blogger Arkadaşlığı Üzerine :)


Baykuş Gözüyle bloğunun sahibi sevgili Nathalie’nin ilk kitaplaşma postunu okuduğumda nasıl imrenmiştim. Düşünün keyif aldığınız satırları birisi sizin için seçiyor, siz onun beğeni dünyasının penceresini aralamış oluyorsunuz o kitap ile.


Sevgili Nathalie, beni kırmayarak kitaplaşmayı önerdi ve heyecanlı bir bekleyiş başladı benim için. Birbirmize iki kitap hediye edecektik, birisi bizim seçtiğimiz diğeri kitabı alanın seçtiği. Araya bayram girdi ve sonra bir gün iş çıkışı adıma bir paketin geldiğini söylediler. Bir süre o paketi açmadım, göz göze durduk. Açmaya kıyamadım özenli paketini. Sonra içinden kitapların yanında son derece içten yazılmış bir kart, bana diyetimi seve seve bozduran çikolatalar, kitaplarım ve de bugüne kadar gördüğüm en zarif kahve takımı çıktı.


Kitaplaşmak bile benim için yeterliydi ama böylesine özenli bir yaklaşım Nathalie’nin arkadaşlığı bana blogger vasıtası ile edinilen arkadaşlıkların ne kadar samimi olduğunu bir kez daha kanıtladı. Kendisine çok teşekkür ediyorum ve sevgilerimi yolluyorum :) Ben de bu güzel fincanlarda kahvemi yapıp kitabımın ilk satırlarını okudum :)


Günümü aydınlatan diğer bir güzellik ise Missipisi’nin çekilişinden kazandığım hayvanlara zarar vermeden üretilmiş kozmetik ürünlerin yine bir kitap J.S.F’ın “Hayvan Yemek”ile birlikte armağan edilmiş olmasıydı. Yine blogger vasıtası ile tanıştığım, kendisi ile konuşmadan bir günümün geçmediği bu güzel insana varlığı, kedi sevgisi ve bana kattıkları için teşekkür ediyorum :)

“I’m not a nugget” ve “I love animals” magnetlerini ilk gördüğüm anda bayılmıştım, her ikisi de buzdolabım üzerinde yerlerini aldılar! :)



Hediyelerle dolu bu postun son kareleri de sevgili kardeşime ait. Teras için bu güzel dekoratif eşyalarıseçmiş. Gezip gördüğümüz yerlere ait dekoratif plakalar ve terasta boş kalan son duvar için çift ayna kullanımı :)





Bu güzellikleri en kısa zamanda asarak da fotoğraflayacağım. Nereden olduğunu merak edenler için the woo’dan ;)

CONVERSATION

57 comments:

  1. Gizemcim, ne guzel hediyeler gelmis sana, bayildim hepsine. O kuslu fincan takimi tam senlik, ne guzel kahve keyifleri yapilir onlarla. Kitaplardan, Bulut Atlasi ismi kulaga tanidik geldi, filmi mi var yoksa, sonra bakicam. Bulutlari cok severim ben, eee renkte tam benlik, bu guzel kapakli kitaba ilk firsatta bakicam. Terasina gelen hediyeler de bu kadar cup uyar, Paris Roma daki anlarinizi hatirlaycaksiniz her gozunuze ilistiginde : ) Beni mest ettin yine tatli kelimelerinle, bahari ve burada uzun kalisinizi dort goz bekliyorum : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aylin'cim gel birlikte içelim o kuşlu fincanlardan :))) hediyeleri henüz asamadım terasa ama en kısa zamanda asacağım yerlerini belirledim kafamda :) Kitabı elime alınca aklıma ilk sen geldin desem? :) artık bu renk tamamen seninle özdeşleşti zihnimde :)) ben de can atıyorum gelmek için ama öncesinde burada da buluşalım ne olur.

      Sil
  2. Çok güzel hediyeler, güle güle kullan. Fincanlar gerçekten çok zarif, tam senlik. Magnetler ise anlamı itibari ile zaten harikalar.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,

    Bloğunuzu zevkle, severek okuyorum. Her gün gazetelerimi okuduktan sonra açıp okuduğum merakla takip ettiğim birikimleriniz, sanata olan düşkünlüğünüz, özenli yazılarınız günümün motivasyon kaynağı, bundan emin olabilirsiniz :)
    Ben de blog arkadaşınız olmak isterim. Kitapları seviyorsunuz, sizi kitap bloğumla tanıştırmak isterim: www.duygukarakus.com
    Keyifli günler ve mutlu okumalar :)

    Sevgilerimle,

    Duygu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, yazdıklarınızı okurken hem çok mutlu oldum hem de duygulandım çok çok teşekkür ediyorum size :)) en kısa zamanda blogunuzu ziyaret edeceğim, kitap dolu günler dilerim ;)

      Sevgiler
      Giz :))

      Sil
  4. Çok güzelmiş hepsi Gizemcim, kahve fincanlarına hele ilk bakışta vuruldum..Hayata küçük dokunuşlar, onu daha da yaşanılabilir kılar değil mi ;) Naif yüreğin hep böyle kalsın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler tatlım, o küçük dokunuşlar çerçevesinde içtenlikle hep bir arada olalım :) blogger arkadaşlarımın yeri bende apayrı, varlığın için sana da teşekkür ediyorum Gizem'cim :)

      Sil
  5. Hediyeler insana kocaman mutluluklar veren küçük detaylar. Hediyeyi almak kadar sunumuda önemli bence ve bir paket dış görüntüsü ile bile açmadan seni heyecanlandırmayı başarıyorsa, karşıdaki kişi hediye olayına gayet özen göstermiş demektir. Blogger arkadaşlığı konusunda ise, senin iyi niyetin karşı tarafa da yansıdığı için blogger arkadaşlığı konusunda bu kadar başarılı olduğunu düşünüyorum canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım çok teşekkür ediyorum, aynı şeyleri fazlası ile senin için düşünüyorum :) o küçük detaylar anları unutulmaz kılıyor ve dediğin gibi paketin bile bu kadar özenli olup heyecanlandırması verilen değeri paketi açmadan gösteriyor insana.Çok teşekkür ediyor kocaman öpüyorum seni :)

      Sil
  6. blogger dostlukları enfes bısı bence de. Ne kadar ince ruhlu insanlar olduğunu unutturan şu saçma çağda böyle insanlarla blog vesilesi ile tanısmıs olmak cok keyifli.
    aynalara da bayıldımm! su make up malzemelrını de cok merak ettım :)
    sevgiler kocamannnnn!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle! :) günlük hayatta belki de hiç rastlayamayacağımız güzel insanlarla ortak paylaşımlar vesilesi ile bir araya geliyoruz :) hem çok keyifli hem de mutluluk verici bir şey bu, blogger dostluklarının daim olması dileğiyle ;)

      Sil
  7. böyle güzel insanlar olduğu için blog dünyasından ayrılamıyorum, bir ses veriyorsunuz ve dünyanın başka bir ucundan sizi anlayan bir kişi çıkıveriyor karşınıza sesiniz yanıt buluyor, yaşamınızda içinizi ısıtacak bir pencere daha aralanıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar güzel satırlara dökmüşsün ki bu duyguları :) Okurken yazılanlar anlamını da yaşattı bana, bir ses bir nefes veriyor insan ve günümüzde en yakınılan şey anlaşılamamak, anlayan birisi çıkıyor seni. Bu güzel dostlukların uzun seneler devam etmesi dileğiyle...

      Sil
  8. natali hanım benim mimime bile cevap vermedi demek böyle bir hediyeleşme yaptı. demekki kendisine uzatılan dost elleri kabul etmiyor kendi el uzatıyor ne mutlu ona........

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, Nathalie benim blog dunyasinda tanidigim en icten ve sicak insanlardan birisi. Miminize cevap veremediyse zaman bulamamistir belki. Mim cevaplamak benim eskiden cok sevdigim bir seydi ancak artik yogunluktan cok sevdigim blogger arkadaslarimin mimlerini bile yanitlayamiyorum, bu sekilde degerlendirmemek lazim. Ayrica kendisi ile uzun suredir devam eden bir arkadasligimiz var bu elin tek tarafli uzatildigini neden dusundunuz?:)

      Sil
  9. Ne kadar güzel bir hediye.. İşin içinde kitap varsa zaten herzaman güzeldir. Ayrıca, fincanlara bayıldım. Bunlarda kahve içilmesi pek bir keyifli olur eminim ;) Güle güle keyif yap canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hediye paketini açarken içinden karşındaki insanın yüreği çıkıyor bir yerde. Senin için özenerek seçmiş oldukları daha değerli ve mutlu hissettiriyor. Ben de bu süpriz karşısında çok çok mutlu oldum teşekkür ediyorum tatlım :)

      Sil
  10. Son iki çerçeveye bayıldım!! Hepsini güzel günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynaları henüz asamadım ama ilk fırsatta asacağım ben de çok beğendim, çok teşekkür ediyorum Zeynep'cim :)

      Sil
  11. Nathalie'nin verdigi hediyeler muhtesemmis :) aynalar tamda istedigim Baroque stilinden ! harika harika harika ama malesef bunlari birtek TR de mi bulabiliriz ? :(

    xoxo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok beğendim bu içten hediyeleri teşekkür ediyorum :) ben the woo'dan aldım yurtdışında nerede bulabilirsiniz bilmiyorum ama www.etsy.com'da benzer birçok alternatif var gönderiyorlar her yere oraya bakabilirsiniz ;)

      Sil
  12. fincanlara bayıldım markası nedir acaba ? altında yazıyormu?
    tebrikler çok özel hediyeler kazanmışsınız..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Yorumunuz üstüne baktım gerçekten altında yazıyordu fincanlar Bernardo'danmış ;)

      Sil
  13. Hepsi ayrı güzel ama şu fincanları ve aynaları çok beğendim. Hele o fincanlardaki minicik kuşlar...:) Çok hoş etkinlikler bunlar. Allah muhabbetinizi arttırsın :)
    Güle güle kullan, bol bol oku Gizem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O minicik kuşlar kanatlanıp benim de kalbimin tam üstüne kondular :)) çok teşekkür ediyorum içten sözlerin için Leyla'cım, bol tarifli bol okumalı, bol blogger arkadaşlığı içeren günler hepimizin olsun :P

      Sil
  14. Canım birbirinden güzel hediyelerini güle güle kullan. Bir kuş sever olarak, kahve fincanlarını çok beğendim, gerçekten çok zarifler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bayıldım onlara artık hep kahvemi bu güzel fincanlarda içiyorum :) çok teşekkürler canım...

      Sil
  15. Gizem'cim..
    Bu kitaplaşma,hediyeleşme aktiviteniz ne tatlı birşeymiş:)))
    Çok özendim sizeeee...
    Nereden buldunuz birbirinizi Nathalie ile?Böyle bir web sitesi falan mı var yoksa,benim haberim yok :p

    Fincanların çok şeker,kitaplar güzel görünüyor(eminim harika seçimlerdir,okuyunca sonucu görücez)

    WOO'nun ürünleri oldukça başarılı,güzel günlerde kullanın tatlım..Aynalara da bayıldım:)

    Burcu
    www.roomsgardens.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burcu'cum, ben de ilk kez Nathalie'nin blogunda okudum ve çok imrendim:))) ne zaman istersen seninle de yapabiliriz canım. Büyük keyifle kullanıyorum fincanları :) çok teşekkürler tatlım öpüyorum seni kocaman...

      Sil
  16. Eee özenle seçilmiş dostlar insanın aynasıdır derler, senin sevgi dolu samimimi yaklaşımın sayesinde evren sana yolluyor olmalı bu güzel insanları^^ çok şık bir fincan takımı ve harika hediyeler,zevke sağıkla kullan tatlım:*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim İpekböceği'm :) böylesine tatlı, iyi yürekli insanlar için (bunlardan birisi de sensin :)) ben de teşekkür ediyorum evrene.Bu güzel sözler için de sana teşekkür ediyor kocaman öpüyorum tatlım :)

      Sil
  17. Canım fincanlarda, sevdiğinle mutlulukla iç ferah kahvelerini:))Beğeneceğine, seveceğine inanarak seçtim onları sonucu da görmek beni çok mutlu etti...
    Kitaplarını da keyifle oku, güzel günlerin, sevgi dolu anıların bol olsun:)
    Seni tanıdığıma çok seviniyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nathalie'mm o kadar beğendim ki hem de! :)) beni böylesine tanıyor olman ve hediyeleri bu kadar incelikle, özenle seçmiş olman hem çok mutlu etti hem de duygulandırdı beni. İyi ki varsın, seni tanıdığıma ben de çok seviniyorum ve hem varlığın hem de bu güzellikler için bir kez daha teşekkür ediyorum :)))

      Sil
  18. Bir tanem hediyelerin en az senin kadar güzeller.. Benim blogdan edindiğim okadar arkadaşım dostum var ki.. Bunlardan biri de sensin.. Mütevaziliğin, yüreğinin yüzüne yansıması, kalbinin yumuşaklığı, melekliğinle sen her şeye değersin.. Bizler için iyi ki varsın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum bi tanem :)) tüm bu güzel sözlerin hepsi ve fazlasını hissediyorum senin için. İçtenliğinle benim için, uzak bir şehirde kalbi bana çok yakın bir insanın olduğunu hep biliyor olacağım :)

      Sil
  19. Yorgun olan dimağıma öyle iyi geldi ki bu yazın, görüntülerle de ince zevklere hayran bıraktı :)
    Tekrarlıyorum, "yaşasın blog kardeşliği" :)

    Sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sezer'cim özlemişim seni çok. Teşekkür ediyorum güzel sözlerin için. Yaşasın Blogger kardeşliği diyorum ben de! :))

      Sil
  20. çok güzel bir post, kitaplaşma fikri de harika!


    htpp://yagmuryucel.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi Yağmur'cum? :) ben ilk kez kitaplaştım ama devamını getirmek istiyorum bu güzel uygulamanın ;)

      Sil
  21. umarım düşüncenizde haklı olursunuz MİMİ CEVAPLAMAYA VAKİT BULAMAMIŞTIR.bu şekil düşünmek lazım haklısınız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece kendi durumundan, yaşadıklarımdan yola çıkarak fikir yürütüyorum ben :) Nathalie adına kesin bir şey söylemem doğru da olmaz zaten.

      Sil
  22. ah kıskandım valla sizi :)
    nataliyle tanıştım ve onu çok sevdim. umarım bir gün
    tanışmak sizede nasip olur..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben tanışmadan çok seviyorum ve en kısa zamanda tanışmak da istiyorum Nathalie ile :) inşallah Buket'cim :)

      Sil
  23. GÜLE GÜLE KULLAN CANIM SENIN KADAR GÜZEL OLMASALARDA COK GÜZELLER :)

    YanıtlaSil
  24. bu yorumun yerinde bir sürü kalp varmış gibi düşün gizim lütfen olur mu ? çünkü 2 gündür buraya yazacak ve duygularımı ifade edecek bir şeyler arıyor ancak bulamıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kocamaan kalpler ve öpücükler senin olsun missin :) ben kalp sen :***

      Sil
  25. Fincanlara bayıldım, aynalara bittim ama en çok kitaplaşma fikrini sevdim:) Birisi de benimle yapsa yaa:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapalım Zeynep'cim en kısa zamanda? :)okurken her satırdı karşındaki insan geliyor aklına ben çok sevdim bu konsepti :))

      Sil
  26. ne kadar güzel ve özel :) çok çok beğendim kahve fincanların çok naif... her kullandığında ağzın tadlansın canım benim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bütüüü'm çok teşekkür ediyorum tatlım :) öpüyorum kocaman...

      Sil
  27. fıncanların guzellıgı ve woonu essız aynalarıyla terasında emınım harıka dakıkalar gecırıyorsunuzdur. bloggerlarla tanısmak ve bazılaırnı ozumseek oyle guzel kı...makyaj urunlerın kıtapların ve guzel kalbınle her seyı hakedıyorsun cok doğal ve samımısın..sevgıler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum kelebeğim o senin samimiyetin :) blogger dostluklarımız daim olsun tatlım :))

      Sil
  28. woo yu çok duydum ama gidip yakında görme fırsatım olmadı bu çerçevelere bayıldım. Cnm güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben her seferinde 5 dakikalığına uğrayacağım deyip 1 saatte çıkamıyorum woo'dan :) beğeneceğine eminim canım ama geniş bir vakitte gitmeni öneririm doya doya gezmen için :p

      Sil
  29. Giz'cim woo benimde son yillardaki en sevdigim dekor magazalarindan biri.. Gokturk'te evime coook yakin bir subesinin olmasi da buyuk sans.. Miss D nefis secimler yapmis keyifle kullanin bebegim.. Kitap konusu ise benim icin de cok onemli cok degerli.. Okumadan gececek bir gun beni ciddi anlamda mutsuz edebiliyor.. Sevdiklerimi anlamak daha iyi hissetmek icin en sevdikleri kitaplari mutlaka okumak isterim.. Kitap kulubumuzun ilk toplantisinda hemen bunu sormustum tum uyelere.. :)) Blogger arkadasligi ile ilgili minik bir konusma yaptim Miss D ile.. gercekten ne kadar icten ve dogru insanlarla tanisma firsati bulduk diye sukrettik.. sanirim sansliyiz ki ben bunu kesinlikle sizinle cok daha derin hissediyorum.. xxx

    YanıtlaSil