"Büyük Gün"e Yaklaşırken...




Büyük güne 1 haftadan az bir süre kalmışken hislerimi sizinle paylaşmak istedim. Sanırım birçok farklı hissi içinde barındıran bir duygu sarmalına dönüştüm. Heyecan, şaşkınlık, sarhoşluğa benzer bir mutluluk ve bir parça stres yaşıyorum :) Ters giden şeyleri geride bıraktım, bugünden itibaren eşyalarımı evime taşımaya başladım, yerleştirmesi bile o kadar keyifli ki.. Yarına bir iki kare evimden köşelere yer verebilirim, ya da kendimi tutabilirsem her şey tamamlanınca bütün olarak paylaşabilirim. Bugün bir de gelinliğimi teslim aldım. Bir parça daha zayıflarsam bol gelecek bu sebepten bana yatmadan pekmez içmemi önerdiler. “Yok artık” diyerek güldüm. Şu an için üzerime tam ama son provadan sonra 1,5 kg verdim daha fazla gram vermemeliyim. Gelinliğimin resmini henüz paylaşmıyorum ama ipucu olarak arkasının ipli ve eteğinin dağınık tüllerden oluştuğunu söylememden bir şey olamaz sanırım :) Bu dönemde tüm işlerimi bitirebilirsem balayı öncesinde size özel bir post yapacağım. Şimdilik hepinizi öpüyorum, sevgiyle kalın… :)

CONVERSATION

26 comments:

  1. umarım herşey sorunsuz bir şekilde tamamına erer :) sevincini heyecanını o kadar iyi anlıyorum ki sevdiğin biriyle yeni bir düzen yeni bir başlangıç kendi evin kendi eşyaların senin düzenin herşey senin etrafında dönüyor muhteşem ve kendini en özel hissettiren bi duygu :) Herşey istediğin gibi gitsin kilo olayına gelince her gelinin başına gelen bir durum son gün mutlaka gelinlik ilk provalardaki gibi olmaz :)) bırak pekmezi yatmadan önce bi dilim ekmek ye üstüne bişi sür nutella bile olabilir :))) nasıl olsa koşuşturmayla korursun anca bi haftada kendini :)

    YanıtlaSil
  2. Ah tatlim, zaten cok meraktayim, iyice meraklandim simdi, ama kilo verme sen tam idealsin,dedikleri gibi ac kalma ;) Artik herseyi oluruna birak ve pozitif dusun,bu bir haftayi da zaten anlamadan gececek emin ol ;) Senden haberler duymak guzel,umarim Dilem'e de elbise bulmussunuzdur :)
    Optum tatlimcim ^_^ Kolay gelsin size...

    YanıtlaSil
  3. Canim Cok güzel bir post bu. Heyecanin dorukta desene :) o büyük gününü insallah doya doya yasarsin, ben benimkisin de rüyada gibi hissetmistim kendimi !!

    Gelinligin Icinde prensesler gibi olucaksin canim, Bundan eminim ;)

    Insanin Kendi evini dösemesi gibi Yok ! Ben de büyük keyif alaraktan dösemistim ;)

    Masallah diyeyim öyle gideyim ;)))

    Optum
    Civciv

    YanıtlaSil
  4. Canım benim 1tanem, bu heyecanın mutluluğun "büyük gün"de de devam etsin. O gün herşey çok çok güzel olsun.
    Çok mutlu hep mutlu ol inşAllahh.
    Evini ve gelinliğini merakla bekleyenlerdenim bilesin :)
    KOCAMAN MUTLULUKLAR DİLİYORU G&D

    YanıtlaSil
  5. detayları merakla bekliyorum. inşallah herşey gönlünce olur =)

    YanıtlaSil
  6. Gelinligin muhtesem bir sey olmali. Her sey gönlünce olsun.

    YanıtlaSil
  7. düğünle ve yeni evinizle ilgili postları dört gözle bekiyorum biliyormusun :) Çok güzel bir gelin olacağına eminim. Ama işin en güzel kısmı da balayı bence sana söyleyim. Herşey bitiyor stres bitiyor koşturmaca bitiyor kocanla birlikte başbaşa huzara dalıyorsun. Son olarak da "değdi be vallaha değdi" diyorsun. Benim bu telaşlarımda geçen sene vardı. ahh valla zaman çabuk geçliyor. önümüzdeki ay biz birinci yıl dönümümüzü kutlayacağız :) darısı başınıza ;)

    YanıtlaSil
  8. Ipuclari guzel bir gelinligin habercisi gibi :) Telasli bir hafta olacak eminim, ama sonunda her sey cok guzel olacak. Simdiden tebrikler!

    YanıtlaSil
  9. Canim kesinlikle seni cok iyi anliyorum tamamen bir duygu karmasasi. Gecen sene de ben bu hallerdeydim. Simdi hersey geride kaldi. Hayatinda yasayacagin en guzel gunlerden bir tanesi bence. Olabildigince tadini cikar canim. Simdiden bir omur mutluluk diliyorum

    YanıtlaSil
  10. Giz,
    gelinlik sana çook yakışacaktır.
    ev yerleştirme yorucu olsada eminim çok zevk alıyorsundur.
    sitresın heycanın yorgunluğun mutluluğun hepsi bir arada ne güzel.

    YanıtlaSil
  11. sevgili giz,
    çok çok çok mutlu olmanı dilerim;)

    YanıtlaSil
  12. Biran için heyecanını içimde hissettim gerçekten . Ne tatlı günlerdir onlar öyle.

    Heyecan iyi tamam hoşta, unutmaki zamanı geri döndürmek mümkün olmuyo . O yüzden o günün her anını dakikasını doya doya yaşamanı temenni ediyorum . Umarım herşey yolunda gider.

    YanıtlaSil
  13. çok güzel bir post.heyecanın kesinlikle satırlara yansıyor.bu güzel heyecanların yeri başka oluyor.

    inşallah çok çok mutlu olursun canımcımm <3

    YanıtlaSil
  14. İçin kıpır kıpır'dır senin şimdi :)

    YanıtlaSil
  15. Heyecan heyecan heyecaan:))

    Düğünden önce post muhakkak olsuun. Her ayrıntı büyük bir merakla bekleniyor ona göree:) bu heycan bu mutluluk hiiç bitmez inşallah. öptüüm^_^

    YanıtlaSil
  16. ofofof:) ne güzel ama ya:)
    Fotograflari muhakkak görmek istiyorum:)

    YanıtlaSil
  17. Guzel Giz'cim, peri olmana az kaldi desene;) 'Duygu sarmali' bu gunleri tarif edebilecek en yerinde tamlama olmus bence;) Hem de oyle tatli anlatmissin ki, bize de heyecan bulastirdin;)
    Size bir omur mutluluk diliyor, kocaman opuyorum;*

    YanıtlaSil
  18. Sarhoşluğa benzer mutluluk kısmını çok sevdim ;) arada bana da oluyo bu his bu sıralar ,) Tüm ömrün bu hisle dolsun canım,tüm detayları bekliyorum,eminim herşey çok çok güzel ve özel olacak..

    YanıtlaSil
  19. merakla bekliyorum gelinlikli postunu herşey kusursuz güzel olsun nazar boncuğunu eksik etme :):) evini de merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
  20. Gizimmmmmm Çokk Sevındımm Inanırmısınn Bende Cok Degısık Oldum Sımdı :D

    Umarımmm Herseyy Güzell Gecer Canım Benım Hayırlısı Ile Atlatırsınız..

    Sana Gelınlık Cokk Güzell Yakısıcakk Emınımm Öpeirm :)

    YanıtlaSil
  21. İnan aynı duyguları ben bile hissettim tatlım. Karmakarışık olur insan :) Allah yuvanızda huzur ve mutluluğu daim etsin inşallah. Eminim çok güzel bir gelin olacaksın :) kocaman öpüyorum tatlım bu anları tadına vararak yaşa çok çabuk geçiyor günler :)

    YanıtlaSil
  22. Prenses gibi olacagin kesin, canim. Gelicek olan fotograflari, gelinligini, seni, dügününü cook merak ediyorum simdiden. Yeni bir döneme adim atiyorsun, o icindeki heycani, kipirdamayi, tatli stress'i bile doya doya yasa canim benim.

    Kendine cok iyi baaaak, kocaman öpüyorummmmm

    http://guelsah87.blogspot.com

    YanıtlaSil
  23. Mimlendin tatlim.ne zaman istersen o zaman yap cok yogunsun biliyorummmm:)

    YanıtlaSil
  24. İpuçlarından şahane bir gelinlik olduğu belli :) çok heyecanlı, güzel bir duygu olmalı :) şimdiden tebrikler ve bir ömür boyu mutluluklar :)

    YanıtlaSil
  25. Güzel dileklerini benden esirgemeyen ve yaşadığım heyecanı tüm içtenliğiyle paylaşan, yorumlarıyla bana destek olan herkese çok çok teşekkür ederim. Yazdığınız her satır bana çok şey ifade ediyor, dilerim bu güzel paylaşım hep aynı samimiyette devam eder :) hepinizi kocamaan öpüyorum, sevgiyle kalın..

    YanıtlaSil