Düğün Davetiyem ve Şekerlerim :)

Eveeet beklenen büyük güne geri sayım başladı. 2 haftadan az kaldığını bilmek beni inanılmaz heyecanlandırsa da ters giden ve gitme olasılığı olan şeylerden dolayı kaygı duymayacağıma kendi kendime söz verdim. Mesela mutfak dolaplarının kapakları 3. Kez boyaya gitti, tadilat eksikleri sürüyor (her şey minimum 2 ve hatta 3 kez yapıldığından) hava durumu yağmur olma olasılığını gösteriyor ama ben bunların hiçbirine artık üzülmüyorum. Elimden geleni yaptım ve son güne kadar da yapacağım her şeyi yetiştirmek için. Stresten uykusuz kaldığım geceler ve acaba ne olacak kaygıları bir yana, nasıl olursa olsun o gün “benim günüm” olacak ve en başta bu yüzden güzel olacak. Şimdi size bir sürü davetiyeci gezmeme rağmen beğenmeyip butik olarak kendi tasarladığım davetiyemi sunuyorum :) kalın dantelli zarfı tasarlanmıştı ancak iç kısmını grafiker ile oturup web’den melek görselleri arayarak biz yaptık. Görselin yüksek çözünürlüklüsü yoktu bunun için bir siteye üye olup (üyelik için baştan bir miktar yatırmanız gerekiyor yıllık) almak gerekiyordu, çok saolsun eski iş yerimden iletişim içinde olduğum bir kreatif ajansa rica ettim ve beni kırmayarak melekli görseli hemen alıp gönderdi. Fatih Bey’e çok çok teşekkür ediyorum :) bu melekler olmasa içim rahat etmezdi, bu şekilde tam içime sinen ve dilediğim vintage tarzda bir davetiye oldu.










Davetiyeci şu anda bu tasarımı vitrine koymuş satıyordu, tasarımımın beğenilmesi hoşuma gitse de kendisinden telif hakkı istemeyi düşünüyorum :) benden önce kimsenin kullanmıyor olmasını dileyerek dükkandan çıktım.


Şekerleri de Mira BonBon’dan yaptırdım. Gelin ve damat bizim karikatürize olmuş halimiz gibi olduklarından hemen bunu seçtim :) Düğün süsleme renkleri ile de uyum içinde hem arkaları magnet olduğundan insanlara hatıra olacak :) Bugün de tüm gün eksikleri tamamlamak için İkea, Modoko ve Palladium'u gezeceğim. Umarım şeker ve davetiyemi beğenirsiniz, sevgiyle kalın :))

CONVERSATION

57 comments:

  1. Vav, hayırlısı olsun Giz :) Davetiyelerin renkleri keşke renkli olsaydı, cap canlı:)

    YanıtlaSil
  2. çok güzeller:) tebrik ederim şimdiden :)

    YanıtlaSil
  3. ikisi de cok guzell canim sadeligin verdigi sIklik herzaman kendini gösterise sevk ediyor ..
    hersey su gibi akip gitsin insallah hersey diledigin gibi olur ..
    öptum,kolay gelsin..

    YanıtlaSil
  4. Canim Allah tamamina erdirsin, mutluluklar dilerim. Davetiye ve sekerler cok sirin. Hayalimde hep bir dügün pastasi ve kurabiyeleri hazirlamak var, söyle en gösterislisinden. Imkan olsaydi senin icin yapabilmek isterdim.

    YanıtlaSil
  5. Ikisi de cok hos:)

    cok az kaldi yaa:)

    YanıtlaSil
  6. Ayyy ağlarım ama ben:') Allah her zaman mutlu etsin harika olmuşlar önemli olan içine sinmesi ve o gün sevdiğinlebir ömre başlayacak olman..ben bu yüzden hiç detaycı olmam gibi geliyo ama bakalım..nasip olursa eğer görücez:)

    YanıtlaSil
  7. Bayıldımmmm:)Ne güzeller her biri:)
    Heyy, biz de davetliyiz di mi:))

    YanıtlaSil
  8. Sevgili Giz, muhteşemler.. zevkine hayranım :)
    Mutluluk hep sizinle...

    YanıtlaSil
  9. Giz'm, davetiyenin dış tarafındaki dantel detayı, içindeki melekler çok güzel çok sevdim, şekerlerine ise bayıldım o kadar tatlılar ki :)) Her şey yolunda gider inşallah sen merak etme tatlım kolay gelsin öpücükler :)

    YanıtlaSil
  10. dantelli davetiyen son postundaki outfit'inle süper uyumlu olmuş tatlım, you became jane yani! :)))
    nikah şekerlerine de bayıldım, kesinlikle yıllarca saklanacak bir hatıra olacak..
    hepsi çok zevkli seçimler, senden de başka türlüsünü beklemezdik zaten..

    öpüyorum tatlım, kolay gelsin sana son hazırlıklarda :)


    http://wear-a-smile-wear-a-smile.blogspot.com

    YanıtlaSil
  11. nikah şekerlerine bayıldım, çok tatlılar, davetiyen de çok sade ve şık :))

    YanıtlaSil
  12. davetiyene bayıldım çok sade ve romantik olmuş:) nikah şekerlerin de çok tatlı:)

    YanıtlaSil
  13. davetiye de şekerler de çok hoş.. kendi el emeğin olması daha da güzel kılmış =) tebrik ederim şimdiden inşallah herşey gönlünce olur =)

    YanıtlaSil
  14. Çok zarif çok hoş :)
    Davetiyeyi aldım,düğüne gelebilirim sanırım :)
    Ömür boyu mutluluklar diliyorum canım,herşey gönlünce olsun..:)

    YanıtlaSil
  15. Wow,bende boyle romantik birsey bekliyordum senden,super olmus davetiyen canim,coook begendim, meleksiz de olmazmis ama,cok yakismislar,icine sinmis ya daha ne olsun,super!
    Ama ben dugun sekerlerine bittim!Biz evlenirken niye boyle sirin seyler bulamadim ben!Harika,super otesi,eminim butun konuklar cok begenecek.Ben buradan hayran kaldim bile :))))

    YanıtlaSil
  16. Canim cok zarif bir davetiye olmus.Dantel detayini her zaman severim. Davetiye de ise bambaska bir hava katmis. Nikah sekerleriniz ise cok sempatik. Az gununuz kaldi. Hersey yolunda gececek diye evrene mesajlarini yolla:) Canim sana ve Dehan'a bir omur mutluluk diliyorum!

    YanıtlaSil
  17. bu kadar tatlı bu kadar güzel bu kadar nazik birsinin nikah davetiyeside böyle şık ve güzel olur:))çok beğendim Gizcim davetiyeni özellikle nikah şekerlerine bayıldım:)) Senin zevklerini çok beğeniyorum. şimdiden mutluluklar hayatım:))

    YanıtlaSil
  18. davetiyene hayran kaldımmmmm ve o nikah şekerlerinde sizi hayal edince daha sevimli geliyor insana:) düğününü büyük bir heyecan ve merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  19. davetiyen çok sade ve şık olmuş abartılı şeyleri sevmiyorum zaten :) şekerler de çok şirin bayıldımm, ayrıca herşey nasıl olursa olsun siz mutlu olun en önemlisi o ;)

    YanıtlaSil
  20. Canım davetiyeni daha önceki postlarından az çok tahmin ediyordum,dantelli olacağı kesindi,gerçekten tam senlik bir davetiye olmuş narin ve şık, melekler ve altın yaldızlı yazılar da çok hoş ve sade,çok sevdim.

    Nikah şekerleride birbirinden şirin,bayıldım hepsine.Bende zaten magnet hastalığı olduğundan ,magnetli düğün şekerlerine bayılıyorum,güzel bir hatıra oluyor gelen kişiye.

    YanıtlaSil
  21. çook beğendimmmm hatta davetiyene bayıldım canım,ben de dantelli davetiye düşünüyorum.İçindeki yazı ve karttaki melek figürü çok sade ve çok şık.Mutluluklar şimdiden ,)

    YanıtlaSil
  22. ooo herşey çok güzel, Allah tamamına erdirsin canımm...

    YanıtlaSil
  23. Evlilik hazırlığı içinde olduğunu bilmiyordum, cok stresli ama cok keyifl bir süreç. Düğüne aylar varken herşeyin mükemmel olması için çabalarsın, yatağa yatınca dön dön düşünür durursun ama tarih yaklaştıkça. Bir sallama hali alır. olsunda hangisi onemli değil hali:))
    davetiyene bayıldım gördüğüm en romatik davetiye, ellerine sağlık ben de davetiyemi kendim yapmıstım . dandel kurdeleliydi o da. içine baş harflerimizi inci taşlardan yazmıştık(tekstilde kullanılan)...

    dilerim herşey hayalindeki gibi olur. Düğün günü hiç bir olumsuzluğa takma kafanı, en güzel günün tadını çıkar ve hep gül. Gülen bir gelin düğünü güzelleştirir...

    YanıtlaSil
  24. hepsi de çok güzel, şimdiden tebriklerr! :)

    YanıtlaSil
  25. canım benim bu güzel günlerin tadını cıkar hic kendini strese sokacak seyler düşünme :) davetiyen şahane olmuş hem romantik hem klas bir havası var :D şekerlerde şirin! Allah sonsuza dek mutlu etsin sizi :D

    YanıtlaSil
  26. İmkanım olsa bu mutlu gününe katılmayı o kadar çok isterdim ki :) davetiyeni koleksiyonuma eklerdim. nikah şekerlerinden de 2 tane alırdım ama haha:) Çok güzel özenenilerek yapılmış Gizcim tebrik ederim. Her şeyin güzel olacağına ve yolunda gideceğine inanıyorum. Kalbini ferah tutmalısın ;)

    YanıtlaSil
  27. Canım benim; okadar zarifsinki sen seçimlerinde sen gibi olmuş..
    Davetiyene de şekerinede bayıldımm, keşke aynı yerde olabilseydik ve bend eo gün yanınd aolabilseydim, şekerimi yiyip magneti dolabıma yağıştırırdım :)
    Mutluluklar diliyorum hayatım, hiç bir eksikliğe aksaklığa kafanı takma o gün çok güzel birgün olacak çünkü içinde sen olacaksın!
    Çok çok mutlu ol emii öpüyorumm

    YanıtlaSil
  28. Tasarımı kendine ilişkin davetiyen çok saade..hadi bakalım şu mutluluk tablon bir tamamlansın düğün fotolarınıda bekliyorum.

    YanıtlaSil
  29. ayyyyy cooook güzel, nekadari sIk´, nekadari zarif olmus, cok cok mutlu olursun insallah güzelimmm, dügün fotolarini bende herkes gibi simdiden cok merak ediyorum, kim bilir nekadari güzel olacaksin ay ay ay : )

    YanıtlaSil
  30. Davetiyene aşık oldum. Dantel, melekler nasıl da yakışmış.Hem çok sade hem de çok şık.

    Nikah şekerleri de çok sevimli, ben olsam hepsinden birer tane alır giderdim;)

    Ne olursa olsun eminim rüya gibi bir düğünün olucak. Sabırısızlıkla düğün fotolarını bekliyoruuuuz^_^

    YanıtlaSil
  31. canım davetiyen cok romantik ve şık bir seçim olmuss şekerlerede bayıldım:) harika detaylar bunlar umarım herşey dilediğince olur ama o gece coook eğlenmeye bakk bende çok stres yapmıstım ama o gece herşey unutuluyor deliler gibi eğlendiğim aklımda şuanda:) sende öyle yap o gece senin gecen ve herşey yoluna girer sen yapcağını yap ve seyrine bırak eğlenemene bak artık az kalmıs stres yapma canım olurmu:)

    YanıtlaSil
  32. Herşey oldukça sade ve gözalıcı.
    Ömür boyu mutluluklar dilerim Sevgili Gizem.

    YanıtlaSil
  33. Canımm benımm cok güzell cokk begendımm zevkınde güzel ayrıca hıc demısmıdımm bılmyıorumm cokk hoss secımlerın var hayırlısı adınaa ınsallah hersey güzel gider canım benım..

    Dualarda Buluşmak Dileğiyle Hayırlı Kandiller :)

    YanıtlaSil
  34. davetiyen de nikah şekerin de çok güzel canım:) stres yapmamakla en doğrusunu yapıyosun,eminim güzel gönlüne göre olup bütün aksilikler düğünden önce hallolur:)

    YanıtlaSil
  35. Kandilin mübarek olsun hayatım, hayırlı kandiller

    YanıtlaSil
  36. Su son günlerde neler neler kacirmissim ben. Canim bu nasil güzel bir davetiye böyle, hemde senin emeginin olmazsi dahada bi güzellestiriyor benim gözümde. Dantel olmasi o altin rengindeki melekler, coook beyendim gercekten.

    Dügüne cok az kalmis, ve sendeki heycan kesin doruktadir, ama önüne gelebilecek her aksilige karsi, bir gülüs, bir tebessüm tasi yaninda, hayatinin anlami askiyla, hayatlarinizi birlestirmenin yaninda kücük aksiliklerde neymis diyip gül gec :-) Sana gülmek yakisiyooooor bebeeek.

    Bu arada gelicek olan dügün hakkindaki fotograflari yada yazilari simdiden coook merak ediyorum, prensesler gibi olucaksin bu kesin.

    Kocaman öpüyorummmmmmmmm

    http://guelsah87.blogspot.com

    YanıtlaSil
  37. davetiyene bayıldım,bence de telif hakkı istemelisin:))

    nikah şekerlerin de çok cici:))

    herşey gönlünce olsun:))

    sonsuz mutluluklar...

    YanıtlaSil
  38. Gizemciğim, çok romantik bi düğün davetiyesi olmuş, bu zamana kadar gördüklerimin enn iyisi diyebilirim.
    Şekerlerdeki karakterlerde gerçekten size benziyor, çok tatlıııı=))
    umarım muusssmutlu olursunuz:)

    YanıtlaSil
  39. bayıldım!!!İkisi de süper bence:)

    YanıtlaSil
  40. Kaçık turuncu, heheh renkli de güzel olurdu doğru ama içimdeki romantik vintage tutkusuna yenik düştüm :)) çok teşekkürler canım güzel dileklerin için :))


    lüzumsuz işler uzmanı, çok teşekkür ederim tatlım :)


    e.n.k'cım beğenin ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederim tatlım :) her şey daha bir yoluna giriyor gibi, inşallah dediğin gibi olur su gibi akar canım benim :))


    Nesrin'cim o kadar çok isterdim ki senin güzel ellerinle yaptığın bir pastayı yemeyi! :) düşünmen, söylemen yeter canım benim güzel dileklerin için de çok çok teşekkürler :))


    Rory'm hem de nasıl az kaldı kuzum 1 haftadan geriye sayım oldukça heyecanlı :) çok teşekkürler tatlım :)

    YanıtlaSil
  41. İpekböceği, tatlım çok çok teşekkürler :)) ben de detaycı olmam gibi geliyordu ama işin içine girince ister istemez o kadar detay var ki içine çekilmiş oluyorsun :)) çok az kaldı ve dediğin gibi benim için de en en önemlisi sevdiğim insanlar yeni bir hayata başlayacak olmak...


    Hayal Kahvem, çok teşekkürler :) tabi ki gelirseniz başımın üstünde yeriniz var çok mutlu olurum :))


    Sevgili Momentos, beğenin benim için çok anlamlı :) çok teşekkürler canım, güzel dileklerin çok mutlu etti beni :)


    Gök'm çok teşekkürler tatlım,ben de davetiyenin dış danteline tav oldum içini de kendim tasarlamadan sindiremedim bir türlü :) sona yaklaştıkça bir çok şey yoluna giriyor, inşallah terslikler artık geride kaldı canım.


    Wear, aşkım "became jane" halini davetiye ile ölümsüzleştirdim sanırım :P çok teşekkürler tatlım beğenin için, hazırlıklar ucu ucuna yetişecek inşallah, her şey çok daha iyi durumda en azından bu da moralimi yerine getiriyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba davetiyen gerçekten inanılmaz güzel bende 1 ay sonra evleniyorum ve internette davetiye ararken seninkini gördüm ve bayıldım:)dış kağağını nerden aldığını sormak istiyorum paylaşırsan çok sevinirim

      Sil
  42. Pia, çok teşekkürler canım :) ben de özellikle sade ve özenli olsun istedim, ne mutlu bana ki öyle oldular :))


    Mia, çok teşekkür ederim beğenin için :)


    inanırsakolurbence, tatlım çok teşekkürler :) çok şükür davetiyelerin dağıtımı bitti sayılır, sıra şekerlerde :))


    tubitos'cum çok teşekkürler güzel dileklerin için :) bana özel ve emeğimin olduğu bir şey olmasını özellikle istedim, beğenilmesi de bir ayrı mutlu ediyor beni :)


    Umutsepeti hehehe tabi ki canım bekleriz memnuniyetle :)) çok teşekkürler güzel yorumun ve dileklerin için :)

    YanıtlaSil
  43. Ferah Feza'm, çok teşekkürler tatlım beğenmen çok çok mutlu etti beni :) başta aklımda melek yoktu ancak sonrasında ne olursa olsun meleksiz olmaz moduna geçtim, şekerleri de web'den şekercileri gezerken buldum ve yerinde ziyaret edip sipariş verdim :) sana da 2 tane ayırıyorum bak, gelince veririm güzelim olur mu? :))


    Lulu'cum tatlım o mesajı artık her ün sabah akşam gönderiyorum :) tek dileğim var o da havanın güzel olması inşallah da olur ama olmasa da keyfimi kaçırmaması için hazırladım kendimi :)) çok teşekkürler canım güzel dileklerin ve beğenin için :))


    Aychi'cim o kadar tatlısın ki ne kadar mutlu oldum anlatamam içten sözlerin için :)) canım benim beğenin benim için çok değerli, güzel dileklerin için de çok çok teşekkürler güzelim dilerim her şey gönlümüzce olur hepimizin :))


    sallamacay çok teşekkür ederim tatlım :)) davetiyenin zarfını gördüğümde benim de ilk hissettiğim şey hayranlıktı. Fotoğraflarda biraz grili çıkmış ama gerçeği daha krem tonlarında ve detaylı bir dantele sahip :) şekerlerde de kızın turuncu saçlarını görür görmez biziz bu dedim :)


    Verry Merry, tüm yaşananlar beni de o noktaya getirdi; tek önemli olan bizim mutluluğumuz :) insan her şey kusursuz olsun diye uğraşırken bu noktayı kaçırabiliyor ve aslında hep akılda bulunması gereken bir nokta :) çok teşekkürler canım beğenin için :)

    YanıtlaSil
  44. Rebel'm heheh beni tanıyan birisi olarak dantel detayını atlayamayacak kadar çok sevdiğimi bilirsin :P çok teşekkür ederim tatlım beğenin için, biz de sevdiklerimize güzel bir hatıra olsun diye magnet seçtik sana da ayırıyorum tatlım görüşünce veririm artık, öpüyorum çokk :))


    S♥A, canım kataloglardaki davetiyeler bana çok basmakalıp ve ruhsuz geliyorlar hiçbirini beğenemedim. Dantelli yaptıracaksan bir çok yer gez ve en çok içine sinen danteli yaptır ben ilk girdiğim yere sipariş vermeye giderken yolda bunu gördüm ve fikrimi değiştirdim :)) çok teşekkür ederim beğenin için canım :)))


    Buket'cim çok teşekkürler tatlım :) inşallah çok yakında o günü de göreceğiz hep birlikte :)


    Aysun'cum içten paylaşımın için çok teşekkürler :) inci hiç aklıma gelmemişti benim ama o da harika bir fikir, dantelin en yakın arkadaşı zaten zihnimde :) beğenin beni çok mutlu etti, tavsiyeni dinleyeceğim o gün ne olursa olsun gülmeyi eksik etmeyeceğim yüzümden, öpüyorum çokk :))


    Matissera çok teşekkürler canım benim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, dantel davetiyene bayıldım. 1 ay sonra evleniyorum ve Web'de gezerken senin davetiyeni gördüm Ankara'dayıöm nerde yaptırdığını merak ettim adres verirsen çok sevinirim;)

      Sil
  45. ChunLi tatlım güzel dileklerin, beğenin ve içten tavsiyelerin için çok çok teşekkür ederim :)) başta rahattım, sonlara doğru çok gerildim ama yine bir rahatlık geldi üzerime şimdi her şey daha toz pembe :)


    Sayın Karaca, tatlım ben de sizleri o gün yanımda görmeyi çok isterdim :) senin için de 2 adet şeker ayırıyorum canım benim, elbet bir gün görüşeceğiz ben de o zaman severek vereceğim şekerlerimizden sana :))) güzel dileklerin için sonsuz teşekkürler canım, dilerim her şey gönlümüzce olur :))


    Pembe Esinti'm inan ben de çok görmek isterdim o içten gülen gözlerini o akşam :) ben yine de o gece sevginizi ve iyi dileklerinii hissedeceğim yanımda :) çok teşekkür ederim bi tanem, bu ne kadar güzel bir beğeni ifadesidir inan çok mutlu oldum :)) öpüyorum kocaman fıstığımı :))


    crazywomanrosemary, özellikle sade olmasını istedim hatta içteki fontlar bile mat olacaktı ama davetiyeci kendi inisiyatifi ile bu şekilde yapmış :) tablom bir tamamlansın büyük keyif ile düğün fotolarımı paylaşıyor olacağım ;)


    viva'cım çok çok teşekkür ediyorum tatlım güzel dileğin için :)) geriye tek o kaygım kaldı ya o gün saçım makyajım güzel olmazsa? :) inşallah onlar da içime sinecek ve sevinçle fotolarımı paylaşacağım :)

    YanıtlaSil
  46. Particle heheh tatlım şekerler aslımda 4 çeşit, en soldakinin bir de simetriği var ben de olsam her birinden alırdım hatta kendime fazla yaptırdım saklamak için :P canım benim ben de aşırı beğenerek seçtim bu zarfı beğenimi paylaşıyor olmandan da büyük mutluluk duydum, inşallah her şey güzel geçecek devamının da bu şekilde gelmesi dileğiyle tatlım :))


    Güzin'cim ben en çok bir gece öncesinde nasıl uyuyacağımı düşünüyorum sanırım :) tatlım tavsiyelerini dinleyeceğim, ben de yaşanan onca tersliğe rağmen o geceyi mutlulukla ve tüm güzel detayları ile hatırlamak istiyorum dilerim de öyle olacak :) çok teşekkür ederim içten dileklerin ve paylaşımın için :))


    içimden geldiği gibi, sade ve göz alıcı tam duymak istediğim tabir :) çok çok teşekkür ederim güzel yorumun ve de dileğin için.


    Melek'm çok teşekkür ederim canım benim, seçimlerimi beğenmen beni çok mutlu etti :) son bir haftaya girdik tatlım inşallah her şey yolunda gider, dualarını benden esirgeme o gün için olur mu kuzum :)) öpüyorum çok geçmiş kandilin kutlu olsun tatlım :)


    hayat güzel,çok teşekkür ederim :) inşallah öyle olur inancım, temennim o yönde artık ufaktan yerleşmeye de başladım mutluyum çok :))


    Pembe Esinti'm senin de geçmiş kandilin mübarek olsun tatlım :))

    YanıtlaSil
  47. Gülşah'm asıl ben neler neler kaçırıyorum hiç bakamıyorum sevdiğim bloglara ve içimde üzüntü olarak kalıyor :(( güzelim benim ben de sevdiğimin elini sıkı sıkı tutup olası tüm aksiliklere güleceğim :) aksi gibi üst üste gelse de aldırmayacağım (inşallah gelmez o ayrı ama insan kendisini hazırlamalı yine de :) ) Heyecan her gün bir parça daha artıyor adım adım bakalım son gün nereye varacak? :) çok teşekkürler bi tanem güzel dileklerin ve içten tavsiyelerin için, o günü tüm detayları ile size de yaşatacağım inşallah :) öpüyorum kocaman :))


    olcayy'cım heheh dtelif hakkı istemeyi düşünmedim değil :P melekli görselin yükseğini ben temin ettim, tabi ki kullanabilir ama (kendi tasarımım ve görselin yükseğini bulamayınca kendisi gayet bulup bulamamak size kalmış tavrında olduğundan)en azından bir sorması daha hoşuma gidebilirdi. Neyse, önemli olan beğenmem ve sizlerin beğenmesi. Çok çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için :))


    willdone çok teşekkür ederim tatlım, beğenin beni çok mutlu etti :) karakterleri görür görmez şekerlere karar verdim zaten, çok hoş bir hatıra olacak :)


    Gizem'cim çok teşekkürler canım :)

    YanıtlaSil
  48. Ba-yıl-dım, senden de başka türlüsü beklenemezdi sanırım gizemcim. Yine çok zevkli bir seçim yapmışsın ama nikah şekerlerini çok çok beğendim, çok şirinler

    YanıtlaSil
  49. Giz davetiye süper.
    sade ve kalıcı.

    magnetler çok tatlı.
    zevklerinden süphe etmiyorum.
    eminim her şey harikadır.

    YanıtlaSil
  50. Begenmek mi? 'Umarim bayilirsiniz' demeliydin;) Giz'cim, bunlari gormeden 'benim davetiyem nasil olmali sizce?' deseydin, dantel derdim, romantik derdim;) Sevgin oyle guzel bir is cikarmis ki ortaya, hayran kalmamak mumkun degil! Kocaman tebrikler canim;)
    Sekerlerin mi? Yenmiyor onlar di mi:) Yoksa yerdim:D

    Her seye kattigin sevgi ve ozenle, her sey oyle guzel olacak ki! Aksakliklar nazar boncugu olarak kalacak;)

    Sevgilerim ve guzel dileklerim sizinle canim guzel Giz'cim;)

    YanıtlaSil
  51. Gizimmm dualarımm senınleee bıtanemmmmm :*

    YanıtlaSil
  52. çok zarif seçimler, mutluluklar..

    YanıtlaSil
  53. Everything looks great! Wonferfull! nice blog!
    http://maffionista.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  54. off çok beğendim blogunu dün keşfettim bu arada :)) ekimde benim de düğünüm var acaba nerde yaptırdın davetiyeleri?

    YanıtlaSil