Eminönü Macerası :)

Son zamanlarda yoğunlaşan koşuşturmadan istemeden de olsa daha az post yapabiliyorum. Sevdiğim bloglara uğramam da seyrekleşiyor, bundan dolayı çok rahatsızım ancak şu dönemi bir atlatayım hayırlısıyla her şey yoluna girecek inşallah. Bu haftaiçi neredeyse her gün sabahtan akşama kadar koşturdum bu yüzden de geceleri yarasa gibi uyumayıp blog alemine göz atabildim. Uyuma saatlerim ekseri 03.00’ü buldu. Sabahları da 09.00’u geçirmeden kalkmaya çalıştım. Anlayacağınız işten ayrıldım ancak şu an içinde bulunduğum tempo çok daha ağır :) Bugün annemle Eminönü’ne gittik. Birçok şeyimi tamamlamış olmama rağmen adet yerini bulsun diye gezdik. Şeker, tuz, kahve kavanozları aldım ve bol bol gözlem yaptım. Öncelikle evlenecek insanlara söylemek istiyorum ki sezonsal olarak alışveriş merkezlerindeki indirimleri yakalarsanız çok daha karlı alışveriş yapabilirsiniz. 2 gün önce Esse’deki %50 indirimden dünya kadar mutfak araç gereci aldım, bugün Eminönü’nde benzerlerini %30- %40 daha pahalıya gördüm. Cevze, çaydanlık, su şişesi demeyin toplu olarak aldığınızda inanın bunlar da fark ediyor. Chakra’da da %30 indirim var, bornoz ve havlularımı oradan aldım ancak gitmişken Eminönü’nün dar çarşılık sokaklarındaki havluculara da göz attım. Uygun fiyatlı olanlar kalite olarak çok düşük, beğenilebilecek kalitede olanlar da Akmerkez’deki dükkanlarla aynı ya da daha pahalıydı. Ben de tahta kaşık, un elemek için elek, oklava…vs aldım (börek açacağım da :P ) Yolum oralara kadar düşmüşken Sirkeci’ye ve Mısır Çarşısı'na da uğradık. Hint ürünleri satan bir mağazada tüm duvarı kaplayacak şekilde dizilmiş renkli bilezikler gözlerimi aldı, bir seçmeye başladım ardı arkası kesilmedi herhalde 45 dakika geçirmişimdir orada. Yüzlerce bilezik arasından seçtiklerim aşağıda :) O sırada Ankara’daki dükkanında satmak için bilezik seçen bir kadın yanıma yaklaşarak “Bir süredir sizi izliyorum çok zevkli şeyler seçiyorsunuz bana da yardımcı olur musunuz?” dedi. Ben de kendi sepetimi bıraktım ona seçmeye başladım bir yarım saat daha geçti :) Yardımcı olduğum bayanın eşi hayretle “Siz hepsini kendinize mi alıyorsunuz yoksa?” diye sorunca ben de, “Kardeşime de alıyorum 2 kişilik bunlar” dedim :) hehe oldukça keyifli geçen bir sohbet sonrası sıkı bir pazarlık yaparak dükkandan ayrıldık. Bunlar da kahverengi tahta aksamlılar ve renkli metal aksamlılar olarak ayırdığım bilekliklerim:




Mısır Çarşısı'ndaki baharat kokuları arasında mutlu bir şekilde kalabalığa aldırmadan yürürken Sufi isimli bir gümüşçü gördüm. İçerisinde satılan her şey o kadar güzeldi ki kendimi kaybettim, bir bileklik ve Sufi temalı bir kolye aldım (bakınız aşağıda :))



Sonrasında doooğru Kurukahveci Mehmet Efendi’ye gittik. İp gibi uzayan bir sıranın sonuna geçerek mis gibi kahve kokusunu içime çektim, kahvemi de aldıktan sonra Sirkeci’deki Hayyam Pasajı’na giderek bakımdaki fotoğraf makinemi aldım. Burada anlatırken kısa gibi gözüken maceram tam 4,5 saat sürdü, elimdeki poşetlerden ve kütük gibi ağır makineden perişan halde dönüşe geçtik. Allah’tan dönüşte trafik yoktu ve eve çabuk vardık. Dinlenebildim mi? Hayır! Eve varmamızdan 15 dakika sonra Dehan geldi ve bahçe mobilyası bakmak üzere Maslak Mudo’ya gittik. 3 ay önce beğendiğim masa kalmamış, hatta hiç adam gibi masa kalmamış, bu sefer "Neden daha önce almadık" diye ayaküstü kapıştık :) bizim dargınlıklarımız 10 dakika sürüyor hemen barıştık ama günün yoğunluğu ve stresinden kavgamız da eksik olmadı. Ben tam surat asmışken wear aradı, onunla konuşurken üzerimdeki negativite dağıldı zaten sonra da Dehan’la sarmaş dolaş evin yolunu tuttuk. Şu an bu satırları da acele kaçar gibi yazıyorum, az sonra evden çıkıp sinemaya gideceğiz yarın sabah ise Galata Moda için Akaretler’e. Öğleden sonra perdeci ve kulpçu derken akşam olacak yine. Pazar gününü evde doya doya bloglarıma ayırarak geçirmeyi planlıyorum. O zamana kadar hoşçakalın, yazmak istediğim çok şey var ancak önce Giz’in yoğun geçen bir gününü paylaşmak istedim :)


CONVERSATION

41 comments:

  1. bi kere ben bu bileziklerden istiyorum ,kolyelere de hayir demem ama bi istanbul yapmak lazim onun icin sanirim :))

    evinin fotograflarinida istiyorum cok istekli bir yorum olsada senin bu telaslarini yasiyor gibi oluyorum okudukca :))

    insan stressten birbirine catiyor ama olsun uzun surmedigi surece o bile zevkli :))

    YanıtlaSil
  2. Allah kolaylık versin Giz.Ben de Senem'den biliyorum çok yorucu ve stresli bir süreç evlilik hazırlığı.Ama her şey yoluna girmiş sevindim.

    Aldığın takılar da çok hoş her zaman ki gibi zevkli tercihler yapmışsın,güle güle kullan tatlım;)

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Giz,
    Sana alışverişlerinde kolaylıklar diliyorum. Bu son yazın bana nicedir Eminönüne gitmediğimi hatırlattı.. oralar bir deryadır.. girince kaybolunur :) kolyeye bayıldım, o formun metal olanını arıyorum ben de, demek bir ziyaret etmem gerekecek oraları. Sen yine de tarif edebilirsen sevinirim kolyeyi aldığın dükkanı :)))

    Sevgiler kucak dolusu..

    YanıtlaSil
  4. canim herhalde en yogun donemlerin bunlar.insan evlendiginin ilk senesinde o kadar bunalmis oluyor ki evden disari cikmak istemiyor:) Bana oyle oldu:) Bileziklere bayildim. En yakin zamanda Eminonu'ne gitmeliyim

    YanıtlaSil
  5. aldıklarına bayıldım özellikle bileziklere içim gitti:(( ama dediğin gibi bazen alışveriş merkezleri daha ucuz oluyor indirim başlayınca özellikle esse bende çeyizime çok şey aldım ordan. Allah kolaylık versin tatlım sana zor işler bunlar ama tatlı telaşlar.

    YanıtlaSil
  6. çok güzel bir post olmuş, gerçekten keyif alarak okudum, seninle gezmiş kadar oldum tatlım :)

    ama aynı zamanda da büyük bir hata yaptın! dashboard'dan gizli teras'a tıkladığımda tam da turkuaz ojelerimi sürmeye başlıyordum.. karşımda bu birbirinden güzel bangle'ları görünce tahmin et aklımdan ne geçti..? hmm.. tırnaklarıma en güzel hangisi uyar acaba?? :)
    neyse, seçimi sana bırakıyorum artık.. :)))

    bu arada dehan'la atışmanızı böldüğüme çooook sevindim :D

    sufi temalı kolyeler de çok orijinalmiş, ikisine de bayıldım.. sadece şu fatıma'nın eli sembolüne nedense hiç ısınamadım ben, kendim alsam hemen onları çıkartırdım herhalde :P

    c u in the mornin' honey! :)


    http://wear-a-smile-wear-a-smile.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. canım öncelikle kolay gelsin,evlilik öncesi bu dönem oldukça yoğun geçiyor, insan herşey gönlüne göre olsun diye ince eleyip sık dokuyor haliyle,düğüne de fazla bir zaman kalmadığından az da olsa stres yapmak normal.Gönlüne göre eşyalar en kısa zamanda karşına çıkar umarım canım :)

    Aldığın cicilerini de güle güle kullan,hepsini çok sevdim :)

    YanıtlaSil
  8. ama ben geçen hafta eminönün gitmiştim, niye bu dükkanı görmedim :((

    YanıtlaSil
  9. sen anlatırken kendimi gördüm 1 ay öncesini yaşadım bian:) neyseki çok şükür biz atlattık gerçi insan o süreç btsin ama düğün günü hiç bitmesin istiyoo:))kolay gelsin canım..

    YanıtlaSil
  10. Gizcim aldığın bileziklere bayıldım, 2 hafta sonra ben de Eminönü'ne gideceğim. Tam olarak nereden aldın çok merak ettim ben de uğrayacağım mutlaka

    YanıtlaSil
  11. tatlım kolay gelsin aslında bu kadar uzun yazıları okumuyorum normalde ... =) ama senin yazın çok eğlenceliydi ...

    bilekliklere bayıldım ... çok güzeller . güle güle kullan tatlım .işlerinde kolaylık =)

    YanıtlaSil
  12. Giz'm seninle gezmiş kadar oldum,, ne güzel anlatmışsın :)) Bileziklere bayıldım bu hint ürünleri satan dükkan nerede acaba diye düşünmeye başladım, kolyelerde çok güzel,renkleri,duruşları güle güle kullanın :)) Dediğin gibi bence de indirimdeki mağazalardan daha pahalı eminönü, bide turist kitlesi olduğu düşünülürse bazı esnaflar kazıklama derdinde biraz da..Bu arada Hayyam'da hangi fotoğrafcıya gidiyorsun canım?
    öpüyorum, hazırlıklar için kolay gelsin Giz'm :)

    YanıtlaSil
  13. kolay gelsin güzelim.. evlilik alisverisin ne kadar keyifli ama bir o kadar stressli gectigini kendimden bilirim :))

    saKiiin ol, sinirlerine hakim ol misali :)) tam gaZzz devam güzelim !!

    bu arada bileklikler de, kolyelerde cok hos ! güle güle kullan canim <3

    iyi haftasonlari
    civciv

    YanıtlaSil
  14. Yogun gecen bir gun yorgunluk emaresi gostermeden bu kadar guzel yazilabilirdi;)
    Eminim ki deli gibi yorulsan bile sonu mutluluga cikacak bir amac icin, her sey viz gelir, di mi Giz'cim;)
    Ki kendini ve Dilem'cigimi de simartmayi ihmal etmemissin. Kombinlerinizin guzelligine guzellik katacak yeni aksesuarlarla;)

    Sana kocaman enerji opucugu gonderiyorum canim;*

    YanıtlaSil
  15. Ne heyecanlı telaşlar bunlar. Gelecekteki beni gördüm sanki. Mutfak eksiği hiç bitmez derler öyle mi gerçekten :)
    Ne güzel annenle gezmen, beraber alışveriş yapmanız. Aldığın takıları da betwinus ta kombinle görmek istiyorum.
    En önemli dehanla uzun süreli tartışmalar yaşamamanız, özellikle bu kadar yogun tempoda sinemaya gitmenize çok çok hayran kaldım,sevindirik oldum.

    Sanırım sen mutlu olunca mutlu olanlardanım. :)
    Allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın canım,kolaylıklar diliyorum.

    YanıtlaSil
  16. Ah ne guzel seyler almissin canim,coook begendim rengarenk,bende orada kaybolmak isterdimmmm, zaten Eminonu'nu pek ozlerim bu yuzden,ozellikle taki magazalarini :)
    Gule gule kullanin canim.
    Tatli yorgunluklar bunlar,illa stres oluyor ama kalp kirmamaya calisin tatlim, sonra gulumseyerek hatirlayacaksin zaten hepsini...
    Ayy cok zevkli olacaktir evin icin sectiklerinde ^_^

    Operim canim, kolayliklar sana ve Dehan'a :)

    YanıtlaSil
  17. canım,,
    kolaylıklar diliyorum.
    gerçekten zorlu bir süreç olmalı...
    bu post'unla sanırım pekçok kişide eminönü'nü gezme isteği yarattın. ben de yeni istanbullu olarak, annemle kemeraltı'nı, kızlarağası'nı, hisarönü cami çevresini gezişlerimizi anımsadım... damlasakızlı kahve, dibek kahvesi, karadut şerbeti, turşucular... çok benzetiyorum eminönü'ne.

    YanıtlaSil
  18. Canim cabucak gecsin bu stresli zaman dicem ama güzel oluyordur o da ya:)

    Bilezikler ve kolyelere bayildim:)

    YanıtlaSil
  19. kay kenara bakayım geliyorum çalmaya .)
    o bu değilde harbiden yaşadım yani..
    cicilerde yarasın kuzum
    evin için cicilerde ne güzel olur keyfine var canım

    YanıtlaSil
  20. e.n.k'cım hele bir gel sen buraya beraber gider gezeriz Eminönü, Kapalıçarşı dağıtırız tatlım :)) Evimin tadilatı yılan hikayesine döndü hala bitemedi bir ustanın yaptığını diğeri gelip bozuyor sonunda delirmezsem iyi :)) eşyalar gelsin fıstığım fotolarını çekeceğim, bu heyecanı benimle paylaşan ve tüm sıkıntıma stresime ortak olan kişiler olarak evin son halini adım adım görmek de en doğal hakkınız :)) sabırsızlanıyorum fikrin için güzelim :) kavgalar da didişme gibi daha çok onun da tadı ayrı haklısın canım :))

    YanıtlaSil
  21. Follow up, çok teşekkürler tatlım benim :)) insanın önünde bir örnek olunca neler yaşayacağını az çok biliyor sen daha temkinli olacaksın eminim, ben ailenin ilk evleneni olarak deneme yanılma ve araştırma yolu ile birçok şeyi hallettim :)) rahata tam olarak erince onu da paylaşacağım inşallah güzelim :)


    Sevgili Momentos, ben de nicedir gitmemiştim ne güzel söylemişsin tam derya oralar, bir ucundan girip diğerinden çıkıyor insan ne kadar gezdiğini zamanın nasıl aktığını hiç anlamıyor :) Ben kolyemi Mısır çarşısının Kuru Kahveci Mehmet Efendi'nin ordaki kapısından girince dümdüz yürürken 200 m. sonra solda kalan "Sufi" adlı bir dükkandan aldım, o kadar zevkli ki her şey bıraksalar tüm dükkanı alırdım :)) umarım dilediğin gibi bir şey bulabilirsin tatlım, sevgiler... :)

    YanıtlaSil
  22. Lulu'cum aynen o psikolojideyim inan! :) ev tadilatı bitsin eşyalar gelsin, evlenip içine geçeyim ve bir daha çıkmayayım istiyorum :)) sanırım bu yorgunluk ve stres sonrası 1 sene kadar dinlenmek isteyeceğim :)) Eminönü'ne vaktin olursa kesinlikle uğra canım cıvıl cıvıl bir ayrı güzel yazın :))




    Aychi'cim çok teşekkürler tatlım :) dediğin gibi tatlı telaşlar bunlar ama bu aralar 1 aydan geriye saydığım için yetişecek mi telaşı da başladı bakalım hayırlısı :)) Esse'de de cidden çok kullanışlı ve estetik görünüşlü şeyler var ben her gidişimde alacak bir şey buluyorum :)

    YanıtlaSil
  23. Wear tatlım hehehe biliyorsun ki benim içimden geçenler de yazdıklarından farklı değildi :)) bir kez daha (artık hayret etmiyorum) kalp kalbe karşıymış gördüm :)) güle güle kullan fıstığım, çok çok yakıştı sana öpüyorum çok :))




    Rebel'm ben her şey yoluna girince stres de azalır rahatlarım diyordum ama gün geçtikçe ve büyük gün yaklaştıkça omuzlarımda daha da ağır bir yük hissediyorum :)) inşallah gönlümce olur tatlım öpüyorum çok :))



    Buket'cim bileziklerin satıldığı dükkan hanların bulunduğu çarşıdan bir yokuş çıkar onun başında, diğeri de mısır çarşısında tatlım :// bir dahakine full detaylı tarif veririm sana canım daha neler neler vardı da bu kadarını alabildim :)

    YanıtlaSil
  24. Güzin'cim ben o büyük gün öncesi nasıl uyuyacağım onu merak ediyorum en çok :)) hava inşallah açık olur bu sene gelmek bilmeyen yaz bir oyun oynarsa ne yaparım bilmiyorum :)) çok teşekkürler canım inşallah biz de kısa süre sonra atlatacağız :)



    Lucy'cim beğenmene çok sevindim hemen tarif ediyoruuum :)) Eminönünde Kuru Kahveci Mehmet Efendi dükkanınn önünden geçince bir dört yol ağzı gelir arkanda Mısır çarşısının bir kapısı, önünde çarşılık yol, sağında kahveci solunda da tezgahlarda kotlar satılan bir sokak uzanır. Sen sırtını Mısır Çarşısı kapısına verip dümdüz çarşılık yola gir ondan sonra gelen ilk dörtyol ağzından sağa dön (köşesinde kokoreççi olan bir yokuş vardır) o yokuşun solunda bir sürü hint ürünleri, boncukları satan dükkanlar var onlardan ya ilki ya ikincisi canım :) karışık geldiyse daha farklı anlatmaya çalışırım umarım anlaşılır yazabilmişimdir :))

    YanıtlaSil
  25. Habinos'cum çok teşekkürler canım güzel sözlerin için, yazımdan keyif almana sevindim :) inşallah en kısa zamanda rahata ereceğim tam olarak tatlım :))



    Gök'm çok teşekkürler fıstığım çoğu gitti azı kaldı o da gidecek inşallah :)) turist kitlesi kesinlikle gözlerini açmış bazı şeyler ortaköyde bile daha ucuz, pasajların diplerine gitmek gerekiyor ama onu da gidiyorum valla :)) Bilezikleri aldığım yeri 2 önceki yorumda anlattım tatlım karışık gelir ise mail de atabilirim :)) Makinemi Hayyam'da Refleks foto'dan almıştım bakım için de oraya götürdüm pasaj içindeki bir teknik servise yönlendirdi 2 günde verdiler ve yaptıkları işe göre de oldukça ekonomikti kesinlikle tavsiye ederim canım :))

    YanıtlaSil
  26. Civciv'cim insan o stresin içindeyken sinirleri geriliyor ve her şeye tepki verebiliyor ama dediğin gibi sakin olmak gerekiyor yoksa o keyif yaşanamadan soluyor :/ güzel dileklerin için çok teşekkürler tatlım :)



    SvGLove çok teşekkürler bi tanem :)) senin o parlak pozitif enerjini taşıyan öpücük geldi tam yanağıma kondu ve kendimi çooook daha iyi hissettirdi tatlım :)) harika bir gözlemde bulunmuşsun yine fıstığım, ne kadar yorulsa da insan sonundaki mutluluğu bildiği için vız geliyor :)) Öpüyorum kocaman güzelim, Tr. yolcusu kalmasın diyorum :Pp

    YanıtlaSil
  27. Pembe Esinti'm inan hiç bitmiyor, her çıkışımda elim kolum dolu geliyorum ama yine eksik var sanırım bu eksikler evlenince de devam edecek :P fıstığım evlenince ayrılıcam evden diye annem nasıl bunalım yapıyor görsen, beraber alışverişe çıkmalarımı daha bir keyifli onun için :)) bileziklerimi şimdiden kombinledim kafamda tatlım, mutlaka çekeceğim :) O yoğunlukta düşünmeden geçirecek birkaç saati sinema ile yakalamaya çalıştık bi tanem, pamuk kalbinden geçenler gerçekten çok mutlu etti beni. İnan ben de aynısını hissediyorum, senin mutluluğun mutlu ediyor beni kuzum :)))

    YanıtlaSil
  28. Ferah Feza'm onca iş arasında takıcılara dalacak vakit de buldum ama aslında bir gün sabahtan gidip didik didik gezmek istiyorum oraları :) beğenmene çok sevindim fıstığım, her şey bitsin ev için de ayrı bir post yapacağım tatlım :) çok güzel söylemişsin canım tatlı yorgunluklar bunlar ve kalp kırmaya değmiyor insan pişman oluyor zaten hemen sonrasında :// öpüyorum kocaman canım benim :)))



    Ezgi'cim ne mutlu bana insanlarda böyle bir istek uyandırabildiğim için :))) tatlım İstanbul'da yeniysen didik didik gezilecek yerlerin başında geliyor Eminönü. İzmir'in o canım güzelliklerine gerçekten benziyor buralar. Güzel dileklerin için çok teşekkürler tatlım zorlu bir süreç evet ama çok da keyifli yanları var :))

    YanıtlaSil
  29. Rory'm evet aynen tatlım bitince boşluğa düşeceğim sanırım bir süre daha kendi kendime telaş ederek dolanacağım ortalarda :P teşekkürler kuzum beğenine çok sevindim :))



    Edi'mm hehehe seç beğen hangisini istersen feda olsun sana kuzumm :)) ev için kaba eşyaları aldık daha dekoratif kısımla muhtemelen kafayı yiyeceğim :P ama keyifli hakikaten, bir yandan da bitmesin istiyor insan sona yaklaştıkça :))

    YanıtlaSil
  30. ben okurken yoruldum giz, sen yine iyi dayanmışsın :)

    valla seneye aynı telaşları yaşayacak olmamı bilmek hem heyecanlandırıyor, hem biraz geriyor :) ama sanırım böyle bi hazırlık sürecinin gerginlikleri heyecan yanında hiç gibi kalıyordur :)

    YanıtlaSil
  31. Canım benımm hayırlısı ılee bıı atlatsaydınn bunları gercıı ugrasmakk guzeldırr amaa yorgunluk adamıı olduruyor :)

    YanıtlaSil
  32. bayıldım koşturmacana, bence zevkli işler bunlar:) evini çook merak ediyoruum, kimbilir ne zevkle döşüyosundur:) eminönü'nü ben de severim ama eskisi gibi ucuz alışveriş için eminönü durumu kalmadı maalesef.

    YanıtlaSil
  33. Pinosh, bloguma hoşgeldin :) ne kadar terslik, gerginlik olursa olsun insan dönüp bakınca tatlı bir telaş olarak hatırlıyor, seneye düşündüğünden de çabuk gelecek inan ben hala 1 sene öncesi ne kadar çabuk geçti diyorum :)))

    YanıtlaSil
  34. Melek'm çoğu gitti azı kaldı inşallah, bakalım önümüzdeki haftayı da atlatınca rahatlayacağım gibi :)) sonra da 2 hafta kalmış olacak zaten ://



    Particle, tatlım evimin tadilatı bitse eşyaları gelse ilk iş foto çekip post yapacağım ama bir türlü bitemedi :)) Eminönü'ne gezmesi zevkli diye gidiyorum artık, hesaplı alışveriş için indirimleri takip etmek çok daha karlı oluyor canım :))

    YanıtlaSil
  35. hoşbulduk :) düğün hazırlıklarını ilgiyle takip ediyor olacağım ;)

    YanıtlaSil
  36. 3 hafta kalmasına rağmen davetiyemin basılmamış olması (matbaada sıkıştı sanırım heh) tadilatın sürmesi ve eşyaların gelmemesi pek iç açıcı olmasa da zevkle tüm detayları paylaşıyor olacağım canım ;))

    YanıtlaSil
  37. Bilezikler gerçekten çok şık,,çok zevklisin..
    Bu arada bloglarına bayıldım,,iyi ki keşfetmişim diyorum:))
    Güzel ve özel postlarını sabırsızlıkla bekler,,evlilik hazırlıklarında kolaylıklar dilerim...

    YanıtlaSil
  38. Olcay'cım bloglarıma hoşgeldin diyorum öncelikle :)) her ikisini de beğenmene çok çok sevindim, evlilik hazırlıkları geri sayım başladığından oldukça yoğun inşallah sonrasında tekrar düzene gireceğim şu anda istemeden de olsa az uğrayabiliyorum blog alemine :/ güzzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım.

    YanıtlaSil
  39. Bugün işi gücü bıraktım Giz'li Teras'ı okuyorum. Zaten diğer blogunuzu takip ediyordum da bunu dün keşfettim. Anlatımın o kadar güzel ve akıcı ki insan bir çırpıda okurken diğer yandan sen ne hissediyorsan aynı duygular içinde oluşuyor. Bu arada ömür boyu mutluluklar eşinle darısı kardeşinin başına:))) Son bir şey daha fotoğraf makinenin markasını ve kullandığın lensleri yazabilir misin? Çekimler esnasında tripod kullanıyor musun?

    YanıtlaSil
  40. MISSRED, canım çok teşekkürler güzel yorumun için. Gizli Teras benim ilk blogum verdiğim emeklerin bu şekilde takdir edilmesi ve beğenilmesi beni inanılmaz mutlu ediyor. Yapılan iş her ne olursa olsun, edebiyat, sinema ya da albüm eleştirisi de fotoğraf çekimi de olsa emek ve özen ile kendimce en üst seviyeye taşımaya çabalıyorum. Okuyanlar bu keyfi alıyorsa başarılı olduğumu hissediyorum ve bu daha da fazlası için güç ve istek veriyor bana. Güzel dileklerin için de çok çok teşekkürler bi tanem. Canon 5D Mark II kullanıyoruz, lensler de 50 mm F 1.4 ve 24-70mm F2.8 L, tripod kullanmıyoruz ancak gece çekiminde makinenin maksimum ışık aldığı durumlarda (makine flaşsız olduğundan) titrek çıkabiliyor canım. Umarım yardımcı olabilmişimdir :)

    YanıtlaSil
  41. Ben de kolyelerin fiyatını soracaktım .

    YanıtlaSil