Retromance

Uzun zamandır ev dekoru postu yapamadım. Yaz boyu evde pek duramadığımdan ve ev dekoru alışverişine hiç fırsatım olmadığından olabilir bunun sebebi :) Sonbaharın gelişi ile ufak değişiklikler, yeni fikirler aklıma üşüşürken henüz öğrendiğim bir ev dekor mağazası olan “Retromance”i paylaşmak istiyorum.

 
Siz de eğer country tarzını seviyorsanız, vintage olan her şey güzel geliyorsa, provence havasının ferahlığından mutlu oluyorsanız bu mağazaya bir göz atın. Yastıklardaki vintage baskılar ve dantellerin naif dokunuşu masalsı bir hava katıyor dekora.

 
Beni bu mağaza ile tanıştıran darkchocolatebrown’a teşekkür ediyor en kısa zamanda Retromance'i ziyaret ederek bu güzelliklerden terasa almak istiyorum :)


 
 


Retromance’de yatak örtürü, nevresim takımları, banyo & mutfak tekstilinin yanı sıra kişiye özel dekoratif ürün tasarımı da yapılmakta. Bu anlamda sadece kendinize değil, sevdiklerinize hediye alırken de güzel bir opsiyon olabilir.


Şu an için tek mağazaya sahip Retromance Bağdat Caddesi'nden Marks & Spencer'ın sokağında yer alıyor. English Home, Madam Coco gibi epik vintage bir tarza sahip Retromance'in evli, evlenme hazırlığında birçok insana ilham vereceğini düşünüyorum ;) 

CONVERSATION

25 comments:

  1. danteli evde görmeye dayanamayan ben bu yastık kenarlarındaki yada üzerilerinde ki ince geçişine bayıldım çok naif bir şıklık katar bence evlere tabi uygun bir ortam taşıyorsa eşyalar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok beğendim, kesinlikle terasa edineceğim bunlardan :) mağazaya baktım bitmişti istediğim modeller :/

      Sil
  2. English home tarzina bayildigimdan Retromance i da cok begenecegimi dusunuyorum. Zaten yastiklari seni masal dunyasina davet ediyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tatlım, madame coco ve english home ile bayıldığım o tarza ait yeni mağazalar görmek beni de çok mutlu ediyor :) alınca terasa koyup tekrar fotoğraflayacağım ;)

      Sil
  3. uf uf uf ne güzellermis ya icim gitti :)

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnsan seçemiyor değil mi? ben zar zor 4'e indirdim beğendiklerimi :)

      Sil
  4. Çok seviyorum bu tarzı, keşke Ankara'da da mağazası olsa.

    www.colorante-bea.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İstanbul'da bile 1 tane mağazaları var, üşenmeyip gittim istediğim yastıklar kalmamıştı oldukça ufak bir mağaza :( keşke büyüse ve yayılsalar...

      Sil
  5. su hayatta da en cok icimde kalan vintage dekorasyon ürünleridir. jack öyle çok nefret ediyor ki. bir tek romantik vintage parça alamıyorum eve :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gel Missi'm, terasta mutlu mutlu yaşayalım orada ikimize de yer var hem istemediğin kadar vintage her parça :)))

      Sil
  6. English Home ve Madame Coco mağazalarını biliyorum ama bunu bilmiyordum, bu bize biraz uzak:)
    Ama çok romantik ve çekici şeyler satıyorlarmış, çok çok beğendim, tanıttığın için teşekkürler Giz'cim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Henüz çok yeni bir mağaza sanırım, dükkan da oldukça ufaktı ama zamanla büyülerse yakına gelirler umuyorum, hem onlar gelmezse sen iste tatlım ben sana alır gönderirim :)))

      Sil
  7. cok guzlemıs bu magaza bayıldım emınım terasına harıka olacaktır hee bırde tam bır bodrm yazlıgı edası uyandrdı bana hepsı mısss

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o huzurlu, ferah havayı verdi bana da canım :) yastıkları bulabilirsem alıp terasta ayrıca fotoğraflayacağım, sevgiler :)

      Sil
  8. Bu aralar annemle Madame Coco'ya fena takılmış durumdayız..özellikle birkaç çılgın indiriminde gidip mağazayı toplamıştık yaz başında:)))
    Hani temel ihtiyaçlar vardır ya,nevresimler,havlular,masa örtüleri gibi..ev tekstili ürünleri!
    Bağdat caddesine yolum düştüğünde,mutlaka uğramaya çalışıcam Retromance mağazasına..ben tarzını çok sevdim!Teşekkürler önerin için canım:)))

    Burcu
    www.roomsgardens.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burcu'cum, ben evlenmeden hemen önce açılmıştı madame coco. İlk mağazasına gitmiştim ben de, birçok şey almıştım oradan şimdi ne zaman görsem mağazalarına giriyor her seferinde yine alacak bir şey buluyorum. Güle güle kullan aldıklarını canım, öpüyorum çok :)

      Sil
  9. Bu markayı takip ediyorum vintage sevenler için çok başarılı favorim madame coco:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Madame coco'nun melekli tasarımları benim de favorim :) kesinlikle çok başarılılar. Özellikle ulaşılabilir şıklı sununa bu markaların artmasını gönülden istiyorum :)

      Sil
  10. Guzel tasarimlar,, yeni bir blog actim takibe alirsaniz sevinirim http://www.nutswardrobefashion.blogspot.com/?view=classic

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kısa zamanda göz atacağım, teşekkürler :)

      Sil
  11. Ben bakmıştım bunlara Gizem, Fakat kumaşı ve kalitesi içime sinmemişti.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bakmaya gittim ancak mağazada yastık kalmamıştı :) genel konsept ve ürünler uzaktan güzel gözüktü bana ama bir daha gittiğimde daha detaylı inceleyeceğim.

      Sil
  12. Ben ileride evimi kesin sana dekore ettireceğim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha büyük zevkle Zeynep'cim! :))) evlilik hazırlıklarında tüm tecrübelerimi seve seve paylaşırım seninle!

      Sil
  13. bu mağazayı görmemştim fakat madam coco tarzına resmen aşıktım şu an aşkım ikiye katladı :D

    YanıtlaSil