Vintage Davetiyeler




Evet vintage gerçekten bulaşıcı bir konseptmiş! Bir kez sizi içine aldı mı artık her şeyi bu şekilde beğeniyorsunuz. Eskiden konsept olarak uzaktan sevdiğim kavramı şimdi her alanda elimde olmadan seçiyorum. Ev eşyaları, gelinlik derken şimdi de davetiyelere geldi sıra.



Klasik davetiyelerin hiçbiri gözüme güzel gözükmüyor. Çareyi kreatif ajanslara vintage bir görsel çalıştırarak matbaada üzerine isimleri  yazdırmakta buldum. Henüz konuyla ilgili aksiyon almamış olsam da niyetim bu yönde.





Zarfların üzerineki minik dantel işlemeler, içinden çıkan retro görseller tek kelimeyle muhteşem. Görselin bana özel olacak olması da basma kalıp seçilen davetiyelerden daha farklılaştırıyor. Sonuç umarım istediğim gibi olur ben de burada sizinle paylaşırım. Şimdilik netten bulduğum beni benden alan davetiye örneklerini paylaşıyorum umarım siz de beğenirsiniz ;)

CONVERSATION

16 comments:

  1. canım bunlar çok güzel yahu insan bunları görünce diğer davetiyeleri beğenmez tabi :))

    YanıtlaSil
  2. ah ahh bizim zamanımızda olcaktı bunlar :))

    YanıtlaSil
  3. ay o en alttaki de nedir:) ya post card'lı olan bayıldım!!

    YanıtlaSil
  4. En son resimdekiler güzeller canim ama ben sey görmüstüm[umarim anlatabilirim:)];

    Simdi böyle fotograf kagidinin üzerinde gelin ve damadin resimleri var siyah beyaz renkte..sonra sag tarafta kirmizi bi gül..ortada-assagidada isimleri falan filan yaziyor..ama o kadar hos ki anlatamam:)

    Belki görmüssündür öyle bi davetiye..
    2005'di sanirim bu davetiye elime gectiginde..ondan beri sakliyorum:D

    YanıtlaSil
  5. Gök, haksız değilim değil mi? :) İnsan 20 yıl sonra bakınca da beğeneceği modası geçmeyen bu tarz bir şey istiyor. :))

    Buket'cim çok şanslısın ki kızın var, annem de her şeyi benimle seçiyo seçerken de bizim zamanımızda yoktu ben de heves ediyorum diyor canım :)))

    Gizem'cim (adaşım :) ) ben de kartpostallı olanı özellikle zarfını çok çok beğendim sürekli fikir değiştiriyorum bu seçeneklerin arasında :)))


    Rory'm anladım sanırım ama benzerini görmedim, daha doğrusu henüz davetiyecilere gitmedim :)) resmini gönderirsen onun da benzerini yaptırmak için girişimde bulunabilirim tatlım :)))

    YanıtlaSil
  6. Giz'mm, davetiyelerin herbiri gerçekten çok güzel.şu dantel detayı herşeye mi güzel yakışır.yada biz kızlar bu detayı sevipte yakıştırıyoruz:)
    inş.kafanda tasarladığın şekilde istediğin gibi olur kuzum:**

    YanıtlaSil
  7. Tamam canim:)
    yarin ceker yollarim maille:*

    YanıtlaSil
  8. canim gönderdim mail'i:)

    YanıtlaSil
  9. dantelli olanlar çok güzel gerçekten

    YanıtlaSil
  10. Story'mm inşallah kuzu :)) ben de dantelli zarfları en çok beğeniyorum, her şeye yakışıyor kesinlikle! içi vintage dışı dantel olacak sanırım babym :))

    Rory'm f.g.guzelce@gmail.com 'a mı gönderdin kuzu gelmemiş baktım :/ bi daha gönderir misin tatlım?

    Rebel'cim benim de favorim onlar ;))

    YanıtlaSil
  11. f.gizem.guzelceye göndermistim..
    hemen gönderiyorum canim yukaridaki adrese:*

    YanıtlaSil
  12. Teşekkürler baby'm :)

    YanıtlaSil
  13. harika! ozaman kuzum:**:))

    YanıtlaSil
  14. ölürüm ben danteleeee ! :D davetiyelerde dantel çok baska zarif duruyor. tek kelimeyle ba-yil-dim <3

    YanıtlaSil
  15. merhaba, ben de bu tarz bir konsept için ne yapabilirim diye nette dolaşırken blogunuzu buldum. Acba yaptırabildiniz mi bu tarz bir davetiye? gerçi post biraz eskiymiş ama umarım görürsünüz :) teşekkürler

    YanıtlaSil