Biraz Huzur, Biraz Hüzün.



Bu postun aslında bir ev dekor postu olması gerekiyordu. Ama biraz huzur biraz da hüzün dolu satırlar geçiyor içimden. Bazen insan beklemediği anda hayatı değişir, değişime karşı koymak istese de koyamaz. Ben de hayatımdaki değişimi direnmeden kabullendiğim bir süreçteyim. İnsan mutluyken sahip olduğu şeyi bırakamıyor ama bazen bırakabilmek de gerekiyor. Yine, yeni bir sürece giriyor hayatım. 



Geçtiğimiz hafta 30 yaşına bastım. İnsanın ilk gençlik çağlarında hiç ulaşmayacağını sandığı, yaşlılığında dönüp bakınca ise kendisini çok çok genç gördüğü bu yaş benim için bir dönüm noktası. Hayatta istediğim ve istemediğim şeyleri daha net bir şekilde belirlediğim ve buna göre yaşamaya karar verdiğim bir yaş.


Zaman en güzel eleği aslında hayatımızın, gitmesi gereken her şey zaman içerisinde kendiliğinden gidiyor. Su akıyor, yolunu buluyor. Kolay olmuyor elbet, acı da çekebiliyor insan, üzülebiliyor ama size gereken değer verilmiyorsa, akıp gitmenize izin veriliyorsa avuçlardan o zaman size de akıp gitmek kalıyor…


Ne olursa olsun yaşananlar için şükran doluyum.





Şimdi bu narlar kadar renkli, çiçekler kadar taze  ve mutluluk dolu yeni bir yaş olsun mu bana? :)

CONVERSATION

11 comments:

  1. Çok çok mutlu ol daima.. Bunu yürekten diliyorum. Ancak mutluluk kadar hüzünler de hayata dair.. Seni inanılmaz çok seviyorum. Yüreğime değiyor her sevincin de kederin de.. Evindeki mistik dokunuşlar da çok hoş..

    YanıtlaSil
  2. Olsun Gizem'cim olsun o kadar tatli naif bir ruhun var ki sen hep mutlu ol. Yazdiklarindan kendimce birşeyler anladim ama umarım yanlış anlamidimdir :S

    Seviyorum seni :)

    YanıtlaSil
  3. bence yaslarinin en guzeli olsun kelebegim :)

    YanıtlaSil
  4. Nice mutlu senelere :) Hüznün az, mutluluğun bol olduğu bir yaş olsun...

    YanıtlaSil
  5. Mutluluk dolu bir yas olsun Giz'im; iki guzelime de<3<3
    Yazinin her bir cumlesini icimde hissettim...Zaman en iyi eleme yontemi...Istemedigimiz seyleri, kimseleri hayatimizda barindirma luksumuzun olmadigi yastayiz artik...Yasanan her seyden, iyi-kotu, bir seyler katiyoruz kendimize...
    Bence guzel algilamalar icindeyiz, mutluluga varacak bu. Hadi tadini cikaralim 30'larin ;)

    YanıtlaSil
  6. Olmaz mi ! Guzel melegim benim.. hepimizin donemsel zorluklari ve huzursuzluklar oluyor.. Koltuga cekilip olanlari izlediginde eger seni yikip gecen cokca seyin ardindan umudu yaratabilmissen bundan daha buyuk bir ogreti de yok.. Buna eminim.. Cok gormek ve sarilmak istedim sana.. Belki huznune ortak olma isteginden belki de benim de buna cok ihtiyacim oldugundan.. tez zamanda umarim Giz'im benim..

    YanıtlaSil
  7. Olsun Giz'im, sen bunu fazlasiyla hakediyorsun!

    YanıtlaSil
  8. Bu içten, samimi satırlar karşısında mutlu, huzurlu, keyifli yaşlar dilemek kalıyor okuyana... Nice güzel seneler diliyorum.

    YanıtlaSil
  9. merhaba ,
    blogunuzu inceliyorum 2 günüdür nerdeyse geçmişe ait tüm yazılarınızı okudum , mutsuz olmanızı derinden hissedecek kadar etkilediniz beni , size yeni yaşınızda mutluluklar dilerimm

    YanıtlaSil
  10. Canım, yeni yaşın kutlu olsun. İyi ki doğmuşsun da senin gibi bir Blogger'ımız olmuş. Ben de, 8 Temmuz'da 30. yaşımı kutladım. Neler hissettiğini az çok anlayabiliyorum :)

    YanıtlaSil
  11. Zaman zaman benim bloğa geçerken uğradığınızı gördük; bundan mutlu oldum. Teşekkür ederim. Aynı yolun yolcularıyız; Hakikat adına. Herşeyde bir hayır vardır ya; iyi ve güzel eyleri düşünmek ve yapmak, aynı zamanda hakikate teslim olmak demektir. Size hayırlı bir ömür diliyorum.

    YanıtlaSil