Bu Cola'lar Özel Tasarım!



İtalyan moda tasarımcıları Donatella Versace, Alberta Ferretti, Anna Molinari Veronica Etro, Silvia Venturini, Consuelo Castiglioni, Angela Missoni ve Rossella Jardini bir araya gelerek  İtalya, Abruzzo’da gerçekleşmiş bir depremin kurbanlarına yardımda bulunmak için Coca- Cola ile ortak bir çalışma gerçekleştirerek şişeleri “modaya uygun” olarak giydirmişler.








8 kadından oluşan takım klasik Coca- Cola şişesi ile harika bir iş çıkarmışlar, her şişe kendine özgü güçlü bir karaktere sahip ve Cola’nın mutluluğu yakalama, hayatın tadını çıkarma mesajını şık, ayrıcalıklı ve başarılı bir şekilde yansıtıyorlar.






Milano’da gerçekleşen “Tribute to Fashion” adlı defilede Coca- Cola Light’in lüks markalar tarafından  çeşitli renklerde giydirilmiş şişeleri açık arttırma ile satılarak farklı ve çarpıcı bir yardım kampanyasına imza atılmış. Bunlar zaten dev markalar marketing’e ihtiyaçları yok demeyin, amaç yardım da olsa hem Coca-Cola hem de lüks tüketim markaları ses getiren bu defile ve açık arttırma ile rakipleri arasında 1-0 öne geçtiler. Çünkü hem sosyal sorumluluk adına çok başarılı hem de kendi markalarının gücünü gösterebilecekleri bir organizasyonu gerçekleştirdiler.



 
Cola’nın yardım için düzenlediği defiledeki tasarımları ben çok beğendim, ya siz? Favoriniz hangisi? :)

CONVERSATION

15 comments:

  1. son ikiyi çok beğendiim :)

    YanıtlaSil
  2. Bende Türk Tasarımcıların tasarladığı 4 tane özel Coco Cola şişesi var. Gerçekten çok estetik bir ayrıntı evimde... Bunlardan da sondan 2. çikolata dökülüyormuş gibi olan favorim oldu ;)

    YanıtlaSil
  3. Giz'm 3-5-8 i sevdim :) ama en çok 8 :)) cola içmiyorum ama şişesinden zarar gelmez :)

    YanıtlaSil
  4. ben sevmiyorum böyle giydirilmiş kolaları :/ bir kere soğumuyor dolapta.. ayrıca kolayı içerken sıvısını görmeyi seviyorum, ne kadar kalmış bilmem gerek :))
    neticede bence vazgeçsinler artık bu kolayı giydirme sevdalarından daha yeni bir şey bulsunlar, daha yaratıcı :
    "bu sene ne yapalım arkadaşlar?"
    "hadi şişeleri giydirelim!"
    "heyoo çok yaratıcız biz!:)"
    geçiniz...

    YanıtlaSil
  5. coca cola vazgeçilmezlerim arasında 1.liği kimseye bırakmazken,bu şirin şişelerle dahada bir sevdim kuzu.al beni der gibiler:)
    nasıl bir aşktır ki bu coca cola reklamları bile pek sevilesidir benim için:D
    öz.en son çıkan 125.yıl reklamınada bayılmıştım.

    -Giz'm en son yaptığım yorumların hepsi silinmiş sinir oldum:/ama içimde kalır söylemem lazım:D
    haşmet gerçekten çok tatlı baby'm.insan onu sevmeye doyamaz.
    yumuşacık oh:D

    bide koceman öperim kuzumu
    :**

    YanıtlaSil
  6. Türkiye'de neden yok bunlar neden :(

    YanıtlaSil
  7. hepsi güzell:)
    ama en güzeli MISSONI:p

    YanıtlaSil
  8. Tasarımlar çok hoş, ben en çok Angela Missoni'nin bol renkli tasarımını beğendim :)

    YanıtlaSil
  9. What's next, canım ben de onları beğendim çikolata gibi olan feci nutella istetiyor insana altındaki de sakız gibi çağrıştırdıkları şeyler çok hoş değil mi?:))


    Sayın Karaca, kesinlikle çok güzel bir ayrıntı olduğuna katılıyorum cola ürünleri bulundukları köşeye çok farklı bir hava veriyor:) Kanyon'da dekoratif Cola ürünlerini satan bir araba var orada kendimi kaybediyırum :) O akan çikolata benim de favorilerimden Moschino iyi iş çıkarmış canım :)))

    YanıtlaSil
  10. Gök'm Cola içmiyorsan ne mutlu sana tatlım benim en kötü alışkanlığım bırak bırakamıyorum da :///


    Sevgili(m) Dehan, öncelikle o şişeleri istesen de satın alamıyorsun çünkü limited edition ve açık arttırmaya özel üretilmiş. Basic giydirmelerin çok yaratıcı olduğunu ben de düşünmüyorum ama bunlar her biri özel tasarımlarla giydirilmiş piece of art tadında bence. Ben şahsen satılsa evimize alırdım :))

    YanıtlaSil
  11. Story'm sorma bana gelen ve yaptığım her yorum gitmiş, bildiğin cinnet sebebi :/// bekle bekle gelmedi de geri :(( Neyse kuzu yazdım yine ;) Baby'm Cola'nın reklamları, ürünleri ve dekor eşyaları o kadar başarılı ki ben evime tepsi alıcam vintage cola baskılı düşün marketteki herhangi başka bir içecek için bunu yapar mısın? Fanta baskılı ya da Ariel deterjan baskılı? hayır, markalarının gücünü sen düşün kuzum.



    Vişne'cim yurtdışında da yok çok limitli üretmişler ki değerli olsun ve alıcı bulsun :(( ama Kanyon'da starbucks'ın çaprazında cola arabası var içi full vintage cola dekoratif eşyalarıyla dolu ne arasan var canım :)

    YanıtlaSil
  12. Rory'm ruhumu okudun :P ben de direk ilk sıraya Missoni'yi koydum, bayılıyorum onun bu desenine.


    Rebel'm Missoni rocks! :)) benim de favorim açık ara o. Accessorize'da Missoni desen bikini ve straplez plaj elbisesi var duyurulur :))


    Melek'im hemen yapıyorum mimimi kuzm ;)))

    YanıtlaSil
  13. O zaman en kısa zamanda gidip bakmam lazımm :))plaj elbisesi istiyorum bende bol renk ve desenli ne zamandır :)

    YanıtlaSil
  14. Tatlım kesinlikle bak :)) ben geçen sene almıştım biraz daha farklısını çok memnun kaldım tüm fotolarda da rengi çok güzel çıkıyor :))

    YanıtlaSil