Santorini & Mykonos Rüyası! :)



Evlilik hazırlıkları son hız devam ederken hala süre gelen tadilat aksaklıkları yerine artık tamamen süreçte yolunda giden ve bana mutluluk veren şeylere odaklanmaya karar verdim :) Evet, postun isminden de anlaşılacağı üzere balayına nereye gideceğimiz belli oldu! Gidebileceğimiz 20 küsür yer arasından eleye eleye son 2'ye düşürdük. Aslında önce romantik bir ada olan Santorini'e gidecektik ancak daha sonra balayını ikiye bölerek 4 gün Santorini, 4 gün Mykonos yapıp her iki adayı da keşfetmeye karar verdik :) Hazırsanız önce Santorini'den başlıyorum. Bir çok otelde 'couples only' yazısını görebileceğiniz Santorini yamaç üzerine kurulu bir ada. Manzarasının büyüleyeciliği etrafa yaklaşık 250 metrelik bir set üzerinden bakıyor olmanızdan kaynaklanıyor. Balayı çiftlerine kalınabilecek bir çok opsiyon sunuyorlar. Tahmin edersiniz ki seçme konusunda inanılmaz zorlandım, en son tur şirketinde bize yardımcı olan bayana 'siz en iyisi bunları pdf olarak verin bana akşam seçip size söyleyeceğim' dedim hehe :)

Eveeet ilk otelimiz Cosmopolitan Suites. Manzarasındaki eşsiz gün batımı ve odalarının Yunan adası konsepti ile uyumlu oluşu ile benim gözümde diğer oteller arasında galip oldu.








Şimdi gelelim Mykonos'a. Eğlenceli gece hayatı ve restaurant'larındaki servis kalitesi ile ünlü adadaki oteller Santorini'ye göre daha geniş alana sahip. Deniz seviyesinde olduğundan kumsaldan denize girebiliyorsunuz. Santorini'den hızlı feribot ile 3,5 saatte gidilebilen Mykonos'ta söylenen göre hayat durmuyormuş :) Santorini'de güzelce dinlendikten sonra Mykonos'ta eğleneceğiz! :) Burada da 'Grace Mykonos' isimli minimal oteli seçtik.









Her şey yolunda giderse bundan yaklaşık 1.5 ay sonra Yunan Adaları'nda olacağız. Çekeceğim sayısız fotoğraf sonrasında çok daha ayrıntılı bir post yazacağım :)) Şimdilik bu kadar, umarım seçimlerimizi beğenirsiniz ;))


CONVERSATION

30 comments:

  1. harika resimler secmissin cnm..

    diger resimlerini ise sabirsizlila bekliyorum :)


    sevgiler
    civciv

    YanıtlaSil
  2. AYY her iki ada da o kadar güzel ki... birkaç yıl önce iki adayı da gezme fırsatım olmuştu :) şimdi görünce yine imrendim :) otelleriniz şahane görünüyor, umarım süper zaman geçirirsiniz :)

    ancak söylemek zorundayım, santorini o kadar muhteşem bir yer ki... fotoğraf makinene yapışıp kalacaksın benden uyarması :) ben çok etkilenmiştim...

    YanıtlaSil
  3. süper görünüyo tatlım yaa. ne güzel fikir balayı için. eminim harika vakit geçirceksiniz=)

    YanıtlaSil
  4. ohh miss gibi yerler secmissiniz umarim hersey istediginiz gibi gecer ..resimleri ve yorumlarini bekleyecegim ilerki zaman icin listeye eklemek lazim :))

    YanıtlaSil
  5. aşkım resmen dibim düştü!! tek kelime ile muhteşem ikisi de!! :D balayı için bence en doğru seçimi yapmışsınız..

    söylemişimdir kesin, ben de mutlaka gitmek istiyorum bu adalara.. simdiye kadar hiç fırsat olmadı ama senden feedback aldıktan sonra planlara bir gaz verecegim kesin! ;)


    öpüyorum canım, özzzzledim çok!


    wear-a-smile-wear-a-smile.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Kesinlikle balayi icin super bir secim. Anilarla dolu bir balayi sizi bekliyor. Fotograflarini simdiden merakla bekliyorum

    YanıtlaSil
  7. ikisi de rüya gibi bayıldım :)) inşallah harika bir tatil olur Giz'm :)

    YanıtlaSil
  8. Rüya gibi..:)
    off hersey süper gidiyor:)

    ya birde ne sansli kizsin hea:d
    Balayina 2 ayri yerlere gidiyosun:) var mi bundan güzeli:)

    hep mutlu ol hep böyle iyi anlasin hersey böyle süper gitsin hep:*

    YanıtlaSil
  9. yaa ama olmaz ki giz'im!!
    bende buralara gitmek isteyen biriyim ama çocuk olunca hep erteledik.bu sene de klasik otel tatilindeyiz ama yok böyle olmayacak.senden dolayı daha da imrendim.seneye inşllh çocuk mocuk demeyip gideceğiz.artık senden de tüyolar alırım :))

    YanıtlaSil
  10. unutulmaz bir balayı olacak desene 2 yerdee süper yeşil pasaportum yaş itibari ile bitmeseydi bu yıl bizde sevgilimle kaçacaktık :( bence duvağını da yanna al hemencik saçına tutturursun eşsiz güzellikte enfes fot.lar çıkar ortaya çıkar :)

    YanıtlaSil
  11. sevgili giz, doğum günün olmuş bitmiş, benim şimdi haberim oldu.çok üzüldüm.şimdi kutlasam kabul edermisin??

    YanıtlaSil
  12. Civciv'cim o resimleri çekmeyi ben de heyecanla bekliyorum hem gezelim görelim hem moda çekimi yapacağım inşallah canım ;))



    Lacivert Ojeli Kız, canım sen bunları dedikten sonra iyice bir gaza geldim desem? :)) gün sayıyorum artık! Hiç bir gidenle konuşma fırsatım olmamıştı ilk kez senden alıyorum feedback. Bu kadar olumlu olduktan sonra doğru bir karar verdiğimize inandım iyice teşekkürler canım :)))

    YanıtlaSil
  13. Particle, tatlım karar verene kadar neler çektik bilsen :))) 2 aydır düşünüyoruz dünya üzerinde yer bırakmadık :P Japonya'da nükleer sızıntı ile kafadan tropik bir çok yer elendi zaten, biz de uzaklara gitmeden ada keyfi yapalım dedik tatlım :)))



    e.n.k'cım tatlım tüm ayrıntıları ile anlatacağım ve fotoğraflayacağıma emin olabilirsin :) güzel dileğin için teşekkürler canım benim, inşallah her şey yolunda gider :))

    YanıtlaSil
  14. Wear, nerdesin bi tanem bir insan bu kadar özletir kendisini? :)) tatlım çok uzaklara gitmeden dreamy neresi olabilir diye düşündük düşündük sonunda karar verdik :) her ayrıntıyı anlatacağım canım, şimdiden 1-2 kombin de hazırladım oraya deliyim değil mi? :P hehe son anda düşünemem belki diye, öpüyorum tatlım çok :))



    Lulu'cum o kadar güzel anlatmışsın ki Roma'yı balayı sonrası 2. tatil fırsatımızda kesinlikle oraya gideceğim :)) Santorini fotolarım da açıklamalı olacak tatlım seninki gibi :)) öpüyorum :***

    YanıtlaSil
  15. Gök'm çok teşekkürler canım, inşallah öle olur gün batımı izlemeyi şimdiden çok istiyorum :))


    Rory'm hheh tatlım teşekkürler güzel dileklerin için :))inşallah böyle güzel olur her şey hep. Bu şansı sen her söylemende daha bir hissediyorum ama tek noktaya odaklı sanırım biraz da iş konusuna bulaştırsam ne olur sanki :P

    YanıtlaSil
  16. Buket'cim biz de şimdi gitmezsek sıra getiremeyiz en iyisi hemen gitmek diyerek karar verdik :)) kesinlikle tüm içtenliğimle anlatacağım yiyip içtiklerimi, gezip gördüklerimi :P Canım ayrıca kabul eder misin ne demek, aşk olsun önemli olan düşünüp kutlaman o gün içerisinde olmasının bir önemi var mı hiç? :))


    Tuem'cim öncelikle bloguma hoşgeldin :)) güzel tavsiyen için teşekkür ederim canım bu benim aklıma gelmemişti ama şimdi kesinlikle alacağım yanıma duvağımı da :)) yeşil pasaport'u hiç sorma ben de çok taze kaybettim ve hala da üzülüyorum :)))

    YanıtlaSil
  17. Muhtesem bir yer oldugune hic suphe yok!
    Gecen sene moralimin cok bozuk oldugu bi zaman Yunan bi arkadasim buralardan fotolar gondermisti bana; icim aydinlanmisti resmen;)
    Fotolari boyle yapiyorsa, gidip gormek mutluluk sarhosu yapar herhalde, di mi canim;)

    YanıtlaSil
  18. mavi mavi mavi... huzura ve aşka boğulacaksınız anlaşılan:) tek kelimeyle harika!

    YanıtlaSil
  19. Rory'm inşallah :))


    SvGLove, tatlım sana sonuna kadar katılıyorum :)) ben de eskiden bu adaların fotoğraflarına bakardım, o berrak mavi-beyaz bile mutlu etmeye yetiyordu insanı :) inşallah bol bol fotoğraflar çekeceğim canım sizlere :))


    Sallamacay hehe canım benim çok teşekkürler santorini'de huzur ve aşk, mykonos'da eğlenceye boğulucaz inşallah :P

    YanıtlaSil
  20. canım tam balayına uygun yerler seçmişsin harika görünüyor fotoğraflar,çok kısa bir süre kaldı eminim heyecan tavandadır :)harika bir balayı geçirirsiniz umarım ,dönüşünde de bizi bol bol fotoğrafa boğarsın umarım :)

    YanıtlaSil
  21. Ohhh valla hayat sanaa güzell gizimmm çokk sanslısınn :D Nazar değmesınn ınsallah !

    YanıtlaSil
  22. Rebel'im çok teşekkürler tatlım :)) heyecan gün geçtikçe artıyor valla, tüm hafıza kartlarımı dolduracak kadar foto çekicem canım hehe :P güzel dileğin için teşekkürler canım benim :))



    Melek'm blog ayarları yine delirdi sana yorum bırakamıyorum yorum penceresi pop up olmayan kimseye bırakamıyorum onu bir ayarlardan düzeltsene tatlım :///
    Güzel dileğin için teşekkürler kuzum canımsın ;)))

    YanıtlaSil
  23. Tamam düzeltiyorum hayatım :*

    YanıtlaSil
  24. postunu gorunce cok sevındım cunku bızde bu sene yaz tatılınde yunanıstana gıtmeyı planlıyorduk :) resımlerden bıle cok guzel gozukuyor ınsallah cok guzel vakıt gecırırsınız. Tatılınle ılıglı yazılarını dort gozle beklıyorum :)
    sevgılerle

    YanıtlaSil
  25. seçimleriniz müthiş kuzu müthiş!:)
    bayıldım!
    inş. balayınız istediğiniz güzellikte geçer baby'mm:)
    valla bende çekiceğin fotoğrafları merakla bekliyorum kuzum:D:$

    YanıtlaSil
  26. Bence de cok guzel bir secim olmus, fotograflar harika, gidip gormek daha harika olacaktir,ruya gibi ^_^
    Umarim cok guzel zamanlar gecirirsiniz, ve guzel fotolarla donersin ^_^

    Biz de bakip gitmis kadar oluruz :)

    YanıtlaSil
  27. Çok güzel oteller seçmişsiniz Giz' cim, harikalar, rüya gibi! Umarım en az bu resimler kadar güzel bir düğünün, balayın ve evliliğin olur. Herşey gönlünce olsun. Bu arada , bu hafta hiç fırsat bulamadım blog ziyaretlerine, kaçırmışım doğumgününüzü. Geç de olsa mutlu yıllar demek istedim. Sevgiler ve öpücükler ikinize de..

    http://denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  28. Duygu'cum ne güzel bir tesadüf olmuş biz 10 Temmuz'da gideceğiz sizin geziniz daha sonra ise seve seve tüm tecrübe ve gidilecek görülecek yerlerini paylaşmak isterim :) ben de fotolarından bile bayıldım, gerçeği nasıl olacak kim bilir? :))



    Story'm amin güzel kuzum, 1 ay kaldı her şey yolunda gitsin diye hazırlıklarak tam gaz devam ediyoruz işten de ayrıldım ve çok mutluyum sonunda bir karar vermek ve uygulamak gibisi yokmuş babym :))

    YanıtlaSil
  29. Ferah Feza'm ben orada gezip görme kadar moda çekimi de yapmayı planlıyorum :P Dehan balayında da mı diye isyan etmezse hem gezip görmelik hem de outfit kombini olarak elimde bir sürü kare olacak :P hehe size orayı canlı yaşatmak isteğindeyim, öpüyorum çok :***


    Deniz'cim güzel dileklerin için çok teşekkürler canım. Seçerken oldukça zorlandık ama biraz web search ile en keyif alacağımıza inandığımız yerleri seçtik :) öpüyorum çok:**

    YanıtlaSil