Mim Mayıs Mim :))





Mim Sorumuz; Eğer Bir Zaman Tüneli Olsaydı Geçmişten Yada Gelecekten Hangi Zamana Gitmeyi, Kimi, Hangi Olayı Görmeyi İsterdiniz ?
Bu Sizin Yaşadığınız-Yaşamadığınız (Kendi Unutamadığınız Keşke O Anı Tekrar Yaşasam Dediğiniz Veya Tarihte Görmek İstediğiniz Bir Olay Vs...); Tanıdığınız Yada Tanımadığınız Görmeyi İstediğiniz Kişi Olabilir

Mim’i modifiye ederek hem zaman hem kişi olarak ayırıyorum :)
Zaman olarak 18. yy İngiltere’sinde yaşamak isterdim. Jane Austen’ın Liz Bennet ve Emma’sının yaşadığı yeşil korularda ve taş bahçelerde güneşin altında oturmak... Engellenemez İngiliz edebiyatı sevgimi, o ortam ile canlandırmak.

Gün olarak da, hayatta en çok sevdiğim insan ile ilk kez tanıştığım güne tekrar gitmek isterdim. Onu ilk görüşte hissettiklerimi tekrar hissetmek o anı sonsuzluğa hapsetmek ve zamanın dışına çıkarmak... O insanı şimdi daha az sevdiğimden değil, gerçek aşk zamandan etkilenmiyormuş bunu gördüm. Aylar, yıllar geçse de o sevgi ve aşk içinde aynı kalıyor insanın. Ama onsuz hayatının nasıl olduğunu bile hatırlayamazken O’nu ilk tanıma anını hayatının sonuna kadar değiştiğini bilerek tekrar yaşamak isterdim.

Mimlediklerim :)  Rory, My StoryWear, Duju, İç Dünyamın Başkenti, Blush, ElayzaRebel, Gök, Follow up Fashion, CMOSRococoshSvGLove, ParticleDeep, Momentos, Kaçık Turuncuhayat güzeldir, Kıyıya VuranlarPembe Esinti, Ojeli ParmaklarPelin Pembesi  


CONVERSATION

21 comments:

  1. Teşekkür ederiz canım :) mucuksss ohh

    YanıtlaSil
  2. Bunu sektirmeden cevaplayayım Giz :)))

    Ben Atatürk' ün yaşadığı zamanda ya çok yakın arkadaşı ya da ailesinden biri olmayı isterdim. Onun müthiş sofralarında bulunmak, fikir tartışmalarına girmek, önerdiği konularda kafa yormak, ona şarkı söylemek isterdim :)

    Cidden tek isteğim bu olurdu. Yüzyılda bir dünyaya gelen müthiş beyinlerden biri olan Atatürk' ün çok yakınında olmak... :)

    Teşekkürler buna fırsat yarattığın için...

    YanıtlaSil
  3. canım gün olarak ne güzel anlatmışsın gerçek aşk bence de bitmiyor :)

    YanıtlaSil
  4. Mim icin tskler tatlim:)

    Cok güzel yazmissin:)..

    Özledim asIk olmayi ya xcyv.cxv.
    sen böyle konusunca da daha da bi istiyor insan:)

    YanıtlaSil
  5. pek güzel bi zamana gitmişin, yakışırdı vallahi:)ben de yarın sağlam kafayla yanıtlıyim:)

    YanıtlaSil
  6. Giz'im ben geldimmm!!
    Havalar ısındı,postlar çoğaldı.bakalım nasıl çıkacağım işin içinden:))
    soruna dönelim.valla gayet iyi bir zamandayım.ben kendi halimde kalmak isterdim..

    YanıtlaSil
  7. Hiii ben de varim burada!
    Tesekkurler canimciim;*

    YanıtlaSil
  8. Ayrica ne tatli cevaplamissin mim'ini;) Giz'li Teras'a yakisir bicimde;)

    YanıtlaSil
  9. Pembe Esinti rice ederim asıl ben teşekkür ederim muuuuccck ohh :)))


    Momentos'cum canım çok güzel bir cevap bu, okurken insanın canını isteten ve "evet keşke ben de orda o zamanda olsaydım" dedirten cinsten. O zaman çok uzak da olmadığından daha ulaşılabilir ucundan kaçmış gibi sanki... Rica ederim canım asıl ben teşekkür ederim yanıtladığın için :)))



    Gök'm bitmiyor evet birebir yaşadım bunu aksine her gün duyduğun sevgi de artıyor :)))



    Rory'm güzel baby'm benim seni hak edecek ve kalbini elinin üstünde taşıyacak birisi ile en güzel aşkı yaşarsın inşallah canım benim :)))

    YanıtlaSil
  10. Particle heheh merak içerisindeyim bakalım sen nereye gideceksin canım :)))


    Buket'cim hoşgeldin canım benim asıl ben dilediğimce uğrayamadım sana :( Bak bu da çok güzel bir cevap kendi zamanında olma isteği, güzel kızınla birlikte. Çok sevdim :)))



    SvGLove olmaz mısın hiç tatlım benim :)) rica ederim ne demek, asıl ben teşekkür ederim güzel yorumun için canım. "Giz'li Teras'a yakışır biçimde" yi çok sevdim :)))

    YanıtlaSil
  11. bayılırım austen zamanı romanlara. hep okurum. bronte ve diğerleri. izlemediysen benzer filmler de var. james ivory filmleri.

    YanıtlaSil
  12. yaşşesın yeni bir mim daha:)
    aşk'ı böylesine güzel yaşamak ve yaşattırmak sana çok yakışıyor bea kuzu<3
    daha güzel dile getirilemezdi heralde.
    seviyorum seni:*

    YanıtlaSil
  13. O döneme ait izlemediğim çok az film ve bbc uyarlama mini dizisi var deep :)) önceki hayatımda oradaydım sanırım :P en çok hangi kitabı seviyorsun o döneme ait merak ettim :)

    YanıtlaSil
  14. Baby Story'm canım benim ben nasıl yaşıyorsam aşkı sen de senin için en doğru ve uygun insanla yaşayacaksın inşallah:)) umudunu kaybetme kuzum, unutma evren teslim olup direnmeyi bıraktığın anda karşına çıkarıyor o insanı. Ben de seni ok seviyorum tatlım benim :)))

    YanıtlaSil
  15. heheh:)
    umudumu yitirmiycem kuzum.evrene saygım sonsuz.iyi geçinme niyetindeyim onla:D:P
    inş. baby'm benimm<3:)
    holleyy:)):**

    YanıtlaSil
  16. hehehe baby story'm benim, sen bir adım atıyorsun bak evrensel güç koşacak sana tatlım :)) en en en güzeli kuzumun olsuuun :))

    YanıtlaSil
  17. enee yeni gördümmmmm mimimi hemen cevaplıorum :)

    YanıtlaSil
  18. koşş evren koş khkhkh:D
    holleyy:))
    yirim seni<3
    en güzeli kuzuların olsun ohh:*

    YanıtlaSil
  19. Heh Rococosh'cum cevaplarını merakla bekliyorum tatlım :))


    Story'm hehe ben de seni yerim güzel kuzum :)) :***

    YanıtlaSil
  20. Hii mimlenmişim :) tatlım en kısa zamanda yazıyorum cevabımı :) ayrıca geri dönmek istediğin an insanın hayatında en önemli ve en güzel anlardan biri :)

    YanıtlaSil
  21. Yeşim'cim tatlım ben de o anı tekrar tekrar yaşasam doyamam diye bir kez daha yaşamak istedim :)) öpüyorum çok tatlımı :***

    YanıtlaSil