Moda Blogger'ları Buluşması :)


Pazar sabahı,uzun zamandır beklenen moda blogger’ları buluşması sonunda gerçekleşti :) Buluşmaya katılanların nasıl benzer (modanın ortak çerçevesinde birleşmiş) ama aynı zamanda farklı olduğunu ojelerin rengine bakarak bile görebilirsiniz :) 

P.S.: Herkes kendi elini yorum olarak yazabilir, turuncu ojeli yeşil taşlı yüzüklü el benimkisi :))



Blogger arkadaşlarımızdan hepsi fotoğraflarının tekli olarak yayınlanmasını istemiyor olabilir diyerek ben birkaç tane toplu fotoğrafı paylaşmayı uygun gördüm. Onlarda da gördüğünüz gibi herkes çok renkli, güzel ve kendine özgü bir stile sahip.




Sevgili Wear, Duju, Gök, Ferda, Rebel, Follow Up Fashion, Rococosh ve ikiz kardeşi, Deniz Saatçioğlu, ben ve ikiz kardeşim bir araya gelerek çok hoş bir tanışma kahvaltısı ettik. Bloglarımız günlük hayatta açık bir şekilde içsel dünyamızı yansıttığımız bir yer olduğundan hepimiz birbirimiz hakkında fikir sahibiydik. Herkeste bir tanıdıklık vardı ve çok samimi bir ortamda bol sohbetli ve resimli bir buluşma oldu! :) Bloglarımızda da bol bol şikayet ettiğimiz açmayan güneş öyle bir yüzünü gösterdi ki, hepimiz fazlasıyla nasibimizi aldık :) şemsiyesiz güneşin altında o anda çok anlaşılmasa da sonrasında ciddi kızarıklıklara sahip oldum. Özellikle burnum hala kırmızı  pembe bir renk arası. İşte de aaa bronzlaşmışsın sen dediler :)




Vee Dilem’le ben :)






En kısa zamanda tekrarını yapmak istediğimiz ilk buluşmamızın sonunda kareşim ve ben yeni, anlaşabileceğimiz insanlarla tanışmanın mutluluğunu yaşıyorduk. Katılan herkese teşekkür ederiz. Umarım aldığımız keyfi karelere yansıtabilmişizdir. Bir dahaki sefere görüşmek üzere... :)

CONVERSATION

34 comments:

  1. çok renkli ve güzel bir buluşma olmuş :)

    herkes çok şık. Bu arada ilk kez fotoğrafını görüyorum çok güzel ve incesin :)

    YanıtlaSil
  2. Canım çok memnun oldum yüzyüze sohbet edebilme şansını elde ettiğimize çok samimi ve sıcakkanlıydın,tam tahmin ettiğim gibi;)

    YanıtlaSil
  3. rengarenk:)
    ne güzell:)
    keske herkes böyle giyinmesini bilse:d gözlerimiz bayram eder her an:p:)

    YanıtlaSil
  4. Ne kadar güzelsiniz maşallah :) Rengarenk cıvıl cıvıl bir buluşma olmuş :)

    YanıtlaSil
  5. Hepinizz çokk tatlısınız kızlar :)

    YanıtlaSil
  6. Ayy yaz önce size gelmiş, ne güzel rengarenk.Moda blogger'ları buluşması olduğu çok belli:) Ellerinizin fotoğrafını da çook sevdim, her renk ayrı güzel:D

    YanıtlaSil
  7. Amanda aman :)) Ne guzel, ne keyifli bri gun gecirdiginiz yuzlerinizden belli ;)) Bende geldigimde istiyorum ama boyle bir bulusma ;)) xxx

    YanıtlaSil
  8. Blush'cım çok teşekkürler canım güzel yorumun için :) henüz keşfetmediysen seni diğer blogum olan www.betwinus.blogspot.com'a davet ediyorum tatlım ;)))



    Folow up fashion inan ben de aynısını Rebel ve senin için düşünüyorum ikiniz de birbirinizden sıcak, pozitif ve içtensiniz canım :))

    YanıtlaSil
  9. Rory'm hehe evet herkes renkli ama o rengi kendisine yakıştırmıştı ben de fotoğraflardaki renk zenginliğini çok sevdim tatlım :))


    Yeşim'cim çok teşekkür ederim canım, hep beraber daha toplu bir buluşma da yaparız inşallah :))

    YanıtlaSil
  10. Melek'im teşekkürler bi taneeem :))


    Particle, canım dün nasıl sıcaktı görsen başımızda şemsiye de yoktu tam yazı yaşadık :)) Herkesin tırnakları o kadar güzel gözüküyordu ki çekmeden edemedim aynı gibi duran turuncu tonları da aslında tamamen farklı renkler tatlım :)))



    Emilie'cim o keyif ve renkliliği karelerden yansıtabiliyorsak ne mutlu bize :))kesinlikle senin de gelmene denk düşecek şekilde bir buluşma daha yaparız, daha da kalabalık ve renkli olur tatlım:)))

    YanıtlaSil
  11. Giz'm çok güzel bir buluşmaydı,buluşmada blog ortamındaki samimiyet boyut kazandı :)) elbiseni ve yüzüğünü çok beğendim canım :)

    YanıtlaSil
  12. ahh nasıl kıskandım şimdi :) hepiniz birbirinden güzel görünüyorsunuz çok güzel bir buluşma olmuş :)

    YanıtlaSil
  13. Okurken bile çok keyif aldık. Neden burda buluşma olmuyor :( ıngaaa

    YanıtlaSil
  14. Bu arada diğer blogunu bilmiyorduk, öğrenmiş olduk :)

    YanıtlaSil
  15. Vav, hanımlar çok çılgın görünüyorsunuz :)) ilk 4 severek bloglarını takip ettiğim güzel insanlardan oluşmuş. Diğerlerini tanımıyorum.

    wear, giz, giz'in kardeşi, duju muhteşemsiniz:)

    YanıtlaSil
  16. Hepiniz çok güzel görünüyorunuz! Dilemin ayakkabılarına bayıldımmm! :) Acaba nerden diye sorsam?

    YanıtlaSil
  17. canım çook güzel bir pazar geçirdik, kahvaltı ve soğuk kahveler her ne kadar kötü olsa da çok keyifli ve samimi geçti. Fotolar muhteşem olmuş, ellerine sağlık canikom. öpüldün

    YanıtlaSil
  18. bir dahakine bende aranızda olmak istiyoruuuum çok güzel bir gün geçirilmiş kıskandııım=(

    YanıtlaSil
  19. offf ya keşke kafilemi iptal ettirseydim. hehehe çok üzgünüm .hepiniz çok güzelsiniz. fıstıklarım seviyorum sizi. öptüm =)

    YanıtlaSil
  20. tatlım, şimdiden özledim yaa... :(
    tatile gidip geleyim de let's go-mongo diyorum! ;)

    şaşırtıcı şekilde herkesin elektriği tuttu farkında mısınız? bloglardan gerçekten bir sıcaklık oluşmuş, yüz yüze gelince bu daha da pekişti..
    ben çok mutlu oldum, bunu rutinleştirebiliriz ;)

    sevgiler, öpüyorum çok..


    http://wear-a-smile-wear-a-smile.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  21. ayyy hepiniz süpersiniz ya ! toplu çekildiginiz fotoya baktikça gönlüm açildi resmen. rengarenk, çok hos (:

    YanıtlaSil
  22. Yansimaz mi keyfiniz? Nasil keyiflenmez ki insan bu kadar rengarenk guzelleri gorunce;)
    Herkesi biliyorum ya buradan, boyle icim kipir kipir oldu;) Keske orada olabilseydim dedim! Kiskanmadim da diyemem;)

    Giz'li Teras'ta BeTwinUs'i gormek te ayri bi guzel oldu;)
    Nasil da tatli olmussunuz;)Hep oylesiniz ki!;)
    Opuyorum sizi;*

    YanıtlaSil
  23. Gök'm çok teşekkürler tatlım gerçekten öyle oldu burada temeli atılan o sıcaklık buluşmayla pekişti :)) canım ben de senin amvi elbiseni çok beğendim retro bir havası var çok da yakışmıştı :)


    ChunLi Beauty, tatlım o senin güzelliğin :)) bir dahaki sefere seni de bekleriz ve katılımından çok mutlu oluruz canım :)))


    Pembe Esinti tatlım keyif almanız beni çok mutlu etti :) buluşmaları sıklaştıralibirsek oralara da geliriz belki diyeceğim ama herkesin gelmesi biraz zor olabilir :/ onun yerine sizin gelişinize denk düşürerek burada tekrarlarız tatlım :))

    YanıtlaSil
  24. Kaçık turuncu'm çok teşekkürler canım :)) her renk vardı ve çok güzel bir kahvaltıydı. Biraz daha turuncu olabilirdi dersen tırnaklarıma bakmanı rica edebilirim tatlım :)))



    Mavi renkli dünya çok teşekkürler canım güzel yorumun için :)) Dilem'in ayakkabıları Ernesto Esposito burada Vario mağazalarında satılıyor (Akmerkez ve İstinye Park'da var) canım ;)

    YanıtlaSil
  25. Duju'm servis kalitesinden özellikle bahsetmedim bahsedilecek hali yoktu çünkü :Pp kahvaltı tabağı ve kahve ciddi özensizdi, şemsiye getireceğiz deyip sonra güneşin alnında bırakmaları da ilginçti çok :) ama insanların sıcaklığı ve sohbet onları görmemizi engelledi, 2.cil plana attı diyelim :))) Fotoları ben de çok beğendim teşekkürler tatlım benim öpüyorum muuuuckk ;))



    CMOS'cum evet eksikliğini hissettik hatta ben bir ara "aaa CMOS nerde dedim" gelmeyeceğini bilmiyordum :(( Bir dahaki sefere inşallah tatlım öpüyorum çoook..



    Habinos'cum senin de olmanı çok isterdik en son haber alamadığım için tekrar sormadım ben kafilen varmış demek ki :( neyse bir dahaki sefere tatlım, biz de seni çok seviyoruz öpüldüün kocaman :))

    YanıtlaSil
  26. Wear tatlım go-mongo anytime anywhere diyorum sadece :))) iple çekiyorum desem ben de çok özledim :) evet herkesteki tanıdıklık çok hoştu o sıcaklıkla insanlar da rahat rahat sohbet etti :) rutinleştirmeyi de konuşuruz tatlım first go-mongo ajandamda :P öpüyorum canım...:**



    TurquAzria çok teşekkürler tatlım :) senin son postunda o kadar duygulandım ki 30 Ağustos'ta kırmızı beyaz temalı bir görüşme oluşturabilirim :P


    SvGLove, tatlım orada olmadığı için gerçekten üzüldüğüm kişilerden birisin :( wish you were here :( Çok güldük, eğlendik ve insanların çılgınca ve çekinmeden bakmasına aldırmadan gönlümüzde fotoğraf çektik :)) Ne mutlu ki o enerjiyi bu karelere yansıtabilmişiz :) BeTwin Us için yeni çekimler yaptık en kısa zamanda sizlerle canım benim :)))

    YanıtlaSil
  27. Giz'im bir insan ancak bu kadar sıcakkanlı ve güleryüzlü olur herhalde.Bayıldım sana :))

    Bloglarımız aracılığıyla kısa yorumlu mesajlarımız yerini hoş sohbetlere bıraktığı için çok mutluyum,bencede rutine bağlayalım,ben herkesi çok sevdim,çok sıcak bir buluşma oldu gerçekten,sanki uzun zamandır beraber görüşüyormuş hissi ben dahil bir çok kişide gerçekleşti sanırım :))

    Bu arada elbisen çok yakışmıştı,tüylü küpelerinle hem trendi hem de otantik bir hava vermiştin kombinine.Dilem'in de zaten görür görmez söylediğim gibi ayakkabılarına aşık oldum,çok yakışmıştı Dilem'in kombinine :)

    Betwin us'daki yeni postunu da sabırsızlıkla bekliyorum bu arada :)

    YanıtlaSil
  28. Ben betwinus da beklerken o günün postunu, burdaymış meğer. Çok güzel bir sabahtı, çok sevindim sizi tanıdığıma. Umarım lafta kalmaz tekrarlarız, bu sefer ben yapicam organizasyonu, söz :)

    http://www.denizsaatcioglu.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  29. herkes harika görünüyor :))
    müthiş bir enerji olduğu fotoğraftan bile belli oluyor kuzu.
    rengarengarenk oh:)

    YanıtlaSil
  30. Harika bir bulusma olmus gercekten. Hepiniz cok güzelsiniz birde cok sanslisiniz bulusabildiginiz icin, keske bende katilabilseydim bu blogger bulusmasina :-)) ama sizin bulusmanizsa sevindimmmm yinede :-)))
    öpüyorummmm


    http://guelsah87.blogspot.com

    YanıtlaSil
  31. Rebel'm kalp kalbe karşı diye boşuna söylememişler :)) İnan benim de senden aldığım elektrik anlattığınn bire biriydi :)) o tanışıklık ve yakınlık hissi, cana yakınlığın ve güler yüzün uzun zamandır bildiğim bir insanı tekrar görüyormuşum gibi hissettirdi bana. Herkesi saran o pozitif hava da çok mutluluk vericiydi :)) Bir sonraki görüşmenin planlarını yakında yapmaya başlayacağız şimdiden :P Dilem de ben de güzel yorumun için teşekkür ediyor kocamaan öpüyoruz seni tatlım :***

    YanıtlaSil
  32. Deniz'cim çok kararsız kaldım oraya mı buraya mı yazayım derken burada buldum kendimi :))) Biz de seni tanıdığımıza çok sevindik canım. Herkes bu kadar sevmişken birbirini lafta kalmayacağına emin olabilirsin tatlım. Bir dahaki buluşmayı senden bekliyoruuz o halde :))

    YanıtlaSil
  33. Story'm teşekkürler güzel baby :)) sen bir ayrı mutlu ettin bugün beni kuzular kuzusu, kartın da çok anlamlıydı söylemeyi unuttum konuşmaktan :)) cansın sen can :)) öpüyorum kocamaan :***

    YanıtlaSil
  34. Gülşah'cım çok teşekkürler canım :)) İstanbul'a geleceğin zaman önceden belli olursa bir buluşma da o şekilde ayarlarız tatlım, uzakta olup da sevdiğimiz arkadaşlarımızın katılamaması içimizi bursa da güzel ve içten bir buluşmaydı gerçekten :))

    YanıtlaSil