Kate nereye kadar? Sıra Giz'de :p




Takip edenlerin bildiği üzere düğün koşturmacam devam ederken gelinliği uzuuun uğraşlar sonucu seçebilmiş ancak altına ayakkabı bulamamıştım. Divan Kundura’dan gidip ayağımın ölçüsüne göre yaptırıp bir daha hiç kullanmayacağım klasik beyaz bir düğün ayakkabısı istemiyordum. Daha önce postunu yaptığım “Louboutin Bridal” ların ise yurdumuzda satılmadığı gerçeğini öğrendikten sonra (Beymen ve Harvey Nichols’a kaç kere gittim ve koleksiyonları gezdim bilseniz) alternatif ne olabilir diye aramaya başladım. Düğüne 2 aydan az kalmasına rağmen ısrarla özel yapım ayakkabıcıya gitmiyordum. Gelinliğin kırık beyaz ve hatta krem renk olduğundan altına dore de gidebilir diye düşündüm ve Miu Miu’nun önü açık ve kapalı olmak üzere 2 modelini bir dergide görür görmez İstinye Park’a gittim. Satış temsilcisi ayak numaramın 1 numara altı ve üstünün olduğunu ama benim numaramın olmadığını söyledi. “Yurtdışından söyleseniz, gelmez mi beklerim ben” gibi çabalamalarım da sonuç vermeyince vazgeçtim. Ne yapsam istediğim gibi bir ayakkabı bulamıyordum. Sonra tesadüfi bir şekilde (başka bir şey bakarken) Beymen’de de aynı ayakkabının olduğunu gördüm. Numarası da vardı ama başka yerden getirtmeleri gerekiyordu ve ayakkabı zaten opsiyonlanmıştı. Mağaza içi sayım, ayakkabıyı sözde alacak kişinin beklenmesi, sonra ayakkabıyı kaybetmeleri derken bir 10 gün daha geçti. Ben de bu arada 3-4 kez Beymen’e giderek sıkıştırdım. Baktım sonuç alamıyorum, ayakkabısız kalıcam vazgeçtim. Divan Kundura’yı istemeye istemeye aradım, haftaiçi gidecektim. Gitmemden 1 gün önce Beymen'den arayıp ayakkabımın geldiğini söylediler. Uçarak gittim tabi ve mutlu sona ulaştım. Fotoroman tadında ayakkabımı sunuşuma hazırsanız fotolara geçelim :)))








İşte düğün ayakkabılarım bunlar... Azmin zaferi oldukları için benim gözümde bir ayrı değerliler. Ayakkabım yok diye o kadar yakındıktan sonra bulunca haber vermeyi uygun gördüm. Umarım beğenirsiniz :))

CONVERSATION

47 comments:

  1. wwwaawww ee ben gelinliğini de cok merak ettim simdi :D harika bir gelin olacağına eminim :D Allah sonsuza dek mutlu eder insallah :)

    YanıtlaSil
  2. Ayakkabılar değişik olmuş. Bende beyaz bişiyler bekliiyordum :) Görünce şaşırdım bir an :) ama çok güzeller özellikle ince topuklar her zaman ben cezbeder. Tabi gelinliğinide çok merak ettim doğrusu :)

    YanıtlaSil
  3. Giz; tek kelimeyle MUHTEŞEMMMMM !!!! :)) bayıldım bayıldım bayıldım... rüya gibi bir ayakkabı... :))) güle güle ve uçarak giy ayakkabını :)

    YanıtlaSil
  4. oha:O
    bu ne ya.süper ötesi:)

    zevkine bayiliyorum giz'im:)
    ayakkabilarin muhtesem:O

    güle güle giy:) hep mutlu ol:) hephephep:*

    YanıtlaSil
  5. Şahaaneeeee bayıldımmm çokk güzell bendee bunlarınn grisii varr :D arkadasımın nısanında giymiştim güle gülee giyy canım mutluluklar dilerim.

    YanıtlaSil
  6. Allan pullan gel yanıma canım gelinim diyorum :) Çok güzel bir seçim canım.
    Çoooook mutlu olursun inşAllah.

    YanıtlaSil
  7. Süper, bu kadar beklediğine değmiş. E hani gelinlik?

    YanıtlaSil
  8. Ayakkabı mükemmel. Gelinliğin altına farklı bir seçim olmuş.

    Gözlerim kamaştı.Beklediğine ve tüm uğraşlarına değmiş.Mutluluklar dilerim :)

    YanıtlaSil
  9. güle güle giyy, çok güzeller :)

    YanıtlaSil
  10. canım ne kadar güzel bir ayakkabı seçmişsin ,uzun uğraşlarına değmiş bence.artık sıra gelinliğin dikiminde :)

    YanıtlaSil
  11. Gule gule giy Canim sonunda ayakkabi sorununu da hallettin eminim muhteşem bı gelin olucaksin ve ben seni gelinliğinle görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum ..hayırlı olsun ..

    YanıtlaSil
  12. süper cidden ,) gelin çiçeğini de sarı tonlarında yaptır bence.

    YanıtlaSil
  13. eminim çok güzel bir gelin olursun, dört gözle bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  14. ayakkabi imparatoru Louboutin'nin o büyüleyici bridal serisi platformlarini inceledikten sonra bir on dakka kendime gelememistim. o derece güzeller beyaz taslariyla ve signature kirmizi tabanlariyla. keske Tr'de satilsalardi dicem ama sen miu miularinla o kadar mutlu görünüyorsunki güle güle giy, güle oynaya dans et üzerlerinde demekten baska birsey kalmiyor bana (: onca zaman bekletmisler, oyalamislar seni ama degmis canim... çok çok güzeller !

    YanıtlaSil
  15. Giz'cim uğraşmana değmiş çoook şık bu ayakkabılar gönlündekinin olmasına çok sevindim güle güle giy inşallah;)

    YanıtlaSil
  16. 'Umarim begenirsiniz' miii?
    Giz'cim begenmek su anki duygularim icin zayif kaldi!
    Gozlerimi kirpistirip duruyorum, yutkunuyorum falan!
    SAHANE! SAHANE!
    Daha ifade edemeyecegim kendimi:D
    Gule gule giy en mutlu gununde canim;)
    Hazirliklarinin devamini gorebilecek myiz acaba??;))

    YanıtlaSil
  17. *tam suanda yoruma cvp yazmismisin diye bakmaya girdim.Erkek kardesim ayakkabilari gördü ve "wow ne güzel ayakkabilar:)" dedi:)

    YanıtlaSil
  18. Vaavvvv! Bunlar sahane! Bayildim, artik gelinligini bekliyoruz:)

    YanıtlaSil
  19. çok çok güzeller!

    seni mutlu etmiş ya dahada bir güzelleşmişler sanki:)
    canımm benim! mutluluk hep yanında olsun..

    YanıtlaSil
  20. canımm gerçekten uğraşlarına değmiş, harika görünüyorlar hem de düğünden sonra da giyebileceğin bir ayakkabı güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  21. sinderallanın ayakkabıları !!
    ayakkabılar böyleyse gelinlik nasıl acaba???

    YanıtlaSil
  22. şahane farklı bir seçim.uğraştığına değimiş canım :)
    mutlu ol <3

    YanıtlaSil
  23. ChunLi Beauty inşallah canım benim :)) Ayakkabı bulma derdine henüz gelinlik provasına gidemedim ama çekilecek fotoğraflarla detaylı bir post hazırlayacağım umarım onu da beğenirsin tatlım :)) çok teşekkürler içten yorum ve dileğin için canım...



    Sayın Karaca özellikle beyaz gelin ayakkabısı olmasını istemedim ve direndim ve direndiğime de değdi en çok içime sinen bu oldu :)) Gelinliğim kırık beyaz hatta krem etekleri tül ve uçuş uçuş :)) daha fazla ipucu vermeyeyim postu yapınca süpriz olsun bakalım onda da şaşırtabilecek miyim? :P


    Momentos'cum çok teşekkürler canım beğenin inan beni çok mutlu etti :))) İnşallah o gün her şey çok güzel olur ve bu ayakkabıyı da dediğin gibi uçarak giyerim :))

    YanıtlaSil
  24. Rory'm hehe canım benim çok teşekkürler ne mutlu bana :)))) çok tatlısın güzel baby'm :))) inşallah hep hep hep beraber mutlu oluruz tatlım :)) içime sinen bir şeyin bu kadar sevdiğim insanlar tarafından da beğenilmesi tarifsiz bir mutluluk :)) Kardeşini de öp benim için, erkek gözüyle yaptığı güzel yorum ve beğeni için :)) (seni zaten kocemaaan öpüyorum kuzum :***)



    Melek'm sen de güle güle giy kuzumm kendi nişanında da giy :)) hatta daha güzellerini giyersin inşallah canım benim :)) çoook teşekkürler...



    Pembe Esinti'm hehehe canım ne güzel bir karşılama bu :)) hele bir evleneyim her yeri gezicem sizin oralara da gelirim inşallah kuzum :)) çok teşekkürler...

    YanıtlaSil
  25. Lucy'cim çok teşekkürler, ben de değdiğine inanıyorum :)) Gelinlik yapıldı prova için hazır bekliyor düğün çekimini özel post olarak hazırlayacağım :))



    Blush teşekkürler canım benim :))) farklı bir seçim kabul :) ilk aklımdaki de bu değildi ama baktıkça en hoşuma giden ve o gün giymeyi en çok istediğim bu oldu :) umarım gelinliğin altına da aynı şekilde güzel olur :)))



    Matissera çok teşekkürler canım :)) işe gitmeden sabah ışığında özel çekim yaptım ki size en güzel şekilde sunabileyim :))

    YanıtlaSil
  26. Rebel'm çok teşekkürler canım benim :))) gelinlik dikildi çok şükür (bu sefer doğru bedende :) ) ama ayakkabı olmadığı için provayı iptal etmiştim önümüzdeki pazartesi gideceğim inşallah tatlım :)))



    e.n.k'cım çok teşekkürler tatlım, o fotoğrafları çektirmek ve paylaşmak için ben de can atıyorum :)) gönlüme göre olur inşallah, güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım benim :))



    S♥A çok teşekkürler canım :) gelin çiçeğine henüz sıra getiremedim ama kırık beyaz tonlarında olacak diye düşünüyorum direk sarı yaptırmayabilirim batıl inanç biliyorum ama ayrılık derler ya sarıya :P hehe

    YanıtlaSil
  27. Sallamacay tek dileğim bu benim de :)) insanın kendisini en iyi hissettiği bir görüntüsü vardır ya onu yakalamak :)) çok teşekkürler canım benim :))



    TurquAzria çok teşekkürler canım :)) Ben de Louboutinler için aynı hisleri duymuş ve US sitelerini didik didik etmiştim, denemeden de olsa sipariş vermeye hazırdım ama bırak Tr.'de satılmayı Louboutin'in resmi sitesi Tr'ye ürünü yollamıyordu dahi :(( Buradaki alternatiflerine baktım parlak bir tane vardı onun da numarası yoktu. Miu Miu'nun da genel tarzını sevdiğimden ve bu ayakkabılara çoook ısındığımdan bunda karar kıldım :)) Ama Loub sevgimi bilen nişanlımın süpriz doğumgünü hediyesi (ne mutlu bana) gelin ayakkabılarımı oradan söyleyememe üzüntümü giderdi :))



    Zeynep'cim çok teşekkürler canım benim :)) yorumun beni çok mutlu etti özlemiştim çook :)

    YanıtlaSil
  28. Follow up Fashion tatlım çok teşekkürler ben de tam umudumu kaybetmek üzereyken bulunca inan aynısını hissettim :)) çok bekledim ama değdi dedim. İnşallah güzel günlerde giyerim, beğenin ayrıca mutlu etti beni...



    SvGLove tatlım benim, bu saatte yorumunu okurken nasıl kıkırdadım bilsen :))) hehehehe ne güzel anlatmışsın beğenini, çok tatlısın yerim seni beeen :)) güzel ve içten dileklerin için de ayrıca teşekkür ederim canım, hazırlıkların devamı da gelecek biten ev tadilatı ve gelinlik sonra da süslemeler ile devam edeceğim.



    Rory'm hehe buradan tekrar erkek kardeşine ve sana teşekkür ediyorum ben sizi ailecek seviyorum tatlım :))) :***

    YanıtlaSil
  29. Lulu'cum çok teşekkürler canım :)) gelinliğin önceden çektiğim fotolarında detayla hiç belli olmuyor en ince ayrıntısına kadar yakalayabildiğim kareleri yayınlayacağım inşallah :))



    Story'm güzel babym çok teşekkürler beğenmene çok sevindim kuzuuu sevincimi paylaşmana da :)) öpüyorum kocemaaan tatlımı muuuucckk ohhh :)))



    Gök'm çok teşekkürler tatlım heheh evet benim de planım tam olarak bu :Pp düğün sonrası betwin us'da ayakkabıları görürseniz şaşırmayın "aa bu giz'in düğün ayakkabıları değil miydi?" diye :P gelinlikten sonra beğendirebilir miyim bilmiyorum ama deneyeceğim başka kombinlerle de canım ;))

    YanıtlaSil
  30. Buket'cim hehe evet sonunda ben ayakkabıyı aramayı bıraktım o beni buldu sindirella oldum :pp tatlım ben gayet normal bir gelinlik seçtiğimi düşünüyordum ama gezdiğim 8. gelinlikçiye tarif ederken ne istediğimi "aaaa tamam siz çok çılgın bir gelinlik istiyorsunuz anladım" dedikten sonra kuşku içine düştüm :P acaba siz nasıl bulacaksınız? :)))



    Pembe Fiyonk çok teşekkürler canım :)) düğün hazırlıklarının bana öğrettiği bir diğer şey de bu oldu. İçine girince aklındakinden çok farklı şeyler yapabiliyor insan, önceden düşündüklerini bir kenara bırakıveriyor:)) güzel dileğin için de çok teşekkürler tatlım :))

    YanıtlaSil
  31. Okurken hayret üstüne hayret yaşadım. Önce evleneceğini öğrendim. Sonra panikledim hii gelinlik paylaşıldı da ben mi görmedim. Sonra ayakkabı şoku. Ayakkabılar böyleyse gelinliği düşünemiyorum. Oyy nası da güzel olursun. Öperim;)

    YanıtlaSil
  32. İnanılmaz güzel bu ayakkabılar. ne iyi etmişsin klasik bir gelin ayakkabısı almayarak. Her zaman giyebilirsin bunları, hem de her giyişinde o mutluluğu, heyecanı tekrar anımsayıp yaşayarak.. Ne güzel!

    Güzel yorumların için teşekkür ederim. O koyduğum kare en masumuydu bu arada :) Diğerlerini sildim, merak etme. Öpüyorum çok, görüşmek üzere.

    http://denizsaatcioglu.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  33. Supermisss,bende merakla fotograflari bekledim okurken, artik beyaz ayakkabi demode oldu gelinlerde, renkli tercihler super,hem daha sonra da kullanmalik.
    Bekledigine degmis ;)

    Sevgiler...



    http://ferahfezas.blogspot.com

    YanıtlaSil
  34. çook güzeller canım, gördüğüm gibi muhteşem! istedikten ve inandıktan sonra her şey oluyor :)

    YanıtlaSil
  35. vaaaaaay ayakkabilarina bayidlim resmen ! Harikalar <3


    sevgiler
    civciv

    YanıtlaSil
  36. Particle tatlım heheh yok kaçırmadın gelinliği :)) canımsın çok teşekkürler, inşallah güzel olur ve beğenirsiniz canım :)) gelinliğin bir iki fotosu var ama yayınlamadım çünkü detayları belli olmuyor ve güzelliğini yansıtamadıkdan sonra anlamı olmaz diye düşündüm prof çekim yapınca özenle bir post yapacağım tatlım:))

    YanıtlaSil
  37. Deniz'cim çok teşekkürler canım beğenin mutlu etti beni :)) Ben de aynı şekilde düşündüm daha sonra giyip giydikçe de o günü anımsayacağım bir şey olsun diye uğraştım ve değdiğine inanıyorum :))) Poza gelince oooppps diyorum bunu çok güzel yakalamışsın ama diğerleri nasıldı acaba merak ettim :Pp

    YanıtlaSil
  38. Ferah Feza'cım çok teşekkürler canım :)) Ben de beyaz ayakkabıyı demode ve bir kere kullanılacağı için boşuna masraf olarak görüyordum. Bu ayakkabıları Betwin Us'da da sık sık göreceksiniz :))) öpüyorum çok ;))



    Duju'm evet her türlü badireyi atlattım ayakkabıyı alana kadar ama çok şükür alabildim canım :))



    Civciv'cim çok teşekkürler canım beğenmene çok sevindim ;))

    YanıtlaSil
  39. harikalar bayıldım kendimi kaybettim :D gelinliğini meraktan da çatladımmmmmmmmm eminim çoook yakışıcak balım mucx

    YanıtlaSil
  40. Şekerim bunlar harika, güle güle giy (:

    YanıtlaSil
  41. ayakkabılara bayıldım hatta aşık oldum çok güzel güle güle giy =)

    www.selenaycoser.blogspot.com

    YanıtlaSil
  42. Rococosh'cum heheh teşekkürler beğenin için güzelim :)) gelinlik provası yarın (ben de merak içindeyim) ama fotolar düğünde tatlım :P


    EccE'cim çok teşekkürler canım düğün günü ve sonrasında kullanımda olacaklar :))


    SEL'cim hehe beğenin beni karşısında çok mutlu oldum :)) teşekkürler canım güzel günlerde giyerim inşallah :)))

    YanıtlaSil
  43. Ben geldim yine ^_^

    Cok benzerini gecen gun Debenhams'de gordum,yakindan baktim,sevdim, ah kiyamaz insan giymeye,cok guzelmis cidden.
    Hemen sen geldin aklima, sectigin ayakkabi geldi :)

    Fotosunu koyucam ilk alisveris yazima ^_^

    Cok guzel cok,gule gule giy tekrar...

    YanıtlaSil
  44. Hoşgeldin güzeliiim :)) cidden kıyamama durumu var :) hani insan bir şeyi çok bekleyince olduğuna inanamaz ya ben de aldıktan sonra nasıl yani sonunda bulup aldım mı diye bir süre inanamadım canım :)) çok çok teşekkürler tatlım alışveriş yazılarını severek takip ediyorum ve ilham alıyorum biliyorsun :))

    YanıtlaSil
  45. Woww Super Cok begendim gule gule giyin.

    YanıtlaSil
  46. Calista, çok teşekkürler canım inşallah giyeceğim tam 1 ay sonra :)

    YanıtlaSil