Doğa Esintileri


Dün akşam bir defileye katıldım. Özel bir eğitim kurumunun öğrencilerinin hazırladığı “Doğa Esintileri” temalı tasarımlar Yeşilköy’de Wow İstanbul Hotels & Convention Center’de tanıtıldı.


Koreografi’nin Uğurkan Erez’e ait olduğu defilede Çağla Şıkel, Sema Şimşek, Serenay Sarıkaya ve daha birçok manken podyumda yürüdü. İzleyenler arasında Türkiye'de Haute-Couture'ü en iyi temsil eden isimlerden biri olan Vural Gökçaylı, oyuncu-manken Tolgahan Sayışman, müzisyen Dehan ve Ivana Sert gibi isimler vardı.


Fikrimi sorarsanız renklerin pastel uyumu, tüm boyamaların kimyasal kullanmadan yapılmış olması, tasarımlardaki doğallık esintisi hoştu. Ancak çiçeği burnunda tasarımcıların kreasyonlarında ilk hevesin azminin olduğu kadar amatörlüğün de imzası vardı. Yine de izlerken keyif aldım.




Bir de mankenlerimizin yürüyüşü takıldı aklıma. Konsept doğallık olduğundan mı tarlada gibi yürüyorlardı, yoksa Türk mankeni yürüyüşü böyle mi oluyor acaba?









Hoşuma giden birkaç kareyi bir de uzaktan da olsa çektiğim videoyu (yürüyüşe dikkat) paylaşmak istedim. Moda takibi bu defa biraz yerel oldu J Umarım keyif alırsınız…




CONVERSATION

0 comments:

Yorum Gönder