Due Date


Orijinal adı “Due Date” olan Türkçe’ye “Git Başımdan” olarak çevrilen film çok başarılı. İzlerken çılgınca güldürüyor, kanımca yılın en komik filmi olabilir. Başrollerinde Robert Downey Junior (Peter Highman ) ve Zach Galifianakis (Ethan Tremblay) izlediğimiz “Git Başımdan”, "Hangover"ın (Felekten Bir Gece) yönetmeni Todd Philips’e ait.



İlk defa baba olacak Peter Highman iş için gittiği Atlanta’dan doğumu yaklaşan karısının yanına dönecektir ancak arka arkaya gelen aksilikler ve sözde aktör, yol arkadaşı Ethan Tremblay’in başına açtığı belalar sonucu bir türlü evine varamaz.

Uzayan yolculuklarını izlerken yok artık bu kadar da olmaz diyorsunuz ve bir noktadan sonra siniriniz bozuluyor. İnsani bir tepki olarak sinir bozukluğunda artan gülme isteği, her sahnede dozu artan komedi unsurları ile birleşince ortaya müthiş bir eğlence çıkıyor. Gülmekten karnınızı ağrıtan filmin 100 dakika ile sınırlanmış olması da tadında bırakıyor.


Özel gösteriminde çok beğendiğim filmi haftasonu tekrar görmeye gittim. “Git Başımdan”ı “Hangover”dan daha başarılı bulduğumu içtenlikle söyleyebilirim. Gülmek istiyorsanız bu filmi mutlaka görün :)

CONVERSATION

0 comments:

Yorum Gönder