Harry Potter and the Deathly Hollows: Part 1

Merakla beklenen Harry Potter serisinin 2 bölüm halinde çekilen sonuncu filmi; " Potter and the Deathly Hollows: Part 1" yani “Harry Potter ve Ölüm Yadigarları Bölüm 1” nihayet beyazperdeye yansıdı.



Trailer’larda 3D olarak da izlenebileceği vaat edilen filmin bir söylentiye göre sadece ilk 20 dakikası 3D çekilmiş, tüm filmi ancak 2. Bölümde 3D izleyebilecekmişiz.





Serinin diğer filmlerinin aksine (Haziran’da vizyona girmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam) Kasım’da vizyona giren film kitapla neredeyse birebir örtüşüyor. Birçok sahneyi izlerken ben de zihnimde bu şekilde canlandırmıştım demekten kendimi alamadım J






Ayrıntılara çok dikkat edilmiş, Melez Prens’te olduğu gibi film kuş edilmemiş. Kitapta ne varsa ekranda da aynısını bulabiliyorsunuz. İzlerken ne iyi etmişler de 2 bölüm halinde çekmişler diyorsunuz.




Ses, görüntü kalitesi, efektler zaten muhteşem. Buna iyi oyunculukları da ekleyince film direk görülmesi gerekenler sınıfına giriyor. Siz de benim gibi bu büyülü dünyanın hayranıysanız en kısa zamanda filmi görün, vizyondan kalkmadan insanın zaten bir kere daha gidesi geliyor.

CONVERSATION

0 comments:

Yorum Gönder