CookShop


Bu aralar evden çok fazla çıkamayınca evimin yakınındaki yerlere dadandım. Tam bu sırada ha bugün ha yarın açılacak diye beklediğim CookShop’un açılmış olduğunu görünce kendimi orada buldum.



2 sene önce Etiler’den tanıdığım mekanı, favori tatları için Nişantaşı ve Palladium’da takip etmiştim. Sonra kader bu ya neredeyse evimin kapısına geldi J




CookShop’un menüsü genel anlamda zaten oldukça lezzetli, ancak nedir bu kadar ballandırarak anlattığın tatlar diye merak ederseniz kahvaltı olarak "Prego Tost", ana yemeklerden “Külbastı Beğendim” , içeçek olarak “Pembe Limonata”, tatlı olarak ise “Magnolia Puding” başta geliyor (muzlu ve çikolatalı favoridir).




Yeri geldiğinde, girilen Magnolia Puding krizleri sonucu, içinde neler olabilir diye kafa patlatıp tahmini bir tarif çıkarıp yaptığım da oldu. Onu da önümüzdeki günlerde paylaşacağım J Aşağıda görüldüğü üzere çikolatalı ve muzlu Magnolia Puding, yanında da adı Polyanna olan damla sakızlı muhallebi üzerine kadayıflı bir tatlı geceki tüketimimi oluşturdu.



Eğer yolunuz herhangi bir CookShop’a düşerse “Pembe Limonata” ve“Magnolia Puding”i lütfen deneyin. Israrla tavsiye edilir, bağımlılık yaptığı da tecrübe ile sabittir J


CONVERSATION

3 comments:

  1. Magnolia tarifini heyecanla bekliyoruz denemek için

    YanıtlaSil
  2. En kısa zamanda sizlerle olacak :)

    YanıtlaSil
  3. magnoliayı çok seviyorum,ben de tam tarifini vereyim diyecektim ki sen yazacakmışsın:D

    YanıtlaSil