Günün Şarkısı (ları) :))






Bugün sizinle, ilk albümünde ulaşabildiği insanların gönlünü fetheden ancak yetersiz promosyon sebebiyle hak ettiği dinleyici kitlesine ulaşamamış Dehan’ın iki şarkısını paylaşıyor olacağım.





İlk şarkının ismi “Senden Çok Uzakta”. EMI’den çıkan albüme ismini veren şarkının klip çekimindeki tüm kıyafet seçimleri bana ait. Zaten oyuncular da çok yabancı gelmeyecektir size :) İsim de tanıdık gelebilir. Evet, 3 ay sonra evleneceğim insan ta  kendisi :)




Sevdiğim ve hayatımı birleştireceğim insan olması sebebiyle nesnel yaklaşamayabilirim ancak sesinin yalınlığı ve günümüzde melodiden yoksun şarkılara inat şarkılarındaki doğal tını, akustik form dinlerken beni içine çekiyo



Diğer şarkıya gelince,  “Yağmurlar Altında” çoğu insanın İlhan İrem’e benzettiği tarzının somut örneği. Ancak o da kendine has doğallığı olan bir şarkı. Defalarca dinlediğim ve dinledikçe dinleyesim gelen albümdeki diğer şarkılara da haksızlık etmek olmaz.



Sadece müziği ile bir yere gelmek isteyen insanlar için acımasız olabilen müzik piyasasında, ilk albümünü istediği gibi duyuramamış olsa da,  Dehan’ın müzik çalışmalarının devamı gelecek. Tüm şarkıları tamamlanan 2. Albümü için yakında kayıda girececek olan sanatçı için takipte kalın ;))

Albüm tanıtımı için buraya tıklayın :) Dehan’ın resmi sitesi için de buraya tıklayın :)    

CONVERSATION

23 comments:

  1. Aa çok güzelmişşş gizimm hemenn indiriyorum teşekkürler :*

    YanıtlaSil
  2. hiç duymamıştım daha önce güzelmiş gerçekten :)

    YanıtlaSil
  3. dınlenılmeyı hak eden guzel sarkılarmış begendım ben:)

    YanıtlaSil
  4. Ah ah.. bu genç adam bizim kızımızın kalbini çalmış, üstelik pembe ve "vintage" dünya evine götürüyormuş da haberimiz yokmuş :))))

    Tebrikler Gizciğim, şarkılar hep sizi anlatsın, siz şarkılara konu olun mutluluğunuzla.. :)

    YanıtlaSil
  5. Güzel şarkılar ama daha önce duymamıştım. Umarım ikinci albümde istediği başarıyı yakalar sevgili nişanlın tatlım :)

    YanıtlaSil
  6. sevgili giz, ben türkçe şarkılar fazla dinlemem aslında ama çok güzel bir sesi var.klipler de çok iyi olmuş.dediğin gibi piyasada bunca boş parçalar revaçtayken Dehan nasıl hakettiği değeri bulamamış bilmem.olsun, yine devam bence. bu arada onu kime benzettim biliyormusun? Gael García Bernal'e..daha önce söyleyen kesin olmuştur.
    Birde artık senden de fikir alırım .fotoğf çekip amatörce videolar yapmayı seviyorum ya.yine projelerimiz var ,onlar hakkında yardım isterim senden.giyecek fikirleri falan.
    sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  7. Dinliyoruz suan cnm :) ilk defa duyduk ismini ama başaralı bulduk... Yolunuz açık olsun..

    YanıtlaSil
  8. yagmurlar altında sarkısı cok güzel:) ilhan irem gibi gercekten :) Allahım yolunu acık etsin

    YanıtlaSil
  9. yumuşacık, çok hoş şarkılar.. klipleri de çok güzel, özellikle yağmurlar altında'nın klibini çok beğendim.

    seni de tebrik ediyorum, böyle bir yönün olduğunu bilmiyordum. neyse, yavaş yavaş tanışıyoruz artık.. :)

    mutluluklar diliyorum size, bir yastıkta kocayın! ;)

    sevgiler

    YanıtlaSil
  10. Vesselam çok teşekkürler canım beğenmene çok sevindim :))


    Gök şu an için sadece Kral tv izleyenler biliyo :P en çok orda yayınlandı çünkü...


    Rory'm konsere Almanya'ya da gelicez bak :P


    Çilekli Kız, güzel yorumun için çok teşekkürler dinlenilmek bulmayı umduğu en büyük değer bu şarkıların :))


    Momentos hehe çok tatlısın canım, pembe vintage evime bekliyorum :))) çok çok teşekkür ederim güzel dileklerin için...


    Yeşim'cim inşallah canım. Bu piyasaya küsmüştü ama müzik yapmak onun için bir ihtiyaç ve kendi yazdığı ve bestelediği şarkılar için yapacak 2. albümünü :))


    Buket'cim Dehan'ın gerçekten de Gael García Bernal'e benzer bi yanı var. Kimse söylememişti daha önce ilk defa duyuyorum baktım hemen :))) Ne demek bu arada yardımcı olabilirsem çok çok sevinirim sen benden daha çok şey biliyorsundur zaten,son çalışmanı çok beğendim canım :))


    Pembe Esinti, çok teşekkürler canım :) gelişmelerden adım adım bahsedeceğim zaten, o yolda beraber yürüyor olacağız :)))


    Wear, ilk klibi ve de orada oynayan kızı beğenmedin mi?:P ilk klipteki turuncu saçlı kızın kameradakinden daha güzel olduğunun garantisini verebilirim heheh daha zayıf ve burnu daha ufak :))) Canım yavaş yavaş tanışıyoruz ve seni tanıdığıma çok mutluyum :)) Güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederim tatlım...

    YanıtlaSil
  11. daha önce bahsetmişmiydin canım,denk gelmemişim herhalde ilk defa dinledim ,zaten işin içinde gitar varsa tam benliktir,bir de yormayan,böyle duru bir ses,tam dinlenirken dinlemelik doğrusu.hemen kendi facêbook sayfamda paylaşayım arkadaşlarımda dinlesin :)
    bu arada ilk klipteki senmisin yaa saç rengine ayrı,sana ayrı bayıldım:)

    YanıtlaSil
  12. Daha once bahsetmemistim rebel'cim, Dehan'in albumunu ilk postlarimda tanitmistim ancak nisanlim oldugundan bahsetmemistkm :)) paylastigin icin cok cok tesekkurler canim ne kadar cok insana ulasilirsa 2. Album icin altyapi o kadar iyi olur:)) bu arada evet tatlim ilk klipteki kiz benim tek senin gozunden kacmadi :))) ama kamera insani gercekten daha farkli gosteriyo ben kendimi ekranda pek begenemedim ://

    YanıtlaSil
  13. Olur mu canım,bence çok şeker çıkmışsın,klip için seçtiğin ilk elbise de çok güzel,tam sıcak yaz günlerinde giyilecek kurtarıcı tiril tiril bir elbise,harika:)

    YanıtlaSil
  14. ciddi ciddi süpermiş kuzum yae:D
    çok çok sevindim:**
    video izleyemiyorum.pc m çöktü çökücek anlaşılan:/
    ama klibi çok merak ettim:(

    YanıtlaSil
  15. izledimmm klibi sonunda kuzu:D
    veee çok sevdim!
    özellikle "senden çok uzakta" klibinde bir kız vardı arabada saçlarını savuruyor falan heh işte ona bayıldım:D:D

    YanıtlaSil
  16. Rebel'cim çok teşekkürler canım yine de gerçek ben'i görmeniz için foto falan koyucam yakın zamanda bloguma :P


    Story'm güzel babym çok çok teşekkürler :))) o kızı dediğim gibi orada ben pek beğenemedim :P canımsın...

    YanıtlaSil
  17. hehehe güzellik:**
    sende benim canımmsınn:))

    YanıtlaSil
  18. canım ben bu yazını okuduğumda ödev yapıyordum ve sadece klipleri tıklayıp şarkıları dinlemiştim ve ilk ve son paragrafını okumuştum yazının asıl önemli yerleri kaçırmışım. çok şeker görünüyorsunuz kendine haksızlık etme çok güzel çıkmışsın :))

    YanıtlaSil
  19. Hehe çok teşekkürler canım :) yakında düet yaptığımız şarkıların kendi aramızda çekeceğimiz amatör klipleri de gelecek :P

    YanıtlaSil
  20. Ben bu bloğu bugün keşfettim ve çok hoşuma gitti. Bütün postları da okuyorum sırayla şuan :) Dehan beyi de bu blog sayesinde bugün keşfettim :) Ve çok çok hoşuma gitti gerçekten de.

    YanıtlaSil
  21. Kirazzade, bloguma hoşgeldin canım :) beğenin beni de eşimi de çok çok mutlu etti :)

    YanıtlaSil