Nisan Mim'i :)

Vesselam olarak da tanıdığımız sevgili Melek beni mimlemiş. Uzun zaman olmuştu eksikliğini hissediyordum mim'lenmemin :) Hemen cevap vereyim dedim. Soru şu andaki ruh halinizi  bir ezginin melodisi, bir şiir satırı, bir resim ya da biz söz ile anlatın.

Ben kendimi John Lennon'dan bir alıntı ve hoşuma giden bir resim ile anlatacağım.


'A dream you dream alone is only a dream. A dream you dream together is reality'                                                                               

Tek başına hayal edilen bir hayalin düş olmaktan öteye gidemeyeceğini ancak birlikte hayal ettiklerimizin gerçeklik olduğunu anlatan bu söz benim bugünümü anlatıyor.



Bir de kardeşimle geçirdiğim mutlu anlar. Yakında ayrı evlerde yaşayacak olduğumuz gerçeği. 26 yıldır aynı odayı paylaşırken. Bu sebepten onunla geçirdiğim her an çok kıymetli. Birlikte çok mutluyuz, bu fotoğraf da onu anlatıyor.

                                          

CONVERSATION

17 comments:

  1. canım çok güzel bu yaa :)

    seçtiğin şarkı sözü tüylerimi ürpertti, resim de çok tatlı gerçekten, çok sıcak..
    ama kardeşinden ayrılıyormuşsun gibi düşünme lütfen, ailenizin genişlediğine, zenginleştiğine odaklan çünkü gerçek bu :)

    çok öpüyorum, sevgiler..

    ps: altta kendi ismimi görüyorum, doğru mu??

    YanıtlaSil
  2. Oygh yerim:)
    cok tatlisin biliyosun dimi:*

    YanıtlaSil
  3. Wear evet canım sen de mimlendin :) John Lennon'ın bu sözünden ben de çok etkilendiğim için paylaşmak istedim beğenmene çok sevindim :)) ikiz olunca kardeşten öte bir bağ oluyor sanırım ondan ama haklısın canım artık kendim bir aile kurmuş olacağım, şimdiki ailem de genişlemiş olacak :)) hem kardeşim de sık sık gelir bizde kalır (bak kendimi nasıl avutuyorum ve garantiye alıyorum):)


    Roryyy'm canım benim o senin tatlılığın kuzuum :) (bu arada Melek'cim seni de mimlediği için burda adını yazmadım babym) :)

    YanıtlaSil
  4. aaaaaaaa!!!!! ikiz oldugunuzu bilmiyordum!!! :-o
    benim cocuklarim da ikiz :) ne kadar guzel bir tesaduf!! :D

    bu mim olayini bana anlatman gerekecek sonra..
    teşekkür ediyorum canım, kocaman öpüyorum seni :)

    YanıtlaSil
  5. mim sevmiyorum yazmak sıkıyor çok yazıyorum ya belki ondan ama sizleri tanımak adına okumasu güzel Giz'im öperim.

    YanıtlaSil
  6. Resim kardeş sevgine uymuş. -Umarım beraber sürekli mutlu olursunuz canım :) mim için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  7. Wear asıl ben inanamıuyoruum :)) cidden çok hoş bir tesadüf olmuş! Tek yumurtalar mı? Bir de hep aynı okul aynı sınıfta mı oluyorlar yoksa ayırdınız mı? (biz hep aynıydık sonrası çok zor oluyor ondan sordum :) )
    Canım mim olayına gelince, bir blogger bir ya da birden fazla sorular hazırlayıp blogunda cevaplıyor sonra da altına aynı şekilde cevaplamasını istediği kişilerin adını yazıyor, bloguna gidip yorum bırakıyor (mimlendiğine dair) bu kişiler de aynı şekilde kendi bloglarında cevaplayıp başka insanları mimliyor ve zincirleme bir soru cevap ağı kuruluyor :)) amaç bloggerların birbirleri hakkında daha çok bilgiye sahip olması ve daha iyi tanıması :))


    Edi'mm biliyorum sevmediğini ondan mimlemedim canım seni :)) bloguma uğraman çok mutlu ediyor beni, mail yazıcam sana ama takip ettiğim kadarıyla o kadar yoğunsun ki biraz daha az yoğun olsun işler diye bekliyorum canım :)


    Kaçık turuncu, ben de bu yüzden sevdim resmi belirgin bir kardeş sevgisi var ilk gördüğüm anda kaydetmiştim kısmet bugüne paylaşmakmış :)) cevaplarını bekliyorum ;)

    YanıtlaSil
  8. canım benim, yok ayrı yumurta ikizleri benimkiler :)
    sonra ayrıldıklarında zorlanacakları konusunda taa en başta pedagog bizi uyarmıştı, o yüzden mümkün olduğunca ayırmaya çalıştık biz..
    anaokuluna ayrı gittiler mesela 3 yıl, sonra ilkokula başladıklarında mecburen aynı okula gönderdik ama sınıfları hep ayrıydı. şimdi 5. sınıfa gidiyorlar, ikisinin de ayrı arkadaş grupları, öğretmenleri, 3-4 yıldır da ayrı odaları var, ayrı sosyal aktiviteler yapıyorlar. böylesi daha sağlıklı sanırım..

    daha fazla paylaşmak istersen mailleşebiliriz, milleti sıkmak istemem burda :P

    a.ugurlu@alesta-group.com

    çooook öpüyorum, sevgiler canım :)

    YanıtlaSil
  9. Benim çok ilgimi çeken bir konu çünkü annemler tam tersini uyguladılar bize :// Canım yazıyorum hemen mail'e :))

    YanıtlaSil
  10. canımm insan özellikle düğününe az zaman kala böyle bir psikolojiye giriyor,kendimden biliyorum bende,herşeyi beraber yaptığın kardeşinden ev olarak da olsa ayrı kalma fikri üzüyor insanı ama wear'a katılıyorum ,aile genişliyor diye düşünmekte fayda var.bu arada mim için teşekkürler canım bende en kısa zamanda yapmaya çalışayım.öptüm

    YanıtlaSil
  11. Rebel'cim benzer bir olayı yaşamış biri olarak psikolojimi anlıyorsun :) wear çok haklı ben de öyle bakmaya çalışıyorum, şimdi sahip olmadığımız birçok özgürlüğe de sahip olacağız. Evlenince bu psikoloji biraz olsun geçiyor mu bari canım? :p

    YanıtlaSil
  12. kardeşle geçirilen mutlu anlar pahabiçilemez..
    bu fotoğrafın dili olsaydı ancak bukadar güzel anlatırdı kuzu
    :))

    YanıtlaSil
  13. evet canım evlilikle beraber özgürlüğün artıyor ama çocukla beraberde tamamen bitiyor malesef,daha doğrusu bebişe endeksleniyor hayat. daha evlenmeden,gözünü korkutmayayım ,evli hayat da çok güzel :)

    YanıtlaSil
  14. Story'm şimdiden sitem ediyo bana onu bıraktığıma dair kıyamıyorum içim gidiyo :// onu da koyucam çeyizime kuzu :P biz hep bu fotoğraftaki gibiydik babym çok şükür :))


    Rebel'cim şimdi korktum desem :))) bebiş fikri de çok güzel ama sanırım birkaç sene evliliğin tadını çıkarmayı düşünüyoruz ikimiz de :) insan tüm hayatını bebişe endeksliyor değil mi? yok yok biz henüz hazır değiliz eminim buna :)

    YanıtlaSil
  15. yok canım her evlenecek olan arkadaşıma söylüyorum gezebildiğiniz kadar gezin diye,sonra zor oluyor gerçekten özellikle de yardım edecek biri yoksa yakınlarda çooook zor

    YanıtlaSil
  16. Annemden uzağa taşınmakla yaptığım hatayı er ya da geç anlayacağım demek ki :P ya da onu da yanıma alacağım! cidden düşününce yardım olmadan mümkün değil :/

    YanıtlaSil
  17. bende mimlenmişim biraz geç gördüm ama en kısa zamanda yapmaya calısacam canım :) ikizinle sana maşallah diyorum benimde 1yaş büyük kız kardeşim var iyi anlaşırız ama çok bir arada durunca kavga ediyoruz :)

    YanıtlaSil