İnanılmaz bir Evlenme Teklifi :)

Bu videoyu dün sevgili Momentos’un blogunda görmüş ve çok beğenmiştim. Sabah işe geldim ve burada  da aynı videodan bahsedildiğini duydum. Hemen beğenimi ve çekim hakkındaki fikirlerimi belirttim sevinçle (yeni bahsedilen bir şeyi ben dün izlemiştim ve konuya hakimdim :P).

Konuştukça öğrendim ki meğer bu videonun arkasında yer alan 2  şahıs (fikir sahipleri) bana işte bundan bahseden kişinin çok yakın arkadaşlarıymış. Böyle olunca, bu kadar başarılı bir çalışmanın daha çok insana ulaşması adına videoyu da yayınlamak farz oldu. Aslında Shop&Miles reklamı olmasına rağmen bu, videonun çok az bir kısmında geçiyor. Dolayısıyla izleyen reklam izlemiş hissine kapılmadan kartın üzerindeki logoyu görüyor ve zihninde marka imajı ile video sonrası oluşan his birleşiyor. Fİlrin başarısı da burada zaten :)
Daha dün çıkmasına rağmen You Tube’da 210.000 gibi bir izleyici sayısına ulaşmış. Verilen emek, yaratıcı fikir şahane :)




Bakalım siz de beğenecek misiniz?

CONVERSATION

25 comments:

  1. Gercekten cok his olmuş ;)))

    YanıtlaSil
  2. Hii bensiz o kadar yer nasıl gezersin diye olay çıkarırım vallahi=)

    YanıtlaSil
  3. particle sen de az deli diilmişin :P

    hislendim walla izlerken, çok şirin olmuş.. insan keşke gerçek olsa diyor :)

    YanıtlaSil
  4. :) ilk seyrettiğimde bu bilgiye de sahip olmadığım için hiç reklam filmi gibi gelmedi ne yalan söyleyeyim :) bilgi için sağol Giz..

    YanıtlaSil
  5. e.n.k çok his ama insan yine de bensiz mi gittiiin demiyor mu? :))


    Particle haha aynı tepkiyi verdim ben de dün akşam ilk izlediğimde canım, "nasıl yani tüm o yerleri ilk defa beraber gezme heyecanından mahrum mu ettin beni derdim" dedim :)


    Heheheh wear canım ben de zır deli oluyorum bu halde :p teklifin heyecanı geçer geçmez soracağım ilk şey olurdu herhalde :)) keşke gerçek olsaydı, herhalde tarihe geçerdi o zaman :))


    Momentos'cum ben de uçuş millerinden bahsedip kartı elinde şöyle bir çevirince acaba dedim sabah konuşunca da tamamen aydım canım :))) paylaşımın için teşekkürler çok hoştu gerçekten...

    YanıtlaSil
  6. böylesini bulmak zor:)

    YanıtlaSil
  7. face de de çok paylaşılıyor..

    YanıtlaSil
  8. Giz'mm çok beğendim ama ya:)) şaka gibi:D sinirim bozulmuş olabilir biraz galiba,sanırım haha:D:P
    güzel bir teklif olmuş baby'mm:D ama evet bende kızardım kesin:)
    bide şu cümleye takıldım. "dünya küçülsün,yüzün gülsün diye" vay bea dedirtiyor:D

    koceman öptüm kuzumu:**

    YanıtlaSil
  9. izlerken gözlerim doldu, birden böyle kendimi bir hayal dünyasında buldum :) çok güzellll :)))

    YanıtlaSil
  10. Ağladım seyrederken. Ne kadar ince düşünülmüş, emek verilmiş ve ne kadar şanslı böylesi bir teklifi alan kişi :) Bu kadar çok sevilmek ve bu kadar kıymetli olmak herkese nasip olmaz. Umarım bu fedakarlıği ve bu sevgiyi hak eden biridir :)

    YanıtlaSil
  11. Balııım viral bu bende sen gibi sandım ilk GG olayı gibi fake yani .(

    YanıtlaSil
  12. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  13. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  14. bende partıcle gıbı olay cıkarabılırdım :) hıcbısey getırmedın mı bana oralardan pekııı diye bir olay daha cıkarırdım hatta :) Sımdılerde bu vıdeodan esınlenılmıs bırkac vıdeo daha dolasıyor facebookta, ben baya guldum ızleyınce sana da tavsıye ederım gızemcım.Buarada yenı teman cok guzel olmus, yada ben yenı kesfettım bılemıyorum:) Cook sevgıler:)

    YanıtlaSil
  15. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  16. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  17. Canım benim izlerken bir hoş oldum,sonuçta gönül ister :) Gönül herşeyi ister..
    Ama bu bi bakımada imkan meselesi, eger benim nişanlımında imkanı olsaydı ve bana böyle bir teklif yapmasaydı içime otururdu. O bana imkanı dogrultusunda birşeyler yaptı çokta hoştu :)

    YanıtlaSil
  18. of cok hos:)

    gözlerim dodlu resmen-.-

    YanıtlaSil
  19. böyle evlenme teklifi alıp hayır dicek olan var mıdır ki :)) ama bir de bu sevgiliyle artık dünyanın bir çok yeri o ilk heyecanla gezilmicek adam dünyayı bitirmiş :d

    YanıtlaSil
  20. bloglar açıldı dün akşam.

    mimin var bende.
    :)

    YanıtlaSil
  21. CMOS'cum çok haklısın, her ne kadar reklam da olsa izleyen insanlarda çıtayı yükselten ve beklentileri arttıran bir durum :))

    Buket'cim face'e neredeyse hiç girmediğimden görmedim ama kesin paylaşılıyordur en yaygın mecra açık ara face zaten :))

    Story'm, babym izlerkenki ilk tepki "yaa harika bir tekliif" oluyor ama sonrasında yarattığı his "bensiz miii?" :) Kıza seslendiği metin çok güzel yazılmış kuzu ben de dikkat ettim. Duygulanmış babym ayy yerim yer!:)) muuck :*

    Duju canımm benimm ben ilk izlerken evlilik teklifi olduğunu bilmiyordum son kısımda duygu şoku yaşamıştım tatlım :))

    Yeşim'cim fikir harika ben de aynısını düşünüyordum ama reklam olduğunu öğrenmem çok uzun sürmedi :/ yine de bakarsın bu reklamdan ilham alan biri olur da benzerini yapar:P

    Ediiiii'm yok ben reklam olduğunu öğrendim, ajans da tanıdık çıktı hatta ama çok başarılı bir marketing kart sadece adamın elinde bir yerde gözüküyor ve öncesinde parçalanan ayakkabılarını da gösterdiğinden garip durmuyor :))

    Melek'im ben de çok beğendim :)) mailine bak tatlım, detaylı anlattım!;) ayyy mim de gelmiş, en kısa zamanda cevaplayacağım canım öpüyoruum! :)


    Zeynep'cim özlettin kendini yine :)) canım benim hehe aynen bari bir hatıra getirseydin yüzüğümüzü falan diyebilirdim ben de :PP canım o videoları görmedim ama duydum meraktayım izleyeceğim ben de :)) Tema yeni tatlım az bir süre önce değişti, çok teşekkürler beğenin için...


    Pembe Esinti, çok haklısın canım olaya çok güzel bir açıdan bakmışsın aynen imkanı olmadıktan sonra aylarca ülke ülke gezmek biraz ütopik. Reklamda yok ayakkabılarım parçalandı yok sokakta yattım diyerek bunu daha yapılabilir göstermeye çalışmışlar ama pratikte hiç sanmıyorum o kadar uçmak bile bir servet tutabilir :)) Nişanlının yaptığı şeyler çok güzeldir eminim, şanslıyız tatlım ne mutlu bize :)

    Rory'm, duygusal babym benim çok tatlısın :))) günlerdir blokeyim uğrayamadım o taraflara (bloguna) hemen geleceğim :)

    Gök aynen canım, harika bir evlenme teklifi kabul ama karşılığında o ilk kez gezme, beraber keşfetme heyecanı tükenmiş, sorsalar ben istemez ,sade bir evlilik teklifi sonrası "hadi beraber dünyayı gezelim demesini" tercih ederdim! :)


    Deep, sonunda diyorum! çok şükür :)) mimimi alacağım en kısa zamanda, çok teşekkürler canım :)

    YanıtlaSil
  22. beğenmez olurmuyuz yaa.. ne şanslı kızlar var..

    YanıtlaSil
  23. heheh evet baby'mm duygusal story oldum ki:D
    bende yirim yir:D
    Koceman öperim kuzumu muahh:**

    YanıtlaSil
  24. Buna karşılık bir video yapıldı .) o videodaki kız ''bu adamın sevgilisiymiş'' güya. -Ben inanmadım tabii.

    YanıtlaSil
  25. Sema'cım öyle ama bu video gerçek değil, ancak bundan esinlenerek erkekler daha yaratıcı olmak için çaba gösterirlerse değişik bir şeyler çıkabilir ortaya :))

    Story'm öpüyorum kocemaaan:***

    Kaçık turuncu onu izlemedim ama bu video reklam sonuçta, insanlar da eğlenmek adına cevap videosu çekmişler hemen :))

    YanıtlaSil