Nisan'ın Son Mim'i :))



Sevgili Melek'imden yine bir mim. Bu sefer tek soru ancak çok hoş, sevdiğiniz herkesten cevabını duymak istediğiniz bir soru :)

Mim Sorumuz; Blog açma hikayeniz... Buralara yolunuz nasıl düştü ve neler hissediyorsunuz bir anlatın bakalım?

Blog açma fikri (giz'li teras'ı) aslında birdenbire aklıma geldi. Lise yıllarından beri edebiyatla ilgileniyor kısa hikayeler yazıyordum, önce sadece onları yayınlamak için blog açmaya karar verdim. İnsanlar okur ve yazdıklarımı beğenirse daha da yazmak isteyeceğim ve bu konuda kendimi geliştireceğim için. Blog bir nevi edebi stimülatör olacaktı benim için :) Sonra yapmaktan büyük keyif aldığım diğer şeyleri de neden burada aynı çatı altında toplamayayım, daha çok yönlü bir blog olur dedim kendi kendime. Severek yaptığım tatlıları, gidip gördüğüm yerleri fotoğraflayarak anlatmaya karar verdim. Bunun yanında izlediğim bir film, okuduğum bir kitap ya da gittiğim bir konser & sergi hakkında zaten oturup düşünür sonra da  Dehan'la tartışıp çıkarımlar yapardım, bunları da yazıp böylece zihinden uçan düşünceler olmaktan çıkararak kalıcılaştırmak istedim. Hem insan yazarken daha çok araştırıyor, araştırdıkça daha çok yazıyor. Bu sayede bana çok şey kattığını düşündüğüm çift yönlü bir beslenme oluşuyor. Blog açarken bu kadar güzel arkadaşlıklar edinileceğini tahmin etmiyordum, şimdi bir gün blogger'a giremesem acaba ne yaptılar ne yazdılar diye düşünüp merak ettiğim ve ciddi değer verdiğim insanlar var, onlar için de yazıyorum. Hoşlarına gideceğini düşündüğüm şeyleri paylaşmaktan da zevk alıyorum. Sanırım benim hikayem bu kadar :)

Hikayesini paylaşmak isterlerse; Rory, My StoryWear, Duju, İç Dünyamın Başkenti, Edi'miElayzaRebel, Gök, Follow up Fashion, CMOSRococoshSvGLove, ParticleDeep, Momentos, Kaçık Turuncuhayat güzeldir, Kıyıya VuranlarPembe Esinti, Ojeli ParmaklarPelin Pembesi' ni mimliyorum :))   

CONVERSATION

19 comments:

  1. iyiki buralardasinnn:)

    canim benim:*

    YanıtlaSil
  2. Ayy güzel Rory'm iyi ki sen de buralardasın canıımm :*** Rory'msiz bir blogospher dü-şü-nü-le-meez! :))

    YanıtlaSil
  3. İyi ki açmışsın blog biz de seni tanımış olduk,paylaştıkların hiç azalmasın inşallah;)

    YanıtlaSil
  4. kuzu açmış olduğun blog sayesinde kendi kazanımlarını bence bir kenara koy ve seni takip eden onca okuyucuya kazandırdıklarına bir bak:)
    bilmediklerimi öğrettiğin rehberim gibisin.bu kendi deneyimlerinin yanı sıra bahsettiğin birçok konuda katkı sağlıyor bana.daha öncede söylemiştim zaten:)
    herzaman buralarda olmalısın baby'm, sana ihtiyaç var:)
    :*

    YanıtlaSil
  5. Giz'cim seni yeni taniyor olmama ragmen, sen de bi cevher oldugunu dusunuyorum, gercekten;) Dolu dolu yonlerin var! Iyi ki taniyorum seni, iyi ki burdasin.
    Opuyorum seni;*

    YanıtlaSil
  6. Follow up Fashion çok teşekkürler canım, paylaşımlarımızdan kazanılan karşılıklı etkileşim azalmasın hiç inşallah :)))


    Kuzular kuzusu Story'm :)) güzel yüreğinden dökülen her kelime o kadar değerli ki, böyle hissettirebiliyorsam ne mutlu bana!!! her zaman yanında olmak ve babyme elimden geldiğince yardımcı olabilmek beni en en mutlu edecek şeylerden biri olacaktır. Sen ihtiyaç var dersin de ben burda olmaz mıyım canım benim?:)


    SvGLove bugün blogunu incelerken inan çok benzer şeyler de senin için benim aklımdan geçti :)) o doluluk yazdıklarına buram buram yansıyor zaten, okuyucuya da o keyfi yaşatıyor, iyi ki sen de varsın canım yaşasın blog kardeşliği! :Pp

    YanıtlaSil
  7. Güzel bir Nisan finali ! :)

    YanıtlaSil
  8. canım iyi ki yazmaya başlamışsın blog yazmanın dediğin gibi çift yönlü katkısı oluyor hem sana hem okuyanlarına :)

    YanıtlaSil
  9. Modafobik teşekkürler, en sevdiğim ay Mayıs, güzel karşılamak lazım! :))


    Gök'm yazmaya başlamasam sizleri tanıyamayacaktım katkısı gerçekten çok fazla :))

    YanıtlaSil
  10. Canım sağol mim için, yanıtladım=))
    Ne güzel anlatmışın, gerçekten çok şey katıyor haklısın. İyiki gelmişin, yazmaya da devam et bol bol. Biz de merak ediyoruz çünkü=)

    YanıtlaSil
  11. Birileri için yazmanda çok güzel :)

    YanıtlaSil
  12. Yanıtını okudum ve çok hoşuma gitti canım :) iyi ki sen de gelmişsin, blogospherde insanlar birbirine bağlanıyor resmen yazmasa eksikliğini hissediyor :)))


    Blush, kendim için, birileri için ya da hiç olmadı salt bir şeyler üretmek için yazıyorum :) senin bahçen benim terasım var sığındığım ;)))

    YanıtlaSil
  13. iyi ki varsın giz.. :)
    seni tanıdığım için çok çok mutluyum, bunu biliyorsun değil mi??

    sevgiler..


    http://wear-a-smile-wear-a-smile.blogspot.com

    YanıtlaSil
  14. sicak ve samimi arkadasligin icin tesekkur ederim ..
    en kisa zamanda cevaplayacagim ,sevgiler canim ..

    YanıtlaSil
  15. Giz'im şimdi gördüm beni mimlediğini.mim olayında yazarım diyorum ama birtürlü olmuyor,daha öncekine bile yazamadım.
    Ama benim blog açma nedenim aynen seninki gibi.yaşadıklarımı,düşündüklerimi bana benzer kişilerle paylaşmak.çevremde böyle kişilerin olmaması yüzünden belkide.benimki her telden biliyorsun:)
    ama iyi ki açmışız senin gibi bir kaç arkadaş edindiğim içinde çok mutluyum..

    YanıtlaSil
  16. Wear, iyi ki sen de varsın tatlım :)) o mutluluk bana ait şekerim, yolumuz kesiştiği için çok mutluyum..


    E.n.k'cım o samimiyet için asıl ben teşekkür ederim, arkadaşlığın ve fikirlerin benim için çok değerli canım :))


    Canım çoook haklısın etrafında benzer kişileri çok fazla bulamayınca paylaşım da bir noktada kısıtlı kalıyor, beğenilerini fikirlerini daha derinlemesine paylaşacağı kişilere ihtiyaç duyuyor insan, konu ne olursa olsun. Benze benzeri çekermiş zaten kendine, iyi ki sen de varsın tatlım :)))

    YanıtlaSil
  17. Canim mimin aklimda ama su ara cok yogunum yazamadim en kisa surede yazacagim:) Mimi gordum de yazamadim diye haber vereyim dedim

    YanıtlaSil
  18. olursun tabisim!
    yalnız bırakmazsın ki bilio ben:)
    Güzel melek'mm benim..
    seviyorum seni<3

    YanıtlaSil
  19. Sevgili Giz, :))
    bu yazını okumuştum, altta da pas verdiğin isimler arasında adımı :)))

    Şu ara tam giremiyorum bloga.. girsem de faydasız bir iki debelenme dışında pek bir şeye odaklanamıyorum.. zira bir telaşımız var. Bodrumdaki yeğenimin 28 mayısta nişanı var, tamamen ona kanalize olduk maaile :))) unuttum, kaçırdım sanma..
    Sana da kolaylıklar diliyorum.
    Sağlıkla kal,

    YanıtlaSil