Ben Geçen Hafta...



·         Sonu gelmek bilmeyen tadilat işlerindeki aksilikler yüzünden (yanlış döşenen fayanslar, tıkanan gider..vs) çöküntü yaşadım.

·         Bir mülakata daha girdim ve artık “çok iyisiniz, sizi çok beğendik ama tecrübe ama şu ama bu”yu duymamak adına hiçbir mülakata girmek istemediğime karar verdim.

·         İş yerim tarafından kadroya alınacağıma dair (ne zaman başka bir şirketle ciddileşse iş aynı şey oluyor!) 3250. kere söz aldım.

·         Gelinlik provamda yanlış beden getirildiğini gördüm, gelinliğe şu an için sadece kolum giriyor. Yenisi sipariş edildi.

·         Her yerde baktığım gelinlik ayakkabısını buldum ama ayak numaramın 1 küçüğü ve 1 büyüğü vardı. Türkiye’deki tek mağaza olduklarından devamını bulamadım.

·         Sinir stresten kendimi çikolata, cheesecake ve mantıya verdim. 3 haftada verdiğim 1.5 kiloyu geri aldım.

·         Olmak üzere olan ve son aşamaya geldiğim görüşmenin beklemeye alındığını öğrendim.

·         Tüm bu olayların stresinden hasta oldum ve işe gidemedim.
Sonra her anımı, mutluluğumu mutsuzluğumu paylaştığım ve bundan sonra da ömrümün sonuna kadar  paylaşacağım insanın benim mutsuzluğumu değiştirmek için yaptığı bir süprizle dün dünyam sarsıldı. Hiç ummadığım bir anda, çok ince düşünülmüş bu süprizden o kadar etkilendim ki gözlerimin dolmasına engel olamadım ve içimden defalarca şükrettim.
“İyi ki varsın..” dedim.
Yukarıda bahsettiğim şeyler hala aynı, ancak hiçbiri artık canımı aynı şekilde sıkamıyor. İçimi kaplayan huzurla çok daha iyi hissediyorum. Bu süprizi yapmasa onu daha mı az sevecektim? Asla. Ama ilişkimizin 5 yıldır ilk günkü gibi olmasını ve zaman direnip eskimemesini incelikler yüzünden.
Unutmayın uzun vadede hep o "incelikler" belirliyor ilişkilerin kaderlerini.

CONVERSATION

18 comments:

  1. Ah Gizciğim :) iyi ustaları bulmak biraz tecrübe gerektiriyor.. şanssızlıklar oldukça üstüste gelmiş.. ama bak; herşeyden daha iyisine sahipsin ki, bir anda olumluya çevirdin herşeyi onun sayesinde.. evet, hayattaki en büyük şansın, hayatını paylaşacağın kişinin seni tamamlaması ve olumluya yöneltmesidir.. eminim aynı şey onun için de geçerlidir (eh ne de olsa biz kız tarafıyız;)) )

    Herşey güzel olacak :) buna inanıyorum...

    YanıtlaSil
  2. Dügün yaklasiyor ya aksiliklerde baslar:)
    bu hep böyledir:) rahat olmaya calis sonunda hersey istedigin gibi olacak biliyorum:)

    Hasta olmana üzüldüm:/ cok gecmis olsun tatlim.umarim enen kisa zamanda bu olumsuzluklar yok oluverir..

    Cok mutlu oldum senin adina birde:)
    tekrar ve tekar söylüyorum:)
    hic bikmadan; cok sanslisin! :)

    Öpüyorum cok:)

    YanıtlaSil
  3. canım ne kadar üzücü şeyler yaşamışsın hayat bizi bir taraftan güldürürken diğer taraftanda üzmesini biliyor..en önemliside sağlık, geçmiş olsun kendine çok iyi bak hemde sevdiceğinede :)

    YanıtlaSil
  4. canım ne güzel yazmışın sen yine... çok etkilendim... bende bundan tam 1 yıl buna benzer stresler yaşamıştım ve şuanda düşünüyorum da, kendime gereksiz stresler yaratmışım!

    Yanında sevdiğin insanın olması ve seni düşünmesi, sana böyle bir dönemde bile süprizler ile yüzünü güldürmesi kadar güzel bir şey yok! Bundan o kadar büyük bir güç alıyorsun ki, bi anda kendini dünyanın en güçlü hissediyorsun!

    öpüyorum tatlım.

    dujufashion.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. şimdi akşam için daha da sabırsızlanıyorum! :)))

    seni çok iyi anlıyorum tatlım, ben de kendimi senin gibi şanslı hissediyorum ve senin adına da çok mutlu oluyorum.. :)
    öpüyorum sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Kesinlikle katılıyorum o ufak Yada büyük farketmeksizin yapılan incelikler iliskiyi hep basa sarıp Hic eskitmiyor supriz icin söyleyecek laf yok ama yanlış döşenen fayanslar gercekten can sıkıcı , gelinlikte üstüne tuz biber olmuş ama takma herseyde bı hayır vardır en hayırlısı olsun inşallah ..
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Gün yaklaştığı zaman hep problemler cıkar zatenn aksılıkler pesını bırakmaz Gizimm moralını yuksek tut sıkma tatlı canını emın ol herseyın ıyı olucak...

    YanıtlaSil
  8. Giz'im canım çok üzüldüm tüm aksilikler yakasına yapışıyor bazen insanın,özellikle de düğün zamanı kısıtlı bir sürede yapılacak dünya kadar iş ve ufak bir sürü detay olduğundan bazı şeylerin de yanlış ve hatalı olması herkesin başına gelen bir durum malesef.Umarım en kısa zamanda tüm aksilikler düzelir ve herşey gönlüne göre olur canım.

    YanıtlaSil
  9. Sen bütün bu aksiliklerin altından kalkabilecek kadar güçlüsün kuzu..
    bir defa sen Giz'sin! hiç sönmeyen ışığınla,iyi niyetinle herşeyi halledebilirsin.hallediceksinde zaten..
    benim prensesim "adı aksilik olan" böyle küçük oyunlara gelir mi hiç.
    gelmez!
    bide stres yapıp,kendini hasta etmişsin kuzu.üzüldüm bak.ben senin pozitifliğini örnek alırken bu olmadı.birdaha sakın üzüldüğünü duymayayım hea küserim:P
    ..sen zaten sürprizlerin en en güzeline layıksın canım benim!
    birlikteliğinizle büyüttüğünüz güzel sevginiz hiç bitmesin inş. hep mutlu ol,olun emi!
    koceman seviyorum seni..

    YanıtlaSil
  10. Giz bir suru aksilik gelmis basina:( Postu okurken hep tuh tuh diyerek okudum. Ama postun sonunda acikcasi senin adina cok mutlu oldum. Mutlulugunuz daim olsun:)

    YanıtlaSil
  11. canımm aksiliklerin biter inşallah işlerin yoluna girer.. Sevgili sürpriz yapmasa da sevilir önemli olan incelikler katılıyorum :))

    YanıtlaSil
  12. ne yorgunluk kaldı ne sinjir ne stres.

    YanıtlaSil
  13. off giz neler yaşamışın böyle.ama evlilik öncesi aksilikler ve stres herkesin başından geçmiştir.önemli olan çoğu insanın sahip olmadığı bööyle güzel bir ilişkinin olması.sık dişini canmm

    YanıtlaSil
  14. Momentos'cum güzel mesajın içimi açtı canım :) dediğin gibi üst üste geldi ve biz de tecrübesiz yakalandık, ne kadar özense de insan olacağı varsa terslik oluyor. Yine de dediğin gibi beni tamamlayan insanın olumsuzlukları olumluya yöneltmesi çok çok önemli. Mutlu kız tarafı Giz :))


    Rory'm sen her şanlısı deyişinde kendimi gerçekten şanslı hissediyorum :)) eheh tatlım çok teşekkürler güzel dileklerin için :)) insan olayların içindeyken bir dereceye kadar görebiliyor dışarıdan güvendiği birinden duyunca "evet her şey çok güzel olacak galiba" deyiveriyor :)) canımsın öpüldün rory'm! :))


    Sema'cım evet ucu sağlığa dokununca diğer şeyler ikincil kalıyor inan. Sevdiceğime çoook çoook iyi bakıyorum :) kuş sütü ile besliyorum onuu :Pp


    Duju'cum bana en yakın o stresleri bilen sensin tatlım :)) bu sürecin çok güzel yanları da var böyle insanı çökerten yanları da. Verdiğin tavsiyelerinin hepsi kulağımda ve dediğin gibi güç jenaratörü de Dehan :p öpüyorum tatlım! :***


    Wear canım benzer noktalar o kadar fazla ki nereden başlayacağımı bilemiyorum :) konuştuklarımızın üzerine düşündükçe daha da çıkıyor :)) Süprizimi ilk sen gördün şekerim :Pp çılgınca yağan yağmur bile neşemizi bozamadı :))


    e.n.k'cım düşünülerek yapılmış miniminnacık bir incelik bile o kadar çok şey ifade ediyor ki, bunu sen de çok iyi bilirsin tatlım örnek bir ilişkiniz (maşallah 41 kere ;) )var. Fayanslardan bazılarını değiştiriyoruz yanlış derz'i de sökecekler, gelinlik de yetişecek inşallah. Dediğin gibi her işte bir hayır vardır tatlım ben de buna çok inanıyorum :)))

    YanıtlaSil
  15. Melek'im o aksilikler zaten başta hiç yoktu zaman daraldıkça bir bir çıkmaya başladılar ne hikmetse :)) ama hallolacak inşallah moralim de çok daha iyi hepiniz saolun var olun :))


    Rebel'im o kadar haklısın ki! :) yaşayan bilir diye boşuna dememişler, artık haftaları sayıyorum öyle olunca çok az zaman varmış gibi geliyor henüz halletmediğim o kadar çok detay var ki inşallah onlarda pürüz çıkmaz canım :) aslında psikolojik galiba tamamen,ne kadar vakit olsa da az kalmış gibi geliyor insana :))


    Baby Storyyy'm eridim resmen okuyunca yazdıklarını,dünya tatlısı kuzum benim kötü örnek olmak yok sana söz bundan sonra! :)) Kelimeler güç verir ya insana, ben de pozitif enerji yüklendim bu kelimeleri okuyunca :) Sönmeyen o ışık hep senin de yolunu aydınlatsın pamuk kalpli baby'm benim. Kocemaaan ötesi seviyorum kuzumu :)) (musmutlu giz :)) )


    Kıyıya vuranlar bloguma hoş geldin :)) Jane Austen kitaplarında her şey kötüye gider gibi gözükür okurken üzülürsün çok ama hiçbir kitabını mutsuz sonla bitirmemiştir, ben de yorumunu okurken bu izlenime kapıldım mutlu sona bağladım :))) Güzel dileğin için çooook teşekkürler canım :)


    Gök'm canım bitecek inşallah, yenileri çıkmasın bunları kabullendim ben :) sevgili sevilir ama fikrimin ince gülü olan daha bir sevilir :))


    Mirza bloguma hoşgeldin:) sinir stres kalmamıştı evet haklısın ama şimdi her şey çok daha iyi.


    Buket'cim bunlar evliliğin olmazsa olmazları sanırım :) ne kadar planlı gitse de insan özen gösterse de kendisinden kaynaklanmayan sorunlarla baş etmek zorunda kalıyor. Neyse ki az kaldı canım, o gün gelince nasıl hissedeceğim merak ediyorum. "Bu kadar mı bitti mi gerçekten hazırlık süreci?" diyeceğim gibi geliyor :)))

    YanıtlaSil
  16. Oy oy oy, ne haftaymış bu. -Hepsini boşverde senin gibi moda düşkünü hatunun gelinliğinde nasıl problem olabilir? -Kızsaydın oradakilere:)

    İş konusuna gelirsek, kafana takma bir şey için, hayat sürpriz yapabilir canım.

    YanıtlaSil
  17. Hahaha onlar da çok mahcup oldu kızamadım :) sorma işte aksilik oldu mu oluyor. İş kördüğüm :/ umudum uçurtmanın kuyruğunda artık!

    YanıtlaSil
  18. yaşşesınnn!:)) en güzelinden söz bilem kaptım:D
    hehehe işte benim kuzum budur:)seni okuyunca her daim happy happy olan okurlar(en baştada story'n)in bu pozitifliğe ihtiyacı var:)
    canımsın benim! huzur dolu ışığınla bu yol hiç kararmaz zaten;)
    bende seni büsbüyükünden çok seviyorum ki:*
    (sevindirik olan story:))

    YanıtlaSil