Geç Kalan Mim :)





Mimlendim ve bu sefer bir hem Melek'im hem de Deep tarafından! :) Ben mim'imi yapana kadar bir çok insan mimlendiği için kimseyi mimlemiyorum ve geç kalan cevaplarımı yazıyorum :)
En sevdiğin 3 görsel: 1. Karşı tarafta ada olan deniz manzarası (Marmaris'ten bu yüzden vazgeçemiyorum). 2. Yerden tavana kadar kitap dolu ahşap kitaplıklar (Taksim Robinson Kitapevi gibi) 3. Baharda rengarenk açan çiçekleriyle Botanik Parklar (yurtdışında muhteşemleri var)

En sevdiğin 3 ses: 1. Dehan'ın sesi. 2. Kara yatıp üzerine yağarken duyduğun ses. 3. Arp sesi (Arianna Savall ile tercih edilir).

En sevdiğin 3 tat: 1.Magnolia Puding (bağımlısı oldum rehabilitasyona gidicem kurtulmak için :p) 2. Kestaneli her şey. 3. Annemin mantısı.

En sevdiğin 3 koku: 1.  Havada bahar kokusu    2. Eski kitapların kokusu 3. Sevdiğim insanların kokusu :)

En sevdiğin 3 his: 1. Deniz kenarında güneş altında yatarkenki erime hissi  2. Meditasyon yaparkenki bütünlük hissi  3. Akşamüstü güneşinde ılık meltemin vücuduma değince bıraktığı his :)


CONVERSATION

9 comments:

  1. Giz'mm bu mim işlerine hep geç kalıyoruz biz:D mimlicek kimse kalmıyor sonra:s:/
    baby'mm verdiğin cevaplardan seni tanımayan birçok insan bile belki küçük ama anlamlı olan herşeyin seni mutlu edebileceğini anlayabilir:)
    "anne mantısı" birinciliği kimseye bırakmaz dimi kuzu:))
    hava birde baharın geldiğini ilan ediyorsa tamamdır.bu huzur değişilmeyecek kadar güzeldir:)
    koceman öperim kuzumu:***

    YanıtlaSil
  2. ne güzel yanıtlar bunlar.
    :)

    ada.
    kitaplık. kesinlikle bence de. en büyük tutkum kitaplar.
    arp sesi.
    botanik bahçeler.

    magnolia puding. bilmiyorum. puding. en sevdiğim bikaç şeyden biri. özellikle kakaolu olanlar. ama bunu bilmiyorum. nerde veya markası ne?

    ve 3 his. nefis. hımmm demek meditasyon yapıyorsun. ne güzel. ben de zen medisi yaparım.

    YanıtlaSil
  3. Story'm koşturmaca, diğer blog derken bu sefer daha bir geç kaldım kuzum :) inceliklere dikkat eten, musmutlu kuzum benim :) anne mantısı, anne kokusu yeri değiştirilemez olandır babym :) O çiçeklerin açtığı evrede yeniden yaratılış ve kötü şeylerin de sona erip çiçeğin tomurcuğu gibi baştan çiçek açacağı duygusu da çok mutlu ediyor tatlım :))

    Deep, ne güzel mim bu asıl! Teşekkürler mim için :)
    Kitap dolu bir oda en güzeli, ordan kap bir tane çık doğaya:) Magnolia puding Cook Shop'un en sevdiğim tatlısı, çilek, muz ve çikolatalasını karışık almanı tavsiye ederim daha güzel bir tatlı yemedim ben :) Zen medisini denemedim hiç, dönüşüm reikisi ve tibet ayinlerini de yapıyorum. Gerçi bu ara transformatör olsam dönüştüremeyeceğim kadar terslik var ama geçecek zamanla :)

    YanıtlaSil
  4. koşuşturmacanı azda olsa tahmin edebiliyorum kuzum:)ama tüm işlerinin arasında iki blogu da çok başarılı bir şekilde idare etmeyi başarıyorsun ki:)
    ..<3
    aynen öyle kuzum.anne başka,çok başka olandır:)
    evvt bebeim bu ayrıntılar insanın güzel hissetmesini sağlayan en büyük etken belkide..
    :**

    YanıtlaSil
  5. Story'm çok teşekkürler inan çok çabalamam gerekiyor ama böyle diyorsan değiyor gerçekten :)) annelerimizin kıymetini biliyoruz peki ya biz anne olunca ne yapıcaz çok merak ediyorum (insan annesine düşkündür ama çocuğuna çok daha düşkün oluyor diye duydum) :))

    YanıtlaSil
  6. Giz, yanıtlarını keyifle okudum ve ben de mutluluk hissi yarattı :)) hayretle gördüm ki; bir çok noktada benzeşiyoruz.. özellikle "kestaneli herşey" ve "havada bahar kokusu" muhteşem :) ne güzel..

    YanıtlaSil
  7. :)) Canım o benzerlik beni de çok mutlu ediyor, kimi zamna bir mısrada kimi zaman da yayınladığın postların anafikrinde kendi düşüncelerimi sık sık buluyorum :)) aynı hisse senin de kapılman çok sevindirdi beni:) kestaneli cheesecake bundan sonraki ilk tarifim o halde!:p

    YanıtlaSil
  8. Yaşasıınnnn !!! :) bayıla bayıla bekliyorum :)

    YanıtlaSil