Modcloth- Retro Indie Clothing





Lise sevgilileri Eric Koger ve Susan Gregg Koger’ın vintage ve retro kıyafet aşkı üzerine kurulan ModCloth.com online kıyafet, aksesuar, ayakkabı ve dekor eşyaları satın alabileceğiniz eğlenceli ve bağlılık yaratıcı bir platform.




Siteyi ön plana çıkaran şeylere bakınca, “be the buyer” (alıcı siz olun) programı ile satışa çıkacak olan ürünleri müşterilerin oyları ile seçebilmesi, satılan ürünlerin genç tasarımcıların yarattıkları sınırlı sayıda üretilen parçalar olması ve dünyanın her yerine sorunsuz ürün gönderimi yapabilmeleri. Modcloth.com demokratik oylama sistemi ile moda akımını sizin belirlemenize izin veriyor. Bunun yanında ürünler seri üretimle değil sınırlı sayıda üretildiğinden bitmesine çok üzüldüğünüz bir parçadan tekrar gelince size haber vermelerini sağlayan bir sistem mevcut. Ürün stoğa gelir gelmez size mail atılıyor. Tabi yine acele etmek zorundasınız çünkü ürünü başka bekleyenler de oluyor :) 

Modcloth’un tüm ürünlerine bayıldım. Deneme amaçlı (kargo ve beden olarak) bir ayakkabı sipariş ettim. 1 hafta içinde geldi. Normalde 38.5 giyiyorum aynı numarada söyledim çok hafif bol geldi. Ayakkabının kalıbından da olabilir. Yarım numara taban koyarak halledeceğim. Ama tasarımına bayıldım. Bundan sonra kıyafet ve aksesuarları da güvenle sipariş vereceğim.















  




Ayakkabılarından seçemediğim ve beğendiğim tüm ürünleri paylaşıyorum. Sizce ben hangisini aldım? :P Ya da siz olsanız hangisini alırdınız? :))

CONVERSATION

18 comments:

  1. Kesinlikle en baştaki kırmızıyı alırdım :))))

    YanıtlaSil
  2. Benim de sırada o var zaten :) stokta yoktu ondan alamadım :P

    YanıtlaSil
  3. bak gördün mü herkes kırmızıya saldırmış :))))))

    YanıtlaSil
  4. döörduncu siradaki cicekli ne sirindir öyle yaa rahat rahat giy gez valla ömurleride cok hosta o topuklarla ben biblo gibi dururum bi kenarda ,yuruyemem :))
    kirmizi olsun ,iki kurus fazla olsun :)

    YanıtlaSil
  5. canım çok acıklayıcı bir yazı olmuş bu siteyi biliyordum ama kargo hakkında düşünceliydim, sen ayakkabı için ne kadar kargo ödedin? oxfordlar çok güzel ama dolgu topukluların da hakkını yiyemeyeceğim kırmızı çok hoş :)

    YanıtlaSil
  6. bende hangisini aldın diye soracaktım..eeeee, ben olsam 7.sıradakileri alırdım.ikiside güzel bence...

    YanıtlaSil
  7. Ben sag taraftaki ayakkabiyi alirdim hani cicekli ortasi beyaz.8.resim:)

    YanıtlaSil
  8. Veee eveeet ben alttan 7. ayakkabıyı cockoo bootie isimli içi kendiliğinden dantelli ucu kesik ekru rengi topuklu ayakkabıyı aldım :))) bugün onunla kombin edecek şifon bir üst de aldım, değmeyin keyfime :P


    Momentos'cum herkes hala saldırıyor bekleme listesindeyim gelince mail attılar ama kaçırdım hala beklemedeyim canım :P


    e.n.k topuklaları bitireyim o rahatlarda da gözüm var :))) heh ben de belli bir süre sonra yürüyemiyorum ızdırap halini alıyor ama vitrin bozulmasın :P kırmızı olsun iki kuruş fazla olsun ne güzel bir laf heheh koptum canım :)))

    Gök kargo için 33$ ödedim canım daha da az olsun diye birkaç tane söylicektim ama gümrüğe takılmasından korktum :) Bir dahakine 2 tane deneyeceğim :) çok sorunsuz ve umduğumdan çabuk geldi ayakkabılar. Kırmızıyı yakalayabilirsem ilk onu söylicem zaten :))


    Buket'cim ben onlara da bittim çok nostaljikler insan sitesinde dolaşırken hepsine kayıyor aklı valla :))


    Rory'm babym sana o çok yakışır zaten, kırçiçeği gibi olur kuzum :)))

    YanıtlaSil
  9. 3-4 ve 10. sıradakiler:) Ama favorim 4. sıra:)

    YanıtlaSil
  10. Üstten 10. sıra değil mi? :P bingoo sipariş ettiğim ayakkabı o işte! :)) bloguma hoşgeldin, inanırsak olur bence...

    YanıtlaSil
  11. Evet oo:) Çok şahane bi ayakkabı güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  12. Gri fiyonklu ayakkabıda gözüm kaldı

    YanıtlaSil
  13. İnanırsak, çok teşekkürler canım :))


    Rebel'cim ben onu da çok beğendim ama modeli denemeden almaya göre biraz riskli geldi :)

    YanıtlaSil
  14. Giz'mm ayakkabı deyince bütün akan sular duruyor mu ne:D
    ben 4.sıradaki yeşilli beyazlıyı alırdım heralde.hatta kesin onu alırıdım khkhkh:D

    YanıtlaSil
  15. Story'm duruyor valla, bu aralar tadilatta her şeyi bıraktım elimde kalem, kağıt, cetvel ayakkabı dolabı çiziyorum evin içinde :P yeşil tam sana yakışır babym renkli eteklerin altına ;))))

    YanıtlaSil
  16. heheh:))
    ayakkabı dolabı çizimleri senin elinden olduğuna göre tasarım harikası bişey olucağına eminim kuzu:))
    evet baby'mm bende öle düşünmüştüm:D

    YanıtlaSil
  17. İnşallah baby'm biraz alan darlığı sıkıntım var ama doğru şekilde üretilirse dolap en efektif sonucu alacağıma eminim :)))
    Tanıyorum artık kuzumu az biraz :P

    YanıtlaSil