Teaser- BeTwin Us


Bugün size ufak bir teaser vermek istiyorum. Neden teaser derseniz, bu sözcüğün tam bir Türkçe karşılığı yok. Size teaser yerine "bugün ufak bir ürün ya da üreticiyle ilgili bilgiyi vermeyerek merak uyandırması amaçlanan reklam türü vermek istiyorum" diyemem. Bu sebepten postumun adı da Teaser.
Neyi tease edeceğime gelince, bundan yaklaşık 1.5 ay önce size ufak bir anket yapmıştım. Kardeşimle  yapacağımız moda blogunun adını oylarınızla “BeTwin Us” olarak seçmiştik. Şimdi bu blogun açılmasına çok az aldı. Sizde bir parça merak uyandırmak için ilk çekimimizde birkaç kare paylaşıyor olacağım.
Bilmeyenler için, kardeşimle benim kombinasyonlarımızın yer alacağı bu blog moda üzerine olacak. Proje fikri 1 sene öncesine dayandığı halde aksiyon almamız biraz uzun sürdü. Moda Dilem ve benim için ciddi bir tutku olduğu halde doğru zamanı beklemeye karar verdik. Ben günlük hayatta çok fazla ön plana çıkaramadığım edebiyat, sinema ve müziğe olan ilgimi, günlük karalamalarımı yazmak istedim önce. İnsanların bakımlı, cici ve aynı zamanda  üretken olunabileceğine inanmadığı bir dünyada yaşadığım için bu yönümü beslemek daha önemli geldi. Bugüne kadar en sık duyduğum cümle  “Aaa sen hiç göründüğün gibi değilmişsin” (nasıl görünüyorsam?) oldu. İnsanlar sizi kafasında ikiye bölmeye çalışıyorlar, ya zeki üretken ve kültürlü bir insan olacaksınız ya da boş, süslü, eller havaya gençlik.  İnanın bu konuda abartmıyorum, iş yerinde üst düzey bir müdür bile “Bir insan bakımlı ise, saçına, makyajına, ne giydiğine önem veriyor ise örtmek istediği kusurları, eksikleri vardır” dedikten sonra  iyice emin oldum. İnsanlar yaftalamaya bayılıyorlar ve bu izlenimleri de kolay kolay değişmiyor.  Sırf bu yüzden özellikle İTÜ’de okudum (aynı puanla burslu özel üniversitelerde de okuyabilirdim), üzerine master’ımı (KOÇ MBA) yaparken de burs aldım. Kardeşim de aynı şekilde burslu olarak 2 bölüm birden okuyor. Yine de bizi ilk tanıyan insanlar için kalıplara girmekten kurtulamıyoruz. :)  Her neyse, konumuza dönmek gerekirse, bundan sonra bir moda blogumuz olacak. İnsanlar hakkımızda ne düşünürse düşünsün yaptığımız iş kaliteli olursa bir yerlere geleceğine ve sevileceğine inanıyoruz.
Veee hazırsanız resimler geliyooor :)




Bu benim ikiz kardeşim Dilem :)




Aradaki 10 farkı kolaylıkla bulabilirsiniz :) Tek yumurta ikizi olmamıza rağmen kardeş kadar benziyoruz.


Bu da benim. Teaser adı üstünde, hala gözlüklerle ve yüzümüz tam görünür olmayan pozlarla karşınızdayız :P



Birkaç tane de ikimizin bir arada bulunduğu kare koymadan olmaz!









Gizem
Deri Ceket: Zara
Tank top: Zara
Deri görünümlü tayt: Bershka
Gömlek: Twist
Çanta: Ed Hardy
Booties: Guess

Dilem
Bere: Accesorize
T Shirt: Bershka
Tayt: By Sally
Çanta: Gucci
Booties: Hotiç

Biz bu çekimi yaparken çok keyif aldık, umarım fotoğraflara bakarken siz de aynı şekilde keyif alırsınız. İlk çekimimizin detay fotoğraflarını ve farklı pozlarımızı blogumuzda bulabileceksiniz. Çok yakında... ;))

CONVERSATION

26 comments:

  1. ofofof süpersiniz:)

    Sac renginizden ayird edebildim ben:)seninki biraz daha koyu sanki:p:)

    birde $u son fotolarda [hani birlikte cekildiginiz] naz elmas'a cok benziyosun:)

    Öpüyorum cok:) ve sabirsizlikla bekliyorum moda blogunuu:)

    YanıtlaSil
  2. Rory'm teşekkürler baby'm beniiiim :)) evet benim saçlarım karamel rengi onun sarıydı, kumrala döndü alltan çıkan renk bu :) Naz Elmas'ı da pek beğenirim mutlu oldum ağzım kulaklarımda bak :))

    Az kaldı kuzum 1 hafta var yok sonra sizlerle olacağız :P ben de öptüm tatlımı :***

    YanıtlaSil
  3. yae inanmıyorum kuzu fıstık kelimesi şimdi daha bir anlamlaştı gözümde:D
    o la la la! harikasınız diyorum:))
    Rory'mm e katılıyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum:))
    -fotoğraflarıda ayrı bir sevdim<3
    birde insanları dış görünüşlerine göre değerlendirenler kadar dar düşünen çok bu memlekette.çoğusu hem bakımlı hemde zeki bayanları kaldıramıyor ne yazıkki.hep altında bişey aranıyor.
    öğrendikten sonra utandıklarına eminim:D akıllı,bir okadarda güzel baby'ler sizi:**

    YanıtlaSil
  4. ooo süpersiniz, yeni blogunuzunda takipçiniz olacağım.şöyle kıyafetleri alsanız,bizim buralara gelseniz ,çekimler yapsak :))

    YanıtlaSil
  5. Yalnız bayıldım bloguna baya başarılı ya! Güzel yerlerde görürüz gibime geliyor, bu arada çekimler de hoş, birgün beraber yaparız belki (:

    YanıtlaSil
  6. Story'm güzel doğumgünü baby'm çoook teşekkürleeer :)) güzel, içten yorumuna, beğenine çok mutlu oldum kuzu. Memleketimizde ne yazık ki bu şekilde düşünenler çok faza ve oturup konuşunca adamakıllı kendileri açıkça söylüyor düşündüklerinde ne kadar haksız olduğunu. Baby'm öpüyorum misss :))


    Buket'cim çok teşekkürler canım, sizin oralarda akşam güneşinde muhteşem fotoğraflar çıkar eminim. Seve seve bir haftasonu gelir hem güzel doğanın tadını çıkarırız hem de bir bavul dolusu fotoğraf çekeriz :P


    Modafobik çok teşekkürler, aklımızda çok güzel projeler var :) beraber bir çekim çok hoş olur, stylingini de beraber belirleriz, bak düşünürken bile aklıma bir sürü şey geliyor şu an :) bunu daha ayrıntılı konuşalım!

    YanıtlaSil
  7. bunun farkına varmaları bile olumlu bir adım kuzu.ön yargıları ne yapmalı?
    acilen yıkmalı:D
    mis mis:D
    bende öptüm ki:**

    YanıtlaSil
  8. heheh evet baby'm acilen yıkmalı! Ben de öpüyorum kuzumu mis :****

    YanıtlaSil
  9. canımmmm bayıldım tüm fotoğraflarınıza,4 gözle bekliyorum kardeşinle beraber hazırlayacağınız bloğunuzu Gizcim :)

    YanıtlaSil
  10. muhteşemsiniz! fotoğraflar da harika!!! :D sabırsızlıkla bekliyorum yeni blogunuzu.

    ikinizin tarzına da bayıldım canım, senin çok güzel olduğunu biliyordum da kardeşinin de senden aşağı kalır yanı yokmuş! ;)

    bu arada dilem'in t-shirt'ünün bershka olduğuna inanmıyorum ben, kesin özel yaptırmışsınız! kendi resmi var üzerinde yahu! :)))))
    bu kadar mı benzer, çok hoş :)

    canım, bu blogu da yazmaya devam edeceksin değil mi? kapatırsan üzülürüm ben, çok severek takip ediyorum çünkü..

    buluşmamızı dört gözle bekliyorum, öpüyorum çok, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  11. ah bu arada blogun ismine yorum yapmayı unutmuşum yaa..
    beTWIN us! daha uygun bir seçim düşünemiyorum..çok tatlı! ;)

    YanıtlaSil
  12. Rebel'cim çok teşekkürler canım :) beğenin bizi çok mutlu etti, en kısa zamanda yayında olacağız :P öpüyoruz çook :)

    Canım çok çok teşekkürler :) güzel sözlerinle ikimizin de sabahını aydınlattın inan :) Kardeşim de çok mutlu oldu, hele o tshirtteki kızın kendisine benzemesine direk sahiplendi ben de çok güldüm buna :) Giz'li Teras aynı şekilde devam edecek arada biraz aksayabilir ama bunun olmaması için elimden geleni yapacağım çünkü burda sizlerle olmaktan, yazmaktan ve sizin bloglarınızı okumaktan aldığım keyfi kelimelerle anlatamam :)
    Buluşmamızla ilgili ben de sabırsızlanıyorum şu hafta geçse çabucak :)) öpüyorum canım, sevgiler...

    YanıtlaSil
  13. Hehe canım aslında 3 isim adayı vardı ben hem burada hem işyerinde oylamaya sundum ve BeTwin Us kazandı :)

    http://gizliteras.blogspot.com/2011/02/ufak-bir-anket.html

    Sen hangisini seçerdin merak ettim?:P

    YanıtlaSil
  14. Himmm diyecek bisey yok valla sabırsızlıkla bekliyorum yeni bloğunuzu , buarada resimlerden anlaşılıyor baya profosyenelsiniz ;)) modellik icin doğmuş anneniz sizi
    maşallah :)

    YanıtlaSil
  15. Merhaba :) Blogunuzu yeni keşfettim ve çok beğendiğimi belirtmek istedim :) Neredeyse her konuda bilgi olması da ayrı bir güzellik... Bundan sonra sürekli takipçinizim! Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  16. e.n.k'cım çok teşekkürler güzel yorumun için. Sadece modayı ve fotoğraf çekmeyi seven iki kardeşiz :) Başta temalar yaratıp çekiyorduk ya da doğayı ama sonra neden birbirimizi çekmeyelim diyerek fotoğraf maceramızı bu yöne kaydırdık :) modellik kısmına gelince, biraz pozcu olduğumuz bir gerçek :P o da çeke çeke oturdu, hangi poz daha estetik duruyor daha iyi anlıyor insan. Yeni blogumuzla en kısa zamanda karşınızda olacağız :))


    Yüksel'cim bloguma hoşgeldin canım :) güzel yorumun ve beğenin için çok çok teşekkürler, blogum hakkında bu şekilde düşünmen beni gerçekten mutlu etti :) bundan sonraki postlarımdan da aynı şekilde keyif alman dileğiyle sevgiler.. :)

    YanıtlaSil
  17. kesinlikle ve hiç şüphesiz BETWIN US! herşeyden önce kulağa en hoş gelen ve en akılda kalıcı olan isim bu seçeneklerin içinde..
    ayrıca özel durumumuzdan dolayı da ben her zaman için bu ismi seçmeni isterdim ;)

    çok öpüyorum canım, sevgiler! :)

    YanıtlaSil
  18. sadece kıyafetler farklı desem:p çok beğendim stillerinizi, blogun da çook keyifli. sevgiler

    YanıtlaSil
  19. Heh :) süper o halde doğru kararı verdik canım :) ben de öpüyorum çok, sevgiler... :)


    sJ aslında normalde o kadar benzemiyoruz, fotoğraflarda öyle çıktı :) çok teşekkürler, bloguma hoş geldin canım :)

    YanıtlaSil
  20. nası benzemiyosunuz süpersiniz manken gibi maşşalah bayıldım gizciğim mucx

    YanıtlaSil
  21. Canım ben sizi resminizi gördükten sonra aslı benzetmiyorum kardeşimle beni:) tıpatıpsınız resmen! Biz kardeş kadar benziyoruz ancak :) manken diyene bakar mısın :) fıstık gibisiniz ikiniz de tatlım size de maşalah 41 kere :)))

    YanıtlaSil
  22. bebek yeniden tebrikelr oradan da yazdım mail attım hatta süper süper! Birileri çatlayacak .)

    YanıtlaSil
  23. resimler süüppperr:D çook hoş görünüyorsunuz :) fotomodel gibisiniz haa:P

    YanıtlaSil
  24. fenasınız siz fena .) -harikasınız!

    YanıtlaSil
  25. Hahaha Edi'm çok teşekkürler:) yorum ve kelime onayını hemen kapıyorum bugün koydum postu kaldıracaktım çıkmış aklımdan :) Çok tatlısın canım maile hemen cevap yazıyorum :)

    Pembe esinti çok teşekkürler canım güzel yorumun için :) O senin güzelliğin, bundan sonra adın natalie zaten :)) :P

    Kaçık turuncu hahah teşekkürler canım, betwinus.blogspot'a bekleriz artık!:P

    YanıtlaSil
  26. ne kadar tatlısınızz! takipteyimm ^_^

    YanıtlaSil