Touch Wood Ad


Bu aralar reklamlara sardım. “İnanılmaz Evlenme Teklifi” adı altına başarılı bir marketing numarası olan reklamı hepimiz beğendik, ama Dehan beğenmedi. Bir şeyin reklamı öyle yapılmaz böyle yapılır diyerek bana bir video gönderdi. Ben bunu da çok beğendim. Diğer reklamı başarısız bulduğumdan değil (o kadar çok ses getirdi ki esas başarı zaten burada) ancak bu seferki daha bir sanat eseri niteliğinde.

Her iki videonun altında da deha denecek kadar yaratıcı fikirler ve bunu destekleyecek kadar çok emek verilmiş. Benim gözümde ikisi de çok inovatif.

Bakalım siz bu reklam için ne düşüneceksiniz? Şahsen ben bu reklamı yapılan ürünü alırdım! :)




CONVERSATION

18 comments:

  1. Acaba ne reklamı çıkacak diye merakla ekrana bakıyordum=)Uğraşılmış epey belli,bu kadar emek verilmiş bir şeyi beğenmemek olmaz zaten;)

    YanıtlaSil
  2. çok başarılı, çok beğendim tatlım. gözlerimi kapatarak dinledim ve çok keyif aldım :)


    dujufashion.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Followupfashion canım o merak bende de sonlara doğru iyice tırmanmıştı :) zaten reklamını bu kadar ince düşünüp mühendislik hesaplarıyla yapan bir markanın telefonu da kaliteli olur algısı oluşuyor insanda :)))


    Duju'cuum tatlım ben de çok severim bu sesi, notaları nasıl bu kadar doğru tutturmuşlar hayret ettim :) keyif almana çok sevindim kuzu (mailin yarım kaldı satır satır yazıyorum tamamlayacağım inşallah :/ )

    YanıtlaSil
  4. Vay vay :))) bu ne dehşetengiz bir çalışma olmuş.. ormanın derinliklerinde ne de güzel bir ses efekti yaratmışlar.. :) teşekkürler paylaşımına Gizciğim.. :)

    YanıtlaSil
  5. Dehşetengiz cuk oturdu canım hehe çok sevdim hatta bu kelimeyi :)) Seçilen ortam, çekim kalitesi ve ses efektine ben de bayıldım. Momentos'cuğum 1 kişinin bile hata yapmasının tüm sistemi bozacağı gerçeği izlerken insanı germiyor mu? :)

    YanıtlaSil
  6. Gizimm enişteyee söleyelim sanada yapsın olurmu :D

    YanıtlaSil
  7. Hehehe söyle Melek'im düğün seramonisi olsun hatta bana heheh :)) :P

    YanıtlaSil
  8. :D deliler.

    Canim ben sinir oldum ya:D
    tamam guzel bi calisma ama dindindindin sesler kafami agritti xcvmcxv,x,vmn:))

    YanıtlaSil
  9. acaba sonunda ne cıkıcak ,ne reklamı diye tahminlerde bulunarak izledim ama telefon olacağı aklımın ucundan bile geçmedi,çok emek verilmiş bir reklam kuşkusuz

    YanıtlaSil
  10. Az kaldi hipnotize oluyordum;) Ben uyuma muzigi yaparim bunu, eger telefonla beraber verirlerse;)

    Yapilan ise, icindeki muhendislik hesaplarina bayildim.'Ideal' kosullar saglanmis, test basariyla sonuclanmis;)
    Cok basarili!

    YanıtlaSil
  11. bir ara ee artık nereye gidiyorsun topcugum dedim eheh ama çok etkileyici gerçekten insan merak ediyor :))

    YanıtlaSil
  12. çok hoş yaa ne kadar emek var böyle bayıldım :)

    YanıtlaSil
  13. Rory'm heheh alemsin :))) gözlerimi kapayıp konsantre dinleyince güzel bir müzik diye düşünmüştüm ben tatlım :)) entschuldigung für die kopfschmerzen:P (almancam bu kadar :P)


    Rebel'm benim de geçmemişti inan doğallıkla alakalı bir ürün olacak herhalde demiştim gerçi doğal konseptli bir telefon çıktı ama elektronik eşya yine de süpriz oldu tatlım :))


    SvGLove çok iyi fikir tatlım uyuma müziği olarak cidden çok güzel olur :)) izlerken ben de aynısını düşündüm o 'ideal' koşullar tek yerde sağlanamasa sonuna kadar gitmezdi top, acaba önceden kaç kere denemişlerdir diye de sormadan edemedim? :P


    Gök'm heheh evet sonlara doğru git git sonu yok mu bunun nereye düşecek bu topcuk diye soruyor insan :))


    CMOS'cum ben de en çok o emeğe bayıldım, bir önceki videoda da bunda da müthiş bir emek var insan en çok ona saygı duyuyor canım :))


    Melek'im yuppiii hemen bakıorum mimime :***

    YanıtlaSil
  14. vay canina:D
    gizim nelerde bilirmis:)

    YanıtlaSil
  15. Hahaha dur Rory'm gaza getirme beni :Pp 1 sene kursa gittim ama 2 sene geçti üstünden unuttum yoksa o ara okuduğumu anlıyor çat pat konuşuyordum ;)

    YanıtlaSil
  16. insanı meraklandıran bir reklam kuzu:) ben melodiyi sevdim.hatta melodiden çok reklamın sonunda ne gibi bir ürünle karşılaşacağımı merak ettim:D

    YanıtlaSil
  17. Story'm ben de melodiyi sevdim çok, Bach- for heart and mouth kalbe hitap ediyor baby'm :))) bunu ürünle özdeşleştirmişler zaten çok güzel düşünülmüş değil mi kuzu? :)

    YanıtlaSil