ToyWatch


Siz hiç bir ToyWatch mağazasına gittiniz mi?
Ama saatçilerin vitrininde ayrılan minicik ToyWatch bölmesinden bahsetmiyorum. Hani şu tüm dükkanın yerden tavana, duvarlarla birlikte siyah olduğu saatlerin rengarenk, ışıl ışıl durduğu  mağazalardan birine gittiniz mi?


Ben ilk kez Nişantaşı’nda gittim ToyWatch mağazasına. Onca renk ve model arasında delirecek gibi oluyor insan.  Özellikle siyah fon üzerinde canlı renklerin yarattığı kontrast göz alıyor. O anda atmosferin güzelliğine kapılıp, birini alacağım ama hangisini düşüncesiyle her renge tek tek bakıp karar veremiyorsunuz. Yarı sersemlemiş halde hepsi çok güzel oyuncak gibiler derken neden saatlerin adının “ToyWatch” yani “Oyuncak Saat” olduğunu gayet iyi anlıyorsunuz.






Her ne kadar dükkanda saatlerin fosforlu renklerine bakarken kendimi kaybedersem kaybedeyim yine de almaya cesaret edebildiğim renk beyaz oldu. Kardeşimse saatlerin konseptinin renk uyumu olmadan her kıyafetle takılabilmesi olduğunu iddia ederek, ki doğru söylüyor  :) Çingene pembesi bir tane seçti.


Geçtiğimiz seneden beri insanların kolunda gördüğümüz saatler bu sene de çok iddialı. Birkaç gün önce yeni modelleri incelerken Swarovski taşlı bir tane gördüm. Vitrinde biraz abartı durmasına rağmen tende çok hoş durdu, nazik ve ince aynı zamanda da alımlı.







Görünen o ki ToyWatch’lar 2011’de de geçen seneki karizmalarını koruyacaklar, yeni modeller gelmeye başlamışken bir göz atın derim!




CONVERSATION

1 comments:

  1. blogun çok güzel betwinus dan takip ediyordum ama burası daha da sempatik ve sıcak geldi bana :)toywatch larda superms =)

    http://rainbowgatherer.blogspot.com

    YanıtlaSil